Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 26 Ιουνίου 2015

SaLuSa, 26 Ιουνίου 2015

Εσείς που ενημερώνεστε με τα νέα μηνύματα, βλέπετε ότι οι δραστηριότητες μέσα στους τωρινούς καιρούς είναι πολλές. Ξέρετε επίσης, δίχως ν’ αμφιβάλετε, ότι οι σκοτεινοί βρίσκονται υπό στενή επιτήρηση προκειμένου να διασφαλιστεί η μη δυνατότητά τους να συνεχίσουν με το σχέδιό τους για παγκόσμια κυριαρχία. Κατ’ ουσία περιορίζονται οι δραστηριότητές τους έτσι ώστε να διασφαλίζεται η μη περαιτέρω διατάραξη του σχεδίου της απελευθέρωσής σας. Από τη μεριά μας μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε για την επιτάχυνση των αλλαγών, καθώς και για τις μεγάλες προόδους που έχουνε γίνει. Θα γνωρίσετε, αναμφίβολα και πολύ σύντομα, μεγάλα γεγονότα που θα σας μεταφέρουν μέσα στη Νέα Εποχή, εκπληρώνοντας κάποιες από τις υποσχέσεις που ήδη σας έχουν γίνει.

Σας προτρέπουμε να κρατηθείτε γερά στο μονοπάτι του Φωτός σας και να μην επιτρέψετε στα εξωτερικά περιστατικά να πάρουν την προσοχή σας από αυτό. Οι καιροί μπροστά είναι δύσκολοι μα σύντομοι, και τελικά η πορεία προς την οποία οδεύετε θα ξεκαθαρίσει. Να ξέρετε ότι αναμέναμε πλήρως τα προβλήματα που θα προκύψουν, και ότι λαμβάνουμε μέτρα για να τα ξεπεράσουμε ή τουλάχιστον να μειώσουμε την επίδρασή τους. Δεν επιθυμούμε να πάρετε το βλέμμα σας από αυτά που συμβαίνουν, αλλά θα σας πούμε πως όλα κινούνται σύμφωνα με το σχέδιό μας για τη σωτηρία σας. Οι ευπρόσδεκτες αλλαγές που είναι να έρθουν περιμένουν ουρά, αλλά όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, θα πρέπει και η ώρα να είναι κατάλληλη ώστε να προχωρήσουν απρόσκοπτα τα ζητήματα μπροστά.

Κοιτάζοντας πίσω στα τέλη του 2012 ξέρουμε ότι κάποιοι από εσάς δε μπορείτε ακόμα να απαλλαγείτε από την απογοήτευσή σας για το αντίκτυπο που δεν υπήρξε και που αναμένατε. Παρόλα αυτά όμως, ελπίζουμε ότι θα συμφωνήσετε ότι έχουνε μπει οι βάσεις για τις αλλαγές που συνέβησαν στη συνέχεια. Οι δονήσεις αδιαμφησβήτητα ανατείνονται και ολοένα και περισσότερες ψυχές αφυπνίζονται προς τους πραγματικούς τους εαυτούς, μπορώντας πλέον να δουν το πώς χειραγωγήθηκαν και πώς κρατήθηκαν πίσω με τα ψεύδη. Το Φως χύνεται κάτω επάνω στη Γη κι αυξάνει τις δονήσεις, και δεν υπάρχει επιστροφή πίσω στις ‘ημέρες του παρελθόντος’, οι οποίες θα χαθούν για πάντα, καθότι δεν έχουν θέση μέσα στις ανώτερες δονήσεις.

Το μέλλον είναι Χρυσό και σας περιμένουν πολλές, μα πολλές εκπλήξεις από αυτές που σας προετοίμασε ο Θεός. Ο Θεός είναι Αγάπη και οι άνθρωποι που υπολείπονται κατανόησης κατηγορούν τον Θεό για τις κακοτυχίες τους. Εσείς είσαστε αυτοί που χαρτογραφείτε τη μοίρα σας και που καταστρώνετε μέσω των πράξεών σας τον τύπο των εμπειριών που χρειαζόσαστε προκειμένου να ανυψωθείτε ξανά. Και όμως, ο Θεός είναι πάντοτε μαζί σας και δεν αποσύρει ποτέ την Αγάπη η οποία είναι πάντοτε παρούσα. Οι υπηρέτες του, όπως το Αγγελικό Βασίλειο, εκτελούν το έργο που θα σας απελευθερώσει από την αρπάγη των αρνητικών δονήσεων. Επίσης σας καθοδηγούν έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωστή πορεία σύμφωνα με το συμβόλαιο της ζωής σας, στο οποίο συμφωνήσατε ως αυτό που θα σας επιτρέψει να έχετε μια σταθερή πρόοδο.
.
Αγαπημένοι Μας, έχετε να μάθετε πάρα πολλά πράγματα για τη ζωή πέρα από τη Γη. Το Σύμπαν σας με τις πολλές του διαστάσεις βρίθει από ζωή, που σε πολλές περιπτώσεις μοιάζει με τη δική σας. Αλλά σας κρατήσανε πίσω και μέσα στο σκοτάδι αναφορικά με τους πραγματικούς σας εαυτούς και ως προς το σκοπό των βιωμάτων σας μέσα στην τρίτη διάσταση. Δεν είναι αυτή η φύση σας και γι’ αυτό τώρα βγαίνετε έξω από αυτήν προς τις ανώτερες δονήσεις, μέσα στις οποίες δε μπορούν να εισέλθουν οι σκοτεινοί. Θα συνειδητοποιήσετε, το δίχως άλλο, πως με την πράξη σας αυτή θα ζήσετε όπως σας προτίθεντο, με ευτυχία, ελευθερία και απόλυτη ειρήνη. Αφότου γίνετε Γαλαξιακά Όντα, ελεύθεροι και ικανοί να ταξιδεύετε σύμφωνα με τη βούλησή σας, οι ζωές σας θα αποκτήσουν νέο νόημα. Μονάχα εσείς μπορείτε να αλλάξετε το μέλλον σας, γι’ αυτό ακολουθήστε συνετά τις επιθυμίες σας, γνωρίζοντας πως έχετε στη διάθεσή σας κάθε ευκαιρία.

Όπως θα λέγατε «το τέλος του δρόμου διαφαίνεται» και παρότι προετοιμαζόσαστε γι’ αυτό, σας ανοίγεται παράλληλα ένα νέο μονοπάτι αποκαλύπτοντας τις υποσχέσεις της Νέας Εποχής. Αναφορικά με αυτό, θα έχετε καθοδήγηση και θα μπείτε στο μονοπάτι εκείνο που θα εκπληρώνει όλες εκείνες τις υποσχέσεις που σας έχουν κάνει. Θα μπορούμε να επισκεφτούμε ανοιχτά τη Γη και να σας πάρουμε επίσης μαζί μας σε ταξίδια μέσα στο Ηλιακό σας Σύστημα. Το πού ακριβώς θα είναι αυτό εξαρτάται από τα σχέδιά σας για την περαιτέρω διαφώτισή σας, και ως προς αυτό θα σας βοηθήσουν οι Οδηγοί σας με τις συμβουλές τους. Σύντομα θα ξεχάσετε τα τραύματα και τις απογοητεύσεις κάποιων γήινων εμπειριών, γνωρίζοντας ότι σας παρείχαν μια γενικότερη άποψη βάση της οποίας θα μπορείτε να τα καταφέρνετε με όλες σας τις εμπειρίες.

Είμαστε πιο κοντά σας από ποτέ και μετά από τόσα πολλά χρόνια επικοινωνίας μας μαζί σας ξέρετε ότι θα μας αποδεχθείτε και θα μας καλωσορίσετε ως Αδέλφια σας. Η παρελθούσα καταγωγή σας από διάφορα αστρικά συστήματα σημαίνει ότι μας έχετε ξανασυναντήσει αιώνες πριν. Να θυμόσαστε ότι μέσα στις ανώτερες δονήσεις η διάρκεια της ζωής σας είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που έχετε τώρα. Επίσης, όταν ολοκληρώνετε τις εμπειρίες σας μέσα σε ένα σώμα, μπορείτε κυριολεκτικά να μπείτε μέσα σε ένα νέο. Για να μην πούμε, ότι ο ‘θάνατος’ όπως τον ξέρετε δεν υφίσταται, και ότι αφορά μονάχα κάποιες απλές αλλαγές που δεν εμπεριέχουν κανενός είδους γήρανση σαν αυτήν που έχετε συνηθίσει να βιώνετε. Η γέννηση, όπως την αποκαλείται, διαφέρει επίσης, και δε χρειάζεται να περνάτε τα στάδια που γνωρίζετε ως ‘βρέφος’.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και σας διαβεβαιώνω ότι τα πάντα συμβαίνουν μέσα στο ‘Τώρα’ κι ότι θα μπορείτε να μετακινείστε προς τα πίσω, αλλά και εμπρός, προκειμένου να ικανοποιείτε τις αναζητήσεις των εμπειριών σας. Στην πραγματικότητα θα εξοικειωθείτε εύκολα με τις αλλαγές, αφού στην πραγματικότητα αυτές δε σας είναι νέες. Παρόλα αυτά όμως, η συνειδητοποίηση γνώριμων πραγμάτων θα είναι συναρπαστική, δίχως να χρειάζεται να αναφέρουμε τη συνάντηση όλων πάλι με ψυχές που γνωρίζετε καλά, με τις οποίες ενδεχομένως να έχετε ζήσει μαζί σε αρκετές γήινες ζωές σας. Αναρωτηθείτε μονάχα τον αριθμό των δυνατών σχέσεων που ίσως να είχατε κατά τη διάρκεια των πολλών σας ζωών, και θα συνειδητοποιήσετε πόσο μεγάλος είναι ο αριθμός των ψυχών εκείνων που περιμένουν καρτερικά την ευκαιρία να σας ξανασυναντήσουν.

Αλλά έχετε ακόμα δουλειά να κάνετε επάνω στη Γη και θα πρέπει να είσαστε επικεντρωμένοι στους σκοπούς σας. Η κάθε ψυχή που τώρα μπορείτε να βοηθήσετε να ‘αφυπνιστεί’ θα εκτιμήσει τη βοήθειά σας, πολλοί όμως αδυνατούν να αποδεσμευτούν από τις χαμηλότερες δονήσεις. Εντούτοις, όταν θα έρθουν σ’ επαφή με την πληροφόρηση εκείνη που θα του βοηθήσει ν’ ανυψωθούν, θα έρθει ως αποτέλεσμα η αφύπνιση.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |