Home > > Blossom Goodchild - 14 Μαρτίου 2015

Blossom Goodchild - 14 Μαρτίου 2015

Γειά σας. Αναρωτιέμαι εάν θα μπορούσα να σας ρωτήσω σήμερα για κάτι το οποίο με ‘ενδιαφέρει’ ολοένα και περισσότερο. Κάποιες φορές, όταν είμαι έξω ανάμεσα σε κόσμο, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ αρκετά σα να κάθομαι στη μέση κάποιου είδους υπολογιστικού προγράμματος. Μόνο με τον τρόπο αυτό μπορώ να το περιγράψω … και σαν αυτοί που το κοιτάνε να βρίσκουν ‘Το Παιχνίδι’ κατά κάποιο τρόπο γελοίο. Μπορείτε να μου μιλήσετε γι’ αυτό και ίσως να μου το ξεκαθαρίσετε; Θα προτιμούσα, εφόσον είναι δυνατόν, να μη μιλήσετε δια μέσου μου σήμερα, καθότι νοιώθω ότι θα υπάρξουν ερωτήσεις που θα ήθελα να κάνω. Ω! Συγγνώμη!Καλημέρα σας.

Και Χαιρετισμούς από την Ανώτερη Αγάπη και σε σένα.

Όντως το θέμα αυτό είναι πολύπλοκο … και θα πρέπει να το δούμε Σοβαρά. Το ποσοστό για να υπάρξει σύγχυση λόγω του τεράστιου μεγέθους της κλίμακας στην οποία αυτο υπάγεται είναι μεγάλο.

Πρώτιστα, θα θέλαμε να απευθυνθούμε σε κάποιο συγκεκριμένο κείμενο που σου έχουν στείλει για να διαβάσεις. Πώς σε έκανε να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ;

Αρκετά άβολα. Ξέρω πως έχετε πει ότι εάν κάτι δε μας κάθεται καλά, να το αφήνουμε. Όμως, δεν το’χω στο να ξεχωρίζω μεταξύ αυτών που μπορεί να είναι ΑΛΗΘΕΙΑ … παρότι, δεν είναι ωραία να τα βλέπεις αυτά … και έτσι, με το συγκεκριμένο αυτό κείμενο … πολύ από αυτό συνηχούσε σε μένα και πολύ όχι.

Γιατί είναι Αλήθειες αναμεμειγμένες με αναλήθειες. Δεν παίζει ρόλο το τι αφορά το κείμενο ή από ποιόν είναι. Εάν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σε κάνει να νιώθεις άβολα … ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!

Ναι, αλλά όπως λέω … τι γίνεται εάν είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και δε μ’ αρέσει εμένα να τη γνωρίζω;

Ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Προέλευσή σου … είναι η ΑΓΑΠΗ. Αυτό το ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. Σου το ‘τραγουδάμε’ ξανά και ξανά. Συνεπώς, αυτό το οποίο δεν συνηχεί μαζί σου … αυτό που σε κάνει να ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ άβολα … δε μπορεί να έχει τη Δόνηση την οποία εσύ τώρα έχεις φτάσει. Συνεπώς, δεν αποτελεί τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ. Μόνο αυτά που συνηχούν μαζί σου … αυτά που σε κάνουν να ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΜΟΡΦΑ … είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

Παρόλα αυτά, η σύγχυση είναι … μήπως απλά δε θέλω να χειριστώ την Αλήθεια;

Την χειρίζεσαι την ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Μένοντας μέσα στο ΦΩΣ και μέσα σε όλα όσα σε κάνουν ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ … ζεις μέσα στη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ. Σε κανενός άλλου … στη δική σου. Εάν ΑΙΘΣΑΝΕΣΑΙ άβολα για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ … είναι γιατί αυτό δε βρίσκεται σε σύμπτωση με το ποια εσύ ΑΛΗΘΙΝΑ είσαι.

Διαβάζεις … ότι η Γη σου αυτή και οι άνθρωποι που την κατοικούν … είναι σκλαβωμένοι … ακόμα και στη ζωή μετά θάνατο. Όλα αυτά είναι παγίδα … γιατί έχεις μέσα σου ένα πρόγραμμα υπολογιστή … Σωστά;

Ναι, δε διαβάζω συνήθως ή δε ‘πέφτω’ από τέτοιου είδους πράγματα. Παρ’ όλα αυτά όμως κινήθηκα διαμέσου του να μην ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ καλά, γιατί ΝΟΙΩΘΩ ότι είμαστε συχνά κάποιου είδους πρόγραμμα και αυτό το συγκεκριμένο γραπτό με απομύζησε. Μου γύρισε τον κόσμο τα πάνω κάτω για ένα 24ωρο … Αλλά, βγήκα ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ … και ένοιωσα πως πολλά από αυτό ήταν … αναμοχλεύσεις φόβου. Υποθέτω ότι είναι καλό να το κάνεις αυτό, για τον εαυτό σου, πού και πού.

Γιατί; Τι αποκόμισες από αυτό … πέρα από την αναταραχή … τη μεγάλη αναταραχή.

Ίσως να με βοήθησε να μεγαλώσω λίγο παραπάνω.

Νομίζεις ότι το έκανε;

Κατά ένα τρόπο. Το προσπέρασα … δουλεύοντάς το από μόνη μου. Αυτό μου έδειξε ‘περισσότερα’ για τον εαυτό μου. Παρόλα αυτά, με οδήγησε να θέλω να μάθω περισσότερα γύρω από ‘Το Παιχνίδι’ στο οποίο λέτε ότι βρισκόμαστε. Αυτήν την ψευδαίσθηση. Κάποια πράγματα από αυτό είχαν νόημα από αυτή την πλευρά.

Αγαπημένη φίλη. Ώστε, θέλεις να σκάψεις ακόμα βαθύτερα μέσα σ’ αυτό; Καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί. Όμως, θα έρθουμε σε αντίθεση μαζί σου λέγοντας … ότι πολλά από αυτά τα οποία θα ήθελες να μάθεις γι’ αυτήν … δεν τα μπορείς … καθότι βρίσκεσαι μέσα σε αυτήν.

Τα ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ που έχεις για Σένα … τον Εαυτό σου … Αγάπη … Χαρά … Ευτυχία … Συμπόνια … Ευγνωμοσύνη … κλπ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ που σου επιτρέπουν να ΣΕ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ … σου επιτρέπουν επίσης να ‘νικάς το σύστημα’ … εάν το θέλεις.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ.

Και όσο πιο ελεύθερη γίνεσαι … τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις ‘Το Παιχνίδι’ … και τόσο περισσότερο μαθαίνεις πώς να το παίζεις! Κι όσο καλύτερη γίνεσαι σ’ αυτό … τόσο περισσότερο ‘βλέπεις διαμέσου’ αυτής της ψευδαίσθησης και ενώνεσαι μέσα στην ΑΛΗΘΕΙΑ του εαυτού σου.

Συνεπώς, έχω επίγνωση όλου του εξωτερικού προγραμματισμού / ελέγχου … μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης … της οικονομίας … των κυβερνήσεων … όλων των ψεμάτων κλπ. Όμως, είμαστε μαζί πραγματικά και μέσα σε ένα ‘εσωτερικό’ πρόγραμμα; Υπάρχουν εσωτερικά προγράμματα ‘στις διεργασίες μας’ που μας ρίχνουν; Που μας κρατάνε από το να Είμαστε η ΑΛΗΘΕΑ του Φωτός μας; Που Καταστέλλουν τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ μας κλπ.;

Η απάντησή μας σε σένα είναι ΟΧΙ. Όχι με τον τρόπο που το φαντάζεσαι … σαν ‘εμφυτεύματα’ … όπως προτείνει το γραπτό αυτό.

Υπάρχει σίγουρα ζήτηση από αυτούς που δε συνηχούν με το Φως την ώρα αυτή … να ελέγχουν και να καταστέλλουν και να ρίχνουν … αναμφισβήτητα. Αλλά αυτά γίνονται με εξωτερικές τακτικές που μπορούν μετά να επηρεάζουν τις εσωτερικές διεργασίες. Ταυτόχρονα το μυαλό και το σώμα.

Εννοείται πράγματα όπως οι ψεκασμοί, τα εμβόλια, τα τρόφιμα κλπ.;

Ναι, αυτά ακριβώς εννοούμε και ακόμα περισσότερα. Υπάρχουνε σε δράση πραγματικότητες υποσυνείδητες … από τις οποίες επηρεάζεται το Άτομο και δεν έχει επίγνωση γι’ αυτές. Κι αυτό γίνεται κατά πολύ μέσω των μέσων ενημέρωσής σας και σίγουρα με τη μουσική που ‘ταΐζουν’ σε τόσα πολλά άτομα της νεότερης γενιάς.

Είναι σημαντικό αυτοί που συνειδητοποιούν ότι χάνουν τον έλεγχο να ‘κρατάνε’ τους νεότερους. Πολλοί απομυζούνται ασυνείδητα από όλο αυτό και σας λέμε … ότι η κατάσταση αυτή δεν υπηρετεί Το Όλον.

Σας λέμε επίσης … ότι σας προσφέρουμε το κλειδί. Σας το προσφέρομε στο πιάτο … Το κουνάμε μπροστά στη μύτη σας. Δηλώνουμε ξανά …

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ … Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ … ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

Το καταλαβαίνω. Πράγματι! Αλλά θα πρέπει πραγματικά να είναι κανείς δυνατός προκειμένου να μην υποκύπτει στην ‘αρνητικότητα’ που συχνά θέλει να εξουσιάζει. ΝΟΙΩΘΕΙΣ ότι κάποιες φορές αυτό μοιάζει με μια ατελείωτη ‘μάχη’.

Καταλαβαίνουμε γιατί χρησιμοποιείς τη λέξη αυτή. Αλλά θα σε διορθώσουμε … στο ότι δεν είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ.

Σίγουρα, αλλά έτσι μοιάζει κάποιες φορές. Μη με παρεξηγείτε … Μ’ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ. Όλα αποκτούν νόημα όταν είμαι σε φόρμα. ΤΟ ΠΙΑΝΩ … όταν είμαι σε φόρμα. Απλά όμως δεν είμαι πάντα σε φόρμα! Και εσείς μας ζητάτε να είμαστε … προκειμένου να απελευθερωθούμε. Προκειμένου να πιάσουμε το κλειδί, να το βάλουμε στην κλειδαριά, να το γυρίσουμε, να ανοίξουμε την πόρτα και ΜΠΑΜ!

Σας προτρέπουμε … πως όσο περισσότερο έχετε επίγνωση για τη διαφορά που βλέπετε σε σας και συνεπώς σε, ΟΛΑ … τόσο περισσότερο αποκτάτε την αποφασιστικότητα να απελευθερωθείτε από τον προγραμματισμό. Κι όπως λέμε … ‘να νικήσετε το σύστημα’. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ … ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ!

Το πνεύμα σας μπορεί να αποθαρρυνθεί … τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας μπορούν να σφετεριστούν εάν επιτρέψετε σε όλα όσα σας ταΐζουν να γίνουν η ΑΛΗΘΕΙΑ σας!

Ενδιαφέρουσα η λέξη σφετερίζομαι που χρησιμοποιείτε : ‘Να καταλάβεις ή να κατέχεις δίχως το δικαίωμα’ …

Τη χρησιμοποιούμε εσκεμμένα … καθότι … αυτή είναι η πρόθεση αυτών που δεν … θέλουν τη στιγμή αυτή μέσα στην καρδιά τους την ελευθερία Μέσα / Ως / Διαμέσου / Της Αγάπης. Πρόθεσή τους είναι να κάνουν την ψυχή να ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ τόσο απογοητευμένη … και να έχει τόση δυσαρέσκεια με την τύχη της. Θέλουν να κάνουν το Άτομο να ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ … και να χάνει το κομμάτι του εκείνο της Ευτυχίας … μέσω ενός διαρκούς βομβαρδισμού από προγραμματισμούς όλων όσων είναι άθλια και καταστροφικά.

Ωραία, συνεπώς να σας ζητήσω να μας δώσετε λίγα ακόμα για την ‘ψευδαίσθηση’ … Απλά λίγα επιπλέον απ’ όσα μπορώ να πιάσω;

Όταν εσύ Blossom, είσαι στη σκηνή σ’ ένα έργο … Έχεις την επίγνωση ότι είσαι σ’ ένα έργο … σ’ ένα έπος, ή σε μια κωμωδία … και ότι παίζεις, ότι δεν είναι αυτό αλήθεια. Είναι κάποιουείδους απόδοση ρόλου. Προσποιείσαι ότι είσαι κάποιος άλλος.Υποδύεσαι ότι είσαι κάποιος που δεν είσαι. Σωστά;

Ναι.

Αυτό κάνετε και στη Γη … παίζετε έναν ρόλο.

Ναι, αλλά για ποιο λόγο; Ποιος είναι το κοινό;

ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Έχουμε μιλήσει για Το Παιχνίδι … για Το Πείραμα της επέκτασης της ΑΓΑΠΗΣ Μέσα / Ως / Διαμέσου / Του ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ.

Είναι μια απίστευτη ευκαιρία … για την έκφραση της ΑΓΑΠΗΣ όπως ποτέ της δεν είχε την ευκαιρία να το κάνει πριν … σε όλες της τις διάφορες μορφές … σε όλες της τις διάφορες Δονήσεις … του εαυτού της.

Η ελεύθερη επιλογή την έφερε στον τόπο μέσα στον οποίο τώρα ζείτε. Για κάθε αιτία συνειδητής έκφρασης του ατόμου … εντούτοις όμως, του συλλογικού εαυτού της ψυχής.

Μέσω της ελεύθερης επιλογής … πάρθηκαν αποφάσεις για την αλλαγή της κατεύθυνσης της πορείας που ακολουθούσε. Έτσι … ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ … και που θα συνεχίσουμε να σας λέμε … εκτινάσσουν προς τα μπρος.

Όλα όσα ήρθατε στη Γη να κάνετε … εκτινάσσουν προς τα μπρος …

ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ …

ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΟ …

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΤΕ Σ’ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ …

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ …

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ.

Έγκειται στον Καθένα σας το πώς επιλέγει να το κάνει αυτό να συμβεί … με το δικό του τρόπο … ή μορφή ή όχι!

Ο Καθένας σας είναι μέρος Του Όλου … ο καθένας σας ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ το πιο υπέροχο μονοπάτι ‘έξω από εδώ’ … όπως θα λέγατε.

ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΡΩΤΗΜΑ.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΕΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΦΡΕΣΚΟΥ, ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.

Διασφαλίζετε ως απέραντο σύμφωνο της φυσικής ενσάρκωσης της ΑΓΑΠΗΣ … Με/Ως/Διαμέσου/ΑΥΤΗΣ … ότι τώρα είναι η ώρα να το κάνετε αυτό … κι αυτό … το καταφέρνετε με το κάθε σας χαμόγελο … την κάθε είδους σκέψη σας, λόγο ή πράξη.

Δείχνετε το δρόμο προς την εστία Αγαπημένες, πολυαγαπημένες Ψυχές. Εσείς είσαστε Αυτοί που δείχνουν το δρόμο … και μπορούμε να δούμε από τη θέση που έχουμε την τύχη να έχουμε … όλους αυτούς που ακολουθούνε πίσω σας … με θάρρος στην καρδιά τους και τη ΓΝΩΣΗ μέσα στην Ύπαρξή τους … πως επιτέλους … μετά από ένα τέτοιο, πολύ, πολύ, πολύ μακρύ ταξίδι … ότι βαδίζουν μέσα στο Φως και την Αγάπη προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ότι θα πρέπει να το αφήσουμε εδώ. Σαςευχαριστώ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ … ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΚΟΜΑ. Εκεί ψηλά όπου ανήκω … μέσα στην ΑΓΑΠΗ … Και όντως … ΕΙΜΑΙ … ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

Είμαστε τόσο Ευγνώμονες για την ευκαιρία αυτή … ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.


Website: Blossom Goodchild
Μετάφραση: Con

Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to subscribe to Blossom Goodchild's mailing list and receive her channelings directly, you can do this here (right upper corner).