Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 8. lipnja 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 8. lipnja 2018

Mike Quinsey

Vaše strpljenje je izvanredno i za svaku je pohvalu jer ste znali da važni događaji utječu na vas i vaš svijet. Već duže vremena su bili blizu otkrivanja, a vi ćete biti nagrađeni na više načina i od sada ćete znati da ništa ne može spriječiti da se promjene odvijaju. I sam planet prolazi kroz kritične promjene, a to traje već dulje vrijeme, i odgovoran je za indiferentne i neobične obrasce koje doživljavate. Konačni ishod će biti na vaše zadovoljstvo i radost jer ekstremiteti koje doživljavate više se neće događati.

Kao što nesumnjivo shvaćate, vrijeme igra važnu ulogu u mnogim vašim iskustvima, možda i više nego što shvaćate, a jedna od njegovih najvažnijih uloga je tamo gdje je u pitanju proizvodnja hrane. Opet budite uvjereni da će svi problemi biti privremeni i u dalekoj budućnosti, imat ćete replikatore hrane i moći ćete izvući vodu koja se može koristiti za piće iz okolnog zraka. Oni koji su odgovorni da vam pokazuju pravi smjer uvijek pripremaju nove inovacije ili sustave koji će vas voditi u budućnost gdje život postaje mnogo ugodniji i puno lakši. Prašina je oduvijek bila problem, ali opet će se o tome brinuti uređaji koji će je ukloniti i čistiti zrak oko vas.

Kao što biste mogli očekivati, biti u Novom dobu s mnogo novih izuma i raznih načina za ono što ste uvijek radili u prošlosti, koji su manje skupi i troše manje vremena. Zapravo, vi ćete pomalo otkriti da ćete kao rezultat toga imati mnogo više vremena za sebe. To će biti vrlo korisno, jer ćete imati dovoljno vremena za svoje hobije ili zanimanje koje slijedite. Moći ćete, na primjer, biti onaj koji voli putovati svijetom i vidjeti kako drugi žive, a metode putovanja bit će sasvim drukčije nego sada. Postojat će ultra-brze veze sa svim dijelovima svijeta i mnoge kroz podzemna putovanja, neovisna o tračnom sustavu koji sada koristite. Putovanje oceanima brodom postat će stvar prošlosti, osim za slobodno vrijeme, a dostava općenito će se smatrati zastarjelom i preskupom. Tradicionalno putovanje avionom preuzet će letjelice koje koriste Zemljin magnetizam kao izvor energije, kao što mnogi vanzemaljci već čine.

Tijekom svih tih promjena i samo čovječanstvo će doživjeti proširenje svijesti, i stvari poput telepatije bit će uobičajene. Općenito, mnogo toga u vezi s ljudskim iskustvom će se promijeniti, a s vašom ljubavi prema uređajima, većina funkcija vezanih za dnevne potrebe bit će automatske. Roboti počinju provoditi neke jednostavne funkcije i više će doći u sliku kako vrijeme prolazi. Oni će obavljati zadatke koji se trenutno obavljaju ručno, a nema granica koliko se njihova korisnost može programirati. Televizija će na kraju dati 3D sliku koja će biti projicirana pred vama.

Sav ovaj napredak već je poznat, čak i ako su samo ideje koje mogu dovesti do projekata koji će vam donijeti korist. Iz viših područja stavljamo ideje u one ljude koji su u poziciji da ih iskoriste i razviju za dobrobit čovječanstva. Mi osiguravamo da je broj pogodnih ljudi „programiran“ tako da ideje ne postanu uspavane. Naša svrha nije da vas vodimo određenim putem osim ako ste prvi dokučili ideju i trebate pomoć da je razvijete. Općenito govoreći, vi ste ti koji imate ideje o tome što trebate i kako da to osigurate, a u toj fazi mi vas potičemo s nekim smjernicama kako se to najbolje može iskoristiti. Naglasak je uvijek bio u poticanju da odredite svoje buduće potrebe, a mi ćemo nadzirati vaš razvoj ako bude potrebno.

Zapamtite da nikad niste potpuno prepušteni vašim uređajima i uvijek su tu vaši vodiči da vam pomognu. Međutim, ne postoje nikakva miješanja u vaš život, osim ako postoje točke u vašem razvoju koje traže promjene, a mi ćemo vas pokušati voditi prema putu na kojem trebate biti kako bi ispunili svoj životni ugovor. Ponekad postoji kompromis između vaše slobodne volje i vašeg posvećenog puta. Ključna riječ je da slijedite svoju intuiciju i ako se osjećate potaknuti da poduzmete određenu radnju, učinite to znajući da je to najvjerojatnije od vaših vodiča koji mogu vidjeti veću sliku. Oni vas zasigurno neće dovesti u zabludu ili ići protiv vaših odluka. Vjerojatnost je da su vam oni utisnuli najbolju akciju koju biste trebali poduzeti, ali vam ipak nikad ne bi nametnuli te ideje.

Kako vrijeme prolazi, vaši prijatelji i pomoćnici iz viših područja približit će vam se i biti će vremena kad će se oni predstaviti i otvoreno govoriti. Naravno da će biti prilika da razgovarate sa svojim pokojnim prijateljima i obitelji. Uostalom, ne postoji takva stvar kao što je smrt osim u vašem shvaćanju što to znači, što je u većini slučajeva trajna smrt. Shvaćate li da imate dušu, da ste besmrtni i da ste već živjeli mnogo, mnogo života, čak i prije nego što ste preuzeli ljudske osobine.

Vi ste već vrlo iskusni, ali uzimate novi lik svaki put kad napuštate Boga za daljnja iskustva, i neprekidno rastete kroz njih i svaki put ih vraćate natrag Božanstvu. Prije vaše inkarnacije na Zemlji vaše pamćenje je „izbrisano“ kako bi se osiguralo da ne skrećete pažnju s tekućih zadataka. Vaš izazov je da se uzdignete iznad nižih vibracija i nađete svoj put natrag do svjetla, kad vas uspjeh čini snažnijim i jačim bićem. Kao što vam je rečeno i ranije, vaša evolucija će se i dalje nastaviti s ciljem da postanete galaktičko biće, spremno za sljedeću seriju iskustava da još više povećate vaš duhovni rast.

Dragi moji, može se činiti nevjerojatno da ćete iz kaosa i poremećaja koji se odvijaju na Zemlji krenuti putem koji će sve promijeniti i konačno vas dovesti natrag na visoku razinu koju zapravo bolje poznajete. Rast dolazi kroz iskustvo, a vama se daju prilike koje će postići taj cilj. U svakom trenutku ste vođeni kako biste postigli maksimalan uspjeh i ostvarili napredak kad je u pitanju vaš životni plan. Kao što sam već rekao, to je planirano s takvim ciljevima na umu, ali ako odaberete neki drugi put, to se poštuje zbog vaše slobodne volje. Nepromjenjivo, vi ćete na kraju naći svoj put natrag do dogovorenog, što se normalno pokazalo da je najbolje za vas.

Nevjerojatna vremena vas čekaju u bliskoj budućnosti, stoga držite svoje mjesto u svjetlu i dobit ćete pomoć da dovedete promjene bliže manifestaciji. Ostavit ću vas u ljubavi i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja, i neka svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge