Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, January 10, 2011

SaLuSa, January 10, 2011

Nakon dugog perioda vremena vaš pristup duhovnosti je rezultirao u vašem vjerovanju da ste odvojeni od Boga. To znači da ste proveli nebrojeno života tražeći Boga ovdje, ondje, posvuda. Ipak kad se vaša svjesnost počne širiti otkrit ćete kako je Bog unutar vas i van vas. U stvari sve što postoji je unutar energije Boga. Stoga vi ste dio Univerzuma Boga i posljedično dio svega što jest – Vrhovni kreator. To je zato što ste sada prešli preko točke potrebe da vam druga duša pokaže put te ste sada u mogućnosti preuzeti kontrolu na svom putovanju. Vaši izbori u potpunosti reflektiraju vaše želje i vi postajete gospodari vaše sudbine. Vaša vjerovanja su formulirana vašim iskustvima i shvaćate da ste ih vi kreirali. Sad ste slobodni da napredujete bez oslanjanja na druge i po istom pravilu možete drugima dozvoliti istu slobodu.

Pronalaženje vašeg istinskog Ja vam također omogućuje da razumijete vašu svrhu u životu te upravlja vašim iskustvima u skladu s tim. Vi i samo vi preuzimate odgovornost za njih jer privlačite na što god je vaša namjera fokusirana. U skladu s tim pozivamo vas da budete pozitivni u skladu s onim što želite od života. Ako postavite svoju pažnju na Uzašašće onda ga nastavite držati u svom fokusu ne dozvoljavajući ničemu da vas ometa. Vrijeme u kom se sada nalazite donosi promjene u vaš fokus i kako Majka Zemlja preuzme riječ u zbivanjima neki od vas će biti uvučeni u promjene. Pokušajte ih prihvatiti za ono što one jesu bez odstupanja sa svog puta znajući da što god je potrebno za svršiti ovaj ciklus se priprema pred vama. Ova godina će sigurno iznenadno eruptirati u godinu mnogih promjena koje će samo biti početak cijele serije istih.

Biti upozoren znači biti spreman za što god se može desiti. Kaotični događaji će vas ostaviti neodlučne u tome tko ili što je odgovoran za iste. Neće biti jasno dok god se ne desi Prvi kontakt i naša opažanja ili upozorenja o tome što će se zbiti ne dosegnu javno mjenje. Naša nazočnost će biti vaša garancija kako ćete biti vođeni i sigurni gdje god to bude moguće. Trenutno mračne sile su u panici upirući se iz petnih žila da kreiraju konfuziju. Dok god ne budemo u mogućnosti u potpunosti eliminirati njihove oružje (mediji ? op.p.) imat će mogućnost da se upetljaju u naše planove. Neće ih biti briga kakav će biti ishod njihovih postupaka po vas. Doista njihova jedina namjera jest da koliko god mogu kreiraju smrti, štete i poremaćaje u vašem životu. Nećete morati trpiti njihove akcije još zadugo jer su naši planovi za njihovo uklanjanje sa pozicija moći već dobro uznapredovali. Naši saveznici će, kada dobiju signal, tada krenuti u akciju. To će biti kada bude moguće osigurati pozitivan rezultat.

Ne dozvolite da vaša frustracija pokvari vaše razumijevanje idućih mjeseci jer su neka zbivanja nužna za iduću priliku za “razotkrivanje” (NLO zataškavanja op.p.). Čak i kad je izjava (o razotkrivanju ? op.p.) bila sačinjena i nije se materijalizirala još uvijek je rezultirala u povećanju broja ljudi svjesnih naše važnosti za vašu budućnost. To je pomoglo da uspostavi ravnotežu strahu koji mnogi još uvijek osjećaju što je većinom utemeljeno u nedostatku znanja o nama. Mračne sile igraju na tu kartu i posebno filmsku industriju kako bi održale lažnu sliku o nama. Sve ovo će se promijeniti vrlo brzo kada se budemo mogli javno obratiti jer neće biti teško pokazati naše istinsko biće. Naši planovi će biti dobro objašnjeni kako ne bi ostavili mogućnost sumnji u mirnodopske namjere prema vama.

Kroz vašu vlastitu snagu odlučnosti vidjet ćete svoj put naprijed i podizanje svjesti kako moćne energije uzdizanja nastave dostizati Zemlju. Mnogo aktivnosti je uočeno u vašem sunčevom sustavu i postaje vrlo očito kako se odvijaju velike promjene. Kao i Zemlja ostali planeti se rekonstruiraju u pripremi za Uzašašće. Ne može biti poricanja da su promjene bez presedana bar što se tiče vaše poznate povijesti. Vaši znanstvenici su nesigurni u važnost tih događaja i nerado izražavaju javno svoja mišljenja. Možemo razumjeti njihovu neodlučnost da izađu s tim informacijama jer bez sigurnog razumijevanja uvijek postoji mogućnost da će se razviti strah.

Kao što je i sa drugim promjenama koje su opažene nadamo se kako ćemo uskoro biti u poziciji da vam o njima otkrijemo istinu. No bez obzira već duže vremena cijeli proces uzašašća vam je postupno objašnjen. Pogledate li čak tisućama godina unatrag vidjet ćete kako su učena bića predviđala ova vremena kraja. Obično se to spominjalo kao “žetvu” duša jer se znalo da će se oni koji su se razvili u ljude od Svjetla uzdići sa Zemlje. Takvi događaji su se odvijali na redovitoj bazi i ponekad čak unutar ciklusa, kao što je naprimjer nestajanje naroda Maja. Uzašašće je prilično prirodno zbivanje pokriveno zakonima Univerzuma što je način kako bilo koja duša koja je spremna može uzaći. Kao što smo već objašnjavali, ovaj put je svakoj duši ponuđena prilika za uzašašće jer se radi o posebnoj milosti (oproštaju op.p.) da se dozvoli masovno Uzašašće.

Ukoliko zaboravite efekte promjena na vaš svakodnevni život doista je veličanstveno vrijeme za biti na Zemlji. Jednog dana ćete pogledati unatrag i osjećati se privilegirani što ste bili dio tog iskustva. Ako možete ovome pristupiti na ovaj način, tada na vas neće biti većeg učinka do upoznavanja sa čudima i ljepotama Božanskog plana. Bez obzira što će se zbiti svaka duša će preživjeti jer, kako ste besmrtni, ne postoji takva stvar kao što je smrt.

Svatko od vas će napredovati do točke koja je potrebna za vaš sadašnji stupanj evolucije jer nitko drugi ne bira osim vas. Ukoliko se ne osjetite sposobnim za Uzašašće i ne budete mogli hodati tim putem naći ćete se kako nastavljate vaša sadašnja iskustva. Nitko neće vidjeti vaš izbor kao dokaz neuspjeha i nikakvog suđenja neće biti. Vaša slobodna volja je vrlo zaštićena i poštovana.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i u ime Galaktičke federacije vam obećavam svaku pomoć u osiguranju da vremena kraja proteknu jednostavno koliko god mi to možemo učiniti. Mi nikad ne prestajemo raditi za vas kao ni naši saveznici koji su blizu uspjeha u ostvarenju razotkrivanja.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge