Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Ελληνικά > Blossom Goodchild - 6 Μαρτίου 2015

Blossom Goodchild - 6 Μαρτίου 2015

λή σας ημέρα. ΝΟΙΩΘΩ μια πολύ Ανώτερη δόνηση σε σχέση με τελευταία, και γι’ αυτό θα ήθελα σήμερα να μιλήσουμε. Υποθέτω ότι θέλετε, έτσι;

Φυσικά. Όπως πάντοτε λέμε, χαιρόμαστε να ‘βρισκόμαστε’ μαζί σου και με όλους όσους επιλέγουν … με ΑΓΑΠΗ … ν’ ακολουθούν τις συνομιλίες που έχουμε μεταξύ μας.

Υπέροχα φίλοι μου. Υπέροχα. Για ποιο πράγμα θα θέλατε να μιλήσετε;

Θα θέλαμε να μιλήσουμε γι’ αυτά που ΞΕΡΕΤΕ ως Υποπροϊόντα.

Λοιπόν, αυτό με ξαφνιάζει. Για συνεχίστε …

Με Αγάπη στον Καθένα και με τον Καθένα σε Αγάπη … θα θέλαμε να συζητήσουμε για τις περιστάσεις οι οποίες μπορούν να διασφαλίσουν μια γόνιμη κίνησή σας μέσα στις Ανώτερες δονήσεις που σας περιμένουν.

Ωραία … ΝΟΙΩΘΩ να ζαλίζομαι … Πάμε λοιπόν!

( Έκανα ηχογράφηση … αλλά, για κάποιο λόγο που δε τον γνωρίζω … η ποιότητα της ηχογράφησης ήτανε πολύ άσχημη και δεν ακούγονταν καλά … οπότε παραθέτω το κείμενο εδώ.)

Κείμενο 06.03.15

Γεια σας και σήμερα … σε όλους εσάς που βρίσκετε το χρόνο ν’ ακούσετε αυτά που προσφέρουμε … με λέξεις μέσω αυτής της φίλης … αυτού του οχήματος … που έτσι την αποκαλούμε … πειράζοντάς την … και που την λένε Blossom.

Πολυαγαπημένες ψυχές, έχουμε έρθει στον κόσμο σας με σκοπό να σας βοηθήσουμε. Ερχόμαστε … όπως έχουμε πει και πριν … για να σας ωθήσουμε μπροστά … Για να σας δώσουμε θάρρος … Για να σας παρέχουμε τη ΓΝΩΣΗ αυτού που βαθιά μέσα σας … ήδη ΞΕΡΕΤΕ.

Δε μπορείτε να αρνηθείτε ότι η ΑΙΘΣΗΣΗ που έχετε μέσα σας … όταν είσαστε … όπως θα λέγατε … σε φόρμα, γεμίζει με αγαλλίαση όλη σας την ύπαρξη. Θα μπορούσατε να χοροπηδάτε από Χαρά … όπως λένε. Όταν ΝΟΙΩΘΕΤΕ ανεβασμένοι και ενθουσιασμένοι θα μπορούσατε να κάνετε το γύρο της Γης πέντε φορές το λεπτό.

Πολυαγαπημένοι φίλοι … σε τούτο το στάδιο της ‘καριέρας’ σας … θα λέγαμε χαριτολογώντας … ότι θα ήτανε απίθανο να κάνετε κάτι τέτοιο … το γύρο δηλαδή αυτόν της Γης. Αλλά, η ΑΙΣΘΗΣΗ του να ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ … μπορεί να είναι τόσο περιπετειώδης όπως εάν ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ.

Συνεπώς, σας λέμε και ΞΕΡΟΥΜΕ ότι είσαστε σ’ αυτό το δρόμο … τον οποίο εμείς σας φέρνουμε κι αυτό δεν αποτελεί πια είδηση. Είναι απλά μια υπενθύμιση … για να σας κρατάει στην πορεία σας μπροστά … ανατείνοντας το πνεύμα σας … ανεβάζοντας τις δονήσεις σας.

Έτσι, σας υπενθυμίζουμε ότι με το να ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ αυτά που επιθυμείτε να ΝΟΙΩΘΕΤΕ … με το να επικαλείστε αυτήν την ΑΙΣΘΗΣΗ από βαθιά μέσα σας … επιτρέπετε στις Ανώτερες Δονήσεις του εαυτού σας να εισχωρήσουν μέσα σας. ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ μέσω της φαντασίας … είναι σα να δίνετε στα πράγματα την ίδια δύναμη όπως εάν τα κάνατε.

Δεν παρερμηνεύουμε τα λόγια που σας λέμε. Σας λέμε ότι αυτό είναι Άκρως εφικτό. Ο ενθουσιασμός αυτός που έχετε … είναι αυτός που φέρνει τη Λάμψη στην Ύπαρξή σας.

Παρόλα αυτά, μπορεί να μη ΝΟΙΩΘΕΤΕ πάντοτε ότι έχετε την Ενέργεια για κάτι τέτοιο. Κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε πόνους που παύουν ‘την εκτέλεση’ κάποιων πραγμάτων, που εάν τα κάνατε θα ΝΟΙΩΘΑΤΕ χαρά. Γι’ αυτό, σας λέμε … κάντε τα λοιπόν με το νου σας. Σας προτρέπουμε αυτές τις ημέρες … να έχετε μια πιο πρόσφορη σύνδεση της καρδιάς σας με το νου, φέρνοντας μέσα στην πραγματικότητα την ΑΙΣΘΗΣΗ της πραγμάτωσης των πραγμάτων αυτών. Κι αυτό με το να κάνετε αυτά … και εκείνα … τα οποία ενδεχομένως να ΝΟΙΩΘΕΤΕ ότι δε θα μπορούσατε να κάνετε αλλιώς. Δηλαδή, σας συνιστούμε να κάνετε … αυτό που επιθυμείτε … μέσω της νοητικής συγκέντρωσης.

Να επιτρέψετε στον εαυτό σας να δει την ταινία μέσα στο μυαλό σας … όπου κάνετε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε να κάνετε.

Βλέποντας και συνδέοντας την καρδιά σας στο θέαμα … και συνεπώς, έχοντας την ΑΙΣΘΗΣΗ τους … σας λέμε πως κατά κάποιο τρόπο … πραγματικά τα ΚΑΝΕΤΕ.

Ίσως να πείτε ότι δεν είναι έτσι. Γιατί, ίσως να θέλατε να κάνετε … για παράδειγμα … μπάντζι τζάμπινγκ (άλμα στο κενό δεμένοι με σχοινί). Κατά φύση δεν το κάνετε. Όμως, θα λέγαμε … ότι η ΑΙΣΘΗΣΗ του μπάντζι τζάμπινγκ, δεν προκύπτει από τη φυσική δράση. Προκύπτει από την ΑΙΣΘΗΣΗ που έχετε στην καρδιά σας όταν το κάνετε.

Αυτός που ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ δεν είναι ο νους σας.

Η καρδιά σας είναι αυτή που ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ.

Έτσι, κάνοντας το λεγόμενο ‘μπάντζι τζάμπινγ’ με τη φαντασία σας … με πλήρη αυτοσυγκέντρωση … υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να μπορέσετε να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ αυτού που στην πραγματικότητα ‘θα’ ΑΙΣΘΑΝΟΣΑΣΤΑΝ … όπως εάν το κάνατε κατά φύση.

Κάντε το πράξη λοιπόν αυτό … σε όλα τα πράγματα που επιθυμείτε να κάνετε.

ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ τα … ΓΝΩΡΙΣΤΕ τα … σα να’ ναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

Με τον τρόπο αυτό φέρνετε την επιθυμία σας ολοένα και κοντύτερα προς τη Δόνηση εκείνη που επιλέγετε να αντηχήσετε.

Όσο περισσότερο ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ την αντήχηση της συχνότητας αυτής με την οποία Δονείστε … τόσο πιο ζωντανοί γινόσαστε.

Από άλλη σκοπιά εντούτοις … αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα για το οποίο σας μιλάμε … ακόμα και όταν ενδεχομένως ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ κάπως αποκαρδιωμένοι … όταν ενδεχομένως έχει εισέλθει μέσα στην Ύπαρξή σας η λύπη … λόγω συγκεκριμένων περιστάσεων που έχουν διαδραματιστεί … να θυμόσαστε πάντοτε να ανασαίνετε Με / Ως / Διαμέσου / της Αγάπης.

Την ΑΓΑΠΗ που είναι παντού τριγύρω σας.

Επαναλαμβάνουμε τα πράγματα αυτά ξανά και ξανά και ξανά και επαναλαμβάνουμε … ότι επαναλαμβάνουμε τα πράγματα αυτά ξανά και ξανά και ξανά … απλά ως υπενθύμιση. Έτσι ώστε όταν συμβαίνουν συμβάντα σαν αυτά που σας μιλάμε … να θυμόσαστε να ενεργείτε έτσι. Και συνεπώς, να επωφελείστε από αυτές τις καταστάσεις.

Θα ΝΟΙΩΣΤΕ αμέσως τη διαφορά. Γι’ αυτό, επεκτείνετε τη γνώση ετούτη της αναπνοής Με / Ως / Διαμέσου / της Αγάπης πάντοτε … Με / Ως / Διαμέσου / κάθε ανάσας που παίρνετε και κατόπιν Αγαπημένοι μας φίλοι, θα αρχίσετε να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ αυτά για τα οποία σας μιλάμε … και θα καταλαβαίνετε πότε το ‘Πιάνετε’ το πράγμα … που είναι και ο λόγος για τον οποίο επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά και ξανά αυτά … ώστε να κατακαθίσουν μέσα στην Ύπαρξή σας … και να γίνονται αυτόματα.

Με την αναπνοή της … την εισπνοή της … αυτής της Αγάπης … δε θα χρειάζεται να σας υπαγορεύει η σκέψη το τι τελικά κάνετε. Θα το κάνετε απλά και φυσικά … δίχως να’ ναι απαραίτητη η υπενθύμιση.

Κι αυτό θα σας φέρει την Ευτυχία για την οποία επίσης σας μιλάμε.

Νομίζετε ότι μπορεί να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ την Ευτυχία … Ως έναν βαθμό, και φυσικά τη ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. Όμως, σας λέμε Αγαπημένοι μας φίλοι, η Ευτυχία αυτών που είναι να έρθουν … είναι πέρα από την Ευτυχία που ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ σε τούτη την αντήχηση … σε τούτη τη Δόνηση του πλανήτη σας. Όσο κινείστε ολοένα και Ψηλότερα … η Ευτυχία σας επεκτείνεται και γίνεται μεγαλύτερη … πιο πέρα από αυτό που δύναστε να βιώσετε μέσα στη Δόνηση που τώρα βρίσκεστε.

Πόσο συχνά δε σας έχουμε ζητήσει να ανατείνετε το πνεύμα σας; Το κάνουμε αυτό γιατί ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τα οφέλη που προκύπτουν.

Μάθαμε να αποδεχόμαστε ότι αυτό δεν είναι πάντοτε δυνατό και σίγουρα όχι σε συγκεκριμένα μέρη του πλανήτη σας όπου η Δόνηση της Ενέργειας είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Όμως, δε το βλέπετε; Πως μπορώντας να το κάνετε αυτό για τον εαυτό σας … βοηθάτε αυτούς που τη στιγμή αυτή της ζωής τους δε μπορούν να το κάνουν μόνοι τους. Είναι τόσοι πολλοί οι θλιμμένοι τους οποίους βοηθάτε … αυτοί που είναι αποκαρδιωμένοι … και που δεν έχουν πια το κουράγιο να συνεχίσουν.

Απλά, Αγαπημένοι μας φίλοι … προσπαθώντας να γελάσετε … να χαμογελάσετε … να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ Ευτυχία … βοηθάτε πάρα πολλές ψυχές που δε μπορούν να το κάνουν.

Ανατείνοντας το πνεύμα σας … ανατείνετε επίσης τις Ενέργειες που περικυκλώνουν … και που απορροφούν τις αρνητικές καταστάσεις. Εάν θέλετε … αλλάζετε ουσιαστικά την ενέργεια του αέρα.

Είναι χρήσιμο … εάν επιλέγατε να καθίσετε και να διαλογιστείτε σκεπτόμενοι συγκεκριμένα μέρη που το χρειάζονται αυτό. Όμως, μην ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ότι δεν κάνετε αυτό το οποίο θα μπορούσατε να κάνετε … εάν δεν το κάνετε. Γιατί σας τονίζουμε για μια φορά ακόμα … ότι με το να έχετε πλήρη Ευτυχία Μέσα / Ως / Διαμέσου / της Αγάπης για τους εαυτούς σας … ανατείνετε ακαριαία Το Όλον … του οποίου τα Πάντα … και Όλοι αποτελούν μέρος. Είτε αυτοί το θέλουν είτε όχι. Είτε ΝΟΙΩΘΟΥΝ ότι ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ μέρος του, είτε όχι.

Τίποτε δε γίνεται ν’ αλλάξει το γεγονός αυτό.

ΟΛΟΙ σας είσαστε μέρη ΤΟΥ ΟΛΟΥ. ΤΗΣ ΜΙΑΣ … ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

Γι’ αυτό χαμογελάμε λέγοντάς σας … επαναλάβετε μαζί μας … ‘Δεν υπάρχει τίποτε άλλο … παρά Αγάπη’.

Όσο περισσότερο το επαναλαμβάνουμε αυτό … τόσο περισσότερο το καταλαβαίνετε σε βαθύτερο επίπεδο της ΓΝΩΣΗΣ, που νομίζετε ότι ήδη έχετε. Το να αποδεχτείτε το ότι τα Πάντα/Όλοι είναι ΑΓΑΠΗ το μπορείτε. Το αποδεχόσαστε … και όμως, το να το εμβαθύνετε μέσα σας … σας επιτρέπει και να το καταλάβετε … έτσι ώστε η αντίδρασή σας σε τούτη την κατανόηση … να εκφράζεται από μόνη της με μια πιο Ευτυχή συμμετοχή σε τούτη την Αγάπη. Βλέπετε πώς έχει;

Όταν ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ μεγάλη Ευτυχία, όταν ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι την ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ κάποια συγκεκριμένη μέρα … η έκφραση αυτή της πλείστης Ευτυχίας που ενδεχομένως έχετε να νιώσετε εδώ και καιρό … φανταστείτε τότε, να την ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ έτσι ακριβώς παντού στον κόσμο οι Πάντες και τα Πάντα. Δε θα συνέβαινε τότε στα σίγουρα μια ακαριαία ανάταση;

Πόσο πολύ θα βοηθούσατε τους Πάντες εάν μοιραζόσασταν αυτή την Ευτυχία … με τη ΓΝΩΣΗ ότι οι Πάντες και τα Πάντα ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ το ίδιο.

Και σας προτρέπουμε όταν ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ κάπως κακόκεφοι … ίσως να ζητούσατε από αυτούς εκεί έξω που ΝΟΙΩΝΘΟΥΝ τη μεγάλη Ευτυχία, να τη μοιραστούν μαζί σας. Είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Αρκεί να το ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ αυτό.

Αγαπημένοι μας φίλοι, Πολυαγαπημένες γενναίες πτυχές του εαυτού της ψυχής σας που δεχθήκατε την ευκαιρία να βρίσκεστε επάνω στον πλανήτη σας τον καιρό αυτό … σας λέμε τώρα … Ότι αυτό που πετυχαίνετε είναι να βοηθάτε το Θείο πλάνο πολύ περισσότερο από ό,τι ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

Όντας παράδειγμα Αγάπης και Φωτός … σε όλα όσα σας έρχονται … Αλλάζετε τον κόσμο σας σε έναν Ανώτερο τόπο στον οποίο αυτός έχει το δικαίωμα να κατοικεί. Εκεί που ΕΣΕΙΣ έχετε το δικαίωμα να κατοικείτε.

Συνεχίστε να συνεχίζετε … Είμαστε μαζί σας με Δύναμη, Ενέργεια και Θεϊκή Αγάπη

Πάντοτε θα είμαστε μαζί σας με τον τρόπο αυτό. Και για τώρα … είναι ώρα να σας αφήσουμε. Πολλά ευχαριστώ. Με / Ως /Διαμέσου / Της Αγάπης.

Σας ευχαριστώ. Έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε;

Όχι, παρόλα αυτά, υπάρχει κάτι που θα θέλαμε να προσθέσουμε, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, μόνο που … υιοθετώντας αυτό το νέο τρόπο … μου λείπει η κουβέντα μας … η κουβέντα που έχουμε μεταξύ μας. Δε θα μπορούσαμε να ανταλλάσσουμε κουβέντες πού και πού … ώστε κάποιες φορές να χρησιμοποιούμε τον παλιό τρόπο και άλλες τον καινούργιο;

Το γνωρίζουμε ήδη αυτό … και έχουμε σχέδια για κάτι τέτοιο … αργότερα.

Θαυμάσια. Εντάξει. Οπότε, για τώρα ... να κάνουμε ίσως λίγο και από τα δύο;

Ίσως να μπορούμε.

ΝΟΙΩΘΩ πως ίσως να κάνουμε ή το ένα ή το άλλο, σε τούτη τη φάση όμως, ‘εφόσον ήδη σας παρουσίασα’ …. δε νοιώθω να θέλω να μπω σε μια περαιτέρω συνομιλία μαζί σας.

Το καταλαβαίνουμε και αυτό. Όλα είναι καλά. Θα δεις.

Φίνα! Σας ευχαριστώ πολύ. Με Αγάπη και Ευχαριστίες.

Έτσι. Με / Ως / Μέσω / Της Αγάπης … προς ΟΛΟΥΣ


Website: Blossom Goodchild
Μετάφραση: Con

Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to subscribe to Blossom Goodchild's mailing list and receive her channelings directly, you can do this here (right upper corner).


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge