Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 13. ožujka 2015

SaLuSa - 13. ožujka 2015


Cijeli niz promjena leži pred vama sada kada su planovi mračnih osujećeni. Oni više ne mogu diktirati kurs budućnosti čovječanstva, i mogu samo ustupiti svoju poziciju Svjetlu. To znači da se napredak sada može više-manje nastaviti neopaženo ili otežano, a aktivnosti mogu biti otvorenije i mogu vam biti obznanjene. Treba puno toga obaviti i naši planovi će dati rezultate što je prije moguće. Do sada smo se morali čuvati kad su naši bili u pitanju, ali sada vam možemo govoriti bez velikog straha. Također ćete vidjeti više naših brodova kako se otvoreno kreću vašim nebom, jer smo ranije uglavnom koristili naše plašteve nevidljivosti kako bi izbjegli sukobe s vašim letjelicama. Sada čekamo priznanje vaših političkih lidera, ali znam da se mnogi boje da budu otkriveni za ono što oni stvarno jesu. Međutim, s vremenom će biti otkriveni i nitko neće naći bilo koje skrovište. Više vibracije nemaju mjesta za bilo koja niža bića kad se dođe do točke kad samo istina može postojati. Mračni su imali svoj dan, i unatoč svega što možda znate o njima, kao i mnogim drugim dušama, mi im nudimo da se okrenu svjetlu bez ikakvih optužbi. Oni će ipak morati proći dug put da u potpunosti poprave svoju poziciju u njemu.

Kao što ste nesumnjivo shvatili, naša primarna želja je da vidimo da se svaka duša u potpunosti vrati u Svjetlo, i svaka prilika će im se pružiti. Primijetit ćete da ne govorim o kazni za hirovite duše, ali suosjećanje im daje svaku priliku da se vrate u svjetlo. Nitko nije dalje od iskupljenja osim ako odbije prihvatiti ponuđene prilike. Svi vi ste u nekoj fazi hodali na obje strane svjetla i neki od vas su još gori po iskustvima. Doista, ona su vas ojačala i više ste u mogućnosti pomoći onima koji su išli vašim stopama. Sada znate zašto smo vas uvijek molili da ne presuđujete u svim takvim prilikama. Vi imate uzrečicu da "ali s Božjom milošću idem ja" i u tome leži velika istina, zato vas molim da ne sudite onima koji su na različitim stupnjevima svoje evolucije.

Svi ste vi velike duše koje su bile do "pakla" i natrag, i tako se odnosimo prema vašim životima u nižim vibracijama gdje je Svjetlo sve, ali je smanjeno. Vi ste preživjeli da bi postali veća bića, iako još uvijek ne shvaćate puno značenje toga. Da biste postali toliko odvojeni od svjetla, postavljen vam je mamutski zadatak da opet pronađete svoj put natrag. Ipak ste se suočili s tom mogućnošću s velikim povjerenjem, jer smo vam obećali da ćemo uvijek biti tu za vas. Mi nismo, naravno, jedini kao duše iz svih krajeva svemira koji su željeli biti dio izazova i da izvuku korist od izazova. Shvatite da ste se inkarnirali mnogo, mnogo puta kako bi igrali svoju ulogu u velikoj avanturi koja sada završava. Vi ste igrali na svakoj strani koja će najbolje poslužiti vašim interesima i evoluciji. Sav život stalno evoluira dok se sve duše ne vrate Bogu odakle god one došle. Neka vas to ne brine jer imate za prijeći dug, dug put prije nego se približi bilo kakav takav završetak. Krajnje je da opet postanete jedno s Bogom.

Svatko od vas je igrao važnu ulogu u dovođenju svjetla na Zemlju, daleko više nego što bi odmah shvatili. Čujemo da pitate da li bi vi mogli napraviti više, jer osjećate da imate puno toga za ponuditi, ali shvatite da su vaše sposobnosti nama poznate i mi smo zadovoljni s onim što sada radite. Jednostavno pustite da svjetlo isijava iz vas sjaj i mi nećemo tražiti od vas više. Kad uzmete u obzir broj svjetloradnika koji rade svoj dio da bi donijeli Novu eru, nema sumnje da je vaša budućnost zajamčena. Ako vas se pozove da izvršite dodatne zadatke, to je zato što vas se smatra da ste jedan od onih duša s potrebnim iskustvom i znanjem da to napravite. Također imajte na umu da kad se jednom stvari stvarno pokrenu, biti će više nego dovoljno da se pokrenete i da vas sve uključimo. Mi znamo vaše atribute i ono što radite najbolje, tako da neće biti nikakvih kvadratnih čepova u okruglim rupama. Radujte se, pravi posao će uskoro početi i sve što ste čekali postupno će zaživjeti.

Usmjerite svoj pogled na sve ono što je dobro i cjelovito, a ako ste napadnuti od strane mračnih vidite ih u svjetlu i jednostavno idite svojim putem. Nema potrebe baviti se tvrdnjama, pa jednostavno stavite točku i krenite dalje. Dokažite sebi da imate samopouzdanja da se bavite svime što vam se prikaže, i ne dajte da vas se provocira. Neki će reći da je lakše napraviti nego reći, ali morate biti spremni na sve situacije s kojima se suočite. Podložnost energijama straha rezultira snižavanjem vaših vibracija, a mračni će se nahraniti s njima. Pozovite bilo koji izvor Svjetla koji vam se sviđa u takvim okolnostima i znajte da će vam se pomoći. Imate više duša koje idu vašim putem s vama nego što uopće možete zamisliti.

Galaktičoj Federaciji se dalo slobodnije ruke da se bavi stvarima koje iskrsnu. Do sada, bili smo strogo pod kontrolom hijerarhije koja je odgovorna za veliki plan vašeg povratka u Svjetlo. Kao što smo spomenuli u više navrata, mi uglavnom radimo s našim plaštevima nevidljivosti u mjestu. Nismo se dovodili u rizik izazivanja incidenata, jer to bi moglo uključiti nevine žrtve. Mi ne tražimo sukob s mračnima, i radije ih izbjegavamo kako bi održali mir. Mi bismo se inače mogli savršeno nositi s bilo kakvim problemima, jer mi imamo naprednu zaštitu o kojoj vi trenutno nemate pojma. To se koristi samo kao krajnje sredstvo, jer mi ne želimo uništiti mračne, nego zaštititi vas od njih.
Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i ono što me raduje je to što mogu slobodno razgovarati s vama. Mnogi od vas su da tako kažem "punoljetni" i probuđeni za ono što se traži od vas kao bića svjetlosti. Zajedno smo skoro na kraju dugog puta, i hvala vam na upornosti i predanosti Svjetlu.

Hvala ti, SaLuSa.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light


Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge