Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Matthew Ward -  14. prosinca 2014

Matthew Ward -  14. prosinca 2014

S pozdravima punim ljubavi od svih duša na ovoj stanici, ovdje Matthew. U vrijeme svetih i društvenih blagdana, Zemlja je zažarena bezbrojnim iskrama jer oni koji imaju mnogo velikodušno dijele s onima koji imaju malo. Neki od vas su napisali da osjećate krivnju zbog uživanja na partijima i drugim zabavama, jer toliko ljudi nema čak ni osnovne potrebe. Voljena obitelji, budite radosni, budite uzbuđeni i zahvalni za sretna vremena s obitelji i prijateljima! To je ono kako je suđeno da bude život na Zemlji, a uzvišene vibracije sa svjetlom ispunjenim osjećajima proširuju autocestu prema boljem svijetu za sve ljude.

Tradicionalno, posljednji dani godine su vrijeme za razmišljanje o nečijim uspjesima tijekom prethodnih mjeseci. Za svjeloradnike to uključuje rast u umu i duhu - i kako ste krasno narasli! Vi možete misliti da je to uprkos ozbiljnih izazova, ali to je zbog njih. Kad ste nailazili na prepreke ili nazadovanje, vi ste pozvali svoju unutarnju snagu i nastavlili ste dalje; kad su se jedna vrata zatvorila, tražili ste da otvorite druga; kroz vašu odlučnost da se krećete naprijed, vi ste rasli u mudrosti, hrabrosti i u duhu.

Znamo da ste mrtvi umorni s vremena na vrijeme i teško je vidjeti dalje od karmičke drame koja se brzo odigrava. Mi smo bili na tom istom stupnju, služeći svjetlu "u rovovima" gdje i vi, pa tako znamo da i vama napredak ne izgleda ni blizu brz. Kako želimo da biste mogli vidjeti vaš svijet iz naše perspektive - vi se krećete brzinom svjetlosti i količina svjetla koju zračite je spektakl za gledanje!

Druga strana vaše godišnje tradicije je da se unaprijed veselite i stvarate rješenja za novu godinu. Za mnoge svjetloradnike to uključuje stjecanje više uvida u univerzalne istine, a znati razliku između iluzije i stvarnosti je značajan aspekt duhovnog i svjesnog napretka. Zahvaljujemo čitatelju koji je citirao jednu od naših poruka: "...gledajući dalje od iluzije, otvarajući svoje umove i srca stvarnosti o tome tko ste - to je ono što je uzašašće!" Zamoli Matthewa da objasni što je to iluzija a što stvarnost. Prije nekoliko godina sam odgovorio na slično pitanje i zamolio sam moju majku da to pronađe.

(Izvadak iz poruke od 23. svibnja 2005)

"Što je Matthew mislio kad je rekao: "Svi mi živimo u iluziji?". "Da li svaka osoba ima svoju vlastitu stvarnost ili svi mi dijelimo jednu te istu stvarnost?"

Po definiciji iluzija je varljiva, nešto se percipira kao stvarno, ali bez osnove u stvarnosti.

Iluzija trećeg denziteta je da je ovo jedan život na Zemlji, onda umirete, a nakon toga, po mnogima, postoji maglovito mjesto koje je ili blagoslovljeno ili paklena vatra i smola "poslije života", gdje zauvijek ostajete. Realnost je da je to samo jedan od mnogo stotina ili više tisuća iskustava duše koja živi u mnogim različitim oblicima i mjestima istovremeno u svemiru.

Iluzija je da ste vi vaše tijelo, vaša osobnost, vaše karakteristike, vaša osjećanja, vaša postignuća, i usput, imate dušu koja bog zna gdje ide kad umrete. Realnost je da ste vi duša, dio Boga, neodvojiva od njega i svih drugih duša u svemiru; vi doživljavate fizičko iskustvo koje ste izabrali da uravnotežite druge živote; a vi ste vječno biće.

Iluzija je, prema nečijoj vjerskoj pripadnosti, da je Vrhovno Biće ovog svemira ispravno prikazano samo u vašoj religiji i da si Njegovi zakoni apsolutni, kako tumači vaša religija. Stvarnost je da je Vrhovno biće ovog svemira podređeno Stvoritelju, Vrhovnom Biću kosmosa. On je amalgamacija svih duša, svih oblika života, u cijelom ovom svemiru, i On zna svaku misao i osjeća svaki osjećaj svakog oblika života. On se ne može miješati u Stvoriteljev zakon slobodne volje kada duša skrene od svog ugovora prije rođenja, tako da nije njegovo "biti će učinjeno". Iako obično kažemo "On", ili Izvor prema vašem izboru imena, to je sinonim androgenije, savršeno uravnoteženih muških i ženskih energija. On nije izmislio religije - neki od njihovih zabluđenih dijelova samoga boga je to učinio.

Iluzija je da je zlo suprotno od pobožnosti. Realnost je da je tama odsustvo svjetlosti, nedostatak ljubavi i duhovne čistoće.

Iluzija je da je Zemlja mali, čvrsti planet čiji su stanovnici jedini oblik inteligentnog života u svemiru. Realnost je da je Zemlja duša s planetarnim tijelom koje je dom bićima u i na njoj, a njezini površinski stanovnici najvećim dijelom su manje napredni duhovno, intelektualno i tehnički od mnogih drugih civilizacija.

Da, svaka duša ima svoju vlastitu iluziju, jer se ona odnosi na sebe, svaki aspekt života, planet Zemlju, i Izvor Svega, ali na kraju će svi dijeliti istu univerzalnu stvarnost.

Hvala ti majko. Mnogi koji znaju da su svjetloradnici napravili uzoran napredak u bavljenju s 3D situacijama, istovremeno napredujući prema 4D proširenom horizontu, tako da prolaz nije objava nego potvrda vašeg napretka. Daleko je veći broj onih koji služe svjetlu ne shvaćajući da nemaju pojma da igraju svoje odabrane uloge u razrađenoj sagi o trijumfu svjetla nad tamom; s vremenom će i oni, također, vidjeti kako je treći denzitet iluzija koja se odvija u univerzalnoj stvarnosti. Drugi način razmišljanja o stvarnosti je "uni-verse", izgovarajući kao jednim glasom - glasom vašeg multidimenzionalnog sebstva u Jedinstvu Svega.

Prije odgovora na nedavne događaje na zahtjev, želimo nešto reći o glavnim medijima. Ticala Iluminata gube stisak nad njima, ali još uvijek imaju dovoljno utjecaja da osiguraju da bude terorizma, prosvjeda, agresija i drugih događaja koji potiču negativne reakcije; također, neke informacije su izobličene zbog propusta, a neke si izravna laž. Mi vas ne upućujemo na to da zanemarite medijska izvješća, mi vas molimo da razlučite "vijesti" i da ne budete uvučeni u njihove dramatične prezentacije.

A sada, hoće li bučni prosvjedi u Sjedinjenim Američkim Državama zbog smrti afroamerikanca radi pretjeranih policijskih taktika rezultirati reformama i rasnom diskriminacijom u toj zemlji? Jesu li ugovori duše uključeni u tim incidentima? Reforme će doći prije nego kraj rasističkih osjećaja, koji su se usadili iz generacije u generaciju. Ovaj otrovni lanac orijentacije biti će prekinut od mladih koji se opiru ili će ga nadvladati. Da, svi uključeni u ovim incidentima volontirali su na razini duše da će igrati odgovarajuće uloge, kao i mnogi drugi prije njih, da bi držali globalnu pozornost na okrutnim nepravdama rasizma i svih drugih predrasuda, ne samo u toj zemlji, nego gdje god su faktori života. Na kraju će ovi aspekti vaše civilizacije postati samo tužno poglavlje u vašim povijesnim zapisima.

U pitanjima u kojima podijeljenost u percepcijama i stavovima idu duboko, rasprave za premošćivanje ekstrema će vrludati sve dok ne bude takvo obilje svjetla na planetu da kooperativnost prirodno dolazi do pregovarača na obje strane. Sve zemlje Bliskog istoka, Neke u Africi, Sjevernoj Koreji, Ukrajini, Čečeniji i Hong Kongu često se spominju, i građani odasvud su pitali kada će vidjeti pozitivne promjene u njihovim zemljama. Kad bismo znali kada će posvuda nemiri prestati, bili bi radosni da vam to možemo reći - u prethodnim porukama smo objasnili zašto to ne možemo znati. Ono što vam s punom sigurnošću mogu reći je da, svaka vrsta represije i korupcije u vašem svijetu postupno će prestati. U međuvremenu, mnoštvo duša doživljava ono što su izabrale, da dovrše karmičke lekcije i evoluiraju u četvrti denzitet duhovno i svjesno.

"Odobravate li objavljivanje izvješća CIA-e o mučenju "zatočenika" nakon 9/11?"
Duše na ovoj stanici niti odobravaju niti ne odobravaju bilo kakve odluke donesene na Zemlji, ali u našoj svijesti o tome što se odvija, kažemo da je objavljivanje izvješća bilo bitno. Iako je riječ o grubim tehnikama ispitivanja koje su izašle prije nekog vremena, službeno priznanje onoga što se dogodilo je korak do istine o "9/11", te da će izlaganje biti katalizator za "dovođenje na svjetlo dana" i drugih velikih obmana i izdaja dugo skrivanih od znanja javnosti.

Što se tiče nasilnog ponašanja prema nekim poznatim likovima, svi pojedinci su se dogovorili na razini duše da će sudjelovati u raznim situacijama iz dva razloga: da i dalje publiciraju bol i patnju svih uključenih osoba u takvoj vrsti postupanja, i da pokažu ludost dizanja popularnosti sportskih figura i zabavljača do statusa idola. Veći značaj koji će izroniti je spoznaja da svaka osoba u vašem društvu ima jednaku vrijednost u obitelji duša; a nusproizvod, da tako kažem, biti će dovoljno nagrađivanje za radnike u svim sektorima rada, tako da svatko može dijeliti izobilje Zemlje.

Ukratko, sve što se događa u vašem svijetu je namjerno! Znajući da svaka površna, razočaravajuća ili vrlo nabijena tema je korak prema miru, poštenju i pravdi omogućuje vam pregled svih situacija i pojedinaca bez presuđivanja ili osude. Doista, mnogo toga je potrebno da se ostvari potpunost Zlatnog doba, a to dolazi. Promjena koja počinje unutar svake osobe stvara plimni val ljubavi koja transformira vaš svijet, a iza scene napori u tom smislu će nepogrešivo početi cvasti.

Razgovarali smo prije o važnosti glazbe, a ova sezona nudi veličanstvene skladbe, božićne pjesme i vedre popularne pjesme koje uzdižu duh. Tekstovi nekih pjesama ne prikazuju istinu Isusovog rođenja, ali one izražavaju poštovanje prema toj uzvišenoj duši. Snažna suština ljubavi svih glasnika koje je Bog poslao da prosvijetle svoju djecu na Zemlji je unutar i oko vas u svakom trenutku. Pjevajte i živite obilnu radost svijetu! Draga naša braćo i sestre, uđite u vašu novu godinu u tom veličanstvenom duhu.
______________________________________


Ljubav i mir

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Preveo s engleskog: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge