Home > > Sheldan Nidle - 19. januar 2016

Sheldan Nidle - 19. januar 2016

7 Can, 17 Chen, 12 Manik

Selamat Jalwa! (Vær i Evig Glæde!) Alt er godt og vidunderligt med Gaia! De, der er udpeget til at levere jeres velsignelser, er klar til at fuldføre den store opgave! Forsinkelsen, der ramte de tapre krigere, er ovre. Operationen med at fjerne det mørke oligarki er genoptaget. Yderligere venter processen med at indsætte ny forvaltning i fuld forventning om, at leverancerne når de tidligere aftalte magiske tal. Til den tid vil de regeringer, der sympatiserer med kliken, falde og hurtigt blive efterfulgt af de nye udpegede regeringer. De nye magthavere vil opløse lovgivningen og domstolene og begynde en proces, der i høj grad vil ændre den måde, hvorpå disse organer i øjeblikket er indrettet. Nye valgregler og generelle retningslinjer for procedurer skal indbygges i de offentlige organisationer. Det vil gøre det muligt for forvaltningsorganerne at bestå af bevidste lovgivere og dommere, der villigt følger de almindelige retsreglers ærlige diktater. Det vil formelt signalere, at jeres frihed fra bankfolks tyranni og deres mange allierede nu er forbi.

Jeres rolle i det store eventyr om læring er at støtte ændringerne og at byde den storslåede begyndelse på jeres velstand velkommen. Det betyder også starten på nye og friere bank- og valutaoperationer. I vil blive velhavende og mesteren af ??et system, der vil give jer mulighed for at hjælpe jer i gang med jeres helbredelser og bane vejen for de forskellige humanitære projekter, der skal hjælpe jeres medmennesker og ændre rigets bestræbelser for bedre økologi. Millioner af arter, som repræsenterer rigets flora og fauna, skal reddes fra glemsel. Desuden vil mange arter, der næsten var ved at være kraftigt reduceret, blive reddet. Den kæmpestore forurening skal fjernes. Affaldsproblemet, der på nuværende tidspunkt tilstopper jeres kloakker og forhindrer jer i at opnå den mængde drikkevand, der er behov for, kan let løses. I vil være i stand til at anvende teknologier, der vil transformere jeres verden. Ydermere vil I indføre metoder, der vil ændre jeres transportsystems usikre karakter. I går ind i en ny og dynamisk virkelighed!

Som I kan se, står I på tærsklen til en kraftigt forbedret virkelighed. Riget vil indføre ny forvaltning og et langt mere gennemsigtigt finansielt system. Processen vil i sidste ende føre til anerkendelse af Kina og resten af ??den tredje verden, hvilket Vesten længe har nægtet dem. De længe underbetalte nationer vil blive i stand til at udvikle og bygge vand- og kloaksystemer, der tidligere mentes at være for dyre at lave. De humanitære projekter vil transformere jeres verden og tillade alle at nyde de moderne levemåder, der længe har været dem nægtet. I den nye verden kan hele menneskeheden bidrage til de projekter, der kan rense jeres vand, jord og luft. I vil bibringe Gaia midler til genoprettelse af hendes fulde sundhed og give hele menneskeheden mulighed for at leve i en yderst forunderlig tidsalder. I det forbedrede miljø vil alle være velstående, lærde og i stand til at deltage på lige fod i den nye tid. Det er en tid, som vil bringe jer et væld af måder at være en sand jordvogter af Moder Gaia på! Alt det er blot en optakt til vores formelle ankomst.

Vores ankomst, som nævnt i flere tidligere budskaber, vil bringe jer vores særlige mentorer. Før de kommer, er der behov for flere formelle undervisningssessioner med jeres Opstegne Mestre. Sessionerne vil give jer mulighed for at høre om jeres sande historie i detaljer; at lære om jeres grunde til at være her og hvordan atlantiderne pludselig sænkede jer ned i begrænset bevidsthed. I vil også lære, hvordan jeres forskellige sprog, kulturer og religioner blev skabt. Anunnakiernes og deres håndlangeres tidligere rolle vil blive afsløret og hvordan jeres forvandling tilbage til fuld bevidsthed vil ske. Når først de mange sandheder er fuldt absorberet, vil I være rede til, hvad vores mentorer ærligt vil fortælle jer. Alt dette vil være noget chokerende for jer. Det vigtigste punkt er at opdage, hvor meget I egentlig er forbundet med hinanden. Af stor betydning er virkelig at Elske hinanden. Bliv bevidste om hinanden på denne nye Kærlige måde og vær i stand til virkelig at sætte pris på, hvordan I sammen kan redde Gaia og hinanden!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Det er en yderst lovende tid for Gaia og for hele menneskeheden. Anunnakierne og deres mørke håndlangere bliver endelig isoleret. For længe siden, da vi begyndte vores særlige rejse, var menneskeheden fuldstændig i ??det onde oligarkis magt. Til tider virkede det, som om de var almægtige. Med Himlens vejledning blev vi ved og begyndte langsomt at danne hemmelige selskaber for at hjælpe Lyset og begynde at bringe menneskeheden tilbage til Lyset. Den forlængede operation begyndte for årtier siden at lykkes og gav Lyset mulighed for sikkert at fjerne den mørke klike. For over et årti siden fandt vores velsignede hjælpere inde i Jorden og i Himlen på en metode, der lykkes som planlagt. Det afgørende punkt her er for jer derfor at forblive positive og i stand til fuldt ud at støtte de yderst noble anstrengelser. Fantastiske ting er virkelig klar til at ske!

Alt det er et positivt bevis på den grad af ??ære, som Himlen retfærdigvis består af. De mørke oligarker var stærkt opsatte på at gøre jer til simple marionetter i en måde til permanent at isolere jer fra jeres familier i Ånden og i rummet. Disse forsøg er nu forpurret. Hvad, vi beder jer om, er, at I positivt støtter, hvad vores allierede arbejder så ihærdigt på at opnå. Et nyt finansielt system, der fuldt ud understøtter en tilstand af permanent velstand, træder praktisk talt nu i kraft. Der er en række programmer, som hurtigt vil skabe ny og oplyst forvaltning. Disse operationer er også færdige og klar til at gå online. De storslåede velsignelser er kun starten på den tidligere mørke virkeligheds ændringer. Således, kære Hjerter, er jeres tid, hvor I vil stråle, her endelig. Vær vise i jeres beslutninger og strålende i jeres handlinger.

Husk, hvem I virkelig er. I er ikke nogen, der gladeligt følger handlinger, der har været jer indprentet af mørket. I er virkelig nogen, der kan se de fordrejninger, mørket fortalte jer for at fordreje jeres tro på venligere måder end deres. Tiden er en tid med ??fuldstændig frigørelse fra de mørke måder og en drejning i jubel mod den sande tro, der er rodfæstet i Lysets moralske måder! Proceduren sker nu, mens I går fra krig og egensindig misfornøjelse til en ny måde, der fremhæver jeres forbundethed med hinanden og med Lyset. Den voksende sandhed vil gøre jer i stand til at slutte jer sammen og med held passe Gaias mange typer af flora og fauna. Vi er stolte af jer og er yderst glade for at supervisere hver eneste af jer. Dette storslåede rigets fremtid er i sandhed lys og fyldt med jeres hellige Lys!

I dag fortsatte vi vores rapport om, hvad der sker i verden. Vær glade og vid, at stor rigdom og en langt overskredet tid for jeres befrielse fra mørket nu er i gang. Lyset gør det også muligt for jer at vende tilbage til fuld bevidsthed! Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! og Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |