Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 15. lipnja 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 15. lipnja 2018

Mike Quinsey

Još jednom sam pronašao poruku od Kryona "Trump će promijeniti svijet", naslov koji uopće nema veze s porukom. To je najbolje što sam dosad pročitao, budući da je cijeli sadržaj o promjenama koje čovječanstvo može očekivati ​​u bliskoj budućnosti. Kopirao sam one dijelove za koje mislim da bi se mogli smatrati najvažnijima. Preporučujem da ga pročitate u cijelosti radi više detalja o našem DNK i dolazećem preokretu. Ako želite punu kopiju, poslat ću vam je e-porukom.

IZVADAK IZ KRYONOVE PORUKE "TRUMP ĆE PROMIJENITI SVIJET"

Biologija počinje surađivati, vi živite duže, mnogo duže, i do tri puta više, i ne samo to, sama po sebi eliminacija bolesti, zbog toga jer je tijelo u stanju boriti se protiv nje, gdje vam nešto što se zove urođeno u vašem tijelu redovito govori intuitivno, samo-dijagnostika koja je intuitivna i odnosi se na vrijeme. Možete li zamisliti što bi to moglo učiniti vašoj zdravstvenoj industriji, to će im zapravo pomoći, jer kada se pojavite na njihovom pragu, znat ćete što vam treba i oni će vam moći pomoći daleko bolje, a u vašoj zemlji ( SAD) oni drže ljude bolesnim zbog novca, i sve to će pasti, pripremite se za kraj kako znate. Big Pharma - neće više postojati, ne može više nego što je duhan učinio iz istog razloga, više nego što banke mogu nastaviti raditi ono što su radile, iz razloga zbog kojeg su to radile, a vi ste se brinuli o njima i to boli, to još uvijek boli.

Dragi moji, zato što planet treba vaše svjetlo, može li biti išta jasnije da se sve što vam se daje može upotrijebiti na odgovarajući način u kombinaciji. Biologija će se promijeniti, očekuje se da će se životni vijek produljiti, a onda postoji ljudsko biće koje kaže: "Ne mislim da želim živjeti toliko dugo - moj Bože znam kako se netko osjeća sa 70 godina, zašto bi itko živio do 300 godina". Mi bismo vam rekli kako vaš 3D, biste li željeli osjećati se kao da imate 35 godina sve dok ne navršite 298 godina, a to je ono čemu ste jako blizu. Dragi moji, tijelo se obnavlja mnogo bolje nego sada. Možete li zamisliti ovo gdje se modeli matičnih stanica podiže opet i opet, a vi živite dugo svježi i mladi, to je ono što je moguće. To je gdje to u konačnici ide, a isto i potencijali. Kryon, misliš li da je to ne, apsolutno ne. Čovječanstvo je slobodan izbor, vi ga možete okrenuti ako želite ali parni valjak je pokrenut i kreće se, teško ga je zaustaviti. Kugla snijega se kotrlja nizbrdo, teško ju je napraviti manjom.

I na kraju, tu su i oni koji će reći: U redu, a što s velikima, što ćemo učiniti s religijom. Ima onih s mentalitetom koje biste nazivali metafizičarima ili New Agers-ima koji bi rekli da će sve to morati otići jer oni će shvatiti istinu - Ne, neće! Zašto bi nešto trebalo otići što ima sjeme Božje ljubavi. Za one koje je on vidio kao gospodara u svoj svojoj slavi i pisao o njemu, jesu li oni to bacili, jedno jedino ljudsko biće na planetu za koje se zna da se susrelo s anđeoskim licem u špilji i imalo dijalog i upute, i postalo prorok - biste li vi to odbacili? "Ne" - dopustite mi da vam kažem što će se dogoditi s onim što se razvija u vašem DNK, što je ista stvar koja će zadržati ljude od ratovanja, a također će im dati drugačije mišljenje o tome kako bi trebali gledati različite sustave vjerovanja na planetu, a oni će i dalje imati te organizacije pod određenim imenima koje čak sada poznajete. Ali bit će velike razlike i ono što ću nazvati "priznavanje suosjećanja". Netko će pogledati drugog i vidjeti ga kao granu istog stabla, koji dolazi iz istog izvora i oni će se međusobno poštivati. Baš kao što jedete različitu hranu zbog vaših različitih načina obožavanja, poštovanje prema drugima, ne ljutnja, ne rat, a to nije ono što neki od vas očekuju, i vi ćete vidjeti njegova sjemena. Ponekad u vašoj generaciji možda ćete čak vidite sjeme toga, ono se počinje pojavljivati ​​kao blagost između sustava vjerovanja. Da li stvarno mislite da ćete imati planet na kojem će sve te tisuće godina shvaćanja jednostavno nestati. To nije praktično, ne, umjesto toga očekujte da se oni pretvore u nešto što je kooperativno, što je lijepo, a razlike se slave, umjesto da se zarati s njima a bilo je i vrijeme, to je praktično. Ljudsko biće će se promijeniti u shvaćanju u konceptualnosti onoga što je ispravno i što nije, i što stvara preživljavanje bit će ono što je milosrdno. Ovo je novo ljudsko biće, ovo je budućnost, vi počinjete ići iza ugla. Upravo sam vam dao snimku onoga što može biti i što govorimo da će se dogoditi.

Postoje dvije stvari koje biste trebali slaviti. Neki od vas će imati akasha sjećanje jer će najprije baština početi izranjati, a vi ćete doći na planet apsolutno znajući da ste prije bili ovdje, da čak i vjernici koji to ne vjeruju će to vidjeti, priznati to i vidjeti to kao dio velikog sustava koji se uklapa u njihov sustav vjerovanja, što daje vjerodostojnost božanskom u vama, koju poučavaju sve religije. Monoteistički Bog je ovdje na planetu i to je vjerovanje i to je prva stvar i ona bi trebala biti dio toga, a druga stvar, dragi moji, čak i za one od vas koji to ne vjeruju, da će djeca vaše djece vidjeti bolju Zemlju, a ne lošiju. Želim da ovo znate i to vrijedi slaviti. Sjedite na vrhu, sjedite upravo tamo gdje se sjeme sadi, čak nije ni pobrano. Sijači koji možda ne vide žetvu u svom životu sada mogu slaviti žetvu koja će biti dobra.

Božja ljubav, zato sam ja, Kryon, ovdje, zato su kanali ovdje. Ako čujete poruku koja nije ovakva, želim da je pažljivo ispitate, jer postoji više nas koji vam ovo dajemo jedan za drugim. Šanse su da, ako čujete one koji vas upozoravaju na predstojeći sudnji dan, oni imaju plan, bacite pogled jer to nije potencijal koji je zapravo tamo. Stara energija teško umire, može biti da će teško doći jer to je taj način. Moj radnik, stara duša, ne boji se promjena koje ste donijeli. Postoje stotine života koje ste živjeli. Vrijeme je da se to dogodi. Budite u toku s tim, shvatite i slavite svakodnevno i zahvaljujući Bogu vi ste dio njih, jer to je ostvarenje svega što ste učinili, pravi razlog zašto smo ovdje, nije čudo što vam ljubimo ruke, razmislite o tim stvarima jer one su ono što ste stvorili - i tako jest. Kryon Majstor Magnetizma.

Vratimo se natrag na Zemlju usred kaosa i neizvjesnosti. Napredak se ipak polako ostvaruje, a mir umjesto rata najvažniji je dio plana. Trump i Kim čine povijesnu promjenu koja se ne tako davno mogla smatrati nemogućom. Nema sumnje u mom umu da nove energije donose svjetski mir.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ovu poruku mi je šaptalo moje Više Ja, moje Božje Ja, i neka svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge