Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 19 Ιουνίου 2015

SaLuSa, 19 Ιουνίου 2015

Αγαπημένοι μας, συμβαίνουνε τόσα πολλά και παρότι λείψαμε για λίγο, τα γεγονότα διαρκώς τρέχουν επιταχυνόμενα, αποκαλύπτοντας σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα τις προθέσεις μας απέναντί σας. Δεν υπήρξε στιγμή που να είμασταν άπραγοι, αλλά για λόγους ασφάλειας, προκειμένου να αποφύγουμε την επιρροή των σκοτεινών, πάντοτε δουλεύουμε στα ήσυχα. Το σκηνικό για την ανακοίνωση των προθέσεών μας έχει στηθεί, και αφότου παρθεί αυτό το βήμα θα υπάρξει μια ολόκληρη σειρά από αυτές. Περιμένατε τόσο καιρό υπομονετικά και δε θα απογοητευτείτε όταν έρθει η ώρα. Η αυτοπεποίθησή μας τώρα είναι μεγαλύτερη που περιορίστηκε η δύναμη και η επιρροή των σκοτεινών, και σκοπεύουμε να κρατήσουμε τις ενέργειές τους υπό την άγρυπνη εποπτεία μας.

Έχουμε πάρα πολλούς φίλους επάνω στη Γη και για αιώνες τους βοηθούσαμε να προοδεύουν στους σκοπούς τους, καταφέρνοντας νέους τρόπους για την ομαλή είσοδό σας στη Νέα Εποχή. Όταν αρχίσουν οι αποκαλύψεις ενδεχομένως να υπερφορτωθείτε από την ταχύτητά τους. Θα χαρείτε όμως επίσης και από το πόσο γρήγορα θα σας παρέχουν τις τόσες αλλαγές που χρειαζόσασταν προκειμένου να καλυτερεύσει άμεσα η ποιότητα της ζωής σας. Υπάρχει τόση πολλή φτώχεια επάνω στη Γη που δε θα ‘πρέπε, γιατί τα πλούτη της είναι τόσα πολλά που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων σας στη ζωή. Και δεν είναι μονάχα αυτό, αλλά αφότου ικανοποιηθούν οι βασικές σας ανάγκες, θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας παρέχουν περισσότερο χρόνο για την επιδίωξη των ενδιαφερόντων σας, αντί του να είσαστε σκλάβοι των χρημάτων για την επιβίωσή σας. Πρόθεσή μας είναι να φέρουμε τις αλλαγές αυτές όσο το δυνατόν συντομότερα και να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση στην εδραίωση της ωφέλειας από τη Νέα Εποχή.

Εδώ και κάποιο καιρό αποκτάτε σταδιακά μια διορατικότητα σχετικά με το τι να περιμένετε αφότου απελευθερωθείτε από την επιρροή και τις δραστηριότητες των σκοτεινών. Αυτοί θα προτιμούσαν να σας βλέπουν να συνεχίζετε την πάλη σας, προκαλώντας επίτηδες πολέμους και ανησυχία ώστε να μην μπορείτε ποτέ σας να απολαύσετε με πληρότητα το γενετήσιο δικαίωμά σας για ειρήνη και ευτυχία. Παρόλα αυτά όμως, το πεπρωμένο σας είναι διασφαλισμένο και σύντομα θα βιώσετε την απελευθέρωση από όλα όσα πριν σας απέτρεπαν να ζήσετε μια ζωή εκπληρωμένη. Θα έρθει η ώρα, που πλησιάζει γρήγορα, όπου θα χαίρεστε την ελευθερία ζώντας ελεύθερα και μακρυά από τη διαρκή απειλή του πολέμου, καθώς αυτός δε χωράει μέσα στις ανώτερες δονήσεις. Οι δονήσεις αυτές εδώ και καιρό ανατείνονται και αργά αλλά σταθερά πλησιάζετε στην ώρα της μεγάλης αλλαγής. Εν μέσω όμως της ανησυχίας και των τόσων που πρέπει ν’ αλλάξουν προκειμένου να βελτιωθεί ο τρόπος της ζωής σας, σας είναι δύσκολο να οραματιστείτε τη μονιμότητα της ειρήνης που μπορεί να διασφαλιστεί. Παρόλα αυτά, αυτή θα έρθει, και με τρόπο που μπορεί να μην τον φαντάζεστε, και θα σηματοδοτήσει τη λήξη όλων των εχθροπραξιών, φέρνοντας την ειρήνη που ποθείτε.

Η Μητέρα Γη εμπλέκεται κατά πολύ μέσα στις αλλαγές που κάποιες φορές μπορεί να φαίνονται ακραίες, έχετε όμως κατά νου ότι η Γη πέθαινε αργά και ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, μαζί και μ’ αλλαγές, για να επιτρέψει τη Νέα Εποχή. Η μόλυνση των θαλασσών είναι πολύ ανησυχητική καθότι νεκρώνει περιοχές που συντηρούν τη ζωή η οποία θα έπρεπε να βρίθει σε αυτές. Σε πολλά μέρη το έδαφος έχει κορεστεί από τα χημικά και απαιτείται κάθαρση για την πλήρη αποκατάστασή του. Η δουλειά σε αυτό τον τομέα είναι πολλή και σχεδόν ακατόρθωτη, αλλά όπως διαπιστώνετε υπάρχουν νέες ανακαλύψεις που θα επιταχύνουν τις λειτουργίες αυτές. Οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα είναι τέτοιας φύσης που οι βιομηχανίες σας δε θα χρειάζεται να μολύνουν πια με τοξικά χημικά. Έχουν προγραμματιστεί πολλές αλλαγές που θα επιταχύνουν την όλη διαδικασία της αποκατάστασης της Γης σας.

Τη στιγμή που πολύς κόσμος φοβάται το χειρότερο, είναι στο χέρι των ψυχών του Φωτός που κατανοούν αυτά που συμβαίνουν, να βοηθήσουν αυτούς που νοιώθουν εγκατάλειψη και στεναχώρια. Κάντε γνωστό το ότι είναι στο δρόμο και ότι έρχονται τεράστιες αλλαγές ευεργεσίας, οι οποίες θα ανατείνουν την ποιότητα της ζωής πολύ πιο πέρα από τις προσδοκίες σας. Εμείς από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός θα σας βοηθήσουμε σε όλα τα στάδια, και θα σας ενθαρρύνουμε να πάρετε μέρος σε όλη τη διαδικασία της αλλαγής. Να ξέρετε ότι γνωρίζουμε πλήρως τις ανάγκες σας, αλλά λόγω των καρμικών ευθυνών σας δε μπορούμε να επεμβαίνουμε πάντοτε προς βοήθειά σας. Εντούτοις όμως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επηρεάσουμε τις πράξεις σας για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων. Στην πραγματικότητα, ταξιδεύαμε πάντοτε δίπλα σας ενθαρρύνοντάς σας και βοηθώντας σας να τα καταφέρνετε σε περιόδους μεγάλης πίεσης. Ίσως κάποιες φορές να αναρωτιέστε από πού σας έρχονται οι νέες ιδέες και κάποιες φορές αυτό δεν είναι παρά η επιρροή μας σε πράξη. Σύντομα θα έρθει η ώρα που θα μπορούμε να δουλεύουμε ανοιχτά μαζί σας, δίχως το φόβο παρεμβολών, και τότε θα δείτε τα πράγματα να κινούνται μπροστά κάνοντας άλματα.

Δυστυχώς ο Τύπος σας βρίσκεται ακόμα κάτω από τον έλεγχο των Ιλλουμινάτι, και οι ειδήσεις σας επιτηρούνται προσεκτικά ώστε να αποκρύπτεται η αλήθεια σχετικά με πολλά πράγματα που σας αφορούν. Όταν όμως αποκτήσετε επίγνωση για την πραγματική κατάσταση, θα αποδέχεστε τα νέα με προσοχή και θα αναπτύξετε την ικανότητα να ‘διαβάζετε τα ψιλά γράμματα’, καθότι αυτά που σας αποκρύπτονται είναι τόσα πολλά, και σας τα πασάρουν επίσης παραποιημένα. Επί αιώνες σας κρατούσανε μέσα στο σκοτάδι σχετικά με πάρα πολλά πράγματα, και πολλά από αυτά που σας απέκρυπταν θα μπορούσαν να σας είχαν ωφελήσει άμεσα. Καλύτερο παράδειγμα ίσως να αποτελεί η πηγή του καρκίνου ο οποίος μπορεί να θεραπευτεί, μονάχα που αυτό όμως δε διαδόθηκε στο πλατύ κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι προτιμούν να σας νοσηλεύουν από το να σας θεραπεύουν, μέσα σε μια βιομηχανία που αποφέρει τεράστια ποσά κερδών. Φυσικά αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα, γιατί η αλήθεια θα λάμψει και τίποτε δε μπορεί να το εμποδίσει αυτό.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και χαίρομαι που μπορώ και σας μεταδίδω καλά νέα για το μέλλον. Περιμένατε υπομονετικά τους καιρούς του τέλους που πλησιάζουν πλέον τάχιστα και που πραγματικά θα ξεκινήσουν σύντομα. Χαιρόμαστε που αποτελούμε μέρος της διαφώτισής σας και που σύντομα θα είμαστε και κομμάτι της ζωής σας. Είμαστε το μέλλον σας και προσπαθούμε να σας διαφωτίζουμε σχετικά με την πραγματική σας ιστορία, καθότι είσαστε πολύ μεγαλύτεροι από αυτό που φαντάζεστε και θαυμάζουμε και χαιρετούμε την αποφασιστικότητά σας στο να δείτε την τελική ήττα των σκοτεινών. Θα είμαστε μαζί σας διαρκώς για να σας υποστηρίζουμε και σας στέλνουμε την Αγάπη μας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |