Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Blossom Goodchild - June 1, 2011

June 1, 2011

Blossom: Dobro jutro prijatelji moji… Nadala sam se da ste raspoloženi za razgovor… tema je naravno po vašem izboru.

Federacija Svjetlosti: Najdraže duše na Zemlji… Pozdravljamo Vas danas i svima Vam nudimo naše najdublje OSJEĆAJE LJUBAVI koja mi jesmo. I te kako smo svjesni velikih promjena koje se odvijaju na Vašem planetu. Neki od Vas su svjesni ovoga, a neki nisu. Ali tražimo od Vas da prihvatite kako je, toliko toga što se događalo iza scene…. sada spremno u potpunosti izaći na vidjelo, te neće i ne može biti poricanja onoga što Vam bude izneseno.

Vi ste bili tako strpljivi sa sobom… s nama… i svime što se pojavljuje. Dokazali ste si da ste Ratnici Velikog Svjetla i sada je vrijeme da se lopta počne okretati i da Vi uberete sve Najviše dobro koje ste tako pažljivo stvarali.

U danima koji su pred Vama… i to su dani koji su blizu… ono što ćete uočiti će ispuniti vaše BIĆE sa znanjem kako sve za što ste se držali unutar vaše ISTINE… to ZNANJE koje samo Vi možete ZNATI… je uistinu bila prava stvar. Sada dolazi… vrijeme u Vašem svijetu… na Vašem planetu… kada će Vam mnogo toga značajnog biti predstavljeno. Više nećete moći šutjeti o onome za što ZNATE da je ISTINA, a ipak nećete obeshrabriti druge govoreći im o tome. Jer sada će drugi biti ti koji će Vas pitati… a možda čak i moliti da podijelite s njima ono što znate… jer za ono što će vidjeti na nebu trebat će objašnjenje.

Ovdje moramo ukazati… da sve o čemu smo govorili… sve što smo dijelili s Vama… i sve što je proželo Vaša srca… sada se mora susresti s onim dijelom Vas koje ima VIŠE razumijevanje.

Kako bi se drugi oslobodili straha od onoga što će se uskoro dogoditi… važno je da oni koji su se probudili i koji ZNAJU da smo mi od LJUBAVI… objasne onima koji se tek bude… što se to događa… i kažu im apsolutnu ISTINU o tome TKO MI JESMO.

LJUBAV je ključna u cijelom ovom procesu. Kada pojedinac ostane centriran u svom srcu… može OSJETITI snagu u sebi… koja može jedino BITI BOŽANSKA… i tada će iz tog mjesta u Vašem srcu svatko od Vas otkriti sklad i snagu kod sebe… za koju do sada nije znao da postoji. Slijedeći samo svoje OSJEĆAJE iz srca… slušajući samo otkucaje svoga srca koje se javlja sve više i više… bit ćete u mogućnosti odrediti ono za što ZNATE da je ispravno i ono što nije od ISTINE. Budite svjesni prijevara od strane onih koje se sada strašno boje da će izgubiti ono što su izgradili. Njihova kraljevstva pohlepe i želja nemaju mjesto u NOVOM SVIJETU koji stvarate Vi… Ratnici Svjetla, koji ste došli kako bi srušili zidove i ponovno izgradili NOVI RAJ. Postavljeni na ovu Zemlju kao originalna vrsta ovog planeta… Vi ste ponovno PONOSNI što ste dio nje.

Vrijeme je sada tako blizu… naši najdraži prijatelji. Dugo ste čekali. Dugo ste čekali. Pa ipak mogu li Vaša srca OSJETITI uzbuđenje zbog nečeg što se treba dogoditi?

Sada Vam želimo objasniti razloge zašto smo tražili od Vas da „skupljate boce LJUBAVI“ unutar sebe. Sjećate li se? Tražili smo od Vas da pronađete mjesto gdje ćete moći vizualizirati punjenje boca LJUBAVLJU i pohranjivanje boca za nas. Znamo da su mnogi to učinili i znamo da se mnogi nisu uvijek sjetili to činiti. Bez brige. Ipak kad se svatko od Vas sjeti to činiti… bit će to od velike važnosti.

Jer to je ono što tražimo od Vas da učinite… kada vrijeme dođe…

Željeli bismo da kada se neobični leteći objekti počnu pojavljivati… bili oni ogromni bljeskovi Svijetla… bili oni anomalije koje se do sata nisu uzimale u obzir kao stvarne… kada se ovo počne događati… a hoće… smatramo da bi od velike koristi bio sklad onih na Zemlji i onih koji nisu sa Zemlje… da ZNATE kako će ispražnjavanje ovih boca u Vašu atmosferu UISTINU uvelike koristiti spajanju svjetova… tako reći. Vizualizirajte sa ZNANJEM u Vašem srcu… kakav efekt će ovo imati. To će biti kao da su „kočnice“ otklonjene i energija koja je spremljena će istjecati u zrak koji udišete… i ona će se „susresti“ s energijom koju Vam mi šaljemo. Znati ćete najdraži saveznici…i neće biti upitno je li pravo vrijeme da to učinite.

S velikom LJUBAVLJU i radosti kažemo Vam da ćete zbog ovoga moći OSJETITI zrak. Onima koji ZNAJU… onima koji su čekali… truba će se oglasiti! Ovi događaji će najaviti početak iduće faze. Ovaj sljedeći korak koji Vas vodi Više na Vašem putu prema Uzašašću će tada svakoga od Vas ubrzati na Vašem putu i to ne samo kada su u pitanju pojedinačne duše već i Vaš planet kao cjelina. Ponekad će Vam biti teško držati korak sa svime što će se transformirati i očitovati, a opet to će biti takav užitak. Razmišljajte o čudima koja će Vam biti znana. Stvari za koje su pojedinci OSJEĆALI kako se nikada neće dogoditi na Vašem planetu kada su promjene u pitanju… će se u nekim slučajevima… dogoditi u trenu… i ono što je jednom bilo… određene energije koje Vam više ne služe… će nestati kao da nikada nisu ni postojale.

Mnogo je uzbuđenja širom Vašeg planeta. Vi ste „zvijezde u gradu“! Svi se PRIPREMAJU. Vade svoja najbolja odjela! Ovo je jednini način na koji Vam to možemo opisati. Kao da svi imaju svečanu odjeću u svojim ormarima preko kojih je zaštitna tkanina… jednostavno tamo stoji… čeka… i SADA… odjeća se vadi iz ormara i „zraći“… Samo je pitanje vremena kada će se upaliti zeleno svjetlo te će doći vrijeme kada će se ta „počasna odijela“ obući.

MOŽETE LI TO OSJETITI UNUTAR SEBE… NAŠI PRIJATELJI? VI…VI ste omogućili ovim događajima da dođu na scenu. VI, koji ste ustrajali u svojim željama da razvijete i izgradite bolji svijet, ste omogućili da se ovo ostvari.

DUBOKO UDAHNITE SLAVU! ZAHVALITE SAMI SEBI.

SLJEDEĆA FAZA ĆE USKORO ZAPOČETI.

OSJEĆAJ koji ćete prepoznati u sebi kada to započne… bit će osjećaj povratka „KUĆI“.

SVE VIŠE I VIŠE SE SJEĆATE TKO JESTE!

LJUBAV… VI STE LJUBAV!

I kako Uzvišene vibracije imaju dopuštenje doći na Vaš planet Zemlju… ove Uzvišene vibracije LJUBAVI… ZNATI ćete da ste od njih. Jer OSJEĆAJ u Vama će se spojiti s Uzvišenim Vibracijama koje Vam dolaze to reći.

Budite puni entuzijazma. Budite puni uzvišenja. Fokusirajte se samo na ZNANJE da ste VI ovo ostvarili koncentrirajući se na LJUBAV koja Vi jeste. VI koji niste dopustili da Vas strah zahvati. VI koji ste slijedeći svoju ISTINU dopustili transformaciji da uslijedi u nadolazećim danima. Sada ne može biti neuspjeha u ovome.

MI SMO POBIJEDILI… KROZ LJUBAV.

NEMA VEĆE SILE OD OVE!

Ostanite u uzbuđenju. Održavajte vibracije radosti i sreće i širite ih oko sebe. Jer nije tako daleko kada će oni koji su Vas plašili u medijima pogrešno tumačeći događaje prikazivati ISTINU te će sindrom „malih zelenih“ biti zamijenjen ZNANJEM da smo mi Nosioci Svjetla!

B: Mogu li ja nešto reći? Izgleda da ne! Nema potrebe, zaista! Ipak naravno da ću reći… HVALA VAM. U LJUBAVI I SVJETLU! MNOGO LJUBAVI I SVJETLA!

Prevela s engleskog: Maja

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge