Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Matthew Ward - 14. prosinca 2019


Matthew Ward - 14. prosinca 2019

S pozdravima punim ljubavi od svih duša na ovoj postaji, ovo je Matthew. Kako se bliži kraj još jedne vaše kalendarske godine, uobičajena je misao: Kako je ova godina prošla tako brzo?! Vi znate osjećaj da vrijeme prolazi brže i brže zapravo je to što se Zemlja stalno kreće u sve svjetlije razine energije i znate da je svjetlo ista energija kao i ljubav. A budući da je ljubav ključ ispravljanja svih pogrešaka, radujte se s nama što se snaga ljubavi širi vašim svijetom!

Još jedan razlog za radovanje je to što riječ „ljubav“ dolazi na središnju pozornicu. Ljudi o ljubavi govore puno češće nego ikad prije, a ljubav se često spominje u pjesmama i tisku, radiju i TV-u. Možda se sjećate da smo govorili o važnosti riječi, izgovorenih i napisanih, i da ljubav, radost, mir, zahvalnost, oprost, dobrota, nada, suosjećanje, velikodušnost i poštenje dodaju ogromne količine svjetla. Nadalje, namjera tih riječi na svim vašim jezicima emitira vlastite visoke vibracije, tako da rastuća frekvencija ljubavi dvostruko pojačava napredovanje svjetla unutar populacije.

U prethodnim prosinačkim porukama rekli smo da je dijeljenje s onima kojima je potrebno i utjeha onima koji tuguju svake godine sve više u skladu sa stalno rastućim vibracijama. Dijeljenje i briga je ljubav „na djelu“. Ostali ljubazni postupci, poput osmjehivanja na prolaznike, pomaganje strancu da nosi pakete, otvaranje vrata za nekoga, nudeći susjedu vožnju i dobronamjernost prodavača u trgovinama bezbroj je načina na koji se ljubav izražava ne samo tijekom ove blagdanske sezone, već svakog dana tijekom cijele godine. Iako društvo nije svjesno da se takve geste poput onih punih svjetla, ljubaznosti i susretljivosti jednih prema drugima također se povećavaju u skokovima i granicama.

U jednoj poruci govorili smo o vašoj tradicionalnoj glazbi. Njeni tonovi i riječi poput haleluja, "mir na Zemlji", "radost svijetu" i "sve je svijetlo" pobuđuju najbolje emocije čovječanstva, a ta energija u ovoj sezoni teče oko vašeg svijeta. Također smo vam rekli da veličanstvena glazba koju u Nirvani kontinuirano proizvodi milijun glazbenika koji sviraju gudačke instrumente pomaže održavanju ravnoteže u svemiru - zemaljski duhovni svijet od najveće je važnosti posvuda. I vi imate koristi od „glazbe sfera“. Tonovi se prenose na Zemlju kako bi pomogli planetu i svim njegovim prijemčivim životnim oblicima da održavaju zdravlje uma, tijela i duha.

Govorimo sada o još jednoj dugogodišnjoj tradiciji dugog postojanja u mnogim zemljama - drveću ukrašenom lampicama ili svijećama, strunama kokica, svijetlećim mlazovima, lukovima i drugim vrstama prekrasnih ukrasa. Duhove podižu ukrašena stabla koja dodaju blagdansku vedrinu kućama, crkvama, trgovinama, restoranima, ulicama i drugim vanjskim lokacijama širom svijeta.

Drveće pruža beskrajno više nego ukrašavanje. Njihova važnost nadilazi osiguravanje domova za bezbroj života u šumama, džunglama i parkovima; za proizvodnju voća i drva za zgrade i namještaj; dodajući ljepotu i draž zemaljskom krajoliku.

Drveće su evoluirane duše čija je energija ključna za vas i planet. Poznato je da apsorbiraju ugljični dioksid iz atmosfere i najveći dio ga oslobađaju kao kisik. Ono što se ne zna je da se kolektivna svijest stabala diljem svijeta prenosi botaničkim komunikacijskim sustavom koji nadilazi vaša najkompleksnija računala.

Drveća dijele svoju drevnu mudrost filtrirajući je u sve zemaljske životne forme, a svi koji se intuitivno ubacuju u tu energiju uzdignuti su u svjesnoj i duhovnoj svijesti. To da životinje apsorbiraju ovu energiju vidljivo je u prijateljstvu pojedinih vrsta grabežljivaca s bivšim plijenom i zahvalnosti koju životinje iskazuju ljudima koji ih spašavaju iz teških okolnosti. Neki od vaših telepatskih komunikatora primaju jake poruke drveća i na kraju svi na Zemlji će poštovati drveće kao Gaja, kao jedan od najvećih Božjih blagoslova njenom planetarnom tijelu i svim njenim stanovnicima.

"Kad se Izvor probudio iz sna prije nekoliko eona, znamo li koji je bio poticaj za buđenje? Je li Izvoru trebala ljubav? Je li Izvor stvorio duše kako bi mu donijele krug ljubavi? Shvatio sam da Izvor i Bog našeg svemira trebaju sve njegove kreacije. Širenje misli novim mislima i radnjama osigurava da će kozmos i svemiri postojati vrlo dugo vremena. To nije jednosmjeran odnos kao što sam mislio u djetinjstvu i većem dijelu svog zrelog života."

Vrlo malo u vašem svijetu tako duboko razmišlja i zahvaljujemo dragoj duši koja je s nama podijelila pitanja i intuitivno znanje. Nismo znali što nadahnjuje Izvor - Stvoritelja/Kreaciju - da izrazi samog sebe u onome što se često naziva kao Veliki prasak, i nismo znali što je postojalo prije tog prvog izraza njegove Totalnosti.

U ime svih duša na ovoj stanici, pitao sam Boga za odgovore i on je razgovarao sa Stvoriteljem. Molim vas, nemojte misliti da Bog nije znao - želio nam je dati odgovor koji je Stvoritelj želio da imamo. Odgovor na oba pitanja, rekao je Bog, može se protumačiti kao JA JESAM koji treba podijeliti.

Sada ćemo vam reći što smo znali prije tog prosvjetljenja. Suština JA JESAM, Stvoritelja, Izvora, Jedinstva svega je ljubav, koja se izrazila kao svjetlo, i sve što je stvoreno kroz sve vrijeme/bezvremenost, je od te energije. Dakle, Stvoritelj Izvor nije trebao ljubav - njegova sveobuhvatnost je ljubav, najmoćnija sila u kozmosu.

Svoju je ljubav iskazao stvarajući duše - arhanđele - i darovao ih slobodnom voljom i svojom nedjeljivom sposobnošću manifestacije. To jest, Stvoritelj je pustio arhanđele da upotrebljavaju Njegovu energiju za stvaranje entiteta po njihovim zamislima - stoga ko-kreiranje - i od tog trenutka do ovog trenutka ko-kreiranje je nastavljeno.

Ja Jesam koji treba podijeliti ukazuje da Stvoritelj dijeli ne samo svoju energiju ljubavi, već i svoje znanje - sve što postoji je energija i energija obuhvaća svijest. Dakle, na razini duše, svi mi na ovoj stanici i svaka druga osoba ima odgovore na pitanja koja je postavio čitatelj. To je svjesna svjesnost o znanju na razini duše koju svi tražimo, a svima u ovom svemiru pružene su neograničene mogućnosti da to postignu.

Da, doista, svaka kreacija Stvoritelja Izvora je "potrebna" - štoviše, svatko je vječni i nerazdvojni dio Njega i uvijek će biti. Odnos Izvora prema svakoj njegovoj kreaciji osigurava kontinuirano širenje i kontrakciju ovog svemira. Ne znamo što se događa drugdje, ali budući da su sve duše u ostalim svemirima vječno povezani dijelovi Stvoritelja Izvora, čini se da svaka doprinosi Totalnosti kao i svaka duša u ovom svemiru.

Niti znamo što se događa kada duše koje su evoluirale do točke sjećanja svojih početaka i time se vratile Stvoritelju. Međutim, mi mislimo na mogućnost da kad se duše vrate, mogu ostvariti svoj dar slobodne volje odabirom da krenu na novo putovanje negdje u kozmosu.

Vratimo se sada na Zemlju. Voljene sestre i braćo, želimo vam srećom ispunjene svete proslave i svečanosti s obitelji i prijateljima. Dok slavite ovu sezonu - doista, doživotno! – neka vam srca budu ispunjena zahvalnošću za vitalni doprinos ljubavi, muzike i drveća za vašu dobrobit i vašem svijetu.

Uđite u novu godinu sa samopouzdanjem i optimizmom i znajte da vas sva svjetlosna bića u ovom svemiru podržavaju s neusporedivom snagom bezuvjetne ljubavi.

______________________________________

LJUBAV i MIR

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge