Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 08. kolovoza 2014 

SaLuSa - 08. kolovoza 2014 

Stvari napreduju onako kako je zamišljeno, i možemo vam garantirati da nećete morati dugo čekati prije nego što bude jasno vidljivo da se velike promjene približavaju. Dana je riječ da neće biti dozvoljeno daljnje uplitanje u plan za vaše oslobađanje od mračnih. Put im je određen i uskoro će njihova snaga biti toliko umanjena da će njihova sudbina biti sasvim drukčija od njihovih planova. Dakako, neki pojedinci i dalje posjeduju dovoljno snage da budu opstruktivni, ali oni djeluju pod određenim ograničenjima. Njima neće biti dopušteno da promijene marš čovječanstva prema Novom dobu i slobodi koja ga prati.

Mi i dalje pratimo sve događaje na Zemlji, a dobro je zapamtiti da ne postoje skrovišta za našu tehnologiju koja može vidjeti kroz čvrsta tijela. Stoga vam možemo reći da imamo moć i punomoć, da osiguramo da vaša budućnost bude u skladu s Božanskim planom. Naravno da će to biti pod utjecajem vaše slobodne volje, ali to neće promijeniti tijek vaše sudbine. Vi se već krećete u više vibracije, i trebali biste si uzeti vremena kako biste osigurali da budete u potpunosti spremni za njih. Vrijeme je da se koncentrirate na evoluciju, kako bi bili sigurni da niste skrenuli od svog cilja.

Mnoge oči su uprte na vašu malenu plavu kuglu, i vi ste cijenjeni zbog vaše hrabrosti i posvećenosti svjetlu. Vaša iskustva će pomoći drugima u njihovoj evoluciji, a neki od vas će odnijeti svoje znanje i iskustvo daleko u svemir. Vaš slijedeći korak u vašoj evoluciji će biti kada steknete punu svijest, a to nije tako daleko kao što bi mogli pretpostaviti. Nakon što dostignete taj stupanj, vi ste potpuno slobodan duh i vaše kreativne moći će biti neograničene. Međutim, vaš izbor je koji put slijediti, a pri tome nećete biti bez vodstva i prilika. Vaš sadašnji život daleko je od onoga što možete očekivati u vremenu koje dolazi. Vi ćete u stvari zaključiti vaša iskustva u nižoj dimenziji, i napustiti ćete je sa znatno proširenom razinom svijesti.

Možete usmjeriti svoje poglede toliko visoko koliko želite, i s vremenom ćete dobiti priliku da ih ostvarite. Neke duše su zarobljene u nižim vibracijama Zemlje, ali im se daje svaka pomoć nakon što izraze želju da se uzdignu. Nitko nije ostavljen u potpunosti prepušten sam sebi, ali mi smo vezani Univerzalnim zakonom da pomažemo samo onda kada se to zatraži. To može zvučati grubo, ali slobodna volja pojedinih duša mora se biti priznata i prihvaćena. Na taj način njihova evolucija može se nastaviti na način koji najbolje odgovara njihovim potrebama, a u stvarnosti im daje sve vrijeme koje im bude trebalo. Vrijeme onakvo kako ga vi shvaćate nije stvarnost u višim dimenzijama. Međutim, vi ćete spoznati da nije konstantno u vašem svemiru.

Puno ćete naučiti o istini o stvarima izvan vašeg vlastitog planeta, ali čak i Zemlja ima mnogo tajni za podijeliti s vama. Poznato je, na primjer, da je šuplja i da bića žive u njoj, a nakon uzašašća vi ćete ih upoznati. Oni su u stvari napredniji od vas i biti će im drago da podijele svoje znanje s vama, i pomognu vam da napredujete brže nego što bi inače. Oni su pratili vaš napredak tijekom eona vremena, i upoznati su s vašim potrebama. Oni će biti od velike pomoći u promicanju budućnosti čovječanstva i Zemlje, a vi budite sigurni da koliko god se sada žrtvovali, da će se to dobro isplatiti, jer mir će doći vrlo brzo. Kad ljudi saznaju što se planira za vašu budućnost, biti će veliko ujedinjavanje, jer ćete na kraju doista shvatiti da ste svi Jedan. To bi trebalo biti lako shvatljivo kad prihvatite da ste tijekom mnogih života svi živjeli u mnogim različitim kulturama i religijama. Kako inače zamišljate da ćete evoluirati i doprijeti do viših dimenzija.

Znamo da su neki od vas umorni od naizgled neprestane bitke s mračnima. Ali budite sigurni da ste već na kraju puta i da ulazite u Novo doba. Ne smeta nam ponoviti da mi nadziremo sve događaje na Zemlji, i da vam to jamči da neće biti povratka na stare načine života. Doista se stari načini povlače u drugi plan, a mnoga nova unapređenja čekaju da budu uvedena koja će vas otjerati u Novo doba. Kao i uvijek, to ovisi o tajmingu, a mi nećemo ugroziti vašu budućnost krećući se prebrzo. Nakog dugog razdoblja tame, mi biramo trenutak da vas odvedemo u Novo doba, kada mračni ne budu u stanju utjecati ili ometati naše planove. Oni će na kraju biti uklonjeni, jer na novoj Zemlji više neće biti mjesta za tako niske vibracije. Budite veseli i radosni, jer vaše putovanje je skoro gotovo, i Božji darovi vas očekuju, a mir i blagostanje će biti vaši.

Dok stićete znanje, postoji napast da ga želite širiti uokolo, ali vam predlažemo da, iako o tome razgovarate, pokušate ne nametati svoje stavove drugima. Naći ćete da će druge duše biti usmjerene k vama kada za njih bude pravo vrijeme. Ne treba vršiti pritisak na bilo koga, jer imate vječnost za evoluiranje, ali mi ćemo ipak nastojati da vas povremeno gurkamo kako biste nastavili tražiti veću istinu. Često se može dogoditi da izvor stane na vaš put, pa je pametno da prepoznate takve mogućnosti i to uzmete u obzir. Čujemo neka pitanja, kako znati kada treba reagirati, a naš odgovor je da vjerujete svojoj intuiciji.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i zadovoljstvo mi je biti u mogućnosti da vas obavješćujem o događajima koji određuju brzinu vašeg napretka. Svijet će i dalje biti u previranjima sve dok se stvari ne preslože. One su karmičke prirode i moraju slijediti svoj put do završetka. Kao što je često slučaj kada je kraj vremena u pitanju, veliki pritisak se osjeća na ljudima. Međutim, svaki od vas je tamo gdje treba biti, tako da sva preostala karma može biti izbrisana. Zato, učinite najbolje što možete kako bi se nosili s tim, tako da to u potpunosti završi. To će osigurati da možete uživati u tranzicijskom periodu i da budete potpuno spremni za budućnost. Galaktička Federacija vam šalje svoju ljubav i uvjerava vas o svakom svom interesu za vaše blagostanje.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge