Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 6. ožujka 2015

SaLuSa - 6. ožujka 2015


Donosim vam pozdrave galaktičkih snaga koje prate vaš napredak s velikim zanimanjem i koje su vas pratile kroz mnoge živote. Međutim, naša suradnja s vama nikad nije bila intenzivnija nego sada, kako se približavate završetku svog iskustva u staroj paradigmi. Prošli smo dug put zajedno, i divimo se vašoj odlučnosti da se držite svojih zafdataka i postignete pobjedu nad mračnima. Činjenica da ste efektivno već dobili tu bitku ne znači da više nema daljnjeg posla, a naglasak je sada na održavanju vaše pozicije u višim vibracijama. One su vaša budućnost a također i zaštita dok zadržavate fokus na vašoj sadašnjoj ulozi pomažući Svjetlu. Ranije smo razgovarali o vašoj sposobnosti da stojite unutar svog vlastitog svjetla, i da ne budete pod utjecajem bilo čega što se događa oko vas. Sada kad ste došli tako daleko, stvorili ste auru koja je potencijalno nesavladiva, ali ne ovisi o vama da ste u stanju održavati je netaknutom. To znači da niste ometani i dovedeni u zabludu bilo kojim pokušajem da se preusmjeri vaša pozornost negdje drugdje. Održavajući mirnoću u situacijama koje su test vaše snage, izazov je s kojim se suočavate.

Ne zaboravite da ste prošli kroz kušnje i nevolje koje je 3. dimenzija bacila pred vas. Vi ste dobili bitku, ali još uvijek morate podići sebe u više dimenzuje. Mračni će napraviti svoje posljednje pokušaje da vas ometu, ali uz malo truda vi bi to trebali prevladati. Do sada vam je vaše buđenje trebalo omogućiti da pogledate izvan programa koji vas je vezao dolje, da vidite kako ste bili prevareni. Mi vam ponovno kažemo da je prevara bila veća nego što zamišljate ili ste dovedeni da vjerujete. Vi ste u zaista velika bića svjetlosti koja će to opet biti kad se spojite s vašim Višim Ja. Zato recite sebi da imate puni potencijal da budete veliki još jednom, i da ništa nije izvan vaših sposobnosti. Predugo ste radili pod dojmom da ste skromna bića i trpjeli ste posljedice. Sada počinjete shvaćati zašto ste bili zadržavani kroz akcije mračnih, ali sada njihova moć je smanjena i vi ponovno dobivate svoje.

Dok vi širite svjetlo, mi kao i uvijek držimo budno oko na vama, i nećemo dopustiti bilo kakvo miješanje u vaš napredak koji bi utjecao na ishod. Mi možemo učiniti mnogo da spriječimo bilo koji pokušaj odgode ili intervencije u vašem radu, ali često niste ni svjesni takvih pokušaja. Imajte na umu da u zadnje vrijeme ima puno karme ili nedovršenog posla koji se provode. Često je to ostavljano sve do ovog razdoblja, jer kad budete podigli svoje vibracije, vaša sposobnost da se bavite otvorenim pitanjima tada je mnogo veća. Nemojte omalovažavati sebe jer vi imate ogromni potencijal i projicirajući takvo uvjerenje vi osnažujete sebe. Zakon Privlačnosti je moćan i istinska stvarnost, ali radi na način koji možda ne shvaćate. Vi morate biti pozitivni cijelo vrijeme, jer negativan stav će privući još više istog. Radite afirmacije da možete učiniti nešto, umjesto da molite za pomoć kako bi to učinili, i vi ćete napredovati mnogo brže. Rezultati se ne mogu uvijek dogoditi tako brzo kao što bi željeli, ali će doći u svoje vrijeme.

Bog ne igra igrice s vama, ali postoje bića koja iz raznih razloga će se maskirati kao Bog i pokušat će vas odvesti u drugom smjeru. Vaša moć intuicije bi trebala dovesti do toga da posumnjate u takve entitete, osobito ako vas mame s atraktivnim prijedlozima. Međutim, ako se pomirite sa svojim egom, trebali biste prepoznati pokušaje da vas dovedu u zabludu. Dok se potpuno ne vratite svjetlu naići ćete na razne prepreke na svom putu u različitim trenucima. Budite na oprezu i znajte da Bog i Viša bića ne igraju igrice s vama, i da su svi ljubav i vi ćete ih poznati po njihovom svjetlu. Možda ste bili odsječeni od nas, ali sada kada se velovi koji su skrivali istinu uklanjaju, vi ćete postupno ponovno vratiti puno razumijevanje. Budite spremni saznati veće istine o sebi i budite spremni zauzeti svoje mjesto među nama.

Neke duše još uvijek nisu spremne saznati istinu o svom postojanju ili zapravo istinu vaše prošlosti, ali to se ne događa da bi zadržalo vaš proces. Oni će biti vođeni do puta koji će ih odvesti dalje i lekcija će biti naučena bez obzira koliko je vremena potrebno. To je razlog zašto vas molimo da vidite svjetlo u svim dušama i nikad ih nemojte prejudicirati, jer vi ne znate koje izazove su oni poduzeli. Izlazak iz mraka u svjetlo je snažno iskustvo i duše koje to prolaze trebaju suasjećanje i pomoć kako bi bile uspješne. Nije li vam bilo rečeno od strane velikog učitelja Isusa, da budete na oprezu s onima koji vas zabavljaju jer vi nećete znati kad ste u društvu anđeoskog bića. Ako postupate sa svim ljudima s poštovanjem i ljubaznošću vi ćete napraviti najbolje što možete za njih i sebe.

U stvarnosti život nije kompliciran, ali u vašoj sadašnjoj dimenziji postoji stalna borba s nižim vibracijama. Na svakom koraku postoji potencijalni izazovi koji vas mogu uloviti kad ste neoprezni, no ako ste čvrsti u svojim uvjerenjima oni vam ne mogu nanijeti štetu. Postoji samo jedna velika sila koja je nepromjenjiva i iznad svega drugog, a to je ljubav, i to je sve što trebate za plovidbu kroz vaša iskustva. Volite svaku dušu i ako vam se njihovo ponašanje čini odbojno, jasno da ne morate sklopiti prijateljstvo s njima. Imate izreku da "ako nemate za reći ništa dobroga o nekome, nemojte reći ništa loše" i to je dobar način života. Slično privači slično, što ste već sigurno pronašli i vi biste već trebali imati krug prijatelja s kojima se slažete.

Mi iz galaktičkih flota spremni smo doći na Zemlju u kratkom vremenu kad dobijemo naredbu. Dakle, budite sigurni da neće biti kašnjenja s naše strane kad situacija bude takva da vas sa sigurnošću možemo posjetiti. Morate shvatiti da se ne želimo izravno miješati u vaš napredak, ali ćemo slijediti naredbe koje nam budu dane za vaš boljitak. Budite uvjereni da smo ovdje zbog vas i da se veselimo susretu s vama u mirnim uvjetima.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i predstavljam snage svjetla koje se brinu o vama. Šaljem vam ljubav i najbolje želje za uspješan kraj vašeg boravka.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light


Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge