Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 17 Απριλίου 2015

SaLuSa, 17 Απριλίου 2015

Αγαπημένοι Μας, το Φως αυξάνει ακόμα γρηγορότερα, κι αυτό οφείλεται σ’ εσάς που μένετε σταθεροί κι αληθινοί στο σχέδιο της ζωής σας. Ίσως να μην ξέρετε απαραίτητα πόσο καλά το ακολουθείτε, αλλά υπάρχει μια ‘αίσθηση’ βαθιάς ικανοποίησης σε όλα όσα κάνετε. Μαζί και με τους Οδηγούς σας, σας βοηθούμε να κρατείστε επάνω στο αληθινό σας μονοπάτι και σας υποστηρίζουμε όπου μπορούμε. Το συνολικό αποτέλεσμα της όλης σας αφοσίωσης είναι ότι μπορείτε να συνεχίζετε μπροστά δίχως να αποσπάστε από το μονοπάτι σας. Οι ανταμοιβές είναι τόσες πολλές, και μιαν ημέρα μέσα στο όχι και τόσο μακρυνό μέλλον, θα μπορείτε πραγματικά να αντιληφθείτε το πόσο πολύ συνέβαλε η συμβολή σας. Δεν έχει να κάνει με ποσότητα αλλά με ποιότητα, και ο καθένας σας βοηθάει με τον τρόπο του ώστε να διατηρηθεί το Φως επάνω στη Γη. Ουσιαστικά είναι τιμή σας που έχετε επιλεχθεί γι’ αυτού του είδους τη δουλειά, καθότι έχουν προθυμοποιηθεί γι’ αυτήν τον καιρό αυτόν τόσες πολλές άλλες ψυχές. Εντούτοις, δεν έχουνε επιλεγεί απαραίτητα όλοι για να δράσουν τη συγκεκριμένη αυτή περίοδο. Για την ώρα ετούτη εργαζόσασταν επί τόσες ζωές, και ήδη κάποιοι μπορούν να ‘αισθανθούν’ τις αλλαγές που έχουνε γίνει, με τις αρνητικές ενέργειες να επιδρούν λιγότερο.

Οι καιροί αυτοί στους οποίους τώρα βρισκόσαστε είναι περίεργοι, καθώς βιώνετε ακρότητες που μπορεί να σας μπερδεύουν. Φαίνεται σα να αυξάνουν την περίοδο αυτή οι αρνητικές ενέργειες και να δημιουργούν περισσότερα προβλήματα απ’ ό,τι συνήθως. Όμως εξαιτίας αυτού, οι επιπτώσεις και η προσοχή σας προς αυτές είναι μεγαλύτερη. Είναι σα να ‘ ξύνετε το βαρέλι’ καθώς αντιμετωπίζετε τα τελευταία κατάλοιπα του παλιού κύκλου. Υπάρχουν σίγουρα ακόμα κάποια μαθήματα που πρέπει να μάθετε κι έρχεται σύντομα η ώρα που οι δονήσεις θ’ ανυψωθούν. Όταν συμβεί αυτό, θα σας ανυψώσουν σε επίπεδο τέτοιο που οι χαμηλότερες δονήσεις δε θα είναι αποδεκτές εκεί. Γι’ αυτό συνεχίστε να κοιτάζετε μπροστά με σθένος και μην επιτρέπετε στην προσοχή και στην αποφασιστικότητά σας να παραπαίουν. Οι σκοτεινοί αντιλαμβάνονται ότι ο χρόνος τους τελειώνει, και σα το ζώο που έχει στριμωχτεί στη γωνιά είναι έτοιμοι να επιτεθούν δίχως ν’ αναλογίζονται τις συνέπειες. Ακόμη ελπίζουν ότι θα το σκάσουν από τη Γη όταν τα πράγματα θα γυρίσουν εναντίον τους, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο πια όσο το νομίζουν.

Όπως ήδη ξέρετε ‘ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν’ και παρότι εν γένει το μέλλον έχει καθοριστεί, η ελεύθερή σας βούληση θα αποφανθεί για το πώς αυτό θα διαδραματιστεί. Η ανθρωπότητα συνίσταται από μια μεγάλη ποικιλόμορφη ομάδα ψυχών από διάφορους πλανήτες, αλλά και άλλα αστρικά συστήματα. Η κύρια όμως ομάδα συνίσταται από αυτούς που ήρθανε στη Γη για να εξελιχθούν. Δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος σαν τη Γη που να προσφέρει μια τόσο ραγδαία εξέλιξη. Αυτή είναι δύσκολη και απαιτητική, αλλά είναι και η πιο σύντομη για να βιώσεις όλα όσα χρειάζεσαι για να εξελιχθείς πέρα από τις χαμηλότερες δονήσεις. Να θυμόσαστε πως όσο δύσκολη κι αν είναι η ζωή, αυτή ποτέ της δεν επιβάλλεται σε μια ψυχή, και έχετε συμφωνήσει λόγω των αναγκών σας για τις όποιες εμπειρίες αυτή σας παρέχει. Πράγματι, μια ψυχή μπορεί ν’ αλλάξει γνώμη για κάποια ενσάρκωση, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Όμως αυτό συμβαίνει σπάνια, καθότι περιδιαβαίνετε το σκοπό της πριν ενσαρκωθείτε, και ξέρετε ακριβώς τι μπορείτε να πετύχετε με αυτήν.

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το αποτέλεσμα στο οποίο οδηγεί το μονοπάτι μιας άλλης ψυχής. Ο καθένας σας έχει βιώματα σύμφωνα με τις ανάγκες του, και οι ψυχές που διασταυρώνονται με το δικό σας μονοπάτι είναι πολλές, συναντώντας σας φευγαλέα. Κάποιος συγκεκριμένος σκοπός είναι κύρια η αιτία, μπορεί όμως και να αποτελεί σημαντικό βήμα και για τους δυο σας. Οι κύριοι παίχτες που είχατε μέσα στη ζωή σας ήτανε προφανώς μαζί σας και σε άλλες σας ζωές, και κάποιες οικογένειες μένουν μαζί για πολλές ενσαρκώσεις. Θα παίξουν συχνά σε διάφορους ρόλους, κι ως τώρα σίγουρα ξέρετε ότι αυτό περιλαμβάνει και τις διαφορετικές εμπειρίες των ενεργειακών ζωών είτε ως Άνδρας ή Γυναίκα. Εάν περάσετε πάρα πολλές συνεχιζόμενες ενσαρκώσεις ως ένα φύλο, έχετε την τάση να δυσκολεύεστε ν’ αλλάξετε όταν προκύπτει η άλλη ανάγκη. Κοιτάζοντας τη γενική εικόνα καταλαβαίνετε ότι απαιτείται αρκετή προετοιμασία προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι ζωές σας επάνω στη Γη θα είναι αποδοτικές, κι ότι θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε.

Τα πιο θαυμαστά γεγονότα είναι σχεδιασμένα για το μέλλον σας, όταν θα έχει επιτευχθεί το σημείο εκείνο όπου θα μπορείτε να ζείτε την αλήθεια που θα αποκαλυφτεί. Η ζωή θα είναι αρκετά διαφορετική από αυτήν που τώρα βιώνετε, και η σημασία για το τι θα μπορούσε ή έπρεπε να είναι, είναι μικρή. Για χρόνια η εξέλιξή σας ωθούνταν προς την κατεύθυνση εκείνη που άρμοζε στους σκοπούς των ιλλουμινάτι, οι οποίοι σας κατακρατούσαν πίσω. Αυτό γίνονταν για να σας έχουν κάτω από τον έλεγχό τους και να σας κρατούν σε κατάσταση σύγχυσης, προκειμένου να σας έχουν φυλακισμένους μέσα στο χρόνο. Εσείς φυσικά θα δραπετεύσετε από όλο αυτό πολύ σύντομα και οι ζωές σας θα προχωρήσουν μπροστά αλματωδώς. Όμως αυτό δε σημαίνει πως οι ζωές σας πήγανε στράφι, αλλά αντιθέτως έχετε μάθει πολλά και πολύ γρήγορα μάλιστα. Σε πιο φυσικές συνθήκες η πρόοδός σας θα ήταν πολύ βραδύτερη. Όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, κάθε περίσταση σας προσφέρει και κάποια ευκαιρία για να προχωρήσετε μπροστά στην εξέλιξή σας.

Ίσως να έχετε ακούσει ότι υπάρχουν εξωγήινες βάσεις τόσο επίγειες, όσο και κάτω από τη θάλασσα. Έχουμε γνώση γι’ αυτές και τους επιτρέπεται να παραμένουν, δεδομένου πως δε θα επιχειρήσουν να επέμβουν σε άλλους είδους μορφές ζωής. Όποιοι από αυτούς έχουν σχέση με τη Μητέρα Γη είναι εδώ για να βιώσουν τη διάστασή σας και όλα όσα αυτή έχει να προσφέρει. Κάποια Όντα, όπως οι Αγκάρθιοι, έχουνε ζήσει μέσα στην Εσώτερη Γη για αιώνες και περιμένουν την κατάλληλη ώρα που θα αποτελέσουν μέρος του μέλλοντος της Γης. Άλλα Όντα, όπως οι Ανουνάκι, έχουν παρέμβει στην εξέλιξή σας στρέφοντας τη μία φυλή σας ενάντια στην άλλη, με κατάληξη τους πολέμους. Αλλά η επιρροή και η δύναμή τους επάνω σας έχει τελειώσει πια μετά από 5000 χρόνια περίπου. Όμως δεν ήτανε αυτοί οι πρώτοι επισκέπτες στη Γη σας που επενέβησαν στην εξέλιξή σας. Εντούτοις, μέσω αυτών των περιόδων εκτυλίχθηκε κάρμα, κι όπως συμβαίνει και με κάθε άλλη πρόκληση απέναντι στις πεποιθήσεις σας, όλο αυτό αποτελεί ευκαιρία για ωρίμανση. Κρατηθήκατε, επάνω στη Γη, επιμελώς μακρυά από τυχόν εξωτερικές επιρροές που θα αλλοίωναν το σχέδιο της εξέλιξής σας, καθότι αυτό είχε ήδη συμφωνηθεί από Ανώτερα Όντα.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και μου αρέσει η αποφασιστικότητα που δείχνετε στο να κρατήσετε την ελευθερία που είναι δικαίωμα και κληρονομιά σας. Η ελευθερία του λόγου είναι τόσο ουσιαστική μέσα σε μια αληθινή δημοκρατία, και σας επιτρέπει να επεκτείνετε την εξέλιξή σας δίχως παρεμβάσεις. Ο τρέχοντας κύκλος σας τελειώνει, και υπάρχουν σημάδια ότι έχει ξεκινήσει ένας νέος ο οποίος επηρεάζει τις πράξεις σας. Αναζητήστε το Φως μέσα στον άλλον πάντοτε, και με κάθε ευκαιρία μοιραστείτε τη χαρά και την ευτυχία μαζί του. Είναι καταπληκτικό το πόσο γρήγορα μια καλή λέξη ή πράξη ανατείνει μιαν άλλη ψυχή, κι ανεβάζει τις δονήσεις της.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |