Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 10. siječnja 2020


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 10. siječnja 2020

Mike Quinsey

Dragi moji, svaki trud koji uložite u sadašnjosti kako bi nastavili evoluciju bit će vrijedan toga, ponajviše zato što svaka duša ima priliku da uzađe na osnovu stupnja na koji je podigla svoje vibracije, jer će u određenom trenutku shvatiti da na kraju, ne samo da ima kontrolu nad svojim egom, već da preuzima potpunu kontrolu nad svojim emocijama. Tako ćete shvatiti da, bez obzira što vas snašlo, možete zadržati mirnoću, čime ćete osigurati da vaše vibracije održavate na najvišoj razini u svakom trenutku. Povratak starim načinima odgodit će napredak i velika prilika da uzađete mogla bi biti izgubljena.

Shvatite da je kraj posljednjeg ciklusa u 2012. godini značio upravo to, i sve ono što postignete otići će s vama u sljedeću fazu vašeg života. Veliki Sunčev bljesak koji se tek treba dogoditi signalizirat će kraj tog razdoblja, a samo oni koji budu dostigli potrebnu razinu rasta/evolucije ostat će u višim vibracijama i probiti se do nove Zemlje. Tako ćete shvatiti da nema apsolutno nikakvog sakupljanja ili biranja jer uzašašće je automatsko ako ste spremni. Kao i u svim aspektima vaše evolucije, budite sigurni da vam se uvijek pruža pomoć kad pokažete da ste spremni krenuti putem uzašašća.

Pomoć se proširuje na "dogovaranje" sastanaka s drugim dušama koje vam mogu pomoći na vašem putu i zaštititi vas od uplitanja mračnih. To ne znači da nećete biti testirani na putu, ali ako ste posvećeni tome da budete uspješni, nema razloga zašto ne biste uspjeli. Viši sile žele da uspijete i učinit će sve što mogu kako bi vam pomogle da to postignete, ali uvijek imaju na umu vaš životni ugovor i svaku karmu koju još nosite. Činjenica je da je puno toga učinjeno kako bi vam se pomoglo, da niste ni svjesni većine toga. Ali molim vas, imajte na umu da prvo morate pokazati namjeru da krenete putem uzašašća prije nego što vam se može pružiti pomoć, jer vaša slobodna volja uvijek je na umu i pazi se da se ne kosi s njom.

Kad biste samo mogli zamisliti kakav vas čudesan život očekuje, ne biste se ustručavali uložiti sav svoj trud upravo sada u ostvarenje svog cilja. Međutim, nemojte se razočarati ako se još ne osjećate spremno, jer će vam s vremenom stići još jedna prilika za uzašašće. Shvatite da se duše ne razvijaju istom brzinom, tako da nije sramota biti iza drugih koji su na putu uzašašća. Vaši duhovni pomagači pružit će vam prednost ako znaju da imate sposobnost da uzađete, jer tu su da vam pomognu u svim aspektima vašeg života.

Kad počnete više shvaćati o potrebama svog tijela, prilagodit ćete svoj životni stil u skladu s tim. Razumna ishrana, kondicija i njegovanje tjelesnih potreba pružit će vam platformu na kojoj ćete započeti s pripremama za svoje uzdizanje i uzašašće. Osjećat ćete se sve bolje zbog toga i uživat ćete u dobrom zdravlju koje će vam pomoći da uspješno slijedite odabrani put. Uspjeh dolazi iz predanosti dok omogućuje drugima da slijede vlastiti put kojih, naravno, ima mnogo. Nema ispravnog ili pogrešnog puta jer su neke duše, na primjer, odgajane u religioznom okruženju, ali još uvijek mogu pronaći svoj put do viših vibracija. Normalno, širenje uma dolazi kad duša može početi gledati širu sliku bez predrasuda i može pobjeći od bilo kakvog starog ograničavajućeg uvjerenja.

Budite sigurni, kad budete na pravom putu, da će se stvari odvijati nesmetano i bit će u skladu s vašom razinom razumijevanja. Pronaći ćete i duboko zadovoljstvo i mir koji nema granica. Imat ćete vremena da istražite druge ideje o temama koji se međusobno povezuju i proširite skladište znanja. Što više toga upoznajete, tim više shvaćate da postoji toliko toga što trebate naučiti. Budite otvorenog uma i ako vam se predoči nešto što vam se ne čini tako da bi odgovaralo onome što znate, jednostavno to odložite dok ne budete mogli, znajući da ćete na ovaj ili onaj način pronaći odgovore koje tražite.

U nekim aspektima postoji razdvajanje načina jer dok se možda stalno uzdižete, oni oko vas mogu znatno sporije evoluirati i vide vas kako se udaljavate kad su oni u pitanju. To se može očekivati, i prirodno ćete tražiti svoje prijatelje među onima koji su toliko napredovali kao i vi. Na isti način na koji poštujete vjerovanja drugih ljudi, s pravom biste očekivali da i drugi na isti način postupaju s vama. Pokušajte ne ulaziti u rasprave o svojim uvjerenjima i dopustite drugima da imaju svoje, jer se ne natječete s drugima koji također traže istinu. Drugačije je ako netko traži vaše mišljenje, ali i tada idite toliko daleko dok odgovarate na njihova pitanja. Sjetite se da i oni imaju vodiče koji im pomažu i znati će kako im pomoći odgovarajući na njihova pitanja.

Sve se ubrzava do te mjere da čovječanstvo sve više zaostaje, ali to ne može trajati neograničeno i neka otkrivenja su na pragu objavljivanja. Najveće promjene u napretku učinjene su u vezi s razvojem robotike i vi doživljavate neke prve stvarne promjene koje one donose. Ipak, postoji znanje za izradu robota koji mogu u potpunosti zamijeniti ljude u nekim osnovnim zahtjevima. Međutim, u sljedećih deset godina vaš progres će toliko napredovati da će svakodnevni život postati većim dijelom automatiziran i neće zahtijevati sudjelovanje ljudi.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima i neka vam svjetlo uljepša dane i put do završetka. Ova poruka dolazi preko mog Višeg Ja, mog Božjeg Ja, a svaka duša ima istu unutarnju vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge