Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Sheldan Nidle - 5. juli 2016


Sheldan Nidle - 5. juli 2016 for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation

5 Batz, 4 Kumku, 12 Manik

Selamat Jalwa! (Vær i Evig Glæde!) Et mindre planlægningsproblem har forårsaget en mindre afbrydelse i frigivelsen af midlerne. De første leverancer blev udskudt til efter den amerikanske uafhængighedsdag, hvilket skyldtes en konflikt mellem dem, der ønsker en virkelig hurtig afvikling og andre, der ønsker at være overforsigtige, hvad leveringerne angår. Vi forventer, at det vil blive den sidste af sådanne forsinkelser. De fleste af de grundlæggende finansieringer er allerede på trapperne. De vanskeligste forhindringer er ryddet. Vi er garanteret, at en stram tidsplan skal holdes, når de første midler ankommer til deres forskellige destinationer. Målet er at bruge disse midler til endelig at nedbryde de resterende magtpositioner, der stadig holdes af den mørke klike. Derfor vil de fremtidige finansieringer forløbe glat og fjerne de følelser af frustration, som mange af jer stadig har. Det er tid for, at velstand og et nyt finansielt system skal vises for alle. Den nye forvaltning skal overvåge det og sætte en stopper for de grådige autokrater, der har været ved magten i de sidste par århundreder. Deres anholdelser er forestående og med dem kommer en tid, hvor alle endelig skal glæde sig!

Denne proces, som vi har sagt, har taget for lang tid. Men det var en lære for os alle. Vi har nu fuld tillid til hinanden og vi agter at se hele dette projekt afsluttet hurtigt. Vi beder derfor om jeres fortsatte tålmodighed, mens vi fuldfører disse mange leverancer og overvåger dannelsen af et nyt bank- og finanssystem. Der er uden tvivl et par uforudsete fejl, der må tages hånd om. Under alle omstændigheder vil alt blive gennemført og denne operation er i sidste ende sikret succes. Hvad der mangler nu, er, at de resterende scenarier sker og at I vil være i stand til at nyde, hvad der er klar til at manifestere sig for jer. Da vi først kom til dette land, så vi, hvordan Anunnakierne og deres mørke håndlangere kontrollerede jer. Den tid er forbi. Forude er en tid, hvor I kan ånde frit og vide, at vejen til fuld bevidsthed bliver ryddet. Snart kan vi henvende os direkte til jer og forberede jer på vores ankomst og med den kommer jeres mentorer. Så skal I se jeres Krystal Lys Kamre i Agartha!

Når alle disse mørke væsener tager afsted, så er det tiden, hvor I skal stråle. Den nye forvaltning sponsoreret og foranlediget af NESARA skal give jer mulighed for at gennemføre jeres forskellige projekter. Brug denne særlige tid til at samles og begynde at skabe en ny verden, hvor frygt og begrænsning ikke længere eksisterer. Brug denne nyfundne fred til at møde nye venner og være i stand til at arbejde med lignende projekter over hele kloden. I denne friske stemning af samarbejde agter de Opstegne Mestre at give jer flere lektioner om jeres oprindelse, historie og hvad der ligger forude for menneskeheden på Jordens overflade. Denne proces vil blive efterfulgt af en hel masse projekter, der enten hurtigt skal genopbygge eller skabe ny infrastruktur (veje, kloakker og vandrensningsprojekter f.eks.). Se dette som en tid, hvor I kan føle jer frie og begynde at genoprette denne verden på Jordens overflade. Der vil også være ikke-skjulte apparater, der kan helbrede sygdomme og forbedre jeres helbred og vitalitet. Disse apparater kan også rense Gaias resterende økosystemer og gøre en ende på de katastrofer, der er resultatet af minedrift, boring og andre menneskeskabte angreb på vores virkelighed.

Efter vores mening er nøglen til alt dette, når masselandingerne sker på jeres rige. Efterhånden som I gør jer fri af manipulationerne og løgnene, der på falsk grundlag gjorde jer bange for os, kan vi færdiggøre lektionerne fra Mestrene ved at vise jer, hvor I kom fra, hvilket vil give vores mentorer mulighed for at indlede en dialog, der skal skaffe jer af med jeres fremmedhad og introducere jer til jeres brødre i den Indre Jord. Denne proces vil være endnu et skridt i indre vækst, der vil give jer mulighed for at se, hvordan atlantianerne ændrede jer og hvordan der om kort tid skal rettes op på dette. I skal i Krystal Lys Kamrene vende tilbage til dem, I var før disse sidste tragiske dage i Atlantis. Når det sker, skal I modtage den nødvendige undervisning, der kræves for, at I nemt kan leve i dette nyligt genoprettede rige. Så skal I samles og skabe en ny stjernenation. I skal igen opholde jer i de hule indrer af Mars, Venus, Gaia og Pax. Jeres første guddommelige mission er at hjælpe mange, der mangler et fuldt operationelt Lyslegeme. Denne hellige opgave skal få assistance fra de, der føler et slægtskab med disse Sjæle, der længe har været pint.

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Omkring jer, mine Børn, ligger en verden, der hurtigt ændrer sig til det bedre. I dette transformerende rige vokser I og former en ny, mere forunderlig virkelighed efter jeres billede. For lang tid siden blev I skabt af magthaverne i Atlantis, som ønskede at straffe jer for jeres syn på Atlantis. Jeres opfattelse var, at det, Atlantis stod for, absolut var forkert. I begyndelsen betalte I en enorm pris for det og nu er Himlen parat til at belønne jer ved at returnere hver enkelt af jer tilbage til fuld bevidsthed. Denne vidunderlige tilstand af Væren kan ikke overvurderes. Det er en tid, hvor I kan leve i én virkelighed og alligevel kommunikere frit med de andre. Det giver jer mulighed for både at være en fantastisk integreret del af himlen og at leve frit i den fysiske virkelighed. I er faktisk en beboer i alle virkeligheder. Denne fantastiske omstændighed er, hvad der venter, efter at I er kommet ud af jeres Lys Kamre og er blevet ordentligt undervist af os. Vi har levet for dette i årtusinder. Vi hilser det velkommen med glæde!

Jeres visualiseringer og inderlige ønske om at slutte jer til os har bragt jeres rumfamilie til dette rige. Det har gradvis gjort det muligt for jer at begynde en proces, der rykker jer væk fra det, jeres tidligere mørke herrer dybt ønskede, at I skulle blive. Disse forkastelige herrer havde overskredet den tid, som Himlen skænkede til deres styre. Vi blev indsat i dette uhellige rod for at forhindre deres succes. Mørket blev stoppet og selv om de stadig er magtfulde over for jer, bliver deres muligheder kraftigt reduceret. Efterhånden som Himlen fylder det med sine hellige dekreter, bliver dette rige hurtigt til Lys. I skal nu se Himlens lange række af scenarier begynde at manifestere sig, hvilket ændrer dette mørke rige for evigt. Vi fryder os over det, der sker. Vær opmærksom på denne guddommelige nåde og forbered jer på at være i stand til at opfylde jeres drømme. En ny verden er klar til at åbenbare sig for jer!

Det har krævet megen årvågenhed og positiv fokus for os alle at nå til dette storslåede punkt. Som tidligere nævnt, skal dette nye rige være en tid fuld af mirakler. Vær således klar til at se alt dette. De første finansieringer er undervejs og vores samarbejdspartnere har travlt med at lægge sidste hånd på et nyt penge- og banksystem. Dets mål er at støtte den verdensomspændende skabelse af velstand, der ligger langt ud over jeres vildeste fantasi. Det eneste, vi beder om, er, at I bruger jeres positive tanker og evne til at støtte hinanden for at sikre betimelig succes. Vi er klar, når vi opfordres til at starte en proces med undervisning, der i høj grad skal understøtte jeres mentors succes. Der er meget, der skal gøres her. I, mine Børn, har behov for ressourcerne og viden for at det skal lykkes. I skal være dem, der omsider fjerner mørket og byder Lysvæsnerne, som skal være bærerne af jeres nye Lysrige, velkommen. Halleluja! Halleluja! Halleluja!

I dag har vi givet jer oplysninger om, hvad der snart vil ske i dette rige. Den drøm, som I så prægtigt har båret med jer gennem årtusinder, skal om kort tid blive til virkelighed. Brug denne begyndende periode til at tænke over det og være en del af herlige vidundere. Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen sandelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær En! Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge