Home > > Sheldan Nidle - 5. januar 2016

Sheldan Nidle - 5. januar 2016

6 Oc, 3 Chen, 12 Manik

Selamat Balik! (Hjertelig Velkommen!) Lad os begynde med et ønske et Godt Nyt Gregoriansk År til alle! De massive operationer, der giver jer jeres forskellige velsignelser blev sinket lidt af juletiden. Den ventede forsinkelse er nu overstået. Leverancerne forventes at begynde i den kommende uge. Forsinkelsen føltes passende af både de forskellige kongelige familier og flere af de gamle familier. Flere sikkerhedskontroller i sidste minut er afsluttet og en ny leveringsplan godkendt af alle parter. Som nævnt i vores sidste budskab, er fejl i systemet blevet rettet. De mørke håndlangere, som skabte den sidste serie af forsinkelser, er enten blevet arresteret eller fjernet fra deres stillinger. Således er midlerne såvel som en ændring i forvaltning alle på vej til at manifesteres for jer. Vores samarbejdspartnere var i stand til at fremrykke datoerne og gøre det muligt for jer at se historie blive skabt på et meget tidligere tidspunkt. Vi overvåger i øjeblikket den komplekse proces og ser, om bevægelserne går som planlagt. Under alle omstændigheder er enden for den mørke klike her endelig.

Når I går ind i den nye æra af fred og frihed, så vær konstant opmærksomme på, hvor let denne tid med undere kan ende. Det er helt nødvendigt for jer at opretholde stor omhu i disse sager. Husk, at disse gaver fører til en endnu større grad af ansvarlighed. Vi opfordrer jer til at oprette særlige "vagthunde" udvalg og at bede dem om at holde alle godt informeret om, hvad der rent faktisk sker. Frihed er en guddommelig gave, der kræver stor brug af jeres ressourcer at vedligeholde. Den tidligere amerikanske præsident Jefferson erklærede, at en slags permanent revolution var påkrævet. Denne grad af omhu, skønt ædel, er malplaceret i et miljø med internet og sociale medier. Som en ny Paul Revere må I være i stand til at læse tegnene og være klar til at informere alle om en tid for positiv handling. De sociale netværk kan afløse ethvert behov for vold. Derfor slå alarm og brug en massiv respons for, at jeres verden stadig bevæger sig fremad mod masselandingerne og fuld bevidsthed. Processen kan gøre det muligt for jer at holde vores gensidige missioner på sporet og i synk med det Guddommelige.

Når først I har været med til at sikre jeres nye virkelighed, er det nødvendigt for jer at begynde at forbedre jeres miljø. Den første ting er at fjerne de forskellige former for forurening, der i dag kvæler jeres globale miljø. Brug teknologier, som I enten har adgang til eller dem, der tidligere blev holdt nede og som nu er tilgængelige for jer. Brug dem til at rydde op i de kemiske, radioaktive og andre giftige materialer, som I må fjerne fra jeres omgivelser. Når det er gjort, kan I derefter gå i gang med de projekter, der er i gang, med at løse menneskehedens mad-, vand- og boligkriser. I den nye verden vil I fortsætte med at løse de kriser, der er tilbage. Hvis I ikke er i stand til at løse disse spørgsmål fuldt ud, agter vi at indføre teknologier, der vil begynde at lave jeres rige om til et virkelig behageligt rige at bo i. Ikke desto mindre er det vigtigt, at I begynder at have succes med at arbejde sammen. Jeres forfædre kom her for næsten 900.000 år siden for at opretholde livet og måderne af et fuldt bevidst rige.

Vores fælles opgave er at forberede jer til en dekreteret tilbagevenden til jeres tidligere Engle-lignende tilstand. Hver af jer lever i denne vidunderlige virkelighed. Vore mentorer vil give, hvad I har brug for at vide, når den viden, Anunnakierne har undladt at give jer, bliver afsløret for jer. Faktisk skulle deres løgne og manipulation være de første faser for at gøre jer til en permanent slaverace. Himlen har begyndt processen med at bringe jer til en transformerende fase, der er nødvendig for, at vores mission lykkes. På denne vej er jeres Opstegne Mestres hellige arbejde. De har det sæt af lærdom, som I behøver, så vores mentorer kan bringe jer til selve tærsklen til ??fuld bevidsthed. Det er her Agarthanerne kommer ind i billedet. I den indre Jord findes de levende indretninger, der vil færdiggøre jeres forvandling. Hvad der derefter er tilbage, som vi har sagt tidligere, er en særlig post Krystallys Kammer uddannelse og grundlæggelsen af ??jeres nye stjerne nation. Meget skal komme, når I opfylder jeres storslåede skæbne!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Som I kan se, er vi givet nogle vigtige opgaver at udføre. Den største af disse har været i første omgang at give jer Himlens nåde og barmhjertighed. I har overlevet mørket og bevist for alle jeres store engagement i Lyset. Vores del har været at være Himlens sendebude. Vi har gjort det med glæde og afventer lykkeligt jeres sidste overgangstid fra 3-D riget. Vores umiddelbare opgave er at guide dem, der er lykkedes med at isolere og besejre mørkets håndlangere. Denne opgave vil føre til ny forvaltning, som vil give os mulighed for at levere den nødvendige lærdom, som I har brug for, før vore himmelske brødre ankommer. I det nye rige vil I lære om jeres oprindelse og få midlerne til at etablere et virkelig vidunderligt rige! Det vil være forløberen for en verden, der vil opleve genforeningen af indre og ydre Gaia. Det vil give jer mulighed for at danne jeres nye stjerne nation.

Vi Mestre forstår, hvor svært det vil være for mange af jer. I har på en eller anden måde accepteret en rædselsfuld tilstand af død og aldring. Den såkaldte virkelighed har tilladt jer at give efter for mørkets tidligere løgne. Nu er I nødt til at reformere denne "virkelighed" og hurtigt adoptere en ny. Vores hellige opgave er at vise jer, hvordan sådan en anden virkelighed virkelig er mulig. Vidunderne ved den galaktiske menneskeheds tilbagevenden vil fuldende den guddommelige proces. Jeres mentorer kombineret med vores lære vil vise jer, hvor denne "velkommen hjem" mission fungerer. En af de første kendsgerninger, som vi fik at vide, var om denne kommende galaktiske mission. Denne guddommelige mission sammen med vores vil lette jeres tilbagevenden til fuld bevidsthed ved brug først af vore gode arbejder og nåde. Efter mange årtusinder vil det endelig inkludere en hellig undervisning om, hvem I virkelig er.

Denne kommende tid er derfor en tid, hvor overgang til fuld bevidsthed fuldføres. Det kræver viden, færdigheder og evner, der vil blive givet frit til hver enkelt af jer. Det første storslåede skridt er dette sæt af lektioner om jeres Sande Selv og en omfattende historie om jeres oprindelse i andre verdener. Efter det handler det om, hvad der skete med jer under de gamle atlantiders styre. Alle os stammer fra den tid på næsten 13 årtusinder, efter Atlantis sank i havet pga. sin egen form for ondskab. Denne nuværende tid er en tid, hvor det forlængede mareridt ender og efterfølges af en tid, hvor I lever i Lysets herlige glæde! Vi har levet i Agarthanernes rige og ved med glæde, hvad der venter jer. Lad os begynde starten på ??disse betydningsfulde tider og føle Lysets under. Lad os også vide, at mørkets måde bliver henvist til den jordiske histories skraldespande. Halleluja! Halleluja! Halleluja!

I dag har vi fortsat med vores budskaber. De mange forsinkelser er ovre. En ny virkelighed skubber hurtigt den mørke til side, som I længe har kendt. Det er den endelige overgangsperiode til en ny fyldt med endeløse positive muligheder og selvfølgelig, frihed! Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! og Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |