Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Blossom Goodchild - May 12, 2011

May 12, 2011

Blossom: Dobro jutro! Svakim danom mogu osjetiti kako se energije Svjetla probijaju na dublji nivo. Zahvalna sam što se osjećam tako blagoslovljeno. Znam da mnogi osjećaju isto, a također znam da mnogi i ne. Kao i uvijek, srdačno dočekujemo vašu mudrost i ISTINU koji nam pomažu na našem putovanju.

Federacija Svjetlosti: Uistinu je mnogo blagoslova nad nama u ovim vremenima. To također ovisi o tome u kojoj poziciji se nalazite na vašem planetu… jer postoje mnogi koji su se postavili na mjesto na koje drugi ne bi. Te duše se nalaze na „nepovoljnim“ mjestima iz mnogo različitih razloga… što također ovisi o razvijenosti njihove duše i o tome kako im određena iskustva mogu pomoći na njihovom putovanju u ovom životnom vijeku. Možda je mnogima teško razumjeti da su oni koji žive u bijedi, ili oni u ratnim zonama… sami izabrali da budu tamo. Sa Zemaljske perspektive zašto bi netko to učinio? No sa „nezemaljske“ perspektive na tim mjestima postoje određene situacije koje omogućuju dušama da svladaju prepreke ili zapravo da se izbave iz onog što ih je zadržavalo u prošlom životu… te kako bi bili u mogućnosti krenuti dalje… tako da im je od velike pomoći što su „tamo“ u ovom razdoblju. Drugi… su možda jednostavno izabrali da budu SVJETLO na takvim mjestima. Takve duše imaju moćan Duh i cijeni ih se zbog njihove žrtve da bi pomogli cjelini.

Nadalje možemo li reći… što smo često već rekli… ono što vama možda nije očito zbog ograničenog znanja na Zemlji (u ovom trenutku)… kada se gleda sa mjesta koje je SVJETLO… ima toliko smisla. SVJETLO osvjetljava ovakve stvari! Prema tome, možemo li predložiti da dok se nalazite u poziciji u kojoj ste SADA… prihvatite da postoji daleko veće značenje SVEGA onoga što prezirete… ili zbog čega OSJEĆATE kao „Čemu sve to kada je ovaj svijet pun okrutnosti?“

OVAJ SVIJET JE ILUZIJA.

Mi shvaćamo da vam je ovo teško razumjeti. Jer vi VJERUJETE da ste vi duboko u njemu. I jeste! Vi ste duboko u ILUZIJI koju ste izabrali da bude vaš ŽIVOT.

PLANET ZEMLJA JE ILUZIJA!!!

B: S poštovanjem, lako je vama to reći! No kada živite u iluziji svaki dan… koju vidite kao „sve što postoji u ovom aspektu vas samih“… onda nije teško biti zbunjen ovom izjavom. Jer ako je Zemlja iluzija, a mi živimo u njoj…. Da li to znači da smo MI iluzija također?

F: NE. To znači da ste vi izabrali iskusiti svijet koji je u osnovi iluzija. Dio vas koji JE STVARAN sudjeluje u eksperimentu… o čemu smo govorili kada smo počeli komunicirati s vama. Sve što je STVARNO dok ste vi u ovom eksperimentu je vaša duša. Ostalo… što mnogi od vas shvaćaju… je vaša vlastita kreacija.
Pokušat ćemo ovo malo objasniti kako bi lakše shvatili.

Ovih dana… svjesni ste nevjerojatne tehnologije vaših kompjutorskih sistema. Možete mijenjati pozadinu (na monitoru računala) stavljajući digitalne slike, isto tako osoba se ne nalazi okolini koja je prikazana… i u kojoj se čini da jeste. Vi možete doslovno postaviti sami sebe „u scenu“ i pritiskom na dugme ta duša se može pojaviti na bilo kojoj „pozadini“.

B: Sigurno ste znali da sam jučer poslala link kako bi vidjela sve o tome.

F: Uvijek dopuštamo da nam takve stvari pomažu. Da nastavimo… ono što vam je prezentirano nije zapravo ISTINA.

B: Ispričavam se što ponovo prekidam… ali ta izjava ide dosta duboko, nije li tako?

F: Mi ne biramo da uzaludno trošimo riječi, draga damo. Tako također… kroz vašu vlastitu umnu kreaciju možete „izmisliti“ da se „negdje nalazite“. Vi ste stvorili to „negdje“… kao svijest. Suradnja mnogih… kroz mnogo godina pomogla je u tome da svoj svijet OSJEĆATE (vidite) kao realnost… a zapravo… možemo reći da je on „naslagan“. Čuli ste kako se neke razvijene duše mogu transportirati samo pri pomisli na drugo mjesto… i čak u drugu dimenziju. Oni samo promijene svoju „scensku pozadinu“.

B: Mmm! Znači… vi govorite da je SVUGDJE iluzija?

F: Jedino mjesto koje nije iluzija… je unutar vaše duše. Jer sve drugo je stvoreno. Kada bi netko izabrao na ne postoji (možda kao eksperiment), masovna svijest bi stvarno mogla eliminirati određeni planet s postojanja na mapi.

B: Da li će onda Zlatno Doba na koje ćemo Uzaći također biti iluzija?

F: Naravno. Vi sada postajete svjesni da, ono što mislite… kroz ISTINIT OSJEĆAJ… to ćete i stvoriti. Zbog ovoga dolazimo kako bi razgovarali o ovome. Kako bi pokušali i pomogli vam u razumijevanju da… VI STVARATE VAŠ NOVI SVIJET.

B: Ali ipak ste, ne tako davno, rekli da je on već tu, čeka na nas.

F: On je… u vašim mislima. Svatko od vas POZNAJE ZLATNO DOBA u svojim mislima… jer ove kreativne misli su vam pokazane davno, davno u prošlosti vaše duše. Tako da je on već ostvaren… ovaj Novi Svijet… stvar je samo u onima koji izabiru sjećati ga se… kako bi ga doveli u realnost u njegovoj zasebnoj iluziji. Pitamo se ima li vam ovo smisla?

B: Da, ima. Negdje, jedan dio mene ovo ZNA.

F: Zato vam nastavljamo pričati o LJUBAVI. Jer samo vam kroz LJUBAV ovakvo mjesto može biti predstavljeno. Ne možete ušetati u NOVI SVIJET LJUBAVI…. ako sami niste čista LJUBAV. Kako biste uopće mogli živjeti u svojoj vlastitoj kreaciji čiste LJUBAVI ako si niste dopustili postati čista LJUBAV? Svatko od vas ima slobodan izbor. Ono što izabirete misliti postaje vaš način života, zar ne?

B: Da… mada potrebno je mnogo vježbe kako bi stalno bio svjestan ovog ZNANJA.

F: Kako god, složili biste se s ovim?

B: Svakako. Osjećam kako ćemo doći do nečeg malo kompliciranijeg s obzirom na prilike svih uključenih. Osjećam potrebu da postavim pitanje… Što je s onima koji nemaju misli prožete čistom LJUBAVLJU. Mislim, mnogi od nas daju sve od sebe… ali da li je to dovoljno. I što je s onima kojima nedostaje razumijevanje LJUBAVI prema drugima?

F: Duša može… u ovoj iluziji… biti pozicionirana samo tamo gdje ona smatra da je pravo mjesto za to… u bilo kojem trenutku… i mislimo oboje i geografski, i mentalno i emocionalno. Netko može ponuditi pomoć, no ukoliko duša odabere ne prihvatiti ju… onda je to ono što je ta duša izabrala. To ne znači da ona, kad mnogi budu spremni ušetati u NOVI SVIJET, neće uhvatiti brod. Gdje bi tu bila LJUBAV? To jednostavno znači da će oni ostati u svijetu svoje vlastite kreacije. Oni će možda izabrati scensku pozadinu rata i nemira… ne samo u vanjštini njihove iluzije već i unutar sebe. Samo Ja je onaj koji može učiniti promjenu u svemu. To ne može biti promijenjeno umjesto vas. Dok netko ne izabere bolje… on će ostati na mjestu za koje vjeruje da je „onako kako jest“.

No kažemo vam iz duboke LJUBAVI… vaš svijet onakav kakav je sad u svojoj pojavnosti… uskoro će izgledati vrlo drugačije. Toliko mnogo promjena će se desiti… da će vaš svijet izgledati gotovo neprepoznatljiv. Mi se smješkamo s LJUBAVLJU… jer smo svjesni da će oni koji su izabrali ovu zadnju izjavu pročitati sa strahom… zamisliti sve moguće vrste katastrofa i svijet koji je opustošen… ipak… s druge strane kovanice… oni koji su izabrali živjeti u LJUBAVI… zamislili su svijet takve ljepote… svijet mira… svijet u kojem postoji poštovanje prema drugima i u kojem prebiva samo LJUBAV.

B: Da… vidim što hoćete reći…no…. kako da kažem… recimo jedna duša se boji, a druga voli… hoće li ova dva svijeta… jer oni će biti dosta različiti… biti na ISTOM planetu Zemlji?

F: Opet brkate vaš planet sa stvarnom realnošću. Jer kako bi se oboje moglo dogoditi u isto vrijeme? No ipak kažemo vam… ono hoće!!! Koju pozadinu vi birate za sebe da se smjestite u nju? Sve se na to svodi. Jeste li spremni za šok?

B: Može!

F: Stvarni planet je vaša prazna pozadina. Vi ste se smjestili unutar njega… svako pojedinačno… a opet znate da ste JEDNO i isti… samo upravo SADA… ste izabrali da imate iskustvo u kojemu imate OSJEĆAJ da ste odvojeni jedni od drugih. Dakle ono što pokušavamo objasniti na najlakši mogući način je… DA… svi mogući scenariji se odvijaju u vašem Zemaljskom iskustvu na istom „bijelom platnu“ . Vi, svatko od vas… odlučuje što će biti naslikano na njemu. Neki mogu stvoriti ratne scene, a neki mogu kreirati scene sa cvjetnim poljima.

B: Ok… no ranije ste rekli kako su se neke duše stavile na određena mjesta iz određenih razloga, tako da oni zapravo nisu „kreirali“ to mjesto… oni su izabrali biti unutar njega.

F: Vidite… oni su izabrali biti u toj kreaciji… u toj određenoj kreaciji… zbog sebe… zbog cjeline. Mi nismo rekli da oni moraju ostati u njoj.
Govorit ćemo ponovo o dušama koje se neće „pomaknuti“ na scensku pozadinu Zlatnog Doba u vremenu kada mnogi hoće. Kao što smo već rekli, ovo ne znači da oni nikada neće stići tamo. Takav način razmišljanja je nama pomalo apsurdan. ZLATNO DOBA… NOVI SVIJET… je tu za svakoga tko izabere ući u njega. No to se ne može dogoditi sve dok se duša ne nalazi na mjestu gdje moze prihvatiti njegove čiste vibracije…

B: (Vibracije) iluzije?

F: Da, sjetite se da čak i iluzije imaju „pravila“.

B: Ovog se zapravo nisam sjetila…ne! Značenje tih pravila…?

F: Da, iako kreirana iluzija je upravo to… iluzija… unutar „zakona“ iluzorne kreacije… moraju postojati određeni „standardi“ koji će podržati svako iskustvo u toj iluziji. O ovome ćemo drugi put. Budući da smo svjesni da sa svakom temom o kojoj govorimo javljaju se mnoga pitanja u vašem misaonom procesu te vas ne želimo preopteretiti, a s time i zbuniti.

B: Kao što Bijeli Oblak kaže… s vremenom jedi jednu kockicu čokolade… probavi ju u potpunosti i znati ćeš kada si gladan i spreman za sljedeći zalogaj. Ako odjednom pojedemo cijelu… osjećat ćemo se vrlo uznemireno i pomalo depresivno.

OSJEĆAM kako nam je ovo danas dalo dosta toga za razmišljanje. Tužna sam jer je vrijeme da završimo, no pročitati ću ovo ponovo kako bi si posložila u glavi, a i dobro se zabavila. Učim da umjesto da pokušavam shvatiti što će se dogoditi (na Zemlji)… uživam u putu… a kada stignem tamo… ZNAT ću!
Mnogo vam hvala na informacijama. Vrijeme je proletjelo. Uvijek u ljubavi i zahvalnosti… ugodan vam dan.

F: Mi smo uživali u svemu posebice kada vidimo kako se šire energije Svjetla… Takva Radost. Takva Radost… U LJUBAVI prema SVEMU… za SVE u LJUBAVI.

Prevela s engleskog: Maja
< previous message | next message >


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge