Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Matthew Ward -  14. studenog 2014

Matthew Ward -  14. studenog 2014

S pozdravima punim ljubavi od svih duša na ovoj stanici, ovdje Matthew. Sretni smo da možemo odgovoriti na pitanja u vezi naše zadnje poruke, kao i na zahtjeve da iznesemo naše stavove o nedavnim događajima, a počinjemo o slijetanju robot-satelita na komet. Manevriranje s objektom koji se može sresti s drugim koji fijuće kroz svemir nije mala stvar, a mi kažemo, dobar spektakl! Jasno, to zaslužuje da se proslavi kao tehnološki trijumf, ali također vidimo njegovo veće značenje: Vaša civilizacija gleda prema zvijezdama miroljubivo - ne tako davno namjera nekih na Zemlji bila je ratovanje u svemiru. S vremenom, vaša civilizacija će imati želju i sposobnost da posjeti daleke domovine svemirske braće i sestara.

Sada, naše mišljenje o široko publiciranim izborima - prvo, kronološkim redom, ljudi u jugoistočnoj Ukrajini glasuju da se pridruže Rusiji. Mi vidimo da se glas većine čuje u demokratskom procesu koji je dobrodošao korak i daleko od povijesne nepravde. Ovdje je važno da ponovimo naš odgovor na pitanje iz prethodne poruke:

Što akcije Vladimira Putina u Ukrajini nagovještavaju za tu regiju? Kratkoročno, opću konfuziju a u nekim četvrtima, borbe. Putin želi isto ono što drugi nacionalni lideri žele: jaku ekonomiju, stabilnu vlast i mirno građanstvo. On nije shvatio širinu nezadovoljstva među Ukrajincima ili predvidio prosvjede nakon što oni koji žive u Krimu budu glasali da se pridruže Rusiji, gdje većina birača osjeća udobnu familijarnost. U vašoj zabilježenoj povijesti nacionalne granice su se mijenjale ovisno o pobjednicima ratova, čemu je slijedio dobitak ili gubitak kontrole, i potreba za prirodnim resursima. Nikad nekolicina na vlasti nije razmišljala kako je to utjecalo na stanovništvo, od kojih su mnogi morali trpjeti rezultate razdvajanja kulture na razne nacionalne pripadnosti ili stavljanje različitih kultura pod jednu zastavu. (2. lipnja 2014)

Sasvim druga stvar je u Sjedinjenim Američkim Državama, koje od svih velikih zemalja imaju najbogatiju mješavinu rasa, religija, nacionalnosti predaka, etničkih pripadnosti i kultura, bogatstvo koje s mudrim upravljanjem izvrsno može unaprijediti naciju. Duše na ovoj stanici su apolitične i nepristrane, a to je da bez predrasuda vidimo u tijeku izbora ove zemlje da čine mali ili bilo kakav pomak u statusu quo koji ekonomski i pravno lišava prava glasa većinu "manjinskih" naroda. Slažemo se s analitičarima koji predviđaju više stranačkih upiranja prsta, opstrukcionizam i zakonodavstvo koje pogoduje interesima bogatih.

Ali to je samo kratkoročno, a ne razlog za obeshrabrenje. Tu su razgovori koje se događaju iza scene i koje će služiti za veće dobro svih. Lideri u raznim vladama, industriji i znanosti rješavaju probleme kao što su mirovni sporazumi, globalna ekonomska stabilnost, okoliš, nuklearno razoružanje, izbjeglice, siromaštvo, obnovljivi izvori energije, smanjenje zagađenja, zdravstvo i nove tehnologije, a neki razgovori uključuju članove naših vanzemaljskih obitelji. Učinci tih nastojanja prema međunarodnoj suradnji postupno će izlaziti na vidjelo, a stabilan kurs Zemlje u sferama sve viših vibracija osigurava da će u konačnici mudri lideri, pravednost i skladna suradnja vladati unutar i između svih vlada.

Prelazeći na dva posljednja govora, također po kronološkom redu, navodimo zapažanja koja izražavaju osjećaje drugih čitatelja, također: "Zašto se otvorenost pape Franje o abortusu i gejsima susreće s burom negodovanja ostalih u Vatikanu i nekih svećenika? Je li on jedini koji shvaća da će crkva izgubiti članove, ako se ne preseli iz Srednjeg vijeka i počne služiti današnjoj zajednici?"

Papa Franjo djeluje s istinskom brigom, iskreno, ponizno i s inspiracijom na razni duše. Drugi u crkvenoj hijerarhiji djeluju iz straha da bi bilo kakvo odstupanje od dogme moglo oslabiti njihovu kontrolu nad pobožnim sljedbenicima, i još gore, dovesti do više otkrića o dugo skrivanim istinama. Poslije objavljivanja od prije nekoliko godina da su pedofili u svećeništvu zaštićeni od strane Vatikana, to tijelo je odlučno u namjeri da spriječi da bilo kakve druge tajne izađu u javnost. To jest, to je međunarodno sjedište sotonizma i kuće umjetničkog blaga i zlata stečenog u suradnji s nacistima tijekom Drugog svjetskog rata; neki kardinali su Iluminati; Osnivanje kršćanstva smislili su rani vladari države i crkve da bi kontrolirali uvjerenja i lisnice masa, a od tada kroz stoljeća katoličanstvo je dodalo napadne neistine kako bi učvrstilo kontrolu nad svojom globalnom zajednicom: pape koji su zagovarali reforme bili su ubijeni. Kad te istine izađu na svjetlo dana, samo duhovni aspekti religije, i sve takvo, će biti zadržano.

U iskrenosti Vladimira Putina o stanju vašeg svijeta na sjednici međunarodnog susreta grupe za raspravu u Valdai-u, i on je također pozvao na promjenu. Mi ga ne vidimo kao " licemjera koji optužuje da su SAD svjetski izazivač nereda", ali on je bio precizan u stavljanju pune odgovornosti na tu zemlju za "upletenost u događajima po cijelom svijetu". Voljeli bismo da je rekao da je to djelovanje Iluminata u i izvan vlade.

Odabrali smo neke od njegovih izjava da pokažemo zašto smatramo ovaj govor jednog od vaših najmoćnijih lidera kao prekretnicu za vaše društvo. Kad se informacije izvuku iz konteksta, prava smisao može biti pogrešno shvaćena; a ako imate interesovanja i vremena, preporučujemo čitanje govora u cijelosti:

http://gffreepages.blogspot.pt/2014/10/a-must-speech-at-valdai-clubs-miting.html

Ušli smo u razdoblje različitih tumačenja i namjernog zatišja u svjetskoj politici. Međunarodno pravo je prisiljeno da se povlači sve više i više od nasrtaja pravnog nihilizma. Objektivnost i pravda su žrtvovani na oltaru političke svrsishodnosti. Proizvoljna tumačenja i pristrane ocjene su zamijenile zakonske norme. U isto vrijeme, potpuna kontrola globalnih masovnih medija omogućila je da se po želji prikaže bijelo kao crno i crno kao bijelo. ...

U posljednje vrijeme, skupili smo sve više dokaza da se sve više izravnih ucjena koristi s obzirom na broj lidera. Nije bez razloga da "Veliki brat" troši milijarde dolara da drži cijeli svijet, uključujući i svoje najbliže saveznike, pod nadzorom". ...

Možda izuzetna pozicija Sjedinjenih Američkih Država i način na koji oni provode svoje vodstvo je doista blagoslov za sve nas, a njihovo uplitanje u događajima diljem svijeta donosi mir, prosperitet, napredak, rast i demokraciju, a mi bismo se samo trebali opustiti i uživati u svemu tome?

Dopustite mi da kažem da to nije slučaj, apsolutno nije slučaj". ...

"Malo je vjerojatno da bi netko mogao odmah dati apsolutno iscrpno, gotovo rješenje. Morati ćemo ekstenzivno raditi uz sudjelovanje širokog spektra vlada, globalnih gospodarskih subjekata, civilnog društva, i takvih stručnih platformi poput naše."

Sada, dakle, dok smo razmišljali kako odgovoriti čitateljima koji su pitali o mojoj izjavi u posljednjoj poruci, "Čak i Bog ne zna" o vremenu budućih događaja, Bog je rekao da on to želi učiniti.

Draga moja djeco, ovdje Bog. Čini se da su neki od vas postali zbunjeni točnom procjenom Matthewa o tome što ja znam, ili u ovom slučaju, ne znam. Vi ste zavedeni religioznim pojmom o tome tko sam ja i "ne moja volja nego tvoja će biti izvršena". Ja ne postavljam parametre bilo kome od mojih potomaka! Sve ovisi o slobodnoj volji, i ja ne znam što ćete vi učiniti dok to ne učinite. A ja se nikad ne miješam u ono što radite, čak i kad to nije u vašem najboljem interesu, kad zalutate od onoga što ste odlučili učiniti. Ja znam vaše izbore - saznao sam ih kada ste ih stavili u svoje ugovore duše.

Slobodnu volju svakom od vas je dao Stvoritelj, ne ja, ali baš kao što su i svi glavni iz drugih svemira dužni poštovati taj dar, tako sam i ja u ovom svemiru. Nemam nikakvog neslaganja s dogovorom. Uostalom, energija koja tvori sunca i djecu i cvijeće - sve što postoji u svemiru - dolazi iz Stvoriteljevog Velikog praska (Big Bang), kako vi to zovete. Vi možete koristiti tu energiju kako god želite - to je ono što je slobodna volja.

Imam pitanje. Umjesto što imate taj dar, da li bi radije da ja odlučim što ćete raditi iz trenutka u trenutak, koji će vaši interesi biti, s kim ćete se sprijateljiti, što morate učiniti u svakom odnosu ili poslu ili gdje ćete živjeti i sve drugo u vašem životu? Ne bi li bili samo marionete ako bi stvari bile na taj način?

Da, bili biste, ali stvari ne stoje tako. To je vaš život, moja draga djeco, nije moje da živim za vas kao što vaš život nije da ga vaši roditelji žive za vas. Ono što se događa je, ja doživljavam sve što vi doživljavate, ja saznam ono što vi saznate, ja rastem kao što vi rastete. Svi vi i ostale duše u ovom svemiru su ono što sam ja. Ja sam jednako slab kao najslabiji, toliko jak kao najjači, toliko žalostan kao i oni koji tuguju, tako radostan kao oni koji se raduju. Ja volim svakog bezuvjetno, bez obzira kako oni koriste - ili zloupotrebljavaju - Stvoriteljev dar.

Međutim, budući da sam ja svi vi, a mi smo u ovome za vječnost, ja znam veliku sliku, ono što naše mješovito sebstvo manifestira u ovom svemiru. Točnije, mi smo ovaj svemir, a on se stalno mijenja zbog neograničene slobodne volje i izbora svake pojedine duše. To uključuje sve one koji žele nebeska tijela, sve ljude, životinje, biljke i druga bića u svakoj civilizaciji i duhovnom svijetu, u svakom sunčevom sistemu u svakoj galaksiji. Vi nemate broj koji ide tako visoko.

Kao moje "kišobran sebstvo", kako Suzy zove ono što ja zovem stapanje, ja držim galaksije na ispravnim orbitama, ovlašćujem svoja najnaprednija sebstva da spriječe nuklearni rat - to je iznimka koju je Stvoritelj napravio slobodnoj volji - i da pomognem svojim sebstvima koja to zatraže, i ja razgovaram sa svojim bogovima i božicama koji su moje kolege u drugim svemirima. Vi niste uključeni u bilo čemu od toga, pa ću sve to donijeti natrag na Zemlju gdje su stvari tako jednostavne kao i sve što radite, sve što mislite i osjećate, postaju toliko ono što sam ja i ono što ste vi. To je zato što smo mi jedno, moja ljubljena djeco, i sve više ćemo biti.

Hvala ti, Bože. Tvoj odgovor je bio puno jasniji nego što bi rezultiralo našim promišljanjem. Neki čitatelji su pitali da li naše pozivanje na Boga i Stvoritelja u našoj posljednjoj poruci znači da oni nisu jedno to isto, i ja sam zamolio moju majku da pronađe poruku koja objašnjava kako se On i Stvoritelj razlikuju. (4. siječnja 2006)

Hvala ti majko. Također se zahvaljujemo gospodinu koji je napisao e-mail čiji jedan dio navodimo, jer su njegove misli i pitanja slična onima koja su mnogi izrazili, također, a isto tako ćemo odgovoriti na dodatna relevantna pitanja.

"Mislio sam da je univerzalni zakon bio da jednoj ili grupi osoba/duša nije bilo dopušteno da zaustavi ili ograniči uzašašće onih koji žele uzaći. Ako je to stvarno pravilo/zakon, zašto je vijeće odbilo da se umiješa i ukloni te Iluminate i druge? To vijeće, koje imenuje one duše koje su odbile svoje ugovore, čini se da je opralo svoje ruke, okrenulo leđa i napustilo uzašašće čovječanstva.

"Sistem je bio složen protiv uzašašća čovječanstva. Za čuđenje je ako je planet Zemlja mjesto gdje netko ide raditi što god želi, bez posljedica. Život se živi, destruktivan, konstruktivan, kako god i kada se duša vrati ona dobiva tapkanje po leđima, i čestitke i zlatnu zvijezdu za dobro obavljen posao. Dakle, sve posljedice duše izgledaju jadno, ako su pouzdane duše odbile, i nije ih briga što se događa kad se vrate na zagonetno mjesto zvano raj."

Kad duše odbiju drugi dio njihovog ugovora, vijeće ne okreće leđa ljudima. Oni ne mogu osporiti dušama koje "odbijaju" njihov izbor slobodne volje da nastave stvarati pustoš i očaj, ali one se ne mogu time braniti. Sredstva pomoću kojih je vijeće djelovalo na razini duše bilo je slanje obilja svjetla koje će ojačati svijest svake duše koja "odbija" i koja ga je spremna primiti; i vanzemaljci koji žive među vama pojavili su se u njihovim izvornim svjetskim tijelima kao dodatno naglašavanje kada su im rekli s čime će se susresti u duhovnom životu i slijedećem utjelovljenju ako u potpunosti ne poštuju njihov ugovor. Vratit ćemo se na to.

Suprotno od sistema složenog protiv uzašašća čovječanstva, plan vijeća je bio dizajniran s najvećom pažnjom da se pomogne Zemljinom čovječanstvu u skladu s Gajinom željom da oni fizički uzađu s planetom. To je razlog zašto je to uključilo odredbe po kojima jače duše mogu pomoći slabijima uz dodavanje intenzivnog svjetla kojeg su moćne civilizacije usmjerile na Zemlju. Duše koje "odbijaju" imaju pravo da same odbiju svjetlo. Ali one ne mogu spriječiti bilo kome drugom da ga primi. U vremenu kada su se turbolencije i bijeda koje su stvorili Iluminati produžili poslije "prekida", koji je došao prije oko sedamdeset godina u linearnom vremenu, milijarda i više duša željno i sa zahvalnošću je prihvatilo svjetlo. To je djelomično razlog zašto je napredak vašeg društva kasnio samo deset godina, ne više; ipak, nikakvog kašnjenja te vrste nije trebalo biti.

Što se tiče posljedica za one pouzdane duše koje su odbile... kada se vrate na ovo zagonetno mjesto zvano raj, što se događa nakon što uđu u Nirvanu, odgovarajuće mjesto Zemljinog duhovnog svijeta, je daleko ozbiljnije nego što možete zamisliti. Nirvana uključuje mnoge fleksibilne energetske slojeve, a u skladu s zakonima fizike koji upravljaju životom u ovom svemiru, duše koje prelaze sa Zemlje automatski su privučene u sloj koji je srazmjeran s njihovom životnom energijom koja je registrirana iz trenutka u trenutak u nepogrešivim Akasha zapisima.

Vi ste duše koje imate fizičko iskustvo, pa najčešće govorimo o pojedincima kao dušama umjesto o likovima. Nešto navedeno u poruci od prije nekog vremena nije se ponavljalo tako jezgrovito: To su psiha i eterično tijelo lika koji ide u odgovarajući energetski sloj Nirvane. Kao ljubav-svjetlo suština Stvoritelja, duša je oslobođena, slobodna da ko-kreira jedan drugi lik koji, kao i svi drugi u lozi - poput svih bića u svemiru - je neovisan, netaknut, besmrtna duša energetski i svjesno povezana sa svima drugima.

Za nastavak, čestitke i zlatna zvijezda za dobro obavljen posao bilo bi za duše koje su "odbile" ukoliko ispunjavaju prvi dio svojih ugovora. Jer one su to učinile pismeno, milijarde duša - od kojih su mnoge imale koristi od dodatne pomoći pružene planom vijeća - postigle su svoj cilj da završe karmičke lekcije trećeg denziteta i evoluiraju u četvrti. Međutim, njihovo odbijanje da poštuju drugi dio svojih ugovora poslao ih je u najniži sloj Nirvane, gdje osjećaju svaku emocionalnu i fizičku bol koju su uzrokovali svima ostalima nakon trenutka "prekida".

Svi stanovnici tog sloja boje se svjetla, tako da je samo mala točkica na raspolaganju u tom mračnom svijetu gdje žive sa svim užasima koje su uzrokovali tijekom njihovog života na Zemlji. Kad prevladaju svoj strah od svjetla, oni prelaze na ravninu koja ima malo više svjetla, i tako dalje i tako dalje, sve dok ne apsorbiraju dovoljno da se inkarniraju u nekom tridimenzionalnom svijetu na razini svijesti puževa i kratkotrajnih insekata, na primjer. Početak u toj točki je čin božanske milosti; on briše sve stanične strukture koje bi inače mogle utjecati na druge likove da uzmu isti kurs poput onog koji je njega ili nju otpremio u najniže područje. To je također božanska milost da svatko određuje svoj vlastiti tempo rasta, svatko prihvati svjetlo kada je spreman, dostižući tako fazu "počinjanja nanovo" inkarnacije i razvijanja do ljudskog statusa u civilizaciji trećeg denziteta može doći relativno brzo, recimo za tisuću godina, pa do milijune godina.

Vrlo je malo njih, koji smatraju Zemlju danas kao vrstu veličanstvenog neba za koje mnogi vjeruju da je zagrobni život za "dobre" ljude - a to su viši slojevi Nirvane! - ali Zemlja će postati takva. Sve veće svjetlo - LJUBAV! - u vašem svijetu manifestira raj Gajine vizije koja vas čeka u kontinuumu.

Voljene sestre i braćo, uvijek su naše riječi s bezuvjetnom ljubavi, i mi poštujemo vašu postojanost u svjetlu.
______________________________________


Ljubav i mir

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Preveo s engleskog: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge