Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, January 12, 2011

SaLuSa, January 12, 2011

Nakon što ste dotakli dno mraka ostvarujete divan zaokret u vašim životima. Put natrag u Svjetlo je bio mučan put gdje ste uspješno svladali izazov za izazovom i dokazali svoju sposobnost i namjeru da ostane ustrajni na svom cilju da uzađete. Negdje iznutra ste izvukli snagu da se uzdignete iznad niskih vibracija. Sad ste čvrsto uspostavljeni na novom putu koji obećava dovršenje ovog ciklusa dualnosti. Već eonima to je ono za što ste radili iako ste u prošlim vremenima zato znali samo kroz došaptavanje vaše podsvjesne memorije. Oduvijek je postojao plan za oslobađanje od nižih energija koje su vas vukle nazad. Svaku čast zaslužujete što ste svladali sve prepreke i danas stojite visoki kao svjetionici Svjetla u tami.

Nema razloga za pasti unatrag iako se testni period nalazi upravo pred vama. Bit će uspona i padova koji će uvjetovati vaše emocionalne reakcije no ostanite mirni kad dođe do konačne bitke između tame i Svjetla. Svjetlo djeluje na suptilne načine koji održavaju balans tako da nastavlja transmutirati niže energije. U vrtlogu koji će se zbiti Svjetlo će djelovati kao linija obrane kako mračne sile ne bi mogle napredovati. Ono će osigurati da oni ostanu u matrici i da dođe mogućnost da naši saveznici izvedu razotkrivanje. Pritisci se gomilaju sa svih strana za početak tog događaja i kada dođe to će okinuti više dešavanja koja će razotkriti što se dosad odvijalo. Već nekoliko država je spremno krenuti naprijed s novim otkrićima i to je opet u području koje je do sada bilo manipulirano od strane mračnih sila. Toliko je toga za razotkriti i u svim slučajevima bit će to na vašu korist.

Bit će obznanjeni različiti uređaji za očuvanje energije i posebno oni koji neutraliziraju vašu potrebu za naftom. Naftna industrija je iscjedila život iz vas dok je uzrokovala puno štete Majci Zemlji kroz rezultirajuće onečišćenje. To mora prestati i postoje planovi da se zaustave ti arhaični načini proizvodnje energije kad je ona bila oduvijek slobodno dostupna. Ironično je da dok ste vi ujarmljeni sa troškovima svih naftno baziranih proizvoda postoje tajne vojne baze koje uživaju sve benefite novih tehnologija. Nikad nije bilo namjeravano da bi one ekskluzivno bile korištene samo za napredak vojne moći. Vi ste svi Jedno i trebali biste djeliti bilo šta i sve što poboljšava kvalitet života umjesto što vas se namjerno drži u vremenskoj zamci kako biste hranili ambicije Iluminata. Najdraži davno je prošlo vrijeme kad ste trebali ostaviti iza sebe nametnute restrikcije. Počinjete to shvaćati i vaši pozivi za promjene će uroditi plodom skoro.

Mi iz Galaktičke federacije ćemo biti instrument u svršavanju iskustava nedostatka ili nepriznavanja vaših prava. Neki od naših predstavnika su već upućeni i zaštićeni kako bi osigurali da istina ne može zadugo biti skrivana od vas. Sve će biti učinjeno javno no tamo gdje to bude potrebno ćemo iskoristiti naše superiorne tehnologije da nam daju prednost. Mi ćemo opunomoćiti naše saveznike na takav način da nikakve prepreke koje im se nađu na putu neće moći utjecati na željeni konačni rezultat. To uzima vremena i mi hodamo pažljivo kako ne bi naštetili nečijoj slobodnoj volji. Ako bi to učinili to bi išlo kontra nas što mi ne namjeravamo dozvoliti. Sa Bratstvom Svjetla (uzašli majstori i učenici, zemaljska duhovna hijerarhija op.p.) na našoj i vašoj strani imat ćemo koristi od zdravog duhovnog savjeta koji će rezultirati sa veličanstvenom pobjedom za čovječanstvo. To nije ništa manje no što zaslužujete no vi još uvijek ima slabo razumjevanje o tome kako će to biti veličanstveno. Vi ste duše Svjetla koje su izdržale asortiman svega što su Mračne sile mogle upotrjebiti na vama no ipak ste zadržali svoj ponos i neovisnost. Jedino je stoga prikladno da uživate dobro zasluženu i lijepo izborenu pobjedu.

Ostanite unutar vašeg svjetla u svim vremenima i ne dozvolite da se vaše oko ukloni s cilja Uzašašća s bilo kojom dezinformacijom koja luta okolo. Kreiranje konfuzije je taktika često korištena da bi vas se ometalo, no ako ste dovoljno prosvjetljeni razotkrit ćete ju. Pri provjeri služite se mjerilom da ono što je od Svjetla radi za dobro svih. Ono ne kreira strah i ne hrani vaš ego onim što je benefit za njegovu sebičnost. U stvarnosti sve što trebate vam je dostupno osim što vam je skriveno kako bi se spriječila vaša neovisnost. To će se u potpunosti promjeniti kako mjeseci budu napredovali. Vaše vrijeme će biti provedeno u ugodnijim potragama dok sudjelujete u projektima koji će vas pogurati u budućnost. Mi ćemo u konačnici postati Jedno i sa Uzašašćem če to biti postignuto.

Kao i vi mi čekamo proboj koji će nam dozvoliti da uđemo u vaše živote potpunije. Sve je to dio dobro osmišljenog Božanskog plana za budućnost. U stvarnosti skoro svi vi ste imali svjest o nama iz mnogih prošlih života i u nekim slučajevima puni kontakt. Zbog toga nas ne vidite kao prijetnju kako bi to mračne sile htjele da vjerujete. U stvari upravo su oni ti koji su se družili s negativnim svemirskim bićima i dozvolili im tajne baze na Zemlji. U kontekstu slobodne volje to nije nešto s čim se mi smijemo petljati jer je to pokriveno zakonom privlačnosti. U stvari o tome ste nedavno dosta naučili pa iz toga možete naučiti kako privući svjetlo za vaš razvoj i zaštitu. Univerzum je sagrađen na zakonima koji ga drže zajedno i u skladu s tim će se skoro promijeniti jer se sve prosvjetljuje. To je univerzum reda bez obzira na nedaće koje vi povremeno iskušavate. One nastaju kao rezultat disbalansa koji pak nastaje kad se stvari ne uspiju kretati u apsolutnoj harmoniji.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i zadovoljan sam što su naši zajednički napori napokon ograničili aktivnosti mračnih sila. Još uvijek se nisu predali no njihova vjera u vlastitu nepobjedivost je ozbiljno potkopana. Neće im biti dozvoljeno da ponovno steknu svoje moći i dok se budu razgrađivali njihova slabost će omogućiti nužnu priliku za naše saveznike da ih razotkriju. Mi moramo raščistiti put za otvoreni kontakt i biti spremni da spriječili bilo kakav oblik osvete. Mi želimo miran kraj njihove vladavine i na tome radimo. Blagoslivljamo vas sve sa Svjetlom svoga Bića.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge