Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa -  20. lipnja 2014

SaLuSa -  20. lipnja 2014

Još jednom vas pozdravljam i imajte na umu da se sve više vas budi na povećanje vibracija. One vas postupno uvode u nove razine koje se uspostavljaju kako dublje ulazite u Fotonski pojas. Rezultat toga je da pojačano doživljavate ono što se događa oko vas, i počinjete razumijevati Jedinstvo u kojem postojite. Prošla su vremena kada ste se osjećali sami i izolirani, a sada možete cijeniti i osjetiti više energije koje su vrlo uzdižuće. Osim toga, vaše razine svijesti se šire, a s time dolazi i veće razumijevanje o višim razinama postojanja. Uzdižu vas i premještaju više vibracije, a one duše koje su napredovale sporijim tempom nalaze da je teško održati korak. Međutim, kako smo ranije napomenuli, tu će biti razdvajanja puteva i da će se duše postaviti na razinu koja im odgovara kako bi im se omogućio njihov kontinuirani napredak u njihovoj evoluciji.

Činjenica je, dragi moji, da kada je evolucija u pitanju, ne možete dalje stajati. Tu je i pokretačka sila u vama koja podsvjesno traži izražaj, a vi ćete uvijek tražiti više i više razine svijesti. Dok napredujete natrag u svjetlo, putovanje postaje mnogo lakše i vaši ciljevi mnogo jasnije definirani. S vama su druge duše koje također slijede isti put i vi postajete jedinka svijesti gdje svi vi postajete Jedan, ali zadržavajući svoj vlastiti nivo i individualnost. Vi ćete uvijek biti privučeni dušama koje imaju vibracije slične vašima, čineći evoluciju kao najveće zadovoljavajuće postignuće. Međutim, Na vašem sadašnjem stupnju, da tako kažem, otkrivate svoje noge i tražite put koji ispunjava vaše potrebe. Vaša sudbina i uspjeh su osigurani, ali pred vama je još dug put da bi otišli na svoje duhovno putovanje natrag do Boga.

Kako mi to vidimo, vama je današnje vrijeme vrlo uzbudljivo, jer napokon se uzdižete iz nižih vibracija, nakon što ste prevladali mnoge izazove s kojima ste se suočili. To je bilo putovanje koje vas je ponekad bolno testiralo, ali vi imate pokretačku snagu sa sobom koja vas gura naprijed cijelo vrijeme. Sada ste dostigli fazu u kojoj ćete u usporedbi s tim mnogo lakše napredovati, i nećete biti izazvani na svakom koraku nižim vibracijama. Vi ćete u stvari zapaziti kako se mnogo lakše krećete kroz život zajedno u skladu s vašim željama i više ispunjenja. Na taj način možete se osloboditi bilo kakve povezanosti s vibracijama koje više ne služe svrsi. Od sada ćete rasti brže i život će postati užitak, pod pretpostavkom da ne održavate svoje prošle veze sa situacijama koje su se pokazale da su negativne prirode. Vi napredujete do točke kada ćete prekinuti svoju povezanost s bilo čim osim sa svjetlom, jer to ne služi vašoj pravoj svrsi.

Za neke od vas zadaci koji su pred vama mogu zvučati zastrašujuće, ali imajte na umu da uvijek postoji pomoć koja nije daleko, ako vam zatreba pomoć. Doista, postoje neograničeni izvori pomoći i ne postoji situacija koja se ne može prevladati. Vaš napredak je praćen cijelo vrijeme od strane onih duša koje obitavaju u višim dimenzijama, a posebno u ovom trenutku, jer vaš uspjeh je također važan za njihovu evoluciju. Svaka duša ima brojne pomagače koji pokrivaju svaku fazu vaše evolucije, jer ako ne uspijete, kašnjenje će vratiti unatrag njihovu evoluciju, ili ne bojte se jer vaš budući uspjeh je osiguran. Također, nemojte se brinuti za druge duše koje možda poznate, jer svi vi ćete naći svoju pravu razinu gotovo automatski i ne može biti nikakvih grešaka što se toga tiče.

Svako živa stvar, živa ili neživa, iako polako napreduje i evoluira, a vi ste ono što bi se moglo reći, središnji dio koji se razvija vrlo brzo. Vjerojatno je ovo dobar trenutak da vas podsjetim da ste došli na Zemlju padajući kroz razne razine. Dok se ponovno uspinjete vi se u stvari vraćate na razine na kojima ste nekad bili prisutni prije ovog posebnog trenutka. Život su samo iskustva, a kad se jednom izdignete iz nižih dimenzija, moći ćete više reći gdje vas vaše buduće inkarnacije vode.

Život obiluje posvuda u svemiru, a na Zemlji ste bili "izolirani" zbog vaše zaštite kako bi se spriječilo ometanje vaše evolucije. Istina je da je određenim vrstama vanzemaljaca bilo dopušteno da vas kontaktiraju tijekom mnogih stoljeća, ali njihova prisutnost je bila nadgledana i pažljivo praćena. Bilo im je dopušteno da mijenjaju vašu budućnost svojim akcijama, ali samo da vam daju iskustva koja su pomogla vašoj evoluciji. Kao što ćete naučiti u ne tako dalekoj budućnosti, vi ste u stvari bili spriječeni od strane mračnih da se doista razvijete, spriječeni da dalje napredujete u pravo svemirsko doba, ali im nije bilo dopušteno da se koriste napretkom koji vam je negiran od strane onih koji su to zadržali za sebe. Međutim, nakon što budu maknuti s puta, mi se možemo otvoreno sresti s vama i vaša evolucija će napraviti divovski korak naprijed.

Nadamo se da razumijete sve posljedice razdoblja u kojem se nalazite, a ako možete biti po strani i pustiti da se događaji odvijaju onako kako je potrebno, za vas će to biti mnogo bolje. Naravno, neki od vas su neizbježno privučeni u pitanja dana, a da li je tako jednostavno odobriti ono što se treba dogoditi da vas potpuno odvede u Novo doba. Vaše odgovornosti u posljednjim vremenima možda su vam već poznate, a ako nisu, pronašavši mirno razdoblje i ušavši "unutar" sebe kao što radite u meditaciji, trebali biste biti u mogućnosti doći do ostvarenja toga što je to. Ako ne, jednostavno budite otvorenog uma i budite spremni za nešto novo što dolazi na vaš put. Dakako, većina svjetloradnika će biti pozvana da s njihove strane dovedu promjene do ostvarenja. Svaka malenkost pomaže u stvaranju veće slike koja će se pojaviti u relativno kratkom vremenu.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uživam u ovim vremenima kad možemo koristiti naš utjecaj da vas pripremimo za Novo doba u koje ste nedavno ušli. Biti će vam od Akoristi što ste iskusili promjene i činjenicu da ste privilegirani da budete prisutni na Zemlji u tom vremenu. Najbolje tek slijedi, dok je sadašnje razdoblje nekako nepostojano zbog promjena.

Hvala ti SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge