Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Sheldan Nidle - 2. maj 2017


Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 2. maj 2017

7 Caban, 0 Moan, 13 Caban

Dratzo! (Højt Elskede Sjæle!) Den gradvise og sikre proces fortsætter med at skride fremad. Hvert trin sikrer, at den mørke klikes afgang kommer nærmere for hver dag. Det gamle USA, Inc. regime arbejder seriøst på måder at forsinke denne fremadskriden ved at skabe de frygtelige betingelser for en omfattende krig. Denne proces skal blive forhindret, når den nye NESARA Republik formelt bliver bekendtgjort. Indtil da gøres leveringssystemet klar til fordelingen af de øremærkede økonomiske midler.

Strømmen af alle de utrolige summer af valutaer må tjekkes nøje af et sikkerhedssystem, som indtil nu har vist sig at være vellykket med hensyn til at nå dets mange mål. Derfor ser vi på denne proces og er helt sikre på, at den, når tid er, kan nå alle de distributionsmål, som de oprindeligt blev bestemt til. Denne proces er blevet vurderet til at nå sine mål. Husk, at det er enorme summer af kontanter, som det dagligt må gå igennem og derefter tillade dem at gå videre til næste planlagte trin. På trods af eventuelle potentielle vanskeligheder er alt godt.

Under alt dette har store summer af udvalgte valutaer været stabile og er blevet gjort klar til at bevæge sig videre på det rette tidspunkt. Igangsættelsen af denne proces var resultatet af flere aftaler, der gjorde det muligt for disse bevægelser at begynde og bevise deres pålidelighed og sikkerhed. De, der godkendte alt dette, er helt sikre på, at dens oprindelige mål vil blive nået. Formålet med dette er at fordele midlerne og legalt af afslutte det nuværende globale system.

På hvert trin er der en række sikkerhedskontroller for at se, om hver af disse pengepuljer stadig er de samme som lovet jer. Vi beder om, at I forstår, at disse penge må tælles og tælles igen som en del af processen. Derfor er der en logisk grund til grundighed og andre sikkerhedsprocedurer, der er nødvendige på alle trin. Når tid er, vil disse midler nå deres mange herlige mål!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Jeres fantastiske visioner fortsætter med at fastholde og give en yderst velsignet baggrund for dette vidunderlige mirakel, som nu sker rundt om på denne klode. Efterhånden som de ansvarlige for levering arbejder sig vej frem, forbereder vi menneskeheden på et yderst fantastisk sæt af himmelske gaver. Det er ikke kun en stor velstand, men også en ny virkelighed, der omfatter NESARA, et nyt globalt banksystem og en total frigørelse af gældsslaveri. I står virkelig på tærsklen til en yderst guddommelig tid i jeres liv!

Vi Mestre er glade for, at I har fastholdt jeres glæde og erkender, at det ultimative mål er jeres blide transformation tilbage til jeres naturlige tilstand med fuld bevidsthed. I denne vidunderlige tilstand kan I nemt forandre det nuværende solsystem til jeres nye stjernenation. Derudover kan I bruge denne nye virkelighed og fuldføre den mission, som jeres forfædre indledte, da I landede på dette velsignede sted for ca. 900.000 år siden. I og Agarthanerne skal sandelig snart få oprejsning.

Ud af dette er kommet jeres mange oplevelser i dette rige. Vi velsigner nådigt alle, der i øjeblikket kommer fra fjerne steder for at ære os for at udføre denne storslåede og hjertelige mission. Det skal sætte Himlens dagsorden for hele denne verdens tilbagevenden til sin naturligt oprindelige tilstand. Agarthanerne har skabt mange krystalbyer, der skal indeholde Krystal Lys Kamrene for at byde jer velkommen tilbage til jeres Galaktiske Menneskehed. Derefter skal der komme en række begivenheder, som vi Mestre skal overvåge på guddommelig vis. Som det længe har været sagt, "Til dem, der er givet meget, forventes meget!"

I dag fortsatte vi med vores ugentlige rapport. Lad dette være en tid, hvor menneskeheden i sandhed begyndte at mærke, at dens guddommelige mission blev fuldt accepteret af Lyset og vejen godkendt for at give alle mulighed for at modtage deres hellige skæbne. En ny virkelighed står nu på tærsklen til at udfolde sig! Vid, I Kære, at ubegrænset og uendelig forsyning i Himlen sandelig er jeres! Lad det være så! Selamat Ja! Selamat Gajun! (Siriansk for Vær i Glæde! Vær Én!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit VillumsenShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge