Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 8. ožujka 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 8. ožujka 2019

Mike Quinsey

Potencijalno ne postoji ništa što ne možete uciniti ako stavite svoj um u to i imate potpunu vjeru u vlastite moci. Vi ste genetski osnaženi da dostignete odredene razine koje ce se neprestano povecavati dok evoluirate. Možete sebi pomoci tako što cete projicirati ideje koje obuhvacaju promjene prema kojima težite. Razmišljajuci na veliko, možete ubrzati svoju evoluciju, jer ono što mislite je projiciranje energije mogucnosti koje ce s vremenom ocitovati ono što tražite. Medutim, postoji potreba da imate na umu da slanjem negativnih energija zapravo ih više privlacite sebi. Malo je vjerojatno da ce to uciniti svjetloradnici, ali postoji potreba da se pažljivo razmisli o posljedicama vaših misli prije nego što ih osnažite, ili jednostavno receno: “slicno privlaci slicno”.

vrijeme može biti vrlo promjenjivo ovisno o zemlji u kojoj živite, ali vi znate da bi vas vaš životni plan smjestio tamo gdje bi najbolje poslužilo vašim potrebama. Ponekad je to omoguciti visoko razvijenim dušama da pomognu podici energiju u odredenom podrucju gdje su one jako potrebne. U vecoj slici vidjet cete da su se u novije vrijeme evoluirane duše inkarnirale na Zemlji kako bi opcenito pomogle podici vibracije. Sve je to dio plana pomoci covjecanstvu i iznenadili biste se kad biste doista znali koliko je dobro planirana vaša evolucija, bez utjecaja na vašu slobodnu volju. Možda je teško povjerovati, ali je istina da ništa od bilo kakve važnosti za vašu evoluciju nije prepušteno slucaju. Uvijek je postojao veci plan koji ce vam omoguciti da podignete svoje vibracije, tako da dobijete svaku priliku da evoluirate, osobito u ovom trenutnom razdoblju kada imate zlatnu priliku da uzadete.

Mnogi od vas su se pitali odakle dolaze vaše sposobnosti, i naravno da je tu ukljucena genetika i vi ste opremljeni s kodovima koji ce vam omoguciti da ispunite svoj životni plan. Cesto bi na taj nacin sa sobom donijeli vještine iz prethodnog života i zapamtite da i vaši roditelji takoder mogu biti dio vašeg životnog plana, a vi biste se s time unaprijed složili i ni na koji nacin to ne bi utjecalo na vašu slobodnu volju. Još uvijek možete donositi vlastite odluke, a vaši vodici ce uciniti sve da vas održe u vašem životnom planu kako bi evoluirali u skladu s njim. U sadašnjim vremenima život bi trebao postupno postajati lakši jer možete napredovati bez ostataka karme da biste se suocili s time da ste zapoceli New Age s cistim listom papira. Trebali ste se do sada smjestiti i naviknuti na to da je sloboda napredovanja mnogo lakša nego prije. Znajuci da ste na putu da cete postici svoj cilj, trebali bi vas potaknuti da se usredotocite na njega, tako da budete u potpunosti spremni za ono što vas ceka.

U posljednjem ciklusu sve glavne religije dobile su razdoblje u kojem su bile dominantna sila. To znaci da ste danas dobro pripremljeni da prenesete svoje znanje na druge s uvjerenjem da ne obmanjujete ljude. Cak i tako, možda se ne sjecate tocno kako ili kada ste stekli svoje znanje, ali do sada biste trebali instinktivno znati što je "ispravno". U stvarnosti vi više ne trebate druge da vas usmjeravaju na odredeni put uzdizanja, jer cete steci znanje koje vam je trebalo da napredujete do Uzašašca. S Bogom u sebi, vaše tijelo postaje vaš hram gdje možete obožavati ili moliti u skladu s tim. Neke duše ce ipak radije obožavati i moliti zajedno, a njihov je izbor prepoznat i podržan.

Postoji neka nenamjerna zbunjenost koja proizlazi iz cinjenice da je ponekad ime "Bog" pricvršceno na svaku osobu koja je pokazala dodatne moci koje se pripisuju onima koji su se uzdigli na više razine cistog svjetla. Dovoljno je reci da su neke duše božanske, ali ne moraju nužno biti bogovi u svojim pravima. Imate Majku/Oca Boga ovog svemira, kojih ima mnogo, i Stvoritelja koji se naziva Vrhovni Bog, i vi ga doživljavate kao Veliko Centralno Sunce. S ogranicenim znanjem to obicno traži previše od vecine duša da shvate stvari koje su znatno drugacije od onoga na što ste navikli. Cak je i razumijevanje koncepta Bica Svjetlosti previše za prosjecnu osobu da bi ga razumjeli, ali sve dok je ideja o visoko evoluiranim bicima prihvacena, na ovom stupnju ona nije veliki hendikep.

Promjene koje se dogadaju utjecat ce na svaku osobu, jer se nužno moraju dogoditi dalekosežne promjene. Nisu svi stari nacini nužno ukljuceni, ali postoji potreba da se pripremite za potpunu promjenu u mnogim aktivnostima kako bi vas uveli u Novo doba. Stvari poput proizvodnje hrane i medicinske skrbi bit ce visoko na popisu jer moraju biti prikladne za ulazak u Novo doba. Mnogi sustavi koje koristite u stvarnosti su zastarjeli, to nije vaša krivnja jer ste namjerno zadržavani. Slobodna energija se spominje mnogo puta i poznato je kako je proizvesti, ali imate protivljenje onih koji iz financijskih razloga žele zadržati stare nacine proizvodnje. Medutim, napredak se ne može zadržavati na neodredeno vrijeme i vec se u maloj mjeri proizvode jedinice slobodne energije.

Možda se pitate zašto više sile koje su tu ne dodu da vam pomognu i dok vam one mogu pomoci, ne mogu se "miješati" u vaš napredak. Pomažu na nacin koji im to omogucuje, ali je spor i ne zadovoljava potrebe koje imate. Kao što smo vec mnogo puta naveli, ne smijemo se miješati ili se protiviti vašim slobodnim odlukama. Na primjer, ne tako davno bili ste na rubu nuklearnog rata koji je mogao lako uništiti Zemlju, a mi bismo morali sjediti i gledati kako to radite. Medutim, u takvim okolnostima pokušali bismo utjecati na vas da izaberete drugaciji put, a istovremeno pomoci onima koji rade za Svjetlo. Kao što cete sada shvatiti, vi ste uspješno podigli vibracije i da je opasnost prošla i nikada se više nece dopustiti.

Sada možete ostaviti strahote prošlosti iza sebe i što ih se brže možete osloboditi, tim bolje. Stavite svu svoju energiju u pomoc pozitivnim stvarima koje cekaju da budu uvedene da se manifestiraju u korist covjecanstva. Opet, ako možete poceti nešto novo što vas vodi naprijed, mi cemo nadgledati vaše aktivnosti i pomoci vam. Vidimo hitnu potrebu da se neutraliziraju podrucja na Zemlji koja su ozbiljno zagadena nuklearnim eksplozijama ili nezgodama, a ona ce, naravno, biti ukljucena u cišcenje Zemlje. Svojim naprednim tehnologijama možemo napraviti kratki posao obnove Zemlje do njezinog prethodnog stanja, i to ce biti ucinjeno tijekom vremena prije Uzašašca. Medutim, nadamo se da cemo vidjeti kako covjecanstvo preuzima odgovornost za štetu koju je prouzrocilo Majci Zemlji, i pokazuje potrebnu dobru volju i namjeru da to ispravi, a onda možemo pomoci.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka Svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge