Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 15. ožujka 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 15. ožujka 2019

Mike Quinsey

Ova godina leti i zajedno s vremenskim promjenama trebala bi vas ostaviti bez sumnje da se vrijeme nastavlja ubrzavati. To je znak da napredujete s višim vibracijama koje polako ali sigurno ostavljaju niže vibracije za sobom. To znaci da cete se, dok se to nastavlja, premjestiti u vecu harmoniju sa svim ostalim, i malo ili ništa od negativne prirode nece ostati na toj razini.

EKSTRAKT IZ: KRYON OBJAŠNJAVA ZAŠTO ZASLUŽUJETE SVE TE VRIJEDNE DAROVE OD DUHA.

Suosjecanje je rijec. Sve se ponavlja i nema ništa novo pod Suncem, pa ce buducnost biti više od prošlosti. Ono što se dogodilo u prošlosti bit ce uzor buducnosti. Okrenuli ste stranicu, marker i pocinjete akumulirati ono što je vaša namjera i vaša mudrost, vaša ukljucenost u dva podrucja u kojima nikad prije niste bili. Ova buducnost nikad nije bila zapisana, ona nikako nije na traci prošlosti.

Vi kažete: Ja ne mogu napredovati, kakva je to obmana i struktura da vas drži na liniji. Obmana je to što je stara energija - ako covjecanstvo osjeca da je zaglavljeno, onda ce i biti i to je ono što se dogodilo. Znate li koliko vas je lako kontrolirati kada mislite da se nikad ne možete uzdici od tamo gdje ste, a ima i onih koji godinama kontroliraju vas i planet, ekonomiju, pa cak imate imena za njih; oni su tako uspješni jer znate da nikada necete prijeci odredenu tocku. Nova paradigma to potpuno briše i kaže da se bukvalno budite s Akashom koji se pocinje micati i pocinje govoriti: “Postoje talenti ovdje za vas koje nikada prije niste imali, ne samo u ovom životu, nego i u sljedecem, i sljedecem, da ste na putu koji nikada niste vidjeli, koji ce vas odvesti svjetlosne godine daleko od mjesta gdje ste sada. Sve se može postici u toj energiji s vjetrom u leda, a vi možete reci: "Dragi Duše, nikada više ponovno necu dati rijec Kryonu". Znam da postoje stvari koje mogu zamisliti za sebe bez obzira koliko sam star. Znam da mogu ici dalje od onoga što sam prije išao, zapravo sam vec tamo jer sam dio promjene, a ne dio obmane.

KRAJ EKSTRAKTA.

Toliko toga vam je bilo uskraceno, ostavljajuci vas s ogromnim izazovom da pronadete put natrag prema Svjetlu. To je bilo namjerno kako bi vas se ozbiljno testiralo, da biste vidjeli možete li nadvladati tamu i ponovno otkriti svoje pravo Ja. Pomagalo vam se i još uvijek vam se pomaže da se podignete, i kao što ste do sada morali znati, pomažu vam vaši uvijek prisutni vodici. Shvatite da ste volontirali za ovaj eksperiment s punim povjerenjem da cete postici uspjeh. Vi ste, naravno, u završnoj fazi ako ste se vec probudili prema istini vašeg bica. S nedavnim otkrivenjem da imate svoga Boga u sebi jer se sada smatrate spremni prihvatiti takve informacije, mora biti ohrabrujuce znati da je to tako i da stoga imate vjecni život.

Osim do onda kad budete pozvani natrag Bogu, vi imate višestruke živote kroz koje možete evoluirati i stjecati znanje dok slijedite put povratka. Vaša iskustva mogu vas cak odvesti do razlicitih svemira u kojima postoje sve vrste životnih oblika. To je jedna duga avantura koja ce ispuniti vašu želju za raznolikim i uzbudljivim vremenima. Ljudski život je veliko iskustvo koje vam omogucuje da brzo evoluirate i ostavi vas prikladnim da pomažete drugim dušama da evoluiraju. Kako se proširujete kroz svoju razinu svijesti, zadržavate znanje koje ste stekli da biste ga mogli dobro iskoristiti pomažuci drugima da slijede vaš put. Zapravo, uzašlo covjecanstvo treba pomoci drugim dušama koje evoluiraju na isti nacin kao i ono.

Glavna namjera vaših iskustava je da vas pripreme za vece stvari koje vas na kraju nose sve više i više u svijetli svemir. Shvatit cete da niste vaše fizicko tijelo, a to je dokazivo na vašoj razini iskustvima onih koji su imali iskustva izvan tijela. Kada ga trajno ostavite nakon smrti, vrpca je prerezana i vi ste pušteni. Ne postoji ništa strašno u vezi sa smrcu, a vi ste imali brojne primjere gdje su duše izbacene iz svojih tijela i nisu shvatile da se nešto dogodilo. To je zbog toga što su se odmah našli u svom etericnom tijelu koje je identicno fizickom tijelu, osim što je finije vibracije.

Dragi moji, istina je nevjerojatna i trudimo se da vas ne preplavimo, ali sada je vrijeme da vas prosvijetlimo o tome što predstoji. Može vam trebati mnogo vremena po nacinu na koji ga mjerite, ali u svakom slucaju ubrzava se kao što ste primijetili. Zato budite otvoreni prema onome što može preci vaš put i dopustiti mnoge ugodne promjene koje cekaju da se manifestiraju. Kao što bez sumnje možete zamisliti, prelazak iz Ljudskog Bica u Galakticko Bice je ogroman korak koji treba poduzeti i on je na vašem evolucijskom putu.

Budite uvjereni da na svim stupnjevima vaše evolucije nikada niste sami, i uvijek postoje viša bica koja prate vaš napredak koja ce vam pomoci da uspijete. Do sada ste vec shvatili da je evolucija organizirana na uredan nacin, te da je pomoc uvijek dostupna. Zbog toga vam preporucujemo da je, kada vam zatreba, zatražite, iako možda necete nužno dobiti ono što želite, nego samo onda kad je pravo vrijeme da vam pruži punu korist. U posljednjem ciklusu neizbježno ste nosili karmu sa sobom i to su morali uzeti u obzir oni koji vam žele pomoci. Sada, medutim, vecina vas je oslobodena stare karme i ako sada griješite, odmah ce se primjenjivati karma. Zapravo, one duše koje su postigle napredak na svom putu, dovoljno su podigle svoje vibracije da ne izazovu karmu.

Vi ste u posljednje vrijeme dobili mnogo informacija o buducnosti, ali ne dopustite da vas savlada to koliko je daleko u vašoj buducnosti. Kako se stvari mijenjaju, bit ce to tempom kojim se možete nositi, iako trenutno postoji poticaj da se pomaknete iz kaosa sadašnjeg vremena. Mnogo toga ceka da se pusti, što ce vam otvoriti oci prema onome što je pred nama i sigurno cete biti zadovoljni. Mnogo puta smo vam rekli da je potrebno napraviti velike promjene, a vrijeme se približava njihovom videnju. Svi ste vi bica velikog potencijala i napredak bi se uskoro trebao ubrzati, kad za to bude vrijeme i kada to bude sigurno uciniti.

Vaša odlucnost je ucinila da prodete marker i sada morate biti jednako odlucni da prodete kroz promjene koje ce dovesti do mnogo radosti i srece kad vidite da su stare energije napokon ostale za vama. Snage Svjetla pojacavaju nezaustavljive valove kako bi uklonili mracne sile s pozicija utjecaja, tako da Svjetlo može prevladati i donijeti dobrodošle promjene.

Ova poruka dolazi preko mog Višeg Ja od Prvog Stvoritelja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge