Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Matthew Ward -  19. listopada 2014

Matthew Ward -  19. listopada 2014

S pozdravima punim ljubavi od svih duša na ovoj stanici, ovdje Matthew. Najvećim dijelom, medijsko izvješćivanje o eboli je iskreno; ali kao i većina glavnih svjetskih pitanja, ona je obilježena političkim upiranjem prsta, pogotovo s obzirom na nekoliko slučajeva u Španjolskoj i Sjedinjenim Američkim Državama. S obzirom na vaš mobilni svijet, pojava simptoma nekoliko dana nakon početka bolesti i njihova sličnost sa simptomima drugih bolesti, pojavljivanje bolesti izvan teško pogođenih zapadnih afričkih zemalja bilo je neizbježno. Ohrabrujući aspekt je da je medicinska zajednica dobila forum da ublaži strah da se bolest može proširiti izvan kontrole. Naravno, nitko ne može izvijestiti da još jednom svjetlo osigurava da je namjera Iluminata za stvaranje pandemije i općeg straha neuspjeh.

Politička sklonost za dodjeljivanje krivice je vrelija i teža u vezi sa ISISom, koja ne ide nikako dobro u tolikoj mjeri u izvješćima da bi se ublažio strah o njihovim namjerama, i s pravom je tako. Te snage će nastaviti napredovanje sve dok ih zajednički regionalni otpor ne zaustavi, a to će doći. Temeljni faktor, sve veće svjetlo, biti će protumačeno kao pristrani interesi susjednih zemalja, pa i pragmatizam će ući na pozornicu. Dok lideri koji se suzdržavaju od aktivnog uključivanja shvaćaju da snage ISISa mogu provoditi svoju na teroru temeljenu "Islamsku državu" preko svih granica koje žele, ugrožene zemlje će uskoćiti u sukob.

Mi znamo da dok te dvije situacije idu svojim određenim tokom, one pružaju mnogim dušama priliku da rade na izabranim karmičkim lekcijama. Ipak, tužno nam je gledati da neke zemaljske obitelji postupaju s drugima bez trunke milosti.

Sada, dakle, pozdravljamo mnoga vaša pronicljiva pitanja i komentare o "deset godina kašnjenja", o godinama 2007 i 2017, o NESARA, i što će biti s planom za Zemljino zlatno doba. Da bi pokazali povezanost svega, mi ćemo spojiti točkice iz prethodnih poruka i popuniti sve praznine u tim informacijama, tako da možete vidjeti kako se tapiserija odvija u cijelosti, da tako kažem.

Master plan za Zemljino zlatno doba oslanjao se na vašu svjetsku spremnost za međunarodno pomirenje i suradnju počevši s vašom 2007 godinom. To ne znači da je uzrok odugovlačenja počeo tada, nego da je vijeće očekivalo da će vaše društvo doseći stupanj duhovne i svjesne spremnosti do tog vremena. Dok nastavljamo, vidjet ćete zašto su očekivanja bila logična, zašto se nisu ispunila, i zašto je vaša kalendarska godina bila od glavnog značenja u kronologiji vijeća. Sve se događa izvan vašeg koncepta vremena, ali mi ćemo se potruditi da to objasnimo unutar sekvencijalnog referentnog okvira.

Plan je nastao jer je Gaja, duša koja se prije mnogo eona utjelovila u ono što je sada vaš zavičajni planet, poslala poziv za pomoć. Negativnost koja se nakupila zbog prolijevanja krvi civilizacija tako je smanjila Zemljino svjetlo da je njena sposobnost da ostane u orbiti bila ozbiljno ugrožena. Dvije prethodne epizode kada je sam život planeta bio na kocki, oslobađanje nagomilane negativnosti dogodilo bi se takvom kataklizmičkom silom da bi svi oblici života nestali. Gaja ih je sve voljela, čak i ljude koji su doprinijeli negativnosti, i svaki put na odlasku ih je sažaljevala. Ovaj put je željela da njeni stanovnici ne samo prežive, nego da fizički uzađu s njenim planetarnim tijelom, koje bi bilo vraćeno u njegovo prijašnje netaknuto zdravlje i ljepotu, tako da se svi njeni oblici života mogu razvijati i živjeti zajedno radosno i skladno. Njena jasna vizija te Zemlje počela se manifestirati u svemirskom kontinuumu.

Ugađajući Gajinoj želji i potrebi njenog tijela da hitno treba početi oslobađati negativnosti što zahtijeva veliku količinu svjetla, Bog je ovlastio moćne civilizacije da to osiguraju. Početna infuzija je stabilizirala Zemljinu orbitu, olabavila ukorijenjene negativnosti trećeg denziteta i omogućila joj da se počne uzdizati. Naravno, to svjetlo i ono koje je dolazilo iz tih udaljenih izvora bilo bi dostupno svim njenim životnim oblicima, također, ali kako motivirati čovječanstvo da proviri kroz tamu koja omotava planet tako da mogu "vidjeti svjetlo" bila je sasvim druga stvar.

U tom trenutku vijeće je stupilo na scenu. Oni su prihvatili zadatak poticanja ljudi da preuzmu odgovornost za svoje vlastito uzašašće receptivnošću za dolazeće svjetlo tako da mogu početi silovito generirati svoje vlastito. To je bilo bitno iz dva razloga jednake važnosti za uzašašće: Svjetlo pretvara stanice koje se temelje na ugljiku u kristalnu strukturu koja može preživjeti u vibracijskim razinama koje će na kraju Zemlja dostići; i rastvaranjem "vela" između trećeg denziteta svijesti i razine znanja duše, svjetlo otvara srca i umove za duhovno prosvjetljenje koje izaziva rast duše.

Nakon diskusije o zamršenosti, kompleksnosti i zahtjevima koji su obuhvaćeni - prvo i najvažnije je da svačija slobodna volja mora biti poštovana u skladu sa Stvoriteljevim ukazom vladarima svih svemira - vijeće je osmislilo plan. To se moralo staviti u linearni vremenski okvir radi većeg razumijevanja, a budući da je svijet vaš, on može biti samo ono što vi želite da bude. Stoga, svi aspekti plana trebaju postati dio kolektivne svijesti, da energetska masa bezbrojnih misli, osjećaja i djela koja upravljaju aktivnostima u Zemljinom polju potencijala odredi ono što se događa u vašem svijetu.

Dakle, glavno razmatranje je bilo kako prezentirati plan u formatu koji će potaknuti ljude da razmišljaju o njemu. U tom vremenu vaše povijesti, Sjedinjene Američke Države su smatrane kao globalno najutjecajnije od svih zemalja, čineći ih prikladnim da se počne tamo, i tako je i bilo - članovi te vlade bili su inspirirani da formiraju the National Economic Security and Reformation Act (nacionalni ekonomski sigurnosni i reformski ukaz) koji je obično poznat po svom akronimu NESARA. Ovaj zakon je bio meta mnogostrukih laži i sabotaža mračnih, što je dovelo do negiranja njegovog postojanja od strane nekih koji su čuli za njega i do ozbiljnih zabluda drugih. Ako ne znate što NESARA zapravo obuhvaća - on je ništa manje nego temelj svjetske informacije i duhovne obnove! - a o njegovoj evoluciji kroz koridore svjetla i tame, molim vas pročitajte prethodne poruke koje daju detaljna objašnjenja. (Posebno NESARA izdanje, 13. kolovoza 2006, daje osnovne informacije; niz drugih poruka uključuje dodatnu pokrivenost).

Odredbe NESARA i svih drugih aspekata plana bile su razvijene u kontinuumu, gdje ono što vi smatrate kao prošlost, sadašnjost i budućnost je niz istovremenih događaja; gdje stanje evolucije duše poznato po količini svjetla kojeg zrači i u skladu s njenim interesima, urođenim sposobnostima i potrebnim karmičkim iskustvima može biti lako određeno. Uvijek su sporazumi prije rođenja napravljeni u bezuvjetnoj ljubavi i dizajnirani da koriste svakoj duši koja učestvuje u zajedničkom životu, a tako je bilo s planom vijeća, iako najneobičnije i dalekosežnije nego ikada smišljeno. Nikada prije u ovom svemiru cijela jedna civilizacija nije sklopila ugovor kojim bi velika većina preuzela takav monumentalni izazov: dovršetak u samo jednom životu svih karmičkih lekcija trećeg denziteta koje su bile potrebne za postizanje ravnoteže i duhovni i svjesni prijelaz u četvrti denzitet.

Ova jedinstvena prilika privukla je trilijune željnih duša, daleko više nego što bi moglo ući u Zemljinu populaciju, a oni koji su odabrani bili su obaviješteni o svakom dijelu plana. Znali su da se nakon rođenja neće sjećati ničega, ali unutarnje vodstvo će ih držati na stazi putem poruka na razini duše do svijesti - svijest, intuicija, instinkt, težnja i inspiracija - jer to je istina svakog fizičkog života. Zapanjujuća razlika ovaj put je bila to da su svi sudionici znali da će pomagati stvaranje linearnog vremena svijeta koji već postoji u kontinuumu na osnovu Gajine manifestacije. A svi su bili sigurni da će majstorski izvoditi svoje izabrane uloge.

Ipak, vijeće u procesu planiranja bez presedana u brzini i svrsi, mudro je uzelo u obzir da bi neke od slabijih duša mogle posustati i trebati pomoć uz kontinuirano ulazno zračenje svjetla iz udaljenih civilizacija, i plan je uključio neka sredstva za upravljanje s tim događajima. Jače duše su dijelile živote sa slabijima tako da mogu uzeti na sebe dio teških karmi tih duša; dobrovoljci za te uloge bili su u četvrtoj ili višim denzitetima, a tako je bilo i s energetskim iscjeliteljima, psihičkim posrednicima i primateljima telepatskih komunikacija, koji će pomoći na svoj određeni način. Bilo je potrebno mnoštvo duša da postanu vodiči i okosnica. Neki bi intuitivno znali istinu o informacijama prenesenih od glasnika u svjetlu i dijelili ih sa svima koji su receptivni; drugi bi postali aktivni u raznim reformskim naporima ili pripremama za profesije gdje oni mogu utjecati na pozitivne promjene; a neke od mnogih duša koje bi služile kao primjer pozitivnog razmišljanja i osjećaja i radosti življenja na pobožni način ispunile bi čak i neke druge uloge.

Sigurno nije nikakvo iznenađenje da ste vi, koji ste ostali postojani u svjetlu unatoč prepreka, razočaravajućih neuspjeha, a možda i nepoštivanja među dobrovoljcima odabranim da ispune jednu ili više tih uloga koje su pomogle tolikima na njihovom putu uzašašća!

Vitalne za plan bile su duše koje bi stvorile teške okolnosti koje su mase trebale, a kada to završi, pridružile bi se snagama svjetla. Samo najevoluranijim bićima moglo se ponuditi takve misije, i vijeće je odabralo dobrovoljce čija pouzdanost u najizazovnijim područjima službe svjetla su se dokazale prije i sada. Nije bilo nikakvog razloga da se predvidi da se oni neće držati drugog dijela njihovih ugovora, ali to je ono što se dogodilo. Ti pojedinci su pali pod začaranost tame koja je progutala planet i oni su odbili odreći se svoje moći, kontrole masa i bogatstva stečenog nezakonito ili nemoralno. Nikakvi pozivi na razini duše i svijesti, obećanja za pomoć ili upozorenja o samoosuđivanju u pregledu života uvjerilo ih je da ispoštuju njihov ugovor.

Oni su bili vrh Iluminata, savez različitih grupa koje posjeduju ili su se infiltrirale u svaku organizaciju, instituciju i korporaciju koja utječe na život u vašem svijetu, od vlada do bankarstva i trgovine, religije do obrazovanja i medija, vojske, zabave, pravnih i pravosudnih sistema. Savez, koji je piramidalan sa šačicom pojedinaca na vrhu i mnogih podanika koji nemaju pojma da rade u dosluhu sa silama zla, također su vam poznati kao tajne vlade, jedna svjetska vlada, novi svjetski poredak, kabala ili elita.

Iako će kronologija vijeća za svjetske situacije biti uvelike poboljšana i breme naroda smanjeno tako da može "vidjeti svjetlo" kako stiže u vaše linearno vrijeme, Iluminati su nastavili skrivati istinu i raspirivati ratove, razaranja, bolesti i osiromašenje baš kao što su generacije mračnih učinile prije njih. To ne utječe na ritam Zemljinog uzašašća - ona je ušla u četvrti denzitet ravno na cilj kako je predviđeno, na kraju 2012 - ali nemilosrdna previranja i teškoće i nepoznavanje istine zadržalo je većinu njenih ljudi u trećem denzitetu ograničene svijesti i duhovne svijesti.

Milijarde ljudi koji se bore s nevoljama, ili nepravdom nagomilanom na drugima, ili jedva preživljavaju, ne mogu zamisliti ništa osim nasilja, bijede, očaja ili straha u svojim životima. Vojnici u borbi vjeruju ono što su im rekli: Vaša je patriotska dužnost da se borite za slobodu ili vaša je odgovornost da osvetite ono što je učinjeno vašim precima. Veliki broj onih koji su zaposleni u tvrtkama koje proizvode ratnu mašineriju možda se zgražaju zbog smrti u ratu i uništavanja, ali njihov interes prije svega je njihov život koji izdržava njihove obitelji. Dakle, suprotno očekivanjima vijeća, napredovanje vaših društava do 2007, razmišljanja o mirnom svijetu gdje svatko dijeli jednako obilje Zemlje imalo je samo krhku polaznu točku u kolektivnoj svijesti.

Naši odgovori u ovom trenutku brojnim čitateljima koji su izrazili interes za političku budućnost Sjedinjenih Američkih Država mogu izgledati čudni, ali vidjet ćete da je to svrhovito. Dva citirana pitanja predstavljaju ostala: "Hoće li izbori u studenom dati republikancima kontrolu nad Kongresom?" i "Vi ste točno predvidjeli da će Barack Obama biti izabran za predsjednika SAD-a 2008 godine. Hoće li Hillary Clinton postati prva predsjednica u 2016?"

Mi nećemo znati koji će kandidat biti izabran u studenom sve dok birači te zemlje ne odluče. Budući da smo često govorili da je ishod svega što se događa na Zemlji poznat jer je to gotova stvar u kontinuumu, prirodno je upitati se zašto mi ne znamo tko će pobijediti. Rezultati izbora neće ni malo utjecati na planetarno uzašašće i imati će malo utjecaja na kolektivnu svijest, koja se sastoji od energije uložene ne samo od ljudi nego i od svih drugih oblika života na planetu. Budući da pobjednici nisu značajni u tim kontekstima i da nema jasnoće u Zemljinom polju potencijala, nama je nemoguće znati tko će oni biti. Što se tiče predsjedničkih izbora 2016, mnogo toga će se dogoditi tijekom iduće dvije godine da bi i nagađanje o tome tko će se kandidirati za predsjednika bilo besmisleno i uzaludno.

Mi nismo predvidjeli, mi smo sa sigurnošću tvrdili da će Barack Obama biti izabran, a to nas vodi natrag do toga zašto je 2007 bila ključna godina: To je kada su razmišljanja o tome da je on potencijalni američki kandidat ušla u kolektivnu svijest. Duša utjelovljena kao Barack Obama bila je izabrana da odvede vaš svijet u Gajino dugo očekivano doba mira, pa je bilo bitno da se misli i osjećanja koja ga favoriziraju kao predsjednika pojave, a zatim nastave rasti sve dok energetski zamah nije bio nezaustavljiv. Odluka birača da ga izaberu slijedeće godine bila je predodređena toliko sigurno kao što je bilo sigurno i Zemljino uzašašće.

Dopustite nam da vam kažemo zašto je lik ove duše bio izbor Gaje i Vijeća. Nakon što je duša nastala u civilizaciji četvrtog denziteta, njena loza je postala opće poštovana kao osoba evoluirana u sedmi denzitet kroz više života vođenja sukobljenih naroda do skladne suradnje i koja je pomagala u napretku civilizacije. Likovi su bili odlučujući za završetak ratova između civilizacija kao i između zaraćenih frakcija unutar populacije; drugi su bili članovi svemirskih savjetodavnih vijeća za nadogradnju civilizacijskih obrazovnih, upravnih i pravosudnih sistema; a mnogi su držali najviše položaje u visoko razvijenim svjetovima. Barack Obama ima urođenu tu kumulativnu mudrost, znanje i iskustvo, i cijeli život je slijedio vodstvo na razini duše da ispuni mirovnu misiju za koju nije znao u svjesnom stanju da je prihvatio prije rođenja.

Da duše koje su došle da stvore kaos masama - a doista jesu - nisu odbile u svom ugovoru da se pridruže snagama svjetla, vremenska traka u master planu Zlatnog doba bi prevladala. Do sada je Obama završio veći dio svoje predsjedničke misije i vaše društvo je trebalo biti na dobrom putu da živi u miru. Umjesto toga, on je naslijedio dva rata, a sada se bori s terorizmom koji je u velikoj mjeri njihovo naslijeđe. I, unatoč ogromnog napretka svjetla u slabljenju globalne mreže Iluminata, oni su zadržali dovoljno snage u, i izvan Kongresa da upropaste većinu Obaminih vizionarskih inicijativa, a njihovi napori da zadrže negativnost podijeljenosti na životu i da napreduju u vašem društvu, bili su nesvjesno podržani od strane njegovih političkih protivnika. Sjedinjene Američke Države nemaju monopol na to - vrlo malo vlada u vašem "slobodnom" svijetu su se oslobodile utjecaja Iluminata, a mnoge su spriječene od članova oporbe koji stvaraju stagnaciju umjesto napredak.

Nikako ne kažemo da bi svatko trebao imati istu ideju o upravljanju ili bilo kom drugom pitanju - to je izjedačavanje različitih ideja, kultura i filozofija koje obogaćuju i unapređuju civilizacije! Ono što mi govorimo je da mnoge duše koje su zahtijevale da učestvuju u značajnim ulogama za uvođenje u eru mira nisu učinile ono što su bile sigurne da hoće: donijeti odluke u ispunjenju njihovih izabranih misija. To su uzrok i posljedica desetogodišnjeg kašnjenja.

Ljubljena braćo i sestre, molim vas, nemojte prevesti "kašnjenje" u "to bi moglo potrajati zauvijek!" kako je jedan čitatelj napisao. Postoji bezbroj područja diljem vašeg svijeta gdje boljitak cvjeta zahvaljujući posvećenim pojedincima. Glavni mediji šire izvješća o takvim pričama, a tu je i mnoštvo ohrabrujućih informacija u televizijskim intervjuima, dokumentarnim filmovima, konferencijama, radionicama, knjigama, časopisima i internetu. Naravno da svi vi ne možete aktivno sudjelovati u takvoj vrsti pokretačkih nastojanja - mnogi od vas nisu se prijavili da će to raditi, nikako - ali osjećaj zahvalnosti za te uspjehe, uzbuđenje zbog onih koji su optimistični o Zemljinoj budućnosti šalju obilje svjetla, istu energiju kao ljubav, što je ključno za manifestaciju punije realizacije plana vijeća za Zlatno doba.

Sada, dakle, baš kao što nije bilo dokaza o dramatičnom događaju kada je Zemlja ušla u četvrti denzitet, ništa dublje neće biti vidljivo kako se 2017 bude približavala svom kraju i planet bude ulazio u više "slojeve" gustoće. Ne postoji razgraničenje između njih kao što nema niti između samih denziteta, koje mi označavamo brojevima samo da ukažemo na napredak u položaju duhovne i svjesne svijesti. Energija jednostavno teče ovamo, a vi u skladu s vibracijama emitiranim od vaših sklonosti koje uključuju sve misli i osjećanja koja se stalno ispaljuju sa Zemlje, a uzašašće se kreće u područja gdje su vibracije više, ili brže nego gdje ste prije bili. Međutim, s vremena na vrijeme nebeska poravnanja proizvode energiju udara koja brzo pokreće orbitalna tijela u više astralne ravnine, a takav će biti slučaj u drugom dijelu vaše 2017 godine, koji se podudara s desetljećem kašnjenja koje se bliži svom kraju. U međuvremenu Zemlja će putovati kroz sve više vibracije koje će roditi nove šanse i dodati poticaje svemu što je u tijeku.

Voljena naša zemaljska obitelji, kad bismo znali kada će se velike promjene o kojima pitate dogoditi, rado bi vam to rekli - naša posljednja poruka je objasnila zašto ne znamo. Čak ni Bog ne zna. Dopustite mi da govorim u svoje ime na trenutak, da vam dam malu ilustraciju o predznanju o izboru slobodne volje. Prije nekoliko godina, kad su se dvojica udvarala mojoj sestri, moja majka je pitala Boga koga će ona izabrati ili neće nikoga. Bog je rekao: "Ne znam." Moja majka je pitala kako to da on može ne znati kad je ona dio njega, a Bog je odgovorio, "Da, čim ona to bude znala, znati ću i ja."

Svjetleće duše u cijelom svemiru s vama su u duhu, i uvijek vas bodre, a neke su tu s vama na vašem putu uzašašća.

______________________________________


Ljubav i mir

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Preveo s engleskog: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge