Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, November 9, 2012

SaLuSa 9. studeni 2012.

Dugo čekanje je završeno i Obama je svjestan onoga što se od njega očekuje, a on je pravi čovjek za taj posao. Kao i svaka druga duša i on je radio prema ovom trenutku u svom životu, kako bi postigao glavni cilj plana svoje duše. On će uskoro biti postavljen i moći će ići naprijed s promjenama za koje on zna da su potrebne kako bi čovječanstvo povele prema naprijed. Mi smo bili u stalnom kontaktu s njim i on je često bio izvještavan o tome što mu je uloga. Nekoliko pravnih radnji će biti poduzeto iz kojih će se vidjeti pravi početak uklanjanja najvažnijih članova Iluminata. To će učinkovito ukloniti posljednje ostatke moći koju oni drže, i ukloniti njihovu zadnju nadu da će moći zadržati svoju moć. To će zatim omogućiti veće čišćenje mračnih na nižim razinama.

Mi vas molimo da ne posustanete sa svojim naporima da širite Svjetlost, jer ljudska kolektivna svijest još uvijek treba svaku potporu i ohrabrenje za proširenje. Najblaže rečeno, biti će dosta buđenja kada istina počne izlaziti van i mi želimo da to ima pozitivan efekt a ne da izazove strah. Ljudska bića ne vole promjene kada imaju osjećaj da one prijete njihovoj stabilnost i udobnost koju poznaju i kojom se koriste. Međutim, neće proći dugo prije nego budemo mogli odigrati našu ulogu i otvoreno komunicirati s vama. Jedna je stvar kanalizirati naše poruke za vas, ali mi želimo biti viđeni onakvima kakvi mi jesmo. Naša prisutnost će uskoro prevladati sve strahove od nas, jer će se vidjeti da smo došli kao veleposlanici mira.

Mi još uvijek zahtijevamo da vaša vojska ima naredbu da ne puca na nas kako bi se mogli slobodnije kretati vašim nebom. Iako mi možemo izbjeći te opasnosti ipak želimo biti u mogućnosti da vam se više približimo i uspostavimo kontakt bez opasnosti da budete povrijeđeni. Oni od vas koji imaju psihičke moći će primijetiti da se pojavljujemo češće tamo gdje su skupovi onih koji šire Svjetlost a tako će se i nastaviti. To je naš način, ne samo da vas štitimo nego i da vas uvedemo u više svjetla tako da se svi uključeni još više uzdignu. To je vaše iskustvo na konferenciji u Sedoni, i neki od vas su potpuno prožeti tim iskustvom. Zamislite kad bi svaki dan bio takav, jer će vrlo brzo to postati normalno iskustvo iz dana u dan. Dotaknuli ste više vibracije i shvatili kakav je to prekrasan osjećaj.

Ovaj i naravno sljedeći mjesec će biti jedan kontinuirani dotok energija koje će sukcesivno podići vaše vibracije još više. Svaka duša će osjetiti utjecaj na jedan ili drugi način, i oni od vas koji su već dobrano na putu Uzašašća će ih apsorbirati prilično lako. Za druge koji još nisu otvoreni za taj dotok energije to može biti teško iskustvo jer im tijelo još nije spremno da ih primi. To će ih vjerojatno ostaviti zbunjenima i neće moći shvatiti što se zbiva. To je vrijeme da se centrirate i opustite jer je stres vaš najgori neprijatelj dok se pokušavate pripremiti za uzdizanje. Vaše konačno puštanje iz kandži mračnih treba pomoći da se oslobodite bilo kakve napetost ili negativnih osjećaja, tako da vas svjetlo može preplaviti.

Naši saveznici su sada motivirani više nego ikad, i mogu nastaviti dalje sa svojim planovima koji su dugo kočeni. Oni mogu, kao što i jesu, obaviti papirologiju koja će nam omogućiti da sve pokrenemo prema naprijed. Kao i vi i mi smo nestrpljivo čekali ovo vrijeme kada akcija može započeti. Moramo zahvaliti svima Svjetloradnicima za njihovu predanost svojim pojedinačnim zadacima, jer bez vas stvari ne bih bile tu gdje su danas. Vi sada zaslužujute da pokupite plaću za svoj rad, a uskoro ćete uživati što postajete dio promjena u kojima možete preuzeti aktivnu ulogu. Dualnost blijedi da bi bila zamijenjena slobodom i mirom za sve ljude.

U ovom trenutku trebate samo "čekati i vidjeti" kako će se stvari dalje razvijati. Naš fokus je na izmjenama u vladama kako bi se omogućilo našim izabranim predstavnicima da budu identificirani i da ubrzaju dalje sa svojim radom. To će rezultirati u utemeljenju nove vlasti koje će ima na srcu vaše najbolje interese. Uskoro ćete moći vjerovati onima kojima je dana moć da donose odluke u vaše ime. Više neće biti dvostruke igre i lažnih obećanja. Privukli ste toliko Svjetla na Zemlju da ste s pravom postavili visoke vibracije koje više ne dopuštaju ljudima iz nižih vibracija da vladaju. Zbog toga će oni i biti uklonjeni.

U budućnosti, kada budete birali svoje čelnike oni će biti od onih koji su visoko duhovno evoluirali. Mudre glave će vladati uz pristanak i odluka će se temeljiti na ljubavi i na svemu što vam donosi radost i veselje. Niti jedna duša neće imati skriveni motiv u svojem srcu i umu, jer je na višoj razini sve čisto i od Svjetlosti. U društvu drugih volećih duša život je pun zanosa i cjelovit i neprestano slavljenje božanskog. Apsolutno sve što bi mogli poželjeti će vam biti dostupno a sa vašom vlastitom snagom stvaranja, baš ništa vam više neće trebati. Nakon života u dualnosti tako dugo, promjene će biti doslovno izvan ovog svijeta. Život će biti različitiji od svega što ste dosad doživjeli, i uvelike nadmašiti vaša očekivanja.

Dakle Dragi moji, odmarajte se i uživajte u onome što dolazi. Bilo kakve neugodnosti dok se promjene budu odvijaju će biti kratkotrajne, a s našom potporom ćemo osigurati da se o vama vodi briga. Očito dolaze goleme promjene a mi ćemo biti više nego dorasli tom zadatku. Mi već imamo stotine i stotine brodova unutar vaše atmosfere i masivnih matičnih brodova neposredno izvan koji mogu pružiti sve što vam je potrebno u vrlo kratkom vremenu. Mnogi od vas su nas posjetili u stanju sna, a kada se budemo mogli slobodno susresti vi ćete se sjetiti kontakata koje ste napravili. Naša Galaktička Federacija Svjetlosti obuhvaća one zvjezdane narode iz kojih je većina vas izvorno došla. Dakle, biti će vrlo emotivnih ponovnih okupljanja nakon što se sretnemo, jer ćete upoznati svoju pravu obitelj.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i kažem vam da različiti članovi naše Federacije gledaju jadan na drugoga kao Jedno. Na Zemlji imate tendenciju da se držite u svom klanu i da se ne miješati lako kao mi. Budite spremni odbaciti takve osjećaje i radovati se u spoznaji da ste svi Jedno. Dok se sretnemo, nastaviti ćemo vam slati našu neograničenu ljubav za vašu dobrobit.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Preveo: Darko Kontrec

Website: Tree of the Golden Light

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge