Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Poruka od mog Višeg Ja: 22. travnja 2016 - Mike Quinsey


Poruka od mog Višeg Ja: 22. travnja 2016 - Mike Quinsey

Mike Quinsey

Dragi moji, vi upravljate sadašnjom situacijom na Zemlji s dobrim osjećajem, držeći svoj pogled na uzašašću. To se približava sve više sa svakim danom koji prolazi, ali treba napraviti još mnogo posla prije nego to postane vaša stvarnost. U ovom približavajućem razdoblju biti će mnogo posla dok pomažete onima koji su na čelu tih promjena. Podanici mračnih još uvijek imaju dovoljno snage da vas zadrže da ne saznate cijelu istinu, ali ona će izaći na vidjelo bez obzira na njihove akcije.

Sada je vrijeme da upravljate svojim vlastitim razvojem umjesto da vas drugi vode, ocjenjujući sve informacije koje vam se prosljeđuju bazirane na tome da li se"osjeća" da su prave. Kako ste već na svom putu svjetla, trebali bi imati dovoljno znanja da vidite što leži pred vama. Tijekom nekoliko godina bića svjetla su vam omogućila da nastavite rasti, i usmjerila vas na put svjetla. Međutim, sada je vrijeme da se zaborave tradicionalni putevi koji su zahtijevali da ih strogo poštujete. Vi ste ih prerasli i dovoljno ste napredovali da odredite svoj put.

Brzo se približavaju ogromne promjene koje će vam reći bez sumnje da je Novo doba stiglo. Vaš internet koji je još uvijek najbliže vama, može vas dovesti do istine, ali čak i on je ponekad podložan lažnim informacijama. Međutim, kad jednom identificirate pouzdane izvore, imat ćete informacije s kojima možete odrediti one koje se mogu sigurno koristiti da provjerite druge. Ako ste u nedoumici, vaša intuicija je najbolji vodič, ali uvijek budite spremni za promjenu ako vas to vodi na višu razinu.

Kao što većina vas već treba biti svjesna, svi oblici religijskih učenja se revidiraju, kao što su sadašnje poruke od arkanđela i drugi viših izvora ukazale. Uspostavljene religije biti će pažljivo tretirane uz pažljivo promatranje, jer nijedna nema isključivo pravo na istinu. Za neka veća pitanja, one nažalost nemaju odgovore, ali napredna duša će biti u stanju odrediti koja su to. U ovo vrijeme velikih promjena čak i ortodoksne religije se revidiraju, ali neke duše još uvijek se jako oslanjaju na njih i morati će naći svoj vlastiti put do istine. Molitva je još uvijek snažna i važna, ali treba doći iz srca, jer one koje se stalno koriste često imaju tendenciju da im nedostaje bilo kakva stvarna injekcija ljubavi i svjetla. Neka vaš život postane molitva unutar sebe dok ga živite s bezuvjetnom ljubavi. To je krajnji cilj svih koji se pripremaju da uzađu.

U svojim putovanjima na Zemlji prošli ste kroz mnoga iskustva na mnogim različitim razinama, a sada ste "iskusan putnik" spreman da zakorači na sljedeću razinu. Svaki put kad to učinite vaš život postaje mnogo lakši i ugodniji, jer vi više niste u prisutnosti mračnih koji bi učinili sve što mogu da vas drže dolje. To vrijeme se približava sada, i vrijedno je svega truda koji ulažete u to. Od vas se ne očekuje da postanete siromasi ili da živite u krpama da dokažete vaše prihvaćanje Boga, i imate pravo uživati u životu i dijeliti izdašnost Zemlje. Predugo ste trpili "neimaštinu", ali to vrijeme će brzo proći čak i ako još uvijek takvi uvjeti postoje u nekim zemljama. Iskreno, Zemlja ima dovoljno da svi uživaju u sretnom i plodnom životu, iako se to mnogima ne čini da je tako sada, ali u vrlo bliskoj budućnosti to će brzo doći u postojanje.

Majka Zemlja je započela čišćenje planeta jer ona se ne može više zadržavati i dati će jasne signale onoga što će doći. Pazite se i vi ćete biti očišćeni od bilo kakve opasnosti po život i tijelo. Neke duše koje žele napustiti Zemlju će iskoristiti takve prilike, jer one nisu spremne ostati i sudjelovati u uzašašću. Sjetite se da je smrt samo prebacivanje s jedne razine na drugu, jer u stvarnosti ne postoji takva stvar kao "smrt", da neke duše smatraju da je to trajno stanje. Život je vječan a smrt nije tako zastrašujuće iskustvo kao što neki možda zamišljaju. Kad duša napušta fizičko tijelo ona polako klizi van i onda se seli u Ljetna područja. Tamo će pregledati svoj život i onda nastaviti do odgovarajuće razine, određene njenim vibracijama.

Vi ste tako blizu da saznate o pripremama koje se odnose na promjene koje su neminovne. Mnogo rada je u to uloženo i dalje se nastavlja, a to je samo enormnost izazova koja uključuje suradnju mnogih drugih ljudi koji koriste vrijeme da dostignu završetak. Ništa neće zaustaviti planirani ishod, ali kao što ste već utvrdili, nije sve to baš tako jednostavno kao što ste možda vjerovali. Dostatne zaštite su na mjestu kako bi se osiguralo da nema većih zadržavanja a s većim izazovima ste se već bavili. Dakle, morate biti sigurni da će početak objava doći u vrlo skoroj budućnosti. Mnogi članovi vaše obitelji i prijatelji čekaju s ljubavlju u svojim srcima da vas pozdrave.

Stvari na Zemlji se odigravaju onako kako je potrebno zbog karmičkih razloga, ali one se mogu zaustaviti u bilo koje vrijeme od strane viših sila ljubavi i svjetla koje kontroliraju vašu sudbinu. Velika bića uvijek su pratila vaš napredak i usmjeravala vaša iskustva, kako bi se osigurao stalni napredak kada je u pitanju vaša evolucija. Bilo je razdoblja kada su energije svjetla bile dominantna sila, ali u ciklusu koji ste upravo završili, mračnim silama je bilo dopušteno da vas testiraju. Ishod nije bio unaprijed odlučen rezultat, ali vi od svjetla prevladali ste niže energije da se držite vaših viših frekvencija svjetla. Vama će se čestitati jer ste to učinili suočeni s ogromnim izazovima na svakom koraku. Moglo bi se uzeti da je sada "igra gotova" i da se svi glumci sada mogu vratiti svojim normalnim aktivnostima. Ipak, to nije baš tako jednostavno dok je veliko razumijevanje dano ulozi koju je svaka duša igrala, neke akcije pozivaju na karmička rješenja. Međutim, budite sigurni da nijedna duša neće biti kažnjena nego će umjesto toga dobiti svu pomoć da se u potpunosti vrati u svjetlo.

Mnogima je teško shvatiti kako se vaša iskustva ne smatraju da su ona iz vaše istinske stvarnosti. Naravno da su ona savršeno stvarna u tom vremenu, ali se ne odnose na više razine iz kojih ste došli da doživite život u krutoj tvari. Vi ste stvorili vašu vlastitu stvarnost kroz više stotina života i dok ste uvijek dobivali smjernice, konačni izbor bio je vaš. Najteži problem s kojim ste se suočili je da prihvatite da ste vi svi Jedno, a eonima vremena ste se natjecali međusobno za prevlast do točke uništenja onih koje smatrate drugačijima. Sada znate da ste svi Jedno, razlike se mogu staviti na stranu i nema razloga zašto nebiste svi sretno napredovali zajedno. Jasno je da postoji potreba da dođe so razmjene blagodati Zemlje, a to će slijediti u dogledno vrijeme.

Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja. Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli vaše dane i put do dovršenja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge