Home > > Sheldan Nidle - 5. maj 2015

Sheldan Nidle - 5. maj 2015

Således vil den kommende tid hurtigt skabe en masse koncept-ændrende begivenheder. Det vil virke meget som, da den amerikanske nation først blev født i 1781. Det er vanskeligt for jer på denne dag og alder at forestille sådan en stor omvæltning. Jeres tidligere overbevisninger vil for det meste være ændret af begivenheder, der vil komme i en stadig svimlende sekvens. Vi ved, hvor mærkeligt det må synes for jer. I en meget kort periode vil I blive kastet ind i, hvad der kan synes som en ny verden. Vi beder jer være forberedt ved i jeres sind at antage, hvor mærkeligt ting vil blive. Forestil jer, at ledelse, som I længe har taget for givet, forsvinder ved et blink med øjet. Forestil jer, vi pludselig skifter fra et tilsyneladende genfærd til en herlig virkelighed. Forestil jer, den åbne verdensomspændende tilsynekomst af Opstegne Mestre! Alt dette er kun begyndelsen. Der vil komme bevis for eksistensen af den hule Jord og I vil se Agarthanerne gøre deres offentlige entre blandt jer. I vil pludselig blive kastet fra at begynde med at være Planetariske Mennesker til hurtigt at stige til Galaktisk Menneskehed!

Som I kan se, vil jeres umiddelbare fremtid drastisk ændre den virkelighed, I lever i nu. For os er det et faktum, at I igen vil blive bekendt med dem, der regelmæssigt kommer for at hjælpe jer fra himlen og med os. Vi er jeres åndelige familier fra rummet. Vi mistede jer midlertidigt, da de atlantiske forskere sænkede jer ned i begrænset bevidsthed. Nu afventer vi jeres profeterede tilbagevenden til fuld bevidsthed. I mellemtiden er I blevet regeret af Anunnaki og for nylig kun af de mørke håndlangere, der for længe siden blev udpeget af ??de selv samme Anunnaki. Disse mørke kliker er ved at nå enden på ??deres magt over jer. Da Himlen genoptog forbindelsen med jer for næsten 13 årtusinder siden, udvalgte Himlen særlige sjæle til at begynde at overvåge og styre tid og metode for jeres forbindelse til Himlen igen. På nuværende tidspunkt er disse primært jeres mange Opstegne Mestre. Disse hellige har elskværdigt bistået os, lige siden vi kom her første gang. I er i øjeblikket i de sidste faser, før I fuldt ud vender tilbage til os. Begyndelsen på ??alt dette er naturligvis spredning af en verdensomspændende velstand.

Nuværende tidspunkt er således en serie af hurtige fremskridt efterfulgt af fremskridt i lidt nedsat tempo. Denne stop og start virkelighed slutter i øjeblikket. Den kommende tid vil blive markeret af NESARAs fremkomst og slutningen af ??en lang æra, hvor de fleste regeringer blev ledet af et oligarki-dominerende miljø. Dette vil blive erstattet af en virkelighed, hvor sandhed og gennemsigtighed er reglen. I dette miljø vil I være i stand til at sikre, at regeringen primært repræsenterer jer. Vi vil komme og tillade jer at anvende jeres i øjeblikket beslaglagte teknologier og dem, som vi agter at give jer. Ved hjælp af disse kan I helbrede sygdom og stabilisere jeres miljø. Det vil sige, I kan rense jeres vand, jord og luft for al forureningen, som I har overklistret hende med de sidste to årtusinder. Gaia vil være meget tilfreds med disse handlinger. Vi beder jer også om at tage jer tid til at reparere alle skaderne forårsaget af jeres konstante minedrift, landbrug og fiskeri, som jeres globale samfund drev for at overleve. De nye teknologier tillader jer at gøre det. De resterende strukturer vil blive ødelagt af de kommende ændringer på Jorden!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Vi kommer for yderligere at præcisere, hvad vores velsignede brødre i rummet har fortalt jer. På nuværende tidspunkt er vi ved at gøre de sidste punkter i operationen klar, som vil bringe jer vores hellige velsignelser. For årtier siden begyndte vi at rekruttere dem, der skulle vinde mange af jer for et velstandsprogram. I begyndelsen blev dette program forplumret i kampen mellem Lyset og de mørke på denne verden. Årti efter årti mislykkedes det at bringe en vellykket løsning på dette dilemma. Så i de seneste par måneder foreslog vore samarbejdspartnere og vore venner fra Agartha en mulig løsning. Efter mange overvejelser blev en måde at levere arrangeret og handlet på i korte træk. Denne mulighed gjorde ikke en fuldstændig levering mulig. Flere drøftelser med vores mange allierede har nu bevirket en vej til at bringe jer jeres velsignelser. Derfor er Lyset i løbet af denne måned parat til at tvinge mørket til at tillade, at masseleverancer sker. Vi vil gerne takke vores åndelige familier og rum familier for deres mest elskværdige hjælp!

Når disse forskellige leverancer afsluttes endeligt, vil den virkelighed, I bor i, blive fuldstændig ændret. Ny styring tilføjet til et nyt gennemskueligt finansielt system vil åbne muligheder for jer for at redefinere jeres opfattelse af, hvordan disse menneskelige samfund virker. Det er vores velsignede hensigt at give en række særlige lektioner om sandhederne bag dannelsen af ??jeres såkaldte religiøse filosofier. Mange ændringer blev forårsaget af dem, der formede og skabte, hvad I nu tror dybt på. For virkelig at være fri, er I nødt til at åbne jeres sind for, hvad der rent faktisk skete for århundreder og årtusinder siden. Da vi først opnåede udødelighed, tog vi til et særligt sted for at uddanne os til vores respektive missioner. Her lærte vi, hvad der virkelig skete for længe siden. Vi ønsker nu at videregive det, vi i fællesskab lærte. Disse serier af sandheder kan hjælpe jer med at forberede jer på, hvad der vil ske inden længe.

På nuværende tidspunkt bevæger I jer gennem tider, hvor den ene sundhedskrise efterfølges af endnu en anden. Alt dette er, hvordan Himlen med velsignelse bevæger jer mod fuld bevidsthed. De fleste af de hellige grunde til dette bliver normalt forklaret jer. I behøver en, I har tillid til, til at forklare dette i detaljer. Hvad først atlantiderne og derefter Anunnaki gjorde, var en del af en stor sammensværgelse for at efterlade jer med et sløret hukommelsestab om jeres oprindelse. Det, der er mest brug for, er en redegørelse af, hvorfor hver brik af deres komplekse puslespil blev sat på plads. Når vi gør dette, kan I udrede, hvordan I blev snydt og manipuleret. Udrustet med sådanne beviser, kan I bedre fordøje, hvad der vil ske i den nærmeste fremtid. I vil opdage, hvor omfattende dette bedrag virkelig var. Døm derfor ikke fremtiden ud fra, hvad I får at vide. Brug denne visdom til at sikre en bedre og lysere tid for alle!

I dag fortsatte vi vores ugentlige meddelelser. Tag tid til, efter at have læst dette, at takke Himlen for dens elskværdige uddelinger. Indse, hvor meget energi, der allerede er lagt i at flytte denne virkelighed fra mørket ind i Lyset. Vær klar til at slutte jer sammen med andre for at støtte Lyset og med at bringe den store fremgang til alle! Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod fra Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! og Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |