Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Sheldan Nidle - 25. oktober 2016


Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 25. oktober 2016

12 Lamat, 11 Tzec, 13 Caban

Selamat Jalwa! (Vær i Evig Glæde!) Processen med at rydde dette land for dets menneskelige skadedyr fortsætter. Håndlangerne i dette rige er lette at finde og anholde. De tror fuldt og fast på, at Lyset ikke kan svække deres magtpositioner. Hurtigt opdager de en frygtelig sandhed. Deres vildfarne måder kan ikke længere tolereres. Mørkets regime slutter hurtigt og bliver erstattet af forskellige versioner af "GESARA". Når rydningen af dette uhellige rakkerpak er færdig, kan de, der varetager de økonomiske midler, nemt lade distribueringen af denne enorme rigdom gå sin gang i hele verden. I skal modtage en overflod, der for evigt skal gøre en ende på mørkets og dets tåbelige håndlangeres onde pengepugere. Glem aldrig, hvordan mørket så ondskabsfuldt forhindrede jer i at modtage de ressourcer, I har så hårdt brug for at genskabe denne virkelighed. Det er vigtigt, at I ser denne enorme rigdom som en vej til at sikre, at jeres drømme bliver til virkelighed. Det er jeres tillidsfulde og succesrige drømme, der skal give jer mulighed for at give slip på jeres ubegrundede frygt og vedvarende tro på, at I er mindre værd end andre. I er alle en vidunderlig union af potentiale, som må manifesteres på enhver mulig måde.

Vær i stand til at se jer selv som et meget værdifuldt medlem af denne globale union og lær om jeres suveræne ret til at manifestere jeres drømme. Det er måden, hvorpå dette fællesskab kan skabe kreative løsninger for en ny virkelighed. I har i jer en dyb visdom. Tro ikke, at jeres drømme er uværdige. I er en vigtig del af menneskeheden på Jordens overflade. Sæt jer konstant i forbindelse med hinanden og når I gør det, så erkend, hvordan dette stadige flow bidrager til at forandre det hele. Indtag en holdning, hvor I intuitivt ved, at denne uendelige proces sætter rammerne for jeres nye virkelighed. Vi er her, såvel som Himlen, for at overvåge denne proces. I er velkommen til at bidrage med jeres egen fortræffelighed til dette organiske hele. Giv slip på de gamle måder og overbevisninger. Dette skal være en ny tid, fyldt med frihed og velstand. I er nødt til at give slip på de kontrollerende overbevisninger, der blev indplantet i jer så omhyggeligt af mørket. Byd Lysets legende lethed velkommen og opdag storheden i dem, I virkelig er. Dette er blot en forløber for denne nye tidsalder med åndelig udforskning!

Denne nye tidsalder med udforskning handler virkelig om at forstå, hvordan Lyset skaber dets virkeligheder. I lærer hurtigt dette og får et glimt af dets udsøgte finesser. Jeres nye liv skal være baseret på jeres drømme og af det indre Lys’ proces. I har længe været nægtet måden, hvorpå I transformerer ved at lære virkelig at være jer selv. For længe siden var I et billede på indre kreativitet. De begrænsninger, I lærte fra dem omkring jer, begyndte i starten at hindre jer. Senere forvandlede disse begrænsninger sig til de mure, der nu omgiver jer. Denne påtvungne følelse af begrænsning må opløses og smides helt væk. I stedet har I brug for en ny prototype. En prototype, der igen ser jeres primitive legende lethed og lader den tage over. I føler på en eller anden måde, at denne proces er upassende. I må slippe denne følelse. Udskift den med et behov for at se, så I kan tage mål af, hvor I passer ind i helheden. Denne evne er inden i jer. Den Store Ånd gav det til jer, da I blev født. Alt, hvad der kræves, er at vide, hvordan I kan genkende den. Det er den opgave, som vores mentorer agter at udforske sammen med jer.

Begynd derfor at undersøge, hvordan det føles at være grænseløs i jeres ressourcer. Kig indad og undersøg oprigtigt og nøje jeres prioriteter for hver af jeres drømme og hvordan de passer ind i et storslået hele. Brug disse prægtige rammer til at bestemme, hvordan I ønsker at manifestere dem. Dette er naturligvis blot en begyndelse. Kig jer omkring og diskuter alt dette med jeres nærmeste venner og familie. Vi agter fuldt ud at udvide dette sammen med jer. Vores mentorers første opgave er at give jer mulighed for at give slip på frygt og andre dybe opfattelser, der kan begrænse jer. Vores ønske er at få jer til at opdage, hvor fantastiske I virkelig er. Denne proces er nødvendig for at give jer styrke til at fjerne jeres gamle opfattelser. Husk hele tiden, at I har et enormt potentiale, der skal udvides til, hvad end I er i stand til at forestille jer. Dette potentiale er et vigtigt element, som jeres mentor skal sammensætte sammen med jer og derefter udforske det med jer. Denne operation kan tage lidt tid fuldt ud at forstå. Vi agter derfor at vise jer, hvordan denne plan kan åbne jer for i fuldt omfang at opfylde jeres drømme. I dette ligger nøglen til jeres enorme potentiale!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Vi kommer for at understrege det faktum, at jeres rige ændrer sig til det bedre. De, der tvivler på denne forandring, behøver blot se sig omkring og se, at mørkets og dets mange håndlangeres positionering ikke har givet andet end fortvivlede håb om en succes, der nu virkelig er uopnåelig. Det er vigtigt, at de, der har visioner, der ligner vores egne, indser, at denne nye verden faktisk er mulig! Lad os sammen først rette bønnen mod Himlen og derefter kræve af vores regeringer, at et forvaltningssystem implementeres, som er til for alle. Himlen lavede en tidsplan med mørket. Tiden nærmer sig, Kære Alle, hvor dette mirakel skal manifestere sig. Vær derfor klar til at forklare, når det sker, at de nye måder kommer, for at vi kan glædes over dem! I denne glæde kan vi alle med sindsro slippe årene med frustrationer. Slip alle de tragedier, der omgiver jer. Dette er en tid, hvor jeres mange drømme skal manifestere sig og hvor der endelig gøres op med de gamle måder. Lad denne klokke for frihed ringe igen og igen gennem hele dette rige!

Hver af jer har siden barndommen haft en række specielle ønsker, der blev ændret mange gange, efterhånden som I voksede op. Søsæt disse store visioner. Anerkend hvilken dyb glæde de kan bringe jer. Himlen ønsker oprigtigt, at alt dette sker. Den rigdom og de fordele, som muliggør, at dette bliver realiseret, er, hvad alle i Himlen har til hensigt at opnå. Den ophøjede Skaber af alt har dekreteret dette i årtusinder. Som vi har nævnt før, er en guddommelig tidsplan under udfoldelse. Denne tid har været guddommeligt bestemt. Denne hellige tid er nær. Vi Mestre gør alt, hvad der er nødvendigt for at bringe denne herlige tid til Gaia. Udviklinger er i øjeblikket i kraft for at nå denne hellige begivenhed. Det er således nødvendigt for jer at bringe jeres indre lys frem, så denne begivenhed kan udfolde sig nu. Derfor er det vigtigt, at alle måtte være aktive med at manifestere den sidste store begivenhed. Hold venligst fast i denne opgave.

For længe siden så dette rige på Jordens overflade meget dystert ud. Anunnakierne var overalt. Deres mørke gerninger, forstærket af vanviddet ved rituelle mord og konstante krige, var dagsordenen. I det sidste et og et halve århundrede er dette mørke langsomt begyndt at lette. Nu står I på selve tærsklen til Lysets Tidsalder. Det, der en gang syntes umulig, skal ske. Nu hvor denne voksende bevidsthed har nået et generel niveau, vil nogle mægtige mirakler komme til at ske. Fortsæt med at arbejde for Lyset! Vid, at mørket glider væk. Vi Mestre ser dette hver dag. Bliv endnu mere sikre på dette. Mørket bliver tvunget til at opgive sin tortur af jer. Potentielle krige vil ikke bryde ud. En aura af fred lægger sig over dette velsignede land. En tid, hvor vidunderlige begivenheder pludselig dukker op, er faktisk nær. Mist aldrig jeres tro! Vær positive og forvent, at endnu flere mirakler sker!

I dag har vi endnu en gang rapporteret om, hvad der udspiller sig rundt omkring på denne dyrebare klode! Meddelelser om mange ting, der længe har været ønsket, venter på at blive offentliggjort! En ny tid for alle er over os! Vær beredte på at være en yderst glad del af dette! Vid, at ubegrænset forsyning og uendelig overflod i Himlen sandelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær En! Vær i Glæde!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit VillumsenShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge