Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 17. siječnja 2020


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 17. siječnja 2020

Mike Quinsey

Veliki pritisak na pripadnike Iluminata se nastavlja i neminovno treba vremena da se u to uključe tisuće pojedinaca. Za to nema brzog odgovora jer se stvari moraju rješavati u skladu sa zakonima zemlje. Budite sigurni da su stvari na dobrom putu da se dođe kraju, ali isto tako postoje i druga pitanja s kojima se također treba pozabaviti. Izvorno je bilo namijenjeno objavljivanje informacija malo po malo, ali s obzirom na kašnjenja, sada je predviđeno potpuno razotkrivanje. To znači da, koliko god su se zadržavale, promjene koje dolaze mogu biti sveobuhvatne. Čitav vaš životni put konačno će se promijeniti na bolje jer će stvari poput besplatne energije stvoriti potpuno novi način života. Savez ima ugled među onima koji se zalažu za uvođenje promjena te su sada u mnogo boljoj poziciji od Iluminata, tako da se napredak sve brže odvija.

Razdoblje poteza za uvođenje promjena dobro je napredovalo, ali imajte na umu da obuhvaća i događaje koji će utjecati na način na koji se pokreće veliki posao i proći će neko vrijeme dok se takve stvari ne smire. U suštini, to su velike promjene kojima je potrebno puno vremena da se ostvare. Međutim, na kraju ćete biti više nego zadovoljni i nakon toliko dugog čekanja sve će vam biti po volji. Stari dani neimaštine i loše distribucija će iščeznuti, a manje jedinice će osigurati da svi podjednako imaju koristi od promjena. Shvatite da ste dugo vremena imali koristi od nove tehnologije koju ste velikim dijelom dobili obrnutim inženjeringom iz vanzemaljskih letjelica. To vam je dalo osnovu za još bolja i naprednija znanja koja su vas odvela u duboki svemir. Također ste dobili i veliki napredak kada je u pitanju računalno znanje. Sve je to podiglo kvalitetu života i odvelo vas do novih načina gledanja na to.

Budućnost poprima oblik, a koristi za vas će biti ogromne, i one će doći i neće ih se moći zadržavati u nedogled. S nekim promjenama ćete se osjećati neugodno i vjerojatno će rezultirati s time da će se ljudi morati preseliti na nove lokacije, jer Majka Zemlja vrši vlastito čišćenje u pripremi za uzašašće. Zemlja je pretrpjela toliku štetu uslijed ratova i štetnog korištenja njenih resursa, međutim, nadolazeće promjene pomoći će u otklanjanju problema, na primjer kada će uporaba besplatne energije prevladati potrebu da se Zemlja koristi u tu svrhu. Koriste se i drugi resursi koji nisu štetni, poput vjetroelektrana, ali su neadekvatni za ispunjavanje zahtjeva. Budite sigurni da dajemo sve od sebe kako bismo potaknuli uvođenje novih metoda koje su neškodljive za Zemljin okoliš.

Treba vas se upozoriti da trebate biti spremni za suočavanje s izazovima koji tek slijede, a željeli bismo vidjeti više suradnje među državama, jer izazove koji slijede najbolje je rješavati na svjetskoj razini. Oni koji drže većinu bogatstva trebaju pomoći onima koji nisu u mogućnosti nositi se s velikim problemima, a mi bismo vas podsjetili da ste svi pogođeni onim što se događa na Zemlji. Svi ste Jedno i vrijeme za pojedinačni rast na štetu drugih je prošlo. Morate rasti kao svijet i staviti harmoniju i suradnju u prvi plan. Što brže donesete mir svijetu, tim prije ćete potpuno otvoriti putu do uzašašća, pa ipak ono se približava prilično brzo.

I vjernici i nevjernici svi slijede unaprijed utvrđeni put s kojim se svaka duša složila životnim ugovorom, pa odgovarate na sve ono što na njemu naiđete na način da prihvaćate uključene izazove. Na kocki je vaš duhovni rast i blagostanje, a vaša savjest bi vas trebala potaknuti da poduzmete ispravne akcije koje su pozitivne i ni na koji način štetne ili štetne za drugu dušu. Poslušajte pozive svog Višeg Ja koji je onaj "drugi" koji zna vaš plan duše i pomaže vam da ga se držite.

Vaša iskustva na Zemlji daleko su od onih viših vibracija i dimenzija. Zemlja, kao što ste nesumnjivo počeli shvaćati, je škola za duhovni rast. Vi rastete iz svojih iskustava i to razumijevanje nosite sa sobom u sljedeći život, tako da što god naučite što vas nadograđuje je najvažnije. Možete početi shvaćati da, budući da stječete iskustva u hologramu, to je nešto pripremljeno za vaša evolucijska iskustva i nije vaša prava stvarnost. Ona je među zvijezdama i ako uspješno podignete svoje vibracije na razinu uzašašća, vratit ćete se u predivno područje prilično izvan vašeg sadašnjeg razumijevanja. Vaša se Zemlja kao hologram koristi da vam pruži uvjete i iskustava koja su vam potrebna za evoluciju. Trenutno je u vanjskoj zaštitnoj energiji koju su tamo postavili Blue Aviansi (Plave ptice) koji su i dalje prisutni i nadziru vašu evoluciju. U ovo važno vrijeme oni koji su na putu za uzašašće neće morati dugo čekati da dosegnu tu točku, a važno je da nije dopušteno ometanje. Dakle, trenutno nitko ne može izaći ili ući u vaš svemir, što je zaštita za vas.

Shvatite da živite "nestvarno" iskustvo utoliko da ste bili zadržavani, dok ste mogli uživati u naprednijem iskustvu. Međutim, promjene su se dogodile zbog napretka dobivenim obrnutim inženjeringom svemirskih letjelica koje su pale na Zemlju. To je omogućilo ubrzanje napretka kroz stvari poput optičkih vlakana i novih materijala koji se koriste u svemirskoj tehnologiji. Postoje i drugi pomaci koje je vojska zadržala za sebe, ali u konačnici to se morati obznaniti.

Kao što smo često spominjali, mnogo puta vam je uskraćen napredak koji bi vam olakšao život, ali kad uzađete to će vam biti više nego nadoknađeno. Posljedica starenja više neće biti i ostat ćete kao mlada osoba koja će moći mijenjati svojstva kako i kada to želi. Živjet ćete puno, puno duže nego sada i uživati u životu bez izgleda za oboljenja ili bolesti, ali umjesto toga uživati ćete apsolutno dobro zdravlje. Svemir će vam biti otvoren da slijedite želje svog srca i još uvijek ćete i dalje evoluirati, jer to ne prestaje dok ne dosegnete krajnje - Božanstvo. To je koliko je dug, dug put u budućnost.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima i neka vam svjetlo uljepša vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi preko mog Višeg Ja, mog Božjeg Ja, a svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge