Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, January 14, 2011

SaLuSa, January 14, 2011

Toliko se mnogo energije šalje na Zemlju da možemo govoriti u terminima nadolazećih mjeseci koji će podići vaš nivo svjesti. Ovo je predivno jer to znači da će još više Svjetla nego prije biti uzemljeno i približiti će vrijeme koje će vas osnažiti da donesete željene promjene u postojanje. Vaša kolektivna svijest je ključ za uspjeh jednako kao i sve drugo. To također znači da će Svjetlo biti tako dobro uzemljeno na Zemlji da nijedna količina aktivnosti mračnih sila neće zaustaviti njen napredak. Kao što smo vam već rekli bit će mnogo ometanja i ozbiljne brige na mjestima gdje ste vi u fokusu njihove pažnje (od mračnih sila op.p.). To je pak dio njihova zadnjeg čina da unište ono što (su oni op.p.) je već pripremljeno. Jednostavno dozvolite da to uzme svoj smjer znajući kako će to imati mali učinak na vašu budućnost. Kolaps bi došao svakako jer ono što se pokazalo neprikladno za vas dok se približavate prosvjetljenju ne može opstati.

Bez obzira što Majka Zemlja ili vi propatite postoje planovi da se sve povrati u iskonsko stanje. Stari načini su ukorijenjeni u dualnosti. To je bio jedini mogući način zbog tako mogućih ekstrema. Vaša budućnost je pak vezana uz ravnotežu i harmoniju kroz obnavljanje vaše neovisnosti. To dolazi sa uspostavom društva baziranog na pravdi, poštenju i lojalnosti onima od Svjetla, od kojih neki tek trebaju zauzeti mjesto u vašim životima i voditi vas naprijed. Oni su uvijek bili s vama tražeći priliku da istupe naprijed. Taj dan se približava kako se pritisak gomila za izlaskom prave istine. Božanski plan je savršen i ispunit će mnoga dana obećanja. Vjerujte svojim unutarnjim osjećajima jer znate da će vas ovaj period vremena pomaknuti u Svjetlo. Obznanit će se istina o svakom aspektu vaše evolucije sa posebnim naglaskom na nedavni period koji je odigrao ulogu u svim vašim životima. Takva otkrića će vas ujediniti i razlike koje su mračne sile kreirale i odigrale s vama će nestati. Najvažnije to će objasniti našu ulogu kako prošlosti tako i u budućnosti.

Vaše brige i zabrinutosti su razumljive no ipak mi naglašavamo da će se sve odigrati ne samo zadovoljavajuće već i na vrlo lijep način. Sve će se to desiti u relativno kratkom vremenu i završni period prije uzašašća bit će lijepo inspirirajuće iskustvo. Uskoro ćete odbaciti jaram dualnosti koji je uzrokovao stres i prazninu u vašim životima. Možemo vrlo nedvosmisleno reći da se nemate oko čega brinuti jer vas moćna Bića Svjetla štite i osigurat će da primite sve što vam je u prošlosti bilo uskraćeno. Iluzija je srušena i jednom kad pojmite istinu iluzija vas više ne može zadržati. Ono što vi smatrate realnim je nestvarnost koju ste vi kreirali i oni koju su uzeli vlast. Svjetlo je uvijek ostalo s vama no bilo je skriveno zastorima koje ste sami postavili. Boravili ste u njima dok konačno niste povjerovali da su oni sve što postoji no Svjetlo se provuklo i dozvolilo naznaku puno veće mogućnosti da sebe uzdignete. U stvari Svjetlo ne može nikada biti ugašeno jer će ono uvijek nadići niže vibracije.

Ono što se dešava nije namjerno usmjereno da vas pomakne iz vašeg konformizma no pred vama su veličanstvenija vremena koja će vaše prihvaćanje promjene više nego kompenzirati. Prihvatite neumitno i gledajte na to kao na ruku od Boga, pružajući se prema vama da vas uzdigne iz mraka u kom ste predugo živjeli. To je nezamjenjivo iskustvo jer je to put prema dubljem razumijevanju dualnosti i čudesan način da duhovno evoluirate u više dimenzije. Uvijek ste znali zašto se upuštate u ovo a obećanje sretnog svršetka vas je održalo u igri. Ono što se može pisati kao tisuću godišnje iskustvo je samo treptaj oka kad je vaše Više sebstvo u pitanju. Doista kroz vrijeme će preživjeti samo ono što ste naučili iz tih iskustava.

Za to vrijeme svaki dan na Zemlji se čini kao individualno iskustvo iako to sve tekuće i kontinuirano teče kroz mnoge živote. Zbog potrebe iskustva vas se često postavlja u istu situaciju uvijek iznova. Ipak napredak se ne postiže bez izazova u vašem životu. Potrudite se naći zadovoljstvo u veličanstvenoj mogućnosti koju sad zaključujete jer ste ostvarili veliki korak naprijed te ste spremni za uzašašće. Promatrajte život na ovaj način i vidjet ćete da je bio veliki uspjeh. Kao pojedinačnoj duši on je u stvari bio planiran za vas. Ono što nosite dalje sa sobom je planina iskustva što će pomoći mnogima u budućnosti. Tako mnogo toga se dešava upravo sada no ako niste u našoj poziciji da vidite širu sliku to vam neće imati nekakvog smisla. Slučajni događaji se slažu međusobno potvrđujući nam kako odgovarate na dotok Svjetla što ubrzo osigurava velike rezultate. Ne možemo biti precizniji oko točnog vremena jer moramo brzo donositi odluke te moramo biti spremni po potrebi vrlo brzo promijeniti naš pristup. Mračne sile su sad fragmentirane i ne može se prepoznati uzorak njihovih aktivnosti. Postali su oportunisti (iskorištavaju prilike kako dođu ? op.p.) i moramo ih nadgledati znatno pomnije.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i uvjeravam vas kako kontroliramo situaciju no ipak ne možemo spriječiti događaje koji su dozvoljeni putem slobodne volje koja vam je dana. Ipak mi imamo odgovornosti za vas i Majku Zemlju i nećemo dozvoliti da stvari odu van kontrole. Potičemo naše saveznike da pokušaju proboj jer prilika za ostvariti rezultate nikad nije bila bolja. Mi želimo da oni koji su u pozicijama moći prihvate njihove istinske odgovornosti i da sada služe ljudima kao što je namjeravano. Ako bilo tko istupi naprijed u Svijetlo (rad za Svjetlo ? op.p.), primit će našu zaštitu i osim ako nema karmičkih razloga za drugačije bit ćemo u stanju dovršiti njegovu aktivnost do kraja.

Način na koji možete pomoći svojim dragim suputnicima je da budete mirni i širite svjetlo što je dalje moguće. Uvjerite ljude da je sve planirano za sretnu budućnost i bez obzira na ono što će se sad desiti to neće biti dugotrajno. Doista, kažemo vam još jednom da kad budemo mogli razgovarati sa svima vama reći ćemo vam o planu koji će vas sigurno odvesti do kraja ovog ciklusa.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge