Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 11. srpnja 2014

SaLuSa - 11. srpnja 2014

Naziremo novo raspoloženje među mnogima od vas, u stvari, dobrodošli oni koji ste pokazali da ste se izdigli iznad faze razočarenja koje ste osjećali krajem 2012. Situacije kakve ste doživjeli su u velikoj mjeri bile vrlo fluidne, i uz najbolju volju ne možemo uvijek predvidjeti kako će stvari ispasti. Međutim, možete biti sigurni da što god radimo je u najboljem interesu svih vas. Veću sliku koja je važna, iz vaše perspektive, vi je stvarno ne možete cijelu vidjeti. Bog je odredio da sve treba ići dalje kako je planirano, a to je stoga "gotova fešta". Zato vas molimo da prihvatite da smo u cijelosti posvećeni tome da dovedemo istinu na vidjelo, i da vam pomognemo da napredujete što je brže moguće u Novo doba. Ono što je naređeno od Boga mora zaživjeti, i bez obzira ono što se događa kako bi se to spriječilo, to neće i ne može uspjeti.

Dakle, vi možete stvarati svoje planove da doprinesete naporima koji se ulažu kako bi se završilo sa starim energijama, slamajući stisak koji imaju na vas. Nemojte ih se bojati, jer ćete u protivnom i dalje biti vezani na njih. Možete se zaštititi u svakom trenutku fokusirajući se na svjetlo koje će osigurati da ste sigurni u svakom trenutku. Stari svijet se nalazi zajedno s novim, ali prije ili kasnije doći će veliko uzdizanje, koje će donijeti promjenu koja će vidjeti kraj dualnosti kakvu vi doživljavate. Ponovno ističemo da će biti razdvajanja puteva, i Novo doba će početi ozbiljno zbacivati ogrtač tame.

S pravom možete očekivati da bude krajnje vrijeme da se složi mješavina svih vrsta iskustava, jer mnogi putevi se sastaju za završno čišćenje. Kraj će za mnoge značiti brzi odlazak sa Zemlje samo zato da bi nastavili svoja iskustva na odgovarajućoj razini svojih specifičnih vibracija. Mi znamo da neki od vas imaju jake veze s mnogim dušama, ali svakom od vas mora biti dopušteno da slijedi svoj vlastiti put. Ponekad grupe duša će napredovati zajedno, a to je moguće zbog toga što su one na sličnom stadiju evolucije. Međutim, kada dođe vrijeme za novo napredno iskustvo, individualna duša će se preseliti na jednu drugu razinu. Jedna stvar koju ćemo ponovno naglasiti je, da jednom kad imate iskrenu ljubavnu vezu s drugim dušama, bez obzira gdje se one nalazile, one će uvijek odgovoriti na vaš pokušaj da ih kontaktirate. To je zato što u višim razinama nema prepreka da se to učini, a kontakt je trenutan.

Vaš život na Zemlji je takva suprotnost onome što ćete doživjeti nakon što budete uzašli. Budite otvoreni za mnoge promjene za koje ćete vidjeti da su jako dobrodošle, i ne mislite u terminima života kakvog ga znate danas. Nećete biti opterećeni ograničenjima nametnutim vam nižim vibracijama. Vi ćete biti slobodna duša sposobna da se prebaci gdje god želi, a ona će biti u vašem svjetlosnom tijelu. Vi ćete se "hraniti" energijama koje vas okružuju, iako se možete poslužiti određenom svjetlosnom "hranom" koja je iznimno korisna za tijelo. Možda ste pročitali ili čuli o Astralnim područjima kroz koja su duše prošle neposredno nakon smrti. To će biti vaše prvo iskustvo na višim razinama vibracija, a slično je onima koje smo spomenuli, osim što još uvijek mislite i djelujete kao ranije na Zemlji. Uskoro ćete naučiti kako da koristite moć svojih misli i prilagodite se novoj razini postojanja.

Čak i sada imate određeni stupanj moći stvaranja, ali to je mnogo učinkovitije kad se udružite u grupe. U višim razinama one mogu stvoriti građevine na taj način i shvatite da ono što ćete vidjeti u astralnim razinama je rezultat korištenja takve kreativne energije. Doći će vrijeme u ne tako dalekoj budućnosti kada ćete i vi imati moć stvaranja svega što je potrebno za vaše blagostanje. Možete li sada početi uviđati koliko će se vaše razmišljanje i korištenje vaših sposobnosti početi mijenjati? Ne želim vas preplaviti s previše informacija, ali ono na što vas upućujemo je jednostavno početak novog načina života za vas. To je život koji ste upoznali kad ste prešli kroz razne razine dok ste padali kroz vibracije.

Uskoro ćete imati veće razine svijesti i razumijevanja, pa čak i sada one se šire zbog viših vibracija koje doživljavate. Trenutno se još uvijek, kako bi se moglo reći, budite za svoje pravo Ja i nećete biti cjeloviti sve dok ne budete imali punu svijest. Pa zato, dragi moji, učinite ustupke bilo kom nerazumijevanju na koje možete naići, jer mnoge duše još uvijek nisu dokučile istinu ili razumjele njeno značenje kada su zabrinute. Budite strpljivi s njima i ponudite im riječi utjehe i savjet koji odgovara njihovoj razini razumijevanja. Previše toga prije vremena može biti porazno i unazaditi napredak koji je postignut. Svim dušama je dopušteno da napreduju po stopi s kojom se mogu nositi, a sve one će se u nekoj fazi probuditi za istinu svog postojanja.

Mi nemamo ništa osim ljubavi za sve vas, i vidimo vas kao Viša bića koja jeste, i divimo se vašoj snazi i odlučnosti da završite svoje iskustvo u nižim dimenzijama povratkom na razine svjetla... Na svakom koraku ćemo se potruditi da vam pomognemo, ali imajte na umu da zatražite našu pomoć i na taj način nam omogućite da to učinimo. Kao što su neki od vas shvatili, mi smo jedni od vas i mnogi od vas su nam poznati kroz ranije kontakte. Neki od vas su na Zemlji da konkretno sudjeluju u završnim trenucima, noseći sa sobom znanje i vještine koje se mogu dobro iskoristiti. Doista, vaša prisutnost ubrzava napredak, a vaše vibracije podižu one koje srećete na svojim putovanjima. U stvari, neki od vas su inkarnirani zajedno sa srodnim dušama koje su velikim dijelom jednake vašim vlastitim vibracijama. To ponekad može biti samački život, jer neki od vas imaju malo prilika da razmijene svoju mudrost i znanje, ali ipak vi pomažete mnogim dušama svojom prisutnošću među njima. Vaša energija je visokih vibracija i uzdižuća, pa čak i iscjeljujuće prirode.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i šaljemo najbolje želje i ljubav svim dragim dušama na Zemlji. Mi se približavamo svakim danom sve više i zahvaljujemo vam se na vašoj predanosti i ljubavi za vašu ljudsku obitelj koja je na Zemlji.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge