Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Poruka od mog Višeg Ja: 6. svibnja 2016 - Mike Quinsey


Poruka od mog Višeg Ja: 6. svibnja 2016 - Mike Quinsey

Mike Quinsey

Dok negativne snage se povlače, pozitivne akcije se nastavljaju sve jače i one će dovesti do ispunjenja obećanja koja su vam dana. Veliki napredak se nastavlja i neće biti zaustavljanja njegovog pozitivnog učinka na čovječanstvo. Odavno ste svjesni zadataka koji su trenutno tu, a za nedugo ćete dobiti podatke o napretku koji je postignut. Bacivši letimice pogled na ono što se događa, jasno je da su mračni u povlačenju i da su izgubili svoju moć da diktiraju put budućnosti. Valorizacija valuta je već daleko napredovala, a ometanja toga uzrokuju samo manje probleme. To je ključ za velike promjene na Zemlji koje će ubrzati ostale koje su skoro tu. Ostaje samo da se i dalje spriječe mračni od eskaliranja njihovih namjera da preuzmu Zemlju, i zbog toga su poduzete mjere predostrožnosti, i one su bile vrlo uspješne.

Budite sigurni da snage svjetla podržavaju moćni saveznici koji će osigurati da se omoguće promjene velikom brzinom. U svakoj fazi poduzete su mjere kako bi se osiguralo da se one odvijaju bez smetnji. Vi ste mnogo bliže tome da doživite pogodnosti koje vas očekuju nego što ste bili na početku ovog ciklusa. Pogodnosti će vas podići u doba obilja s obećanjem mirnog života, bez prisutnosti onih koji ostaju u mraku. Kad se osvrnete unatrag, shvatit ćete da su vam vaša iskustva kroz mnoge živote u nižim vibracijama pomogla da se razvijete mnogo brže. Prednosti vaše ustrajnosti i odanosti svjetlu biti će nagrađene u takvoj mjeri da trenutno ne možete u potpunosti shvatiti. Vaša budućnost se može opisati kao "raj na Zemlji" i to će biti lijepo vrijeme vašeg punog uživanja, bez ikakvog rizika da bi vaš mirni život bio prekinut.

U međuvremenu biste trebali čvrsto usmjeriti svoj pogled na više izražavanje svjetla, i na život u skladu s višim vibracijama. Na taj način ćete se pripremiti za iskustva u višim vibracijama koja vas očekuju. Mnoge grupe koje rade za svjetlo nastavljaju voditi vaše korake, i držati mračne na odstojanju i sprječavaju njihovo ometanje. Polako ali sigurno vi i dalje dolazite u više razine postojanja gdje je samo svjetlo. To je mjesto gdje leži vaša budućnost i sigurnost da ćete u potpunosti postati biće svjetla. Razina koju ostavljate ima vrlo malo sličnosti s vašom pravom stvarnošću, ali je služila svojoj svrsi testirajući vas do krajnjih granica tako da jača vašu sposobnost da ostanete jaki u suočavanju sa svakim izazovom. Vi ste znali što dolazi kad ste pali kroz razne razine, ali čak i u tako teškim uvjetima vi ste sačuvali svoje svjetlo. Vama ipak treba čestitati što ste prošli kroz neka teška testiranja, i možete držati glavu podignutu kao rezultat toga.

Na Zemlji, vaše tijelo brzo stari i kad uđete u stariju dob obično je to popraćeno s bolestima i raznim drugim problemima. Međutim, u višim vibracijama, kad trebate koristiti tijelo, ono nije sklono promjeni i njegovo stanje ostaje trajno. To omogućuje duši da ga napusti nakon upotrebe i vrati se u njega kad joj je opet potrebno. Vi ćete već znati da ne starite kao što vam je to sada uobičajeno, i sigurno nećete patiti od bolesti. To se također odnosi i na druge oblike života i možete za primjer uključiti sve žive biljke. To je dio ljepote življenja u višim vibracijama, gdje ne možete propustiti da ne zapazite da je sve tako živo i novo i da trajno zadržava to stanje. Svjetlo prožima sve stvari oko vas i neprekidno donosi ljepotu svega što vidite. Miroljubivo okruženje nije ometano promuklim zvucima koje imate na Zemlji, nego umjesto toga slatki zvuk koji ispunjava zrak.

Vrijeme je za život u sadašnjosti i da se ostavi prošlost tamo gdje joj je mjesto, ali prvo očistite sve nedovršene poslove i oprostite onima koji su vas možda uvredili. Osveta je samo u razmišljanju onih koji ne shvaćaju da su dio cjeline, i zauvijek povezani. U svakom slučaju, svaka duša mora se iskupiti i platiti račun za "grijehe" protiv drugog i svaki život je planiran tako da se "obriše ploča". Vaši vodiči su svjesni vaših potreba i učiniiti će sve što mogu da vas drže na putu koji vodi do ispunjenja. Slijedite svoju intuiciju kad su takve stvari u pitanju, i ne zaboravite da sve ono važno što se događa u vašem životu, ne događa se slučajno. Čak kad imate veze u obitelji i odnose izvan, one su dio vašeg životnog plana i trebaju se promatrati kao vrlo važne za vašu evoluciju. Vi ste svi u "krčmi posljednje šanse" i ako ignorirate pomoć koja vam se daje, možda nećete prevladati izazove koji su nužni dio vaših iskustava.

Vaš svijet podržava mnoštvo grupa koje su sve na različitim točkama na "putu evolucije". Ipak, svi su jednaki u Božjim očima i bilo bi pogrešno osuđivati bilo koju dušu na temelju toga gdje se sada nalazi. Postupajte sa svima s ljubavlju i dobrotom, i zamislite u kakvom velikom svijetu biste živjeli ako bi se mogao dostići. To je upravo ono što ćete doživjeti kad se vratite u Summerland, iako treba reći da će se svaka duša naći na pravoj razini u skladu sa svojim vibracijama. Vi ste, stoga, s dušama koje su na istoj razini evolucije, iako neke koje su viših vibracija mogu odmah otići na višu razinu. Tako "smrt" se može smatrati samo kao miran prijelaz iz jedne razine u drugu, i uopće nije zastrašujuće iskustvo kao što neki zamišljaju.

Vrijeme koje ste proveli živeći na Zemlji kao fizički ljudi ubrzalo je vašu evoluciju, i pripremilo vas je za veća iskustva. Vi nikad ne prestajete učiti, i kad jednom budete daleko od Zemlje dopušteno vam je da izaberete svoj vlastiti put evolucije. Međutim, vama pomažu uda donošenju odluke mnogo razvijenije duše, i možete biti sigurni da ćete naći pravi put. Neki od vas su zabrinuti za druge članove obitelji, ali morate dopustiti svakome da slijedi svoj vlastiti put. No, tu je ljubavna veza koja će vam omogućiti da ih pozovete, i održavate kontakt koji je obično trenutačan. Na višim razinama vi ste oslobođeni teških nezgrapnih fizičkih tijela kakva znate danas. Treba naučiti mnogo o tim višim razinama, ali mnogi od vas ste već imali iskustvo u njima u svojim životima, čak i ako ih se ne možete sjetiti u ovom trenutku.

Održavajte fokus na svom cilju i pomognite drugima šireći vibracije ljubavi, i vi ćete napraviti čovječanstvu veliku uslugu pomažući im da nađu put do svjetla.

Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja. Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli vaše dane i put do dovršenja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge