Home > > Blossom Goodchild - 12 Απριλίου 2015

Blossom Goodchild - 12 Απριλίου 2015

Γεια σας. Να ‘μαστε ξανά. Πάντa περιμένω αυτή την ώρα.

Όντως, είναι χαρά όλων μας να επικοινωνούμε με τον τρόπο αυτό.

Ίσως να γνωρίζετε για το ότι θέλω να κάνω μιαν ερώτηση εκ μέρους ενός επιστήμονα που αναζητεί την απάντησή του στην έρευνα που κάνει. Έχει σχέση με αυτά για τα οποία μας μιλήσαμε κάποιες βδομάδες πριν και την Αλήθεια για το εάν ή όχι η πραγματικότητά μας περιορίζεται/δεσμεύεται ή εγκλείεται από μια τεχνητά φτιαγμένη ‘φούσκα’ μέσα στο απώτερο και απεριόριστο σύμπαν, το οποίο την περιέχει;

Θα απευθυνθούμε στο θέμα αυτό έτσι ακριβώς. Φυσικά η Γη σας ενυπάρχει μέσα/πάνω σε Ενέργεια. Γιατί ΟΛΑ όπως ξέρετε, είναι φτιαγμένα από αυτήν. Για το εάν ‘εγκλείεται’ … θα λέγαμε ‘Ναι, το κάνει’. Αλλά, όχι με τρόπο που να περιορίζει, δηλ. να είναι φυλακισμένη μέσα σε μια φούσκα.

Το θέμα της Γης σας … το θέμα της Ενέργειας της Γης σας … διαφέρει πολύ από αυτό έξω από την ατμόσφαιρά σας και αλλάζει διαρκώς καθώς εκτείνεται μέσα στο μεγαλύτερο χώρο. Δεν υπάρχει κάποια φούσκα που να περιορίζει τη ‘δράση’ της … ούτε επάνω στη Γη, ούτε μέσα στις διαστάσεις όπου πετάει η ψυχή κάποιου … όταν δεν είναι πια μέσα στο φυσικό του σώμα.

Παρόλα αυτά όμως, υπάρχει κάποιο πλέγμα. Ίσως να το γνωρίζετε αυτό … ότι διαμορφώνονται Ενεργειακά μοτίβα διαμέσου/μέσα σε αυτό το πλέγμα. Είναι η ‘Κινούμενη Ενέργεια’. Και αυτή ανταποκρίνεται παντοτινά σε αλλαγές προκειμένου να διατηρήσει τη ‘μορφή’ … με τον τρόπο που της πρέπει.

Εάν υπήρχε κάποια περιοριστική φούσκα … πώς θα ήταν δυνατόν να ρέει η Ανώτερη Ενέργεια από την Ανώτερη Αγνή Αγάπη διαμέσου της ίδιας σας της ανάσας … εάν υπήρχαν φραγμοί;

Δεν υπάρχει περιορισμός όταν κάποιος αφήνει την ύλη. Κάποιοι προτείνουν ότι βρισκόσαστε μέσα σε μια φάκα … και όταν έχετε υλική μορφή, και όταν όχι, και πως το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να παραμένετε μέσα στη φάκα αυτή συνεχίζοντας να επιστρέφετε και να επιστρέφετε ξανά στην υλική μορφή … δίχως ποτέ να υπάρχει διέξοδος.

Δεν είναι ωστόσο ετούτη η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ. Απέχει κατά πολύ.

Με τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ … είσαστε υλικές μορφές που περιέχουν την πιο Ακτινοβολούσα πτυχή της Φωτεινής Ψυχής που είναι μέρος το Όλου του εαυτού σας. Και βιώνετε τη ΖΩΗ με τον τρόπο που επιλέγετε.

Κάποιοι ίσως διαφωνήσουν μαζί σας εδώ … γιατί ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ότι ελέγχονται με τόσους πολλούς τρόπους, που δε διαθέτουν πραγματικά τις επιλογές για τις οποίες μιλάτε.

Όμως, με όλο το σεβασμό … Τις έχετε.

Μπορείτε να επιλέξετε να συμπεριφερθείτε με τον τρόπο που ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ότι αρμόζει. Κύρια φυσικά … το επαναλαμβάνουμε … ο μόνος τρόπος για να ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ είναι από το μέρος εκείνο μέσα βαθιά από την καρδιά σας … από το μέρος εκείνο που προσφέρει ΑΓΑΠΗ. Αυτό αναβλύζει πάντοτε … σας είναι πάντοτε διαθέσιμο … ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΕΤΕ … ή μπορείτε να επιλέξετε να βλέπετε τα πράγματα με ετούτη την ψευδαίσθηση της πυκνότητας … και να επιτρέψετε στις σκέψεις που κάνετε να σας παίρνουν όσο μακρύτερα γίνεται από τον εαυτό σας.

Αυτή είναι η πρόθεση αυτών που ‘ΝΟΜΙΖΟΥΝ’ ότι μπορούν να σας ‘καταλάβουν’. Αλλά, εάν ΞΕΡΑΤΕ … εάν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΑΤΕ τη δύναμή σας και την αλήθεια για τις ικανότητές σας … ΤΙΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα μπορούσε να αποσπάσει την ουσία σας …

ΑΓΑΠΗ.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ … ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ.

Μοιάζει με το παιδί που μαθαίνει ότι 1+2=2, 2+2=4 κλπ. Αυτά είναι στοιχειώδη πράγματα. Τα βασικά για το ότι κάτι πάει πολύ, πολύ μακρύτερα από το Άτομο, θα γίνονταν ποτέ ορατά, εφόσον αυτά πρώτα κατανοηθούν σε σχέση με τα βασικά τους.

Έτσι συμβαίνει και με την ΑΓΑΠΗ.

Ναι, την ΞΕΡΕΤΕ την ΑΓΑΠΗ … με διάφορους τρόπους και με τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ … Αλλά, εάν αναλαμβάνατε κατηγορηματικά να ψάξετε βαθύτερα και βαθύτερα … μελετώντας διαρκώς … απλά από την προοπτική του να ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗ … τότε όπως και στην αριθμητική … θα ανακαλύπτατε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα ΣΕ ΑΥΤΗΝ … και θα κερδίζατε ακόμη περισσότερη ενδοσκόπηση ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

Σας μιλάμε για την αναπνοή … για να μπορέσετε να είσαστε λίγο περισσότερο συνειδητοί στο πώς αναπνέετε. Όμως, εάν βρίσκατε τον καιρό να μελετήσετε την ανάσα … θα βρίσκατε επίσης ακόμη μεγαλύτερη μαγεία γύρω από το ζήτημα αυτό της ‘αναπνοής’.

Δεν είναι το ότι τη θεωρείτε δεδομένη … είναι ενδεχομένως το κάπως αφελές που σας κάνει να αναβάλετε τη ‘γνωριμία σας μαζί της’.

Όμως, θα λέγατε ότι ίσως ετούτα είναι μυστικά που έχουν επίτηδες αποκρυφθεί από εμάς; Προκειμένου να μας κρατάνε ‘υπό’ για να μην ανακαλύψουμε το πλήρες δυναμικό μας.

Θα απαντούσαμε ότι αυτά τα μυστικά βρίσκονται μέσα σας … αλλά δεν τα έχετε ανακαλύψει έως τώρα … οι περισσότεροι.

Όμως …

Ω! Πόσο θέλουμε να εκφραστούμε καθαρότερα επάνω στο ζήτημα αυτό.

Όταν ξοδεύετε χρόνο ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ … ΝΟΙΩΘΩΝΤΑΣ τίποτε άλλο παρά ΑΓΑΠΗ παντού γύρω σας, μέσα στα ΠΑΝΤΑ … ΑΛΗΘΙΝΑ, ΑΛΗΝΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ … τότε τα μυστικά αυτά έρχονται στο ΦΩΣ!

Ο κόσμος σας έχει ταξιδέψει τόσο πολύ προς τα κάτω, πράγμα μη αναμενόμενο σε σχέση με το πώς ξεκίνησε το όλο ‘έργο’. Αλλά, η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ως σύνολο σας έφερε έως εδώ … και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ως σύνολο … θα σας ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.

Οπότε για να ξεκαθαρίσουμε για τον ερωτώντα … Δεν υπάρχει φούσκα που να περιέχει την Ενέργεια της Γης και δεν υπάρχει φούσκα που να μας περιορίζει από το να πάμε αλλού στην Μετέπειτα ζωή;

Πως θα μπορούσαμε να σας εξηγήσουμε για την ‘Μετέπειτα ζωή’ … όταν η ίδια η ζωή δεν τελειώνει ποτέ; Δεν υπάρχει Μετέπειτα ζωή … γιατί η ζωή δε σταματάει ποτέ. Υπάρχουν φυσικά … αέναες εμπειρίες σε διαφορετικούς τόπους, χώρους και μορφές.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ … ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ … ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ.

Υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες πιθανότητες για μιαν άλλη ευκαιρία να βιώσετε τη Ζωή … Να προσφέρετε Αγάπη με κάποιον άλλο τόπο … με μια διαφορετική μορφή … Ή, εάν το επιλέξει Κανείς … μπορεί Κανείς φυσικά, να επιστρέψει … όπως το κάνουν πολλοί ξανά και ξανά … για να κερδίσουν και να δεχθούν περισσότερο από τον εαυτό τους.

Λέγεται ότι η Γη είναι ένα δύσκολο σχολείο, αλλά, και το συντομότερο μονοπάτι για να μάθεις τον εαυτό σου … είναι έτσι;

Σίγουρα είναι του Διαφωτισμού! Δε ‘σχεδιάστηκε’ για να είναι σκληρή … για να ‘ναι δύσκολη προκειμένου η μάθηση των μαθημάτων του ατόμου να ‘ναι γρήγορη. Ποια θα ήταν η Χαρά σ’ αυτό;

Δεν υπάρχει χρόνος. Η ζωή συνεχίζεται … ξανά και ξανά και ξανά … Συνεπώς, γιατί να απαιτούνταν ο γρήγορος και συνάμα τραχύς δρόμος για την Εστία;

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ σας έχει φέρει εκεί που είσαστε σήμερα. Εσείς, ο πλανήτης σας και όλα όσα ζούνε επάνω και μέσα του …

Καταλαβαίνετε/Θυμόσαστε ότι το πώς ΕΙΣΑΣΤΕ … το πώς ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ … με τη στάση και τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ της ΑΓΑΠΗΣ σας … αυτά διαμορφώνουν τον τρόπο της ζωής σας … με την κάθε σκέψη … με την κάθε πράξη που απορρέει από τη σκέψη αυτή … ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ.

ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ …

Όχι τον τρόπο ζωής κάποιου άλλου … Όχι τον κόσμο κάποιου άλλου … ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

Κι όπως σας το υπενθυμίζουμε … όσο περισσότερο δημιουργείτε ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ώστε να έχει Ευτυχία, Γαλήνη και ΑΓΑΠΗ … η Δόνηση μέσα στην οποία υπάρχετε κάνοντάς το αυτό … είναι ΕΝΟΣ Ανώτερου διαμετρήματος …

Και μετά αυτή ρέει προς τα έξω … δε μπορεί να μην το κάνει … προς το ΟΛΟΝ. Επηρεάζοντας με τον Ανώτερο δυνατό τρόπο … για το Ανώτερο Καλό ΟΛΩΝ … αυτά που παλεύουν κι αγωνίζονται μέσα σε μια δόνηση χαμηλότερη.

Δε συμβαίνει κάποιες φορές απλά μια πρόταση … μια καλή κουβέντα, ν’ αλλάξει τη διάθεση Κάποιου;

Έτσι αντιδρούν και οι χαμηλότερες δονήσεις. Όταν τους έρχονται Ανώτερες Δονήσεις … κι ενώνονται μαζί τους … δε μπορούν παρά να επηρεαστούν από αυτές. Κι έτσι, βοηθάτε το Όλον … με το να ΕΙΣΑΣΤΕ το καλύτερο της ΥΠΑΡΞΗΣ που μπορείτε να ΕΙΣΑΣΤΕ.

Η Ενέργεια που ΑΠΟΤΕΛΕΙ τον κόσμο σας αλλάζει διαρκώς. Η ενέργεια δεν παραμένει στάσιμη … γιατί αλλιώς θα έπαυε να υπάρχει. Οπότε, να πάμε πίσω στο πλέγμα που υπάρχει … και που κρατάει τα πράγματα ‘περιορισμένα’ αλλά, όχι με τρόπο που να ‘στερεί την ελευθερία του Ατόμου’;

Το πλέγμα αυτό θα λέγαμε ότι είναι η ραχοκοκαλιά του πλανήτη σας. Αλλάζει και αντιδρά στις Ενέργειες, και παρόλα αυτά, επιτρέπει επίσης στην εισροή των Ανώτερων Ενεργειών να εισέλθουν. Έχει το δικό του μοναδικό σύστημα … και θα έσκαγε το κεφάλι σαςBlossom, εάν αρχίζαμε καν να αναφέρουμε τις διεργασίες για του πώς και του γιατί όλων αυτών.

Είδατε, θα έπρεπε να είχατε επιλέξει να δουλέψετε με επιστήμονα!

Επιλέγουμε εσένα …

Ναι, το κάνατε. Βιώνω, όσο επιτρέπω στο ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ μέρος του εαυτού μου να ανοιχτεί, σε στιγμές μιας τέτοιας ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ. Απλά σε αυτήν την ΑΙΣΘΗΣΗ του να ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ … και Μ’ ΑΡΕΣΕΙ. Τις στιγμές αυτές καταλαβαίνω … πως εάν ολόκληρη η ανθρωπότητα έκανε το ίδιο … το φανταζόσαστε; Θα ζούσαμε όντως σε ένα μέρος που θα ονειρευόμασταν την άφιξη του Φωτός.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε να επανερχόμαστε με το μήνυμά μας για όσο αυτό αρμόζει. Γιατί όσο περισσότερο Κανείς φαντάζεται και ζει μέσα στην ΑΛΗΘΕΙΑ του ότι ΟΛΟΙ μπορούν να φτάσουν στο πλήρες δυναμικό τους … ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ … τόσο περισσότερο πιθανό αυτό γίνεται να γίνει … γρηγορότερα … απ’ ό,τι πιο αργά.

Γιατί θα γίνει … είναι η μοίρα της ζωής να επιστρέψει στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ της εαυτό … να βρει το δρόμο της στην εστία.

Κι όταν το κάνει;

Η ζωή συνεχίζει να επεκτείνεται με ΑΓΑΠΗ.

Δεν υπάρχει τέλος.

Ωραίο σημείο για να κλείσουμε σήμερα, εντούτοις. Πολλά, πολλά ευχαριστώ. Με Αγάπη και Φως και πολύ Χαμόγελο.

Το Φωτεινό Χαμόγελο συνίσταται πάντα!


Website: Blossom Goodchild
Μετάφραση: Con

Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to subscribe to Blossom Goodchild's mailing list and receive her channelings directly, you can do this here (right upper corner).