Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, November 14, 2012

SaLuSa 14. studeni 2012.

Ljubav i mir koji se utvrđuju na Zemlji, eksponencijalno rastu i, kako svaki dan prolazi, oni prožimaju cijeli svijet. U većoj ili u manjoj mjeri, svaka duša biva njima prožeta, a neki uviđaju da im je lakše primiti ih u svoje biće nego drugima. Stoga, svakoj je duši dana ista prilika za rast u Svjetlo te da bude dijelom Uzašašća. Ipak, znanje o Uzašašću nije nužno da bi se osiguralo uzlaženje tijekom njega. Postoje mnoge, mnoge duše koje su drage, ljubeće i suosjećajne te su, također, spremne za takav napredak. U stvari, možda oni imaju posve drugačiji pogled na budućnost, no to nije važno jer će se uskoro prilagoditi nadolazećim promjenama.

Kao što znate, svako ohrabrenje je bilo ponuđeno Čovječanstvu već znatno vrijeme, da se okrenu Svjetlu jer želimo da što više duša napreduje. Neke duše odbijaju bilo kakav pristup da bi im se približilo Uzašašće. U tim okolnostima oni su zbrinuti tako da mogu nastaviti svojim odabranim putem koji će im donijeti daljnje prilike da uzađu. Nema pritiska na te duše jer je život vječan i vi imate vremena koliko želite da biste evoluirali. Iako je vaše nadolazeže Uzašašće vrhunac vašeg rasta, nastavit ćete slijediti put evolucije duše, no nikada neće biti toliko težak ili zahtjevan kao razdoblje kroz koje ste upravo prošli.

Ukoliko ste daleko odmakli na putu Svjetla, detektirali ste kakvu “prtljagu“ nosite, a koju je najbolje otpustiti da biste se u potpunosti pripremili za Uzašašće. Često ste vezani praksama iz običaja koje povezujete sa potrebama vašeg fizičkog tijela. To može biti supstanca ovisnosti poput nikotina ili opijata općenito. Budite uvjereni da jednom kad odlučite odreći ih se, uvidjet ćete da je to lakše nego što ste očekivali. Takva zadovoljstva tijela nemaju mjesta u višim dimenzijama, a što su više vaše vlastite vibracije, manje ćete biti ovisni o njima. Stoga znajte da je odgovor u vašim vlastitim rukama, iako ćet primiti pomoć s naše strane vela. Nikada niste sami u vašim naporima da napredujete, stoga pozovite svoje pomagače da rade s vama.

S vašim napretkom, ono što otkrivate jest da postoji jasna razlika između fizičke ljubavi i ljubavi duše. Jedna je za zadovoljstvo fizičkih osjeta, dok je druga Univerzalna Ljubak za sav život posvuda. Na Zemlji dopuštate biti vođeni fizičkom privlačnošću te često ulazite u odnose bez da doista znate osobu. U višim dimenzijama vi vidite svaku dušu onakvoom kakva jest zapravo i nema skrivanja od istine. Bivajući od viših vibracija vi možete međusobno opažati boje aura, a s razumijevanjem njihova značenja, spoznat ćete put njihove duše i energije koje koriste. Plameni bliznaci i srodne duše će se upoznati te često odlučuju sjediniti se da bi produbili svoju evoluciju. Toliko toga trebate naučiti o vašim budućim prilikama, no uvijek će tu biti mnoštvo nas da bi vam pružili ruku pomoći.

Neka od vaših učenja će se dogoditi na našim brodovima, koji će vam biti otvoreni nakon vašeg Uzašašća. Uzbuđuje nas misao na vašu radost i iznenađenje kad možete iskusti kako je to biti na brodu Matici. Za mnogo toga još niste čuli ili nećete moći razumjeti. Ipak, želimo da budete upoznati s našim tehnologijama budući su neki od vas spremni sada ih koristiti. Kao što već zasigurno znate, mnogi od vas su posjećivali naše brodove u stanju sna, no rijetki od vas zadržavaju sjećanja na to. To znači da ćete, kada nas ponovo budete posjetili, imati podsvjesna sjećanja takvih posjeta i shvatit ćete da vam je to poznato. Shvatit ćete da mnogi različiti oblici Bića iz drugih civilizacija rade rame uz rame za Galaktičku Federaciju Svjetla. Mi uživamo znanje i razlike koje drugi Vanzemaljci donose koje potom svi možemo dijeliti. Dijeljenje je djelatna riječ koja izražava sve što činimo, a čini se na dobrobit sviju.

Na Zemlji ste naučili da se borite za svoj imetak i da raspravljate o vlasništvu kao o pravu. To je velikim dijelom tako zbog toga što su vas Mračni sistematično držali u neprestanoj potrebi, čak i osnovinih stvari koje su vam potrebne da biste postojali. U budućnosti, iskusit ćete obilje i nikada više nećete ništa željeti. Bog je priskrbio, a Čovjek je taj koji je podijelio tako da postoje dvije klase ljudi, bogati i siromašni. Takozvane nestašice su bile rezultat kontrole i manipulacije da bi vas porobile velike korporacije. To je značilo i da su vam uskraćeni napretci, koji bi vam trenutno pružili bolju kvalitetu života poput, na primjer, besplatne energije. Bit će vam dani vrlo skoro te će jednim zamahom promijeniti kvalitetu vaših života.

Znamo koliko ste strpljivi bili dok se otezala ova saga poražavanja Mračnih. Zadovljni smo da imaju tek još malo snage i mi smo na pragu da sve završimo. S Obamom na čelu, još jednom, stvari se mogu ubrzati i on će postati veoma zauzeta osoba i to za kratko vremena. Planirali smo ovo razdoblje s njim i ništa ili nitko neće moći zaustaviti napredak. On je, mogli biste reći, zapisan u zvjezdama i on je cijelo vrijeme uživao našu zaštitu. Doista, svaki je Svjetloradnik zaštićen, iako smo sputani njegovim životnim planom ukoliko oni žele žrtvovati svoj život za veću dobrobit sviju. Vi imate mnoga velika Bića u vašoj povijesti koji su upravo to i učinili, a način na koji su odlazili nije slučajnost, bio je planiran. Možda vaš najvoljeniji predsjednik John F. Kennedy predstavlja tipičan primjer u vašoj nedavnoj prošlosti.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i zadovoljan sam nastaviti svoje poruke, kojima je namjera da vas se pripremi za Novo Doba. Osvrčući se, prilično je zadivljujuće da smo bili u kontaktu s vama nekih 70 godina, a pogledajte gdje ste svi danas. Upoznati ste s našom prisutnošću i općenito prihvaćate da smo mi vaša obitelj. Osjećamo da smo toliko toga postigli u relativno kratkom vremenu i sad smo toliko blizu mogućnosti da vas otvoreno posjetimo. Radujemo se tim vremenima kada ćemo s vama moći podijeliti toliko stvari.
Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey
prevela: Marijana Pontoni

Website: Tree of the Golden Light

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge