Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Sheldan Nidle - 1. november 2016


Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 1. november 2016

7 Men, 18 Tzec, 13 Caban

Dratzo! (Højt Elskede Sjæle!) Processen med at skille illuminoiderne fra folket udvikler sig stadig. Den nye NESARA Republik omringer hurtigt alle, der på en eller anden måde forblev loyale over for USA, Inc. regeringen. Dette er kun begyndelsen på en operation, der endelig skal fjerne dem, der så længe ulovligt regerede Amerika. I denne nye tid er Amerika udset til at indtage sin plads ved siden af dem, der så tappert kæmpede for at indføre disse GESARA regeringer. Vi hylder alle de modige mænd og kvinder, der med glæde ofrede sig for at gøre denne nye tid mulig. Den globale Valutarevaluering (RV) skal hurtigt blive en verdensomspændende valutaomstilling og også den juridiske start på et nyt finanssystem. Denne arrogante klikes endelige død skal sandelig være en Guds gave til menneskene i denne verden. Det skal endelig gøre det muligt for alle, der skulle være forløbere for en ny velstand, omsider at tage del i denne proces. Det skal ydermere langt om længe gøre det muligt for os at samle verdens regeringer omkring en "erklæring om forståelse" omkring karakteren af denne herlige første-kontakt mission. Denne globale bekræftelse er blot den første og vigtigste del af vores oprindelige bekendtgørelser.

Vi agter at vise, at den nye åndeligt orienterede forvaltning har en kraftfuld og fra Himlen sendt forbundsfælle. Det er vores formål at bruge vores første tv-udsendelse til at gøre en ende på al den propaganda, som jeres film og tv-udsendelser har spredt om os. Vi har alle brug for en ny start og begynde en generel afsløring af, hvem vi virkelig er. Vi har udarbejdet en tidsplan for, hvornår rumskibe skal foretage deres første landinger rundt omkring på denne klode. Det er vigtigt, at I kommer til at lære os at kende. Vigtigere er det for den nye forvaltning at arbejde som planlagt og at give jer den velstand og frihed, som I så rigtigt fortjener. Masselandingerne skal finde sted, når I har vænnet jer til at være gode "vagthunde" over for dem og er sikre på, at alt er i overensstemmelse med det, vi har fortalt jer. Når vi føler, at denne nye virkelighed fungerer og begynder at nå sine første mål, vil vi gøre to ting. For det første er en masselanding nødvendig for, at vi kan introducere jer for jeres mentorer. For det andet agter vi at introducere vores replikatorer for jer. Vejen er derefter banet for en hurtig vej til fuld bevidsthed!

For længe siden fik mørket lov til at indsætte sine repræsentanter som ledere for dette rige på Jordens overflade. Himlen fortalte dem, at denne tid ville være en yderst magisk tid for hele menneskeheden. Agarthanerne vidste dette og fortalte Mestrene om de store dekreter, som udgår fra AEON. Disse kraftfulde chants forårsagede, at store forandringer begyndte at manifestere sig her for kun et par årtier siden. Disse forandringer bragte en af vores Videnskabs- og Udforskningsflåder (S&E Fleets) til jeres solsystem. Disse modige opdagelsesrejsende blev bedt om at være klar til en særlig mission, der skulle guide jer tilbage til fuld bevidsthed. Således har vi deltaget i en bevidsthedsrevolution ledet af de fleste af Himlens Administratorer. De begivenheder, der nu hvirvler omkring jer, skal vække en ny verden til live med frihed og velstand. Brug denne tid til at reflektere over og lave hurtige planer for jeres vidunderlige andel i dette storslåede eventyr for jeres stadigt voksende menneskelige Sjæl! Vejen ryddes for, at I kan høre om jeres tidligere tider her og for at I kan rekonstruere de fantastiske vidundere, der sker, når I nærmer jer mødet med jeres Sande Selv.

Denne genforening, der nærmer sig, mellem de menneskelige beboere på Jordens overflade og de galaktiske mennesker i denne store sektor af galaktisk rum har været længe undervejs. Jeres historie, som blev bestemt af Anunnakiernes håndlangere, afviste, hvor ens vi er. I stedet understreger den for det meste potentielle forskelle. Håndlangernes falske videnskab forsøger at fastslå, at I er efterkommere af bestemte abelignende skabninger. Dette nonsens gentages i flere forskellige videnskaber, der fortsat benægter, at en hul Indre Jord eksisterer! Resultatet er en krop med lokal viden, som har brug for at blive revideret helt enormt meget. Det vil blive et chok for mange, der tror dyb på disse "fakta", hvilket skal gøre det muligt for os at formulere en ny videnskab for alle. I denne forening af utallige nye virkeligheder skal I lære jeres sande historie at kende. Det omfatter den nøjagtige viden om Lemurien, Atlantis og jeres tre "Gyldne Tidsaldre". I denne belysning, givet af jeres Opstegne Mestre, skal vi give jer mulighed for omsider at forstå, hvorfor I er her og hvor vigtig jeres tilbagevenden til fuld bevidsthed er! Vi kan kun sige Halleluja! Halleluja!

Velsignelser af nåde og glæde! Vi er jeres Opstegne Mestre! Den seneste måned har set begyndelsen af succeser, der skal føre til den nye NESARA Republik og til udbetalingen af den store globale velstand. Dette projekt har bogstaveligt talt taget århundreder at fuldføre. Anunnakiernes og deres håndlangeres fald har været en lang, omhyggeligt belyst bestræbelse. Nu nærmer dette tilsyneladende endeløse projekt sig sin afslutning. Vi beder jer alle om behørigt at sætte pris på frugterne af dette lange arbejde. Vores forskellige medlemmer i det verdensomspændende netværk af hemmelige, hellige samfund har kunnet sætte scenen for omstyrtelsen af mørket. De har også været i stand til at konstruere planer, der skal udføres med glæde og passion af dem, som vi for nylig har instrueret i, hvad der var nødvendigt for at distribuere denne enorme rigdom. Vi finder glæde i, hvor let alt dette blev sat i værk, for at det kunne ske. Vi takker og velsigner Himlen for, hvor godt dens prægtige planer lykkes med at forvandle dette land til fordel for Lyset. Hvor betydningsfulde de kommende måneder skal være!

Mest af alt agter vi at takke hver enkelt af jer for, hvad I har gjort, både kollektivt og individuelt. Jeres velsignelser og positive visioner er en anden faktor i den pragtfulde succes, som Lyset i øjeblikket glædes over. Tænk over, hvad jeres visioner bevirker. I gør ny forvaltning og frihed mulig og sikrer jeres egen vidunderlige velstand. Vi beder kun om, at I forbliver tro mod jeres allerbedste visioner for jeres mange projekter. Dette er blot begyndelsen. Snart skal vi komme og lære jer om jeres sande historier. Brug disse historier til at forstå, hvor vigtige I i sandhed er. Gaia er afhængig af jer, når denne nye teknologi skal implementeres for at rydde op i jeres rige på Jordens overflade og forpligt jer til at opretholde hendes nye oprindelige tilstand. I denne virkelighed kan det ikke undgås, at I trives. Vi ønsker at øge vores vejledning til jer, når de mørke håndlangere ikke længere er i stand til at forhindre dette.

Forholdet mellem jer og os vil udvikle sig på et andet niveau også. For årtusinder siden fik vi at vide, at vi skulle opretholde en let og konstant kontakt med jer. På grund af karakteren i dette mørke rige blev vi begrænset i at udføre denne hellige opgave. Nu, hvor de besværlige betingelser ikke længere er til stede, er vi er åbne for at begynde at ændre vores interaktioner med jer. Vore Råd forbereder i øjeblikket en ny tilgang til, hvordan disse begivenheder kan finde sted. Agarthanerne tilbød plads i Agartha, hvor vi, om nødvendigt, kan arrangere særlig individuel eller gruppe undervisning. Vi gør dette nye sæt af planer klar til at træde i kraft lige inden vores rumfamiliers masselandinger. Som I kan se, er et langt mere inspirerende rige i vente for os, og for jer! Vi hilser disse kommende forandringer velkommen og ved, at de kan hjælpe jer alle til bedre at forberede jer på jeres fremtid som fuldt bevidste Lysvæsener.

I dag udforskede vi det, der nu udspiller sig rundt omkring på denne klode, hvor de sidste brikker i dette ny rige falder på plads. Det har været en lang tur. Vi nærmer os tiden, hvor vi i sandhed kan fejre denne æra med frihed, velstand og ny forvaltning! Vid, kære Alle, at ubegrænset forsyning og uendelig overflod i Himlen sandelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær En! Vær i Glæde!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit VillumsenShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge