Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, November 12, 2012

SaLuSa 12. studeni 2012.

Dragi, stvari su doista napredovale s dolaskom 11.11. koji je otvorio portal kroz koji proslijeđeno mnogo Svjetlosti vama kao i na Zemlju. Oni među vama koji su odvojili vremena za rad sa Svjetlom ne samo da su podigli svoje vibracije već i one planete. Vjerovatno je da ste kao rezultat osjetili ushit i vrtoglavicu, no to će se smiriti. Možda će naprimjetnija promjena unutar vas biti vaše prepoznavanje dubljeg osjećaja mira i smirenosti. Kako sudjelujete u daljnjim napretcima, tako ćete postati još više Jedno, a drugi će “osjetiti“ snažene energije koje odašiljete. Sada ste u vremenu na koje ste čekali te, dok se ogledate, vidjet ćete da se svuda događaju promjene. To će vam donijeti radost i sreću, a to će opet dići vaše vibracije.

Na osobnoj razini ništa nije važnije od vaših priprema za Uzašašće. Kakav god oblik očekivali da poprimi, vi ćete uzađi, a sve će uslijediti vrlo brzo. Nemojte se zabrinjavati materijalnim stvarima jer će vam sve nužno biti dostupno, a doista i mnogo više. Plan za vašu dobrobit obuhvatio je sve aspekte vaših potreba te će uslijediti glatka tranzicija iz vaše sadašnje dimenzije u 5.. Usmjerite se na užitak iskustva jer je jedinstveno i vi ste privilegirani biti odabranima za njega. Apsolutno se nemate čega bojati i svaka će duša biti ljubljena i zbrinuta na svakom stupnju. Mi ćemo vas pratiti i osigurati da proces protekne glatko te ćemo vas pozdraviti u više razine.

Jer su vaši umovi inače zauzeti, postoji jedan aspekt vaših budućih života koji, čini se, nije primio mnogo pažnje. Govorimo o vašim brakovima i partnerstvima i kakav su u odnosu na više dimenzije. Više nećete biti obvezani 3D zavjetima i na svakom će pojedincu biti da li želi nastaviti u istom smislu te ćete otkriti da imate daleko više slobode. Također, za razliku od Zemlje gdje su privlačnosti ponajviše fizičke prirode, ljubav s drugim dušama bit će kao razmjena energija sasvim normalna budući će oni u čijoj ste prisutnosti svi biti vibracijom harmonični s vama. Ipak, vi možete “združiti“ energije na još višoj razini te iz bilo kojeg razloga postati put Jednog. To može biti, na primjer, da biste služili zajedno Svjetlu pa čak i uvesti drugu dušu na vaš svijet. Takvo sjedinjenje je daleko iznad svega što ste do sada iskusili.

Kao što smo vam već prije rekli, gotovo svaki aspekt vaših života kakim ga razumijete sada će se promijeniti. Brzo ćete se prilagoditi novoprihvaćenom obliku života koji će vam nuditi toliko mnogo mogućnosti putovanja što vam je prije na Zemlji bilo uskraćeno. Ne samo to, već i u više dimenzije gdje su već neke duše spremne zauzeti svoje mjesto. Vašu Zemlju se spominje kao “planeta zatvor“ i to je točan opis, budući ste zbog vaših niskih vibracija bili sprečeni napustiti je. To je i razlog zašto su energije Zemlje bile suzdržane da bi se spriječilo da ne zagade prostor oko nje.

Iz sličnih razloga ste i vi bili držani u karanteni tako da se osigura da eksperiment dualnosti može biti proveden bez vanjskih utjecaja. Jedina iznimka su bili Vanzemaljci kojima je dano dopuštenje da vas kontaktiraju jer su imali sličnu nisku vibraciju kao i vi. Naravno, kako vaše vibracije rastu, a to su činile u znatnoj mjeri tijekom posljednjih 30 godina, vi ste privukli pozornost onih koji su razvijeniji. Stoga ćete vi, u stvari, susresti druge civilizacije o kojima imate malo ili nimalo spoznaja u ovom trenutku. Mi iz Galaktičke Federacije Svjetla smo vam, naravno, već poznati te smo dugo prijatelji i obitelj.

Zemlja će uvijek imati lijepa sjećanja na vas uprkos traumi i jadu mnogih života koji su vam predstavljali ozbiljan izazov. To može biti nadvladano brzim duhovnim rasto koji je potaknut tim iskustvima. Nigdje u Univerzuma se ne mogu pružiti slični uvjeti za rast i to je jedan od glavnih razloga da ste poduzeli takve izazove. S vremenom će vaša sjećanja na ovo razdoblje izblijediti u pozadinu, no uvijek ćete imati dobrobiti od tog rasta u razinama vaše svijesti. Napustit ćete dualnost kao daleko veličanstvenije Biće nego što ste u nju prvi puta ušli, prije eona vremena. Stoga uživajte u nadolazećim tjednima koji će potaknuti i donijeti vam mnoge promjene koje iščekujete.

Stara paradigma se toliko urušava da se više nikada neće moći obnoviti, a mi smo spremni pomoći vam da ustanovite novu. Doista, iza scene se mnogo toga događa s ove strane i prilično brzo je uznapredovalo. Nastavit ćemo se više no prije pojavljivati na vašem nebu, a kada ćemo konačno započeti s našim preletima znat ćemo da će biti dobro prihvaćeni. Osjećamo da se napokon počinjete opuštati i prihvaćati stvari dok se događaju, znajući da je sve u redu i da ćete imati koristi od naše pomoći koja će ubrzati stvari. Što god bilo potrebno da se dogodi s ove strane Uzašašća, dogodit će se kako je namjeravano.

Želimo da vaši mediji budu oslobođeni iz stiska onih koji preuređuju vaše vijesti, često namjerno izobličavajući činjenice da bi vas zavarali. Također, toliko zakona je provedno i bit će promijenjeni tako da imate više slobode informiranja te više neće biti dozvoljeno da tajnovitost bude izgovor da bi se skrivala istina. Razmjeri u kojima ste držani u mraku su daleko veći nego što možete posumnjati i vi ćete biti zapanjeni onim što je razvijano u sklopu vaših svemirskih programa. Uz pomoć Vanzemaljaca nevjerovatna unapređenja su ostvarena na području svemirskih putovanja, kako ćete saznati. Trenutno tek nekoliko brodova koje vidite na vašem nebu su i vaši, a za koje ste bili spriječeni znati.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i radujem se prilici kad ćemo se moći s vama susresti i razmjeniti prijateljske pozdrave. Lako ćete nas prihvatiti budući smo mi vi iz više razine svijesti. Toliko toga imamo za podijeliti s vama i bit će to prekrasno vrijeme. Naša ljubav slobodno teče prema vama u svako vrijeme.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey
prevela: Marijana Pontoni

Website: Tree of the Golden Light

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge