Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 01. kolovoza 2014 

SaLuSa - 01. kolovoza 2014 

 

Vama se čini da se život odvija polako i svaki trenutak je utisnut u vaš um, ali u stvarnosti promjene se brzo odvijaju. Nikad se nije dogodilo da se promjene događaju tako brzo. Vi ubrzavate prema znatnim promjenama i ništa ih neće moći zadržati. Postavljen je kalup za brzu promjenu svega što je potrebno za dovođenje dugo očekivanog Novog doba u život. Vi ste dio složenog plana da se omogući da odgovornost mračnih bude uzrok njihove vlastite smrti. U svojoj aroganciji oni vjeruju da su gospodari svoje budućnosti, ali se ne obaziru na naređenja Neba. Vi imate izraz za davanje nekome "dovoljno užeta da se objesi", a to je položaj u kom se nalaze mračni. Njihova sudbina je zapečaćena i oni ne mogu kupiti način izlaska iz nje.

Često smo spominjali da postoji razdvajanje puteva između onih koji su spremni uzaći i onih koji nisu, a to nije nikad više vrijedilo nego danas. Svi vi se krećete prema nivou koji odražava vašu pravu vibraciju, i nijedna duša ne može ostati u višim vibracijama, osim ako je to njen istinski nivo. Pošteno je i logično da se osjećate "kao kod kuće" s takvim dušama koje dijele vaše vlastite ambicije i duhovno razumijevanje. Međutim, vi ćete biti u mogućnosti služiti onima koji čame u nižim vibracijama, ako bi to bila vaša želja. Mnogi imaju urođeni osjećaj odgovornosti prema onim dušama koje se žele uzdići. Budite uvjereni da ćete dobiti priliku da to učinite.

Vi živite u posebnom vremenu koje privlači duše iste vrste. To je sasvim prirodno za kraj jednog vremena, i priprema ljude za slijedeću fazu u njihovoj evoluciji. Uskoro ćete, napokon, moći uživati u svom iskustvu s dušama slične vrste, a napredak će biti brz. Dakle, vi se možete usredotočiti na svoju vlastitu budućnost i održavanje svoje osobne vibracije. U ovoj fazi postavljen je kalup, i mnoge duše su dosegle točku napretka koja u potpunosti predstavlja njihov sadašnji stupanj napretka. Mi pozdravljamo i volimo one duše koje još uvijek rade i daju sve od sebe da probude druge za istinu. To će biti njihov životni ugovor i ispunjenje njihove želje da im pomognu da se probude za svoje pravo Ja.

Nemojte zaboraviti na svojim putovanjima da i najcrnje od duša imaju iskru svjetlosti u sebi. Dakle, to će odgovarati onim dušama oko njega da mogu nositi svoje svjetlo kao zastavu svoje odanosti Bogu. To može potrajati, ali nema duše koja je bez pomoći, i to je veliki izazov koji će testirati one od svjetla. To dovodi vrlo naprednu dušu da to prihvati, i one duše koje su kompletne s apsolutnom vjerom u svjetlo. Oni koji osjećaju potrebu da pomognu dušama s manje svjetla, uvijek će naći odgovarajući nivo, te se ne očekuje da odu na sve niže nivoe.

Drage duše od svjetla i ljubavi, vi svi osjećate potrebu da date sve od sebe drugima, a s obzirom na vaše iskustvo pronaći ćete takve prilike koje se pojavljuju na vašem životnom putu. Međutim, pokušajte im omogućiti da dođu do vas na prirodan način i znajte da vam one neće nužno biti zahtjevne. Učinite ono što je u vašim mogućnostima i postupajte s drugima onako kako biste željeli da se postupa s vama. Vi ćete znati kada ste na pravom putu, a da uspjeh ne prenapuše ego, iako neke duše ne mogu pomoći a da se ne osjećaju presretne. To je u redu; i mi osjećamo takvu zahvalnost kad se vi uzdignete do prilike i postignete cilj. Na višem nivou mi smo svi jedno i vrlo moćno biće, koje radi s čistim vibracijama ljubavi i svjetla.

Mi ovdje znamo da neke duše žele služiti svjetlu, i osjećamo da se ne koriste kako bi one željele. Dopustite nam da vam kažemo da su nam vaše želje poznate, i budite sigurni da, kada se pojavi idealna prilika, vi ćete biti gurnuti u akciju. Čak jednostavno živeći kao dobar primjer duše od svjetlosti, vi ćete pomoći drugima da shvate kako da izraze sebe dok su na Zemlji. Zato, budite sigurni da sva bića od svjetla doprinose uzdizanju drugih, pored svoje osobne evolucije, to je ono zbog čega ste došli na Zemlju. Duše su jedna velika obitelj svjetla i ljubavi, što je vaš dar od Boga.

Prešli ste dug put otkad ste prvi put izabrani da stječete iskustvo na Zemlji. Kad ste prvi put došli, već ste bili visoko evoluirana bića, i bili ste spremni sniziti svoje vibracije da bi saznali kako je biti u nižim vibracijama. U početku ste bili na nivou gdje ste bili bića od svjetla, ali tijekom dugog vremenskog razdoblja, vibracije su pale i vi ste izgubili dodir sa svojim višim Ja. To je značilo da ste skliznuli u niže nivoe, a u vašoj povijesti to je zapisano kao Mračno doba. Međutim, svjetlo je uvijek bilo prisutno i tijekom vremena mrak je bio savladan i podignut. Zbog toga, svjetlo se vratilo, i danas ste na pragu Novog doba.

Željene promjene se manifestiraju na mnogo različitih načina, a nisu nužno vidljive, osim ako ih možete vidjeti kao panoramu, kao što mi to radimo. Međutim, klimatske promjene se događaju u velikoj mjeri i već su vidljive. Kao što smo prethodno naveli, u cijelom svijetu će biti umjerena klima, a te promjene vi već primjećujete. Nekima se one čine kao previranja, a to je radi toga što su promjene u cijelom svijetu, i kao što primijećujete, one također utjeću na životinjsko carstvo i prirodu. Takve promjene su se dogodile i u vašoj prošlosti i sasvim su prirodne, posebno kada su u pitanju kopnene mase. Osvrnuvši se na vašu povijest, saznati ćete da je vaš svijet izgledao sasvim drugačije u odnosu na ovaj današnji.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uzdignut odgovorom duša od svjetla na zahtjeve koji stoje pred njima, u vrijeme kada je njihova suradnja toliko bitna za uspjeh Kraja vremena. Vi ste jahali oluju da bi zauzeli svoje mjesto na čelu, da vodite narod Zemlje do pobjede: Jednog dana u bliskoj budućnosti biti ćete potpuno svjesni vašeg uspjeha. Nositi sa sobom svjetlo Zemlji je jedna stvar, ali vi trebate ostvariti njegovo postojanje unutar sebe i dobro ga iskoristiti. Šaljemo vam našu ljubav i svjetlo kao i uvijek, i željno očekujemo dan našeg ponovnog susreta.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge