Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 1. ožujka 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 1. ožujka 2019

Mike Quinsey

Ako ste ikada posumnjali da su velike promjene pred vama samo morate pogledati na neobicne vremenske obrasce. Dodajte ovome izrazitu promjenu u željama ljudi koji sada žele imati mnogo vecu rijec u poslovima Zemlje. Predugo su bili podvrgnuti željama nekolicine koji su vodili covjecanstvo putem do gotovo uništenja cijele Zemlje. Srecom, premda brojno u manjini, dovoljan broj njih podigao je svoje vibracije kako bi covjecanstvo prošlo marker 2012. godine. Posljedica toga je da ste umjesto tame i propasti ušli u razdoblje velike nade i potencijala koje je sada s vama. Buduci da to podržava promjene na bolje, u najmanju ruku neka nelagoda i uznemirenost neizbježni su, ali dugorocno ce biti dobrodošlo. Dok se sve ovo dogada, vibracije se nastavljaju dizati i brzo trasiraju put covjecanstva ka višim razinama koje ce vas približiti Uzašašcu. Mnogo ste napredovali nakon što ste tako dugo zadržavani, ali znamo da cete ustrajati da uživate u plodovima svojih napora. Budite sigurni da je to prigoda koju ne želite propustiti ni po koju cijenu. Vi koji ste prisutni uživat cete zauzimanjem svog mjesta medu zvijezdama koje su vaš pravi dom i sudbina..

EKSTRAKT OD KRYONA. 2019. EVOLUCIJA NOVOG COVJEKA.

Kada civilizacija prode marker ne može se vratiti. Vi cete dugo vremena biti ovdje i ne morate se ponovno roditi kako biste osjetili ono što djeca osjecaju. Ako ste voljni, ako razumijete, ako metaforicki pružite ruku, možemo promijeniti vaš predložak i vrijednost koja vam nedostaje, zbog Akaša zapisa tisuca života. To je stara energija koja ce se poceti mijenjati. Što se tice promjena samopoštovanja u ljudskom bicu, jeste li znali da je to povezano s boljim osjecajem o sebi i svom mjestu na planetu i u galaksiji, što ste viši dulje cete živjeti, jer stanice u vašem tijelu to znaju i razgovaraju sa sviješcu da kažete: Zaslužujem da budem ovdje, imam ono što nikada nisam imao. Duhovno sam uvjeren u svoje mjesto, gledajuci naprijed prema Svjetlu koje se sada bori sa starom energijom, to je ljubavna prica koju imam s vama, duh je s vama, dar stoljeca. Trebalo je dugo vremena da život pocne na planetu..

Ljubav koju imamo ocituje se doslovno u fizici stvaranja. Evolucija je bila toliko potpuno kontrolirana i tako odlagana do zadnjeg trenutka kako bi se omogucilo ljudima da rastu i budu trenutno jedini planet slobodne volje u galaksiji. Voljeni preko svake mjere s dušama prikupljenim iz svih krajeva da se zapocne test koji je bio lijep, koji je ljubav. Vaš odnos kao covjeka prema duhu se mijenja, pocinje se razvijati i preobražavati u nešto što je složeno, a mi smo to gledali iznova i iznova, a ovaj preobražaj i ova složenost ce vas dovesti u slade mjesto, gdje znate tko ste zato što vas Bog voli dovoljno da biste poceli uvoditi te stvari u obitelj na nacin koji nikada prije niste vidjeli. Osjecat cete to i znat cete da smo ovdje. To je ljudska evolucija i stara duša je na celu ovoga. Mi zapravo mijenjamo sustav na koji nacin djelujete na ezoterican nacin. Dubina Akaša pocinje se mijenjati. Vi ste povezani sa stvarima s kojima nikada ne biste bili povezani u energiji preživljavanja. Dragi moji, kad budete bježali od Bengalskog tigra, necemo vam ispricati zamršenosti Akaša, da li vam to ima smisla..

Pocinjete pitati “Tko sam ja”, što trebam znati, što je sljedece, što trebam uciniti i doci ce do odgovora jer niste sami. Karmicki sustav planeta bio je samo za nisku svijest. Ovo je ljubavna prica o Kreativnom Izvoru ljudskog bica. Probudit cete se i otkriti da su vaši duhovni roditelji uvijek bili s vama..

KRAJ EKSTRAKTA.

Uvjeren sam da su mnoge duše iznenadene kad saznaju da su imale višestruke inkarnacije tijekom iznimno dugog razdoblja. Logicno cete shvatiti da ste prošli mnoge razlicite faze evolucije, u mnogim razlicitim oblicima od kojih su svi dodani vašim iskustvima i ucinili su vas visoko razvijenom dušom. Shvatite da su vaše vibracije pale kako bi vam omogucile da budete u potpunosti testirani u vašem trenutnom ciklusu, pa cak i tako se od vas ocekivalo da prevladate izazov da pronadete put natrag do Svjetla. Mnoge duše su postigle takvo postignuce i svojim primjerom pomažu drugima da slijede svoj put. Cilj kao i uvijek je unaprijediti vašu evoluciju sve dok ne dobijete dovoljno visoku vibraciju da se uzdignete. To je put koji je ispred svih duša, bez obzira na to koliko je vremena potrebno. U svim fazama vam se pomaže bez obzira koliko puta ne uspijete postici uspjeh. Stoga ne brinite ako znate da još niste spremni jer ce vam drugi ciklus ponuditi priliku za pravi napredak. Zapravo, svaki put kad razgovarate o svom životnom planu, uvijek postoje visoko razvijena bica koja ce vas voditi najboljim putem koji ce vam donijeti rezultate..

Dragi moji, stojite na vratima prekrasne buducnosti koju je vrlo teško opisati, buduci da niste imali iskustva da se osvrnete na to što ce riješiti stvar na takav nacin da možete u potpunosti razumjeti što ona podrazumijeva. Prljavština i neprekidna negativnost s kojima ste se morali sretati oslabili su vaša osjetila. Iako je Svjetlo uvijek bilo prisutno, bio je veliki izazov promijeniti nacin razmišljanja i prihvatiti ideju o tome koliko drugaciji život može biti u višim vibracijama. Tvrdoglavost i bol više nece biti dio vaših iskustava i umjesto toga bit cete dobrog zdravlja, radit cete s punim sposobnostima i bit cete sposobni stvoriti sve što vam je potrebno kroz svoju moc misli. Lako biste napuštali svoje fizicko tijelo za pothvate u svemiru i vracali bi se u njega u po svom nahodenju. Alternativno, svakako da možete koristiti mogucnost putovanja sa svojim fizickim tijelom, u jednom od mnogih naprednih plovila koja mogu napustiti Suncev sustav u duboki svemir..

Kako vrijeme prolazi bit ce vam dano mnogo informacija o buducnosti, tako da budete mentalno spremni za novi život medu zvijezdama. Doista cete postati Kozmicko Bice sa svim atributima potrebnim za putovanje svemirom..

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka Svjetlo obasja vaše dane i put do dovršenja. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge