Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Sheldan Nidle - 9. maj 2017


Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 9. maj 2017

1 kan, 7 Moan, 13 Caban

Dratzo! (Højt Elskede Sjæle!) Det vigtigste punkt er, at den vigtige bevægelse af de økonomiske midler fortsætter med at skride fremad. Mørket kan ikke længere fortsætte med at forsinke organiseringen af hver enkelt leveringsportion. Den eneste måde, hvorpå de kan blande sig nu, er, hvordan hver levering samles og omhyggeligt bliver tjekket ud. Det betyder, at hindring af ethvert muligt forsøg på at hindre levering er bygget ind i dette system, hvilket normalt tager nogle dage at gennemføre. Mens dette er en kedelig proces, er det tydeligvis således vellykket. Vi forventer, at denne procedure fortsætter og kan bevæge sig veltestet og sikkert fra en levering til den næste uden længere forsinkelser.

Mens dette går sin gang, er den primære overbevisning, at dette sikrede system let kan gennemføres hurtigere. Dette bestemmes af undersøgelseshastigheden af hver portion. Dette er grunden til, at de forskellige banker, der benyttes i dette system, er blevet reduceret til blotte mellemmænd, der er en del af en grundig gruppe bestående af dem, der er udpeget til denne særlige opgave. Det er således meget usandsynligt, at nogen af de tidligere forsinkelserne vil blive gentaget. Faktisk forventer vi, at denne proces snart begynder leveringer til jer. Dette nuværende system er sandelig både rettidigt og effektivt.

Den stærke overbevisning om, at leveringen af velstandspakkerne kommer til at ske, skyldes det simple faktum, at disse pakker er tæt på godkendelse for den endelige levering til deres planlagte destinationer. Mange fantastiske ting er tæt på at ske!

Denne proces med fremadskridende bevægelse bliver hurtigt ustoppelig. De ansvarlige for at skabe den nye forvaltning mærker hvor tæt på, alt dette virkelig er. USA, Inc. indser, at når disse nye guld-baserede valutaer virkelig bliver frigivet, er deres død uundgåelig. Enden på Federal Reserve vil klart signalere, at NESARA og dens republik formelt kan erklæres. Det vil være en yderst prægtig tid for alle involverede. Gennemførelsen af denne proces vil fuldt ud styrke det nye finansielle system og dets organisering vil gælde globalt! Det vil så være sikkert, at en ny og vidunderlig dag er oprundet.

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Denne fantastiske tid er en tid, hvor den mørke klike endelig bliver overvundet. Derfor nærmer tiden sig hurtigt, hvor vi skal yde vores velsignede guddommelige tjeneste for jer. I har brug for at høre om jeres oprindelse uden for Jorden og hvorfor I pludselig faldt ned i forskellige frygtsituationer og begrænset bevidsthed. Vi ved, at I kræver svar på disse og mange andre spørgsmål. Det er vores guddommelige pligt at oplyse jer, efter at mørket er blevet overvundet på en ordentlig måde. Til den tid skal vi manifestere og svare på relevante spørgsmål.

Nuværende begivenheder skal give jer mulighed for med velsignelse at være vidne til den formelle distribution af RV (revaluerede valutaer). Dette skal ledsages af den formelle levering af velstandsmidlerne. Disse ting skal sammen opleve erklæringen af NESARA Republikken og gøre det muligt, at tiden kommer for den fuldstændige isolering af de slyngler, som I har betegnet den mørke klike. Dette skal være den guddommelige tid, hvor I skal glædes over afslutningen på gældsslaveri og alt det, det indebærer. Guds Velsignelse til hver og en af jer.

Jeres allervidunderligste visioner, som I vil se, skal bringe jer et nyt rige fyldt med frihed, jeres suveræne rettigheder og ny forvaltning. Det skal også være en tid, hvor I skal møde os for at lære om den yderst fantastiske skæbne, som Himlen har givet jer. Vi velsigner Himlens dekreter og beder jer blot om at tage alt dette ind og slippe al den lidelse, der har været jeres lod. Forestil jer i stedet alle de store gaver, som Himlen med velsignelse giver jer. Hosianna! Hosianna! Hosianna!

I dag er det tid til, at I gør jer klar til en yderst velkommen æra i jeres lange historie. Det skal være, når Himlens herlige gaver bliver modtaget af jer. Gaia er, ligesom jer, også i gang med at forberede sin store fest. I skal møde både jeres åndelige familier og familier fra rummet. Den ubegrænsede og uendelige forsyning fra Himlen er jeres! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! Vær i Glæde!).

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit VillumsenShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge