Home > > Sheldan Nidle - 28. april 2015

Sheldan Nidle - 28. april 2015

1 Etznab, 16 Kank’in, 11 Ik

Dratzo! Vi bringer glædelige nyheder! De første tests af et virkeligt gennemtænkt og forberedt distributionssystem er begyndt! Mange af bankfolkene, der er involveret i dette system, har meget erfaring i at lykkes med dette system. Desuden har visse europæiske medlemmer af disse gamle familier specielt betinget midlerne. De ved, hvad der er nødvendigt, for at disse midler krydser Atlanten og hurtigt sendes til jeres bankkonto. Der tages alle forholdsregler for at sikre, at disse velsignelser tjener de anvendelser, der er bestemt for dem. Arrestationer af ondsindede bankfolk og lignende sker også for at sikre, at disse operationer skal lykkes. Derfor beder vi jer om at være tålmodige og vid, at hvert aspekt af denne proces er omhyggeligt overvåget og når midlerne er modtaget, er det næste skridt i dette meget komplekse arbejde taget. Det har taget os meget længere tid at inddrive alle de stjålne midler og at begynde en ny proces, der nu giver jer mulighed for at få jeres velsignelser. Vi beder jer derfor om at være mere tålmodige. Det har taget os et meget bestemt tidsrum at nå til der, hvor vi er nu!

Når vi har taget de endelige skridt i denne meget komplicerede proces, vær klar over, at vi starter en særlig afvikling af et globalt system raffineret igen og igen af ??den mørke klike. Disse mørkets håndlangere var meget omhyggelige med at sætte et globalt system i drift med deres vidtrækkende kontrol. Hvert aspekt blev omhyggeligt givet en modkontrol for at se, om deres forbryderiske aktiviteter blev udført uden fejl. Ethvert forsøg på at tilsidesætte denne proces var rystende. Det tog således et antal medlemmer af de gamle familier og et team af specialuddannede bankfolk og advokater endelig at knække dette system. En proces i sin afsluttende testfase er kun begyndelsen på, hvad vi skal gøre næst. Vi har brug for at holde disse linjer åbne og give flere alternativer til det, vi nu har på plads i andre dele af jeres verden. Forskellige mere magtfulde nationer hjælper os. Når dette nye bank- og valutasystem kommer op at stå, så vid, at I er meget tæt på at se store forandringer i verden. Disse vil bringe jer nye styreformer og afsløring!

Vores ankomst vil være et vendepunkt for jeres globale samfund. På nuværende tidspunkt er I et splittet folk. Hver af jer har en særlig kultur og en række sprog. I har på nuværende tidspunkt ingen erindringer om, hvordan I ankom. Hver samfundsgruppe har et sammensurium af myter, der angiveligt beskriver jeres oprindelse. I har også sprog, hvis oprindelse er lige så ukendt. Kort sagt, I forstår ikke rigtig, hvem I er og hvor I kommer fra. Dette hukommelsestab blev foranlediget for længe siden for at forhindre jer i virkelig at vide, hvem I er. Når vi ankommer, skal det blive erstattet af sandheden. Vi agter at give jer jeres historie tilbage og give jer en gruppeslægtshistorie, som vil gøre en ende på denne lange forvirring. Vi vil også præsentere jer for de mangfoldige hudfarver, som galaktiske mennesker bruger. Brug disse oplysninger til at få et bedre indtryk af den menneskelige mangfoldighed og hvordan det har hjulpet os alle til at skabe de mange kulturer, der udgør vores mange tusinde stjernenationer spredt over denne galakse. Jeres fremtidige stjernenation vil blive endnu en afspejling af denne virkelighed.

Som I kan se, er I nu med på en rejse, der først vil gøre jer i stand til at se hinanden som et folk af mange farver, der er fælles om denne vidunderlige stjernenation. Denne proces er i øjeblikket begrænset til Gaia. Snart vil I spredes i hele denne stjernenation og opdage de vidundere, der findes på de andre søsterverdener af vand. Når I gør det, så husk, at I er det storslåede vidunderbarn af stjernekolonister, som for så længe siden kom her for at hjælpe med at varetage og opretholde disse dejlige verdener af vand. Meget er sket i de mellemliggende år. Bliv igen opmærksom på denne historie og lyt i jeres hjerte, hvordan I bedst på guddommelig vis tjener denne stjernenation, der kommer. Den har en storslået skæbne. Det er at bringe varig fred til denne galakse og tillade vores vidtstrakte programmer med andre galakser at nå frem til en forventet crescendo. Vi er rigtig glade for at have fået lov af Himlen til at tjene jer. Den tid, der skal bringe os sammen, nærmer sig hastigt. Kig på denne gang som det tidspunkt, hvor I fornyr jeres bekendtskaber med den del af jeres familie, som I har glemt. Denne sky af hukommelsestab vil til den tid blive nådigt fjernet.

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Vores kolleger i de gamle familier og dem, der arbejder for at ændre det nuværende uretfærdige finansielle system, er klar til at begynde det endelige sæt procedurer, der giver jer jeres velsignelser. De største forhindringer for succes er blevet ryddet af vejen! For mange årtier siden begyndte vi Opstegne Mestre en proces for at give jer den rigdom, der er nødvendig for at jeres vidunderlige projekter kan manifestere sig. I begyndelsen havde vores mange målrettede meditationer og målbevidste bønner kun en begrænset effekt på mørkets rænkespil. Men vi var vedholdende og med tiden begyndte disse glædelige visioner at have en større og større indflydelse på mørkets hensigter. Vores udholdenhed førte et par årtier senere til Himlens indgriben. Det gjorde det muligt for Anunnaki pludselig at proklamere deres troskab til en stor fred i Anchara Kontinuummet. Desuden sendte Himlen os den Galaktiske Føderation. Nu sidder vi netop på kanten af ??en ny virkelighed for menneskeheden på overfladen.

Vi velsigner og takker Himlen for sin højst glorværdige indsats på vores vegne. Mørket er nu på tilbagetog. Jeres støtte til vore bønner har frembragt de handlinger, som vi alle omhyggeligt forestillede os. Lad os tage den tid til at være nådige for, hvad der er sket. Kig på disse handlinger, når kraften af kollektiv handling kombineret med vedholdenheden, fører disse ønsker til det punkt, hvor de begynder at manifestere sig. Brug disse hændelser som et bevis på, hvad jeres positive vedholdenhed kan opnå. Når vi snart begynder at nyde disse vidunderlige fordele, tag denne indsats som et eksempel på, hvad stærke kollektive ideer kan udrette. Selv når I begynder fysisk at gennemføre disse ideer, husk på, hvordan denne grad af fokus kan udvirke mirakler. I bor nu i et voksende rige af sådanne mirakler. Brug dette koncept til at hjælpe og helbrede hinanden!

Efterhånden som I bliver klar over, hvad der i øjeblikket sker i denne virkelighed, skal I bruge denne energi til at hjælpe hinanden. Vi er i virkeligheden én. Denne storslåede enhed er kernen i disse tider. Man behøver ikke at gå til himlen for at lære, hvordan mirakler uden videre venter på jer. Jeres store åndelige kraft er, hvad denne alder handler om. Lær at værne om hinanden og at gøre tiltrængt tjeneste for Gaia. Hvert aspekt af menneskeheden og hvert område af Gaias økosystemer er dyrebart og helligt. Det er ofte nemt at glemme dette. Vi beder jer rette jeres fokus mod dette og opmuntre Moder Jord og ethvert samfund til at helbrede sig selv. Vi har energien til at ændre denne virkelighed og tillade alle at transformere de kampe, der omgiver jer. Inden i jer er ældgammel visdom, som venter på at blive afsløret og som er iboende. Det er tid til at gå ind ad og lukke denne storhed ud. Lad os mødes og manifestere stor helbredelse for alle!

I dag berørte vi nogle af de mange ting, der sker omkring denne smukke blågrønne kugle. Som I nu ved, ligger der et stort sæt velsignelser foran på jeres vej. Brug denne resterende tid til at være taknemmelige og at hjælpe Gaia med at danne et nyt forhold mellem jer og hende. Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod fra Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! og Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |