Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Blossom Goodchild - May 22, 2011

May 22, 2011

Blossom: Mislila sam pokušati ponovo vidjeti jeste ovdje jer kad sam probala ranije danas… niste bili. Jeli sada bolji trenutak?

Federacija Svjetlosti: Nije „vrijeme“ bilo u pitanju. To je više imalo veze s tvojom energijom i usklađenošću.

B: Da, trudila sam se očistiti svoj „prostor“ od lošeg raspoloženja. Očito ga nisam očistila dovoljno. No promijenila sam stvari i imala sam dobar dan, sad je u redu?

F: Zadovoljstvo je u potpunosti naše.

B: Oh, mnogi se ne bi složili. Neka zadovoljstvo bude obostrano, može?

F: U potpunosti naše… to i znači. Kako nastavljate s vašim Zemaljskim iskustvom… smatramo da je nužno uskladiti se s vibracijama koje prije ni „mi“ ni vi nismo susretali.

B: Kakve bi to vibracije bile?

F: One koje su se učvrstile veze između mnogih vaših svjetova… koje se povezuju s našom energijom… kako mnogi od vas sada čitaju ove riječi koje vam dajemo i nastavit ćemo davati. Sada je moguća automatska izmjena energetskih vibracija i prema tome možemo lakše prodrijeti duboko u vaša srca… odakle dolazi razumijevanje… tolikim mnogim dušama na Zemlji koje sada mogu „ovo shvatiti“. To je kao da se možemo „priključiti“ na vas na razini duše dok ovo čitate, i to nam omogućuje da se mnogo više toga dogodi od samog čitanja riječi. Na ovo nismo računali, a opet to je uistinu ugodna težnja i pomaže u promjeni koja tako prekrasno napreduje. LJUBAV koji svi vi osjećate prema nama… kako postajete SVJETLO… ima takav učinak s obzirom na ubrzavanje planova koji su na pučini.

B: To je dobra vijest. Oko mene… ljudima koje znam… izgleda da sve dolazi na svoje mjesto. To me čini tako sretnom… jeli to zbog Viših vibracija koje „čine svoje“?

F: To je kombinacija svega na svom pravom mjestu. Za one kojima je život poput povjetarca, to je kombinacija onoga što su oni uložili kako bi postigli nešto… spojena s Višim energijama… koje omogućuju nastanak OSJEĆAJA uzbuđenja i radosti. I naravno, kako pojedinac ostaje u skladu s tim… više istoga mu dolazi, kako se on usklađuje sa svime što osjeća prikladnim… i kako se u mislima približava Višim očekivanjima… koje naravno postaju realnost.

Možemo li objasniti jednu stvar koja očito uznemirava mnoge od vas?

B: Ne, hvala! (u šali op.p.)…………. NARAVNO da možete!!!

F: Ima onih koji su izabrali ostati u onome što stvara strah. Oni i dalje pretražuju vaše umrežene uređaje kako bi pronašli što više onoga što nije Božanske Prirode. Ono naizgled bezopasno „istraživanje“ ima velike posljedice. Zar ne vidite? Kao što smo već rekli… vi hranite strah.
Zamislite na trenutak da nisu izmišljeni kompjutori. Da nije bilo moguće da pojedinac otkrije sve zapanjujuće… s jedne strane… a opet… s druge strane… razorne… mogućnosti koje se mogu i ne moraju ostvariti krajem 2012. godine. Zamislite da nitko nije znao ništa od ovoga. Da ste umjesto toga svi bili svjesni… živeći svoj život u istinskom stilu koji je od srca… OSJEĆAJA unutar vas… OSJEĆAJA dobrote i uzdignuća i što je najvažnije LJUBAVI… koji rastu kako vrijeme ide. Prepoznali bi promjene u sebi i utjecaj koji imaju na druge. Primijetili bi da i drugi čini se imaju auru oko sebe… Svjetlost u sebi koja prije nije bila tu.

Sva ona „primjećivanja“ samo bi povećala OSJEĆAJ dobrote…
… i to bi se nastavilo.

Ne bi bili svjesni vibracija koje dolaze odnekud. Ne bi bili svjesni planetarnog poravnavanja i promjene ciklusa. Samo bi znali ono što je u vama i oko vas. I OSJEĆALI bi se prekrasno…
… i to bi se nastavilo.

Ne bi bili u mogućnosti preuzimati vibracije koje se nude, jer vam umovi ne bi bili ispunjeni raznim scenarijima. Mnogim scenarijima koji proturječe jedan drugom… tako da na kraju ne bi znali ništa o onome što će se dogoditi… mnoge mogućnosti koje zamračuju um samo izazivaju strah i stvaraju brige treba li pojedinac napustiti ili ne napustiti planet… Hoće li ići u podzemlje ili poletjeti u visine… Hoće li uopće postojati planet nakon svih priča o izumiranju itd!!!
Shvaćate li što vam želimo reći, dragi prijatelji? Opet vam govorimo da prepoznate…

Važnost OSTAJANJA U LJUBAVI…

Važnost BIVANJA U LJUBAVI… CIJELO VRIJEME.

Što bolje razumijete važnost ovoga lakše ćete se riješiti onoga što vam više ne služi u vašem svijetu. Onog čemu je suđeno da bude uklonjeno… jer nitko više ne obraća pažnju na to i stoga to nestaje… jer se nema čime hraniti.

ŽIVITE SVAKI TRENUTAK SVOG ŽIVOTA U LJUBAVI KOJA STE VI.

NAPUSTITE STRAH KOJI VAS JE ZAVEO SVOJIM LAŽIMA… I OD OVOG TRENUTKA… PRESTANITE OBRAČATI PAŽNJU NA RASTREŠENOST. AKO HRANITE STRAH ON ĆE RASTI. AKO GA IZGLADNJUJETE… ON VIŠE NEĆE POSTOJATI.

Što ćete izabrati, drage duše? O ovome smo često govoriti a opet… izgleda da u mnogima postoji potreba da traže ono najgore što se može dogoditi i hrane svoju negativnost. Ne zato što su oni mračne duše, nego im je lakše živjeti u strahu. Kako je to moguće? Mi to ne razumijemo… ipak ZNAMO da postoje mnogi RATNICI SVJETLA koji vode put. Oni drugima pokazuju drugačiji način BIVANJA… i svojim primjerom pokazuju kako je to lako.

OSLOBODITE IH! BUDITE LJUBAV.

Kada netko govori nešto što je negativne prirode… pristojno im objasnite kako ovih dana želite slušati samo ono što je poput glazbe za vaše uši. Dopustite svojim mislima da se izraze… i da bliješte Svjetlom koje u drugima potiče OSJEĆAJ topline u duši.
OSTANITE U SVOJOJ ISTINI. Na ovaj način osvijetlit ćete put svima koji su zaboravili kako to učiniti. Potreban je samo blijesak spoznaje u duši i ISTINA će vas osloboditi.
Ne budite sami sebi stranci i onome što jeste. Napokon, možete li ići putem na kojemu vaša duša OSJEĆA kako ZNA da se UISTINU nalazi na svome putu kući?

Mnogo cijenimo one koji su se energetski povezali s nama i UISTINU nas raduje što SADA ZNAMO za sigurno kako naši napori da vam pomognemo… u kombinaciji s vašim naporima da uzdignete sebe i planet mnogo znače u svijetu.
Napuštamo vas u LJUBAVI.

B: U LJUBAVI… zahvaljujem u ime svih nas.

Prevela s engleskog: Maja

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge