Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 10 Απριλίου 2015

SaLuSa, 10 Απριλίου 2015

Από την προοπτική που εμείς έχουμε ο χρόνος κινείται πολύ γρηγορότερα σε σχέση με το πώς τον βιώνετε εσείς. Και ενόσω εσείς μείνατε δίχως τα μηνύματά μας που σας φάνηκε πολύ, για εμάς αυτό δεν ήτανε παρά μια φευγαλέα στιγμή. Εδώ και πολύ καιρό ακούτε και διαβάζετε για διάφορες εμπειρίες όπου υπάρχουν άνθρωποι που έχουνε βγει από τα σώματά τους και λείπανε για ημέρες, ενώ όταν επέστρεφαν διαπίστωναν πως δεν είχε περάσει παρά ελάχιστος χρόνος. Κάποιες φορές αυτό μπορεί να κρατούσε κάποιες ώρες ή λεπτά αλλά αντιστοιχούσε σε ημέρες. Με τέτοιου είδους περιστατικά αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι όλα βρίσκονται μέσα στο Τώρα. Μαθαίνετε ότι ο χρόνος δεν είναι συνεχής, κι αυτό θα σας γίνει πιο προφανές καθώς θ’ απομακρύνεστε από τη Γη, μέσα στις ανώτερες δονήσεις.

Θα πρέπει τους καιρούς αυτούς να έχετε ανοιχτό το μυαλό σας, γιατί σας περιμένουν ακόμη περισσότερες εκπλήξεις. Τα πράγματα δεν είναι απαραίτητα έτσι όπως σας τα έχουνε μάθει, και ίσως ένα από τα δυσκολότερα πράγματα προς αποδοχή είναι ότι μπορείτε να ταξιδέψετε ταχύτερα και από την ταχύτητα του Φωτός. Τα πράγματα που έχετε να μάθετε είναι πολλά και θα σας έρθουν όταν απογίνετε πλήρως Γαλαξιακά Όντα. Η συνειδητότητά σας την ώρα αυτή ανοίγει και οι δονήσεις σας αυξάνονται, και βρισκόσαστε καθοδόν προς την επιστροφή σας στα επίπεδα τα οποία στην πραγματικότητα ήδη γνωρίζετε. Από εδώ και στο εξής πρόκειται για θέμα εκμάθησης εκ νέου αυτών που έχετε ξεχάσει κι αυτό δε θα είναι δύσκολο με την περισσή βοήθεια που σας παρέχεται. Όπως σας έχουμε πει και άλλες φορές, είσαστε πολύ ανώτεροι από αυτό που φαντάζεστε, αφού κατ’ ουσία είσαστε φτιαγμένοι Θεοί. Παρ’ όλα αυτά όμως, για να φτάσετε σε τούτο το αποκορύφωμα της ωρίμανσης έχετε πάρα πολύ δρόμο μπροστά σας.

Τριγύρω στον κόσμο σας η μεσιτεία της ειρήνης φαντάζει δύσκολη, αλλά ησυχάστε γιατί υπάρχουν σπουδαία Όντα σαν τον Πρόεδρο Ομπάμα που εργάζονται πυρετωδώς στα παρασκήνια για την επίτευξή της. Στην πραγματικότητα υπάρχουν εκατομμύρια ψυχές που εργάζονται για το σκοπό αυτό, με κάποιες να ασκούν περισσότερη δύναμη από άλλες. Χρειαζόσαστε επίσης και έναν ηγέτη σαν τον Πρόεδρο Ομπάμα του οποίου τα σχέδια για την επίτευξη μια μόνιμης ειρήνης επάνω στη Γη δεν έχουνε ακόμα αποκαλυφθεί. Ως Ψυχές του Φωτός ήρθατε στη Γη τη σημαντική αυτή στιγμή για να βοηθήσετε στις αλλαγές που απαιτούνται και που θα σας πάρουν μακρύτερα μέσα στο Φως. Μέσα στο άμεσο μέλλον θα ανυψωθείτε σε ένα επίπεδο τέτοιο όπου οι σκοτεινοί δε θα είναι παρόντες πια, και όπου η Νέα Εποχή θα έχει αληθινά αφιχθεί.

Γνωρίζοντας τι είναι αυτό που κάνετε μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους στη δύσκολη αυτή περίοδο. Εν γένει η περίοδος αυτή είναι χαοτική και η γαλήνη φαντάζει μακρύτερα απ’ ό,τι ποτέ της. Παρ’ όλα αυτά, κι όπως σας έχουμε πει και παλιά, θα πρέπει να διαδραματιστούν συγκεκριμένα γεγονότα προκειμένου να υπάρξει κάθαρση σε ένα μακρόχρονο κάρμα, διασφαλίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα έχετε μάθει τα μαθήματα που χρειάζεστε. Μπορείτε ορθά να πείτε ότι η περίοδος αυτή είναι αρκετά πολυάσχολη, με τις ψυχές να δέχονται την τελευταία τους ευκαιρία για εξέλιξη, πριν αυτή έρθει στο τέλος της. Όποιο και να είναι το επίπεδο της κάθε ψυχής, θα δοθεί κάθε ευκαιρία στην καθεμία της για να προχωρήσει. Με όλη τη βοήθεια που έχει δοθεί θ’ αποτελούσε έκπληξη το εάν δε μαθαίνατε από τις εμπειρίες σας. Αλλά κάποιες ψυχές έχουν πιαστεί μέσα στο σκοτάδι και τους είναι δύσκολο να προχωρήσουν. Να είσαστε όμως σίγουροι ότι καμία ψυχή δεν εγκαταλείπεται, και πως σπουδαία Όντα του Φωτός κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου αυτές να μπορέσουν ν’ ανυψωθούν.

Κοιτάζοντας προς τα πίσω ίσως να συμφωνήσετε ότι οι εμπειρίες σας έχουν δυναμώσει την αποφασιστικότητά σας κι έτσι κρατάτε τη θέση σας μπρος στις τακτικές καθυστέρησης των σκοτεινών. Κάποιες φορές αυτοί σας έχουν φέρει στα όρια της ανοχής σας, αλλά αντέξατε σε όλα όσα σας πέταξαν. Αυτά τα βιώματα σας προετοίμασαν για μεγαλύτερες επιτεύξεις, και στο μέλλον πολλοί από εσάς θα δράσετε ως Πρεσβευτές σε Όντα άλλων πλανητών. Η εξέλιξη είναι μια αέναη διαδικασία μάθησης από εκείνους που έχουν ήδη εξελιχθεί περαιτέρω στο μονοπάτι αυτό. Πάντοτε υπάρχει ‘βοήθεια’ όταν αυτή απαιτείται, αλλά οι άλλες ψυχές του Φωτός δε σας επιβάλλονται δίχως πρώτα να δεχθούν την επίκλησή σας. Σίγουρα έχετε λάβει βοήθεια στην πορεία σας, για την οποία ενδεχομένως να μην είχατε επίγνωση. Σας βεβαιώνουμε ότι οι Οδηγοί σας δραστηριοποιούνται επαρκώς προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση του σχεδίου της ζωής σας. Όταν σας προκύπτει εκείνη η χρήσιμη ‘σύμπτωση’ που δρα προς όφελός σας, αυτή συχνά οφείλεται σε αυτούς. Δρα μέχρι εκεί που να μπορεί να σώζει τις ζωές σας ώστε να μπορείτε να συνεχίζετε με τα απαραίτητα βιώματά σας, ολοκληρώνοντας το σχέδιο της ζωής σας.

Η κατεύθυνση στην οποία βαδίζετε θα φανεί καθαρά μέσα στο προσεχές μέλλον, και η εργασία των εργατών του Φωτός θα αποφέρει καρπούς. Συμβαίνουν πολλά προς τη διασφάλιση της επιτυχίας και σας διαβεβαιώνουμε πως σας παρέχουμε επίσης και εμείς ένα χέρι βοήθειας. Ο τρόπος με τον οποίο συμβαίνουν τα πράγματα στο επίπεδό σας, θέλει τους σκοτεινούς να μπορούν να έχουν συγκεκριμένα περιθώρια ελιγμών προκειμένου να σας βάζουν σε δοκιμασίες. Όμως το μέλλον τους βρίσκεται στα χέρια μας και ο κύκλος αυτός σε τούτη τη συγκεκριμένη Εποχή θα είναι ο τελευταίος. Σύντομα θα ανυψωθείτε προς τις ανώτερες δονήσεις όπου παρούσες είναι η αγάπη κι η γαλήνη, κι όπου οι χαμηλότερες δονήσεις δεν υπάρχουν. Γι’ αυτά τα πράγματα δουλεύατε εδώ και τόσες χιλιετίες, και το ταξίδι έχει σχεδόν τελειώσει.

Η εμπειρία που έχετε κερδίσει στις πολλές ζωές σας θα σας ωφελήσει, και θα σας επιτρέψει να γίνετε οι μέντορες σε εκείνες τις ψυχές που ακόμα ψάχνουν το δρόμο τους μπροστά μέσα στο Φως. Δε θα προοδεύσουν όλες οι ψυχές προς την ίδια κατεύθυνση, καθώς οι ευκαιρίες που σας δίνονται προς την υπηρεσία του Φωτός ποικίλουν. Στο επίπεδο στο οποίο έχετε φτάσει έχετε μεγάλο ποσοστό ελευθερίας ώστε να αποφασίζετε για το τι θα κάνετε μετά, και φυσικά έχετε και εσείς με τη σειρά σας τους δικούς σας μέντορες για να σας βοηθούν. Πολλοί από εσάς θα επιστρέψετε στην ‘πατρίδα’ σας πριν αποφασίσετε για το επόμενό σας βήμα, και το κάλεσμα για να το κάνετε αυτό θα είναι πολύ ισχυρό.

Όταν μπορείτε να κοιτάζετε μπροστά αντί για πίσω, κι αυξάνει και η συνειδητότητά σας, ο δρόμος μπροστά γίνεται καθαρότερος. Οι καιροί μέσα στους οποίους ξοδέψατε ζωές μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις θα γίνουν σύντομα μακρυνές αναμνήσεις, τα μαθήματα όμως που μάθατε θα τα έχετε πάντοτε μαζί σας. Καθώς ήδη αυξάνει το επίπεδο της συνειδητότητάς σας, θα σας είναι ευκολότερο να το διατηρείτε δίχως να κινδυνεύτε να πέσετε προς τα πίσω. Ο κόσμος μπορεί να σας προσπερνάει δίχως να υπάρχει φόβος να αποσπαστείτε από το στόχο σας. Εντούτοις, μπορείτε ακόμα να έχετε πλήρη επίγνωση των όσων συμβαίνουν.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και χαίρομαι που και πάλι είμαι σε επαφή μαζί σας. Ξέρουμε πόσο πολύ περιμένετε τα μηνύματά μας, και θα συνεχίσουμε όσο αυτά χρειάζονται. Σας στέλνουμε την αγάπη μας και δεν είμαστε ποτέ μακρυά σας εάν μας χρειαστείτε.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |