Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 1. lipnja 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 1. lipnja 2018

Mike Quinsey

Prostor oko vas izgleda prazan, ali zato što postoje mnoge razine postojanja, zapravo je živ, s mnogo različitih oblika života. Vi govorite u pojmovima dimenzija za lakše razumijevanje, ali u stvarnosti jedna vibracija glatko ulazi u drugu bez jasne podjele. Svatko od vas je na svojoj višoj razini koja je u skladu s vašom sadašnjom vibracijom. Vi dolazite do viših razina vibracija kao rezultat vaše sposobnosti da projicirate energiju ljubavi koja je istih tih viših vibracija. Održavanjem konstantne visoke razine možete evoluirati čak i dalje, do točke gdje su vibracije toliko visoke da na vas više ne utječu niže vibracije koje vas okružuju. To je zato, jer što više budete podigli svoje vibracije, više će vas štiti vaše svjetlo koje je svemoćno. Na vašim sadašnjim razinama ne biste mogli stajati pred visoko razvijenim dušama svjetla osim ako one snize svoje vibracije.

Ljudima je najveći izazov doći do termina njihovog ega. Mnogi čak i ne shvaćaju koliko su njihove diktirane od strane ega. Ego može zapravo imati kontrolu i djelovati u ime Jastva u onoj mjeri u kojoj vas stavlja na prvo mjesto u svim okolnostima. Ego se može nazvati "sebičnim" bez razmatranja potreba drugih ljudi. Moglo bi se reći da, kao što vas vaš ego stavlja na prvo mjesto u svim stvarima, nemate prigovor što ste stavljeni u tu poziciju. Međutim, stavljanje sebe na prvo mjesto ponekad negira drugima njihova prava na to iskustvo, pa ako promijenite okolnosti, morate također uzeti u obzir i druge kada donosite svoje odluke. Kad uistinu budete mogli voljeti druge kao sebe, preći ćete dug put prema tome da možete prakticirati Univerzalnu ljubav. Možete li sada vidjeti da prava ljubav prema vašim kolegama nadjačava potrebu da imate aktivni ego koji sebe stavlja na prvo mjesto.

Kako se vibracije na Zemlji i dalje podižu, one će dati više snage onima koji rade u ljubavi i svjetlu. Nasuprot toga, mračni gube svoju snagu i više ne mogu ometati napredak čovječanstva prema svjetlu. Mnoga druga bića iz viših dimenzija čekaju svoju priliku da vam pomognu u napredovanju i dovedu da Novo doba u potpunosti zaživi. Evolucijski napredak je vaše pravo koje ste zaradili i to će biti vaše prije nego što mislite da je to moguće. Mnogo toga je poredano kako bi vas pokrenulo dalje u Novo doba, i to je uzbudljivo vrijeme za biti na Zemlji. Gledajući oko sebe možda vam se neće tako činiti, ali s višeg nivoa, potpuno je vidljivo da čeka pravu priliku da se predstavi. Važno je da budete postojani i fokusirani na svoj cilj, čime pomažete ubrzati njegovu manifestaciju.

Dugoročno, ništa nećete izgubiti zato što ste bili zadržavani, jer napredak može samo biti odgođen. U skoroj budućnosti ćete početi uživati ​​u nizu novih izuma koji su na putu da budu spremni za njihovo uvođenje. Kao rezultat toga, život će postati lakši i s više slobode da slijedite vlastite želje. Možda najbolje od svega je da će se bolest kao takva ublažiti sve dok više ne bude utjecala na ljudsku rasu. Već neki uživaju u boljem zdravlju u starosti, a očekivanje starosnih problema postupno treba ostati u prošlosti. Primjetno je kod nekih starijih ljudi da ne izgledaju da stare kao drugi. Može se zauzeti stav za zdrav život i uvjerenje da bolest i starenje ne moraju nužno ići zajedno.

Sada se razvijate mnogo brže nego prije, a vremenom ćete postati mnogo veća duša nego ikad prije. Tako je bilo planirano i uvijek je to bila vaša sudbina, a mnoga viša bića pomažu vam postići uspjeh. Mračni su vas zadržavali i pokušali su vas držati "u mraku" po pitanju vaših istinskih sposobnosti. Starije duše kako biste mogli reći, osjećaju njihov put prema naprijed, ali imaju iskustvo koje im pomaže da podignu svoje vibracije. Mladi su u stvari duše koje imaju veće iskustvo s njima, a uskoro će biti vrlo aktivni u ubrzavanju napredaka koji će vam doista predstaviti neke divne nove izume. Ništa više ne može stati na put napretka i istina ne može biti skrivena. Budite spremni za neke zapanjujuće napretke koji su spremni za uvođenje.

Stvari se počinju mijenjati vrlo brzo na nekoliko razina. To je sve dio napretka koja vas vodi u nova područja razumijevanja koja su potrebna da biste se pripremili za ono što dolazi. Borbe i svađe oko pronalaženja vašeg puta kroz zbrku i proturječnosti koje su se vodile još od prethodnog doba uskoro će biti razriješene. To će omogućiti da se dogode mnoge prihvatljive promjene koje će podići kvalitetu vašeg života. Vi ste na rubu da imate korist od vašeg prekrasnog postignuća što ste prošli marker, dok u početku niste primijetili nikakve posebne promjene. Potrebno je vrijeme da se stvari filtriraju, no mnogi napredci su spremni i vrijedi čekati.

Zapamtite, dragi, da ste svi razgovarali o svom životnom planu prije nego što ste se inkarnirali i bili svjesni izazova s ​​kojima ste se suočili. Složili ste se da su oni unutar vaše sposobnosti da izdržite ishod, čak i ako u početku niste uspjeli. Budite uvjereni, međutim, da ćete uvijek imati još jednu priliku da napravite bolje, i uvijek vam je pomoć pri ruci da vas prati kroz nju. Karma ni na koji način nije kazna, već jednostavno šansa za nadvladavanje neuspjelih izazova, tako da kad to učinite i dalje možete napredovati u svojoj evoluciji. Neposredna prednost je to što, nakon što ste izbrisali svoju karmu, možete nastaviti evoluciju dok idete putem prema višim dimenzijama. Kada se oslobodite nižih vibracija, živjet ćete na razini gdje više nemate karmu koju trebate očistiti.

Budućnost zove i oslobađa vas od svake negativnosti s kojom ste se uključili. Kako vam je to iskustvo pomoglo vašoj evoluciji i dobrodošlo je, to vam omogućuje da pomognete drugima koji slijede vaše stope. Nećete see trebati vratiti u nižu dimenziju, i naći ćete mir i sreću u višim. Uskoro biste trebali zaboraviti teška vremena koja ste doživjeli i na kraju ona bi trebala nestati u daljini. Kao što je prethodno spomenuto, neke duše rado se vraćaju u niže dimenzije, da pomognu dušama koje se bore da prevladaju dilemu i pronađu svjetlo. U ekstremnom slučaju to znači ulazak u one razine gdje svjetlo jedva postoji, toliko da se zadatak često prenosi Anđeoskim bićima.

S jedne strane se čini da vrijeme polako prolazi kad je napredak u pitanju, ali iza kulisa toliko se toga događa što dovodi budućnost u život. Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja, i neka svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge