Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - Søndag den 26. Juni 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 26. Juni 2016

Tillykke, England. BREXIT, det første skridt, er blevet taget. Hvor mange af jer forventede, at det første kort der blev fjernet i det korthus I kalder EU, ville blive trukket af befolkningen i England? Det overraskede jeres verden. Det kom som en overraskelse for kabalen.

Forstå, at dette er kun det første skridt. I bliver nødt til at være stærke for at holde på jeres SEJR. Jeres undertrykkere har travlt nu, de forsøger at vælte denne bemærkelsesværdige sejr. Jeg siger fald ikke for deres løgne. ACCEPTER IKKE EN NY FOLKEAFSTEMNING. Tænk tilbage på, hvordan de væltede IRLAND'S AFSTEMNING OM AT UDTRÆDE AF EU. Irland blev snydt for sit ønske om at trække sig ud. Tænk over hvorfor I altid bliver bedt om at stemme ved at sætte et blyantskryds, som så let kan slettes. Sørg for, at I bruger en uudslettelig pen i fremtiden.

Jeres undertrykkere vil ikke efterlade noget uforsøgt i deres bestræbelser på at overtage jeres verden. De mente, at deres højborge i hele England ville vinde på dagen, men det var det virkelige engelske folk, der opnåede dette ekstraordinære resultat. Hele verden skylder dem en stor tak, for de har vist stort mod. Det er første nederlag Illuminati har lidt. Jeg siger det første, da de har mange flere de vil møde. Deres undergang er sikret. Dette var blot det første skridt. Illuminatis store plan for at forene verden og gøre det til en enhed, som de alene ville styre, har fået et slag. Et slag, som de ikke forventede. Fra denne side af livet, var det spændende at se chokbølgerne og utilfredsheden. De kan ikke lide at lave fejl. DETTE ER EN STOR EN. Lyset er ved at opstå og åbne folks øjne som aldrig før.

Alle dem, der har stræbt efter at holde jer i EU, er mistænkt. I kan ikke nogensinde sænke paraderne. Den verdensomspændende herskende elite er eksponeret som grådige psykopater, der stadig forsøger at narre jer til at tro, at de har en ret til at herske over jer. Nu har I mulighed for at vælge dem, der virkelig har de bedste hensigter for jer på hjerte, i stedet for dem, som I får at vide, har gode hensigter på hjerte. Stop med at være ofre, for nu har I mulighed for at vælge, hvem I vil have i regeringen. Glem partipolitik, da det er, hvad der fik jer ind i dette rod i første omgang. I har set lyset, I tog kontrollen tilbage. Nu er det tid til omhyggeligt at overveje jeres fremtid.

Lysets kræfter er med jer og vil få sejr med jer. Tidevandet er vendt, I kan nu vælge jeres fremtid. Dette er jeres overgang. Det begyndte i England. I skal nu sikre, at gode folk kommer frem til at hjælpe med at vise vejen. I kan ikke forvente at fortsætte med de samme mennesker, som holdt jer i trældom. De skal gå, da I ikke kan have tillid til dem. Kræv et valg, som vil bringe nyt blod og give jer en ny retning. Verden holder øje med jer, England. Vær stolte af jer selv. I fører an for menneskeheden i at tage kontrollen tilbage.

Andre lande i EU vil nu følge hjertet og kræve deres frihed fra EU´s tyranni. Har I nogensinde fordel af at være i det? Højere gæld, ubegrænset indvandring, endeløse regler, politisk korrekthed, etc. Det er, at umenneskeliggøre folk. I skal nu demontere den sidste skygge af det. Genfind jeres suveræne magt, det er jeres guddommelige ret.

Gransk alle, der stiller op til valg. Døm ikke nogen ved navn alene, da så mange af disse uønskede folk har ændret deres navne til irske navne. Husk, ”at en hest født ved et uheld i en svinesti, ikke gør den til en gris”. Check baggrunden på hver enkelt. Hvor ligger deres sande troskab? I skal ikke blive narret ind i det samme gamle styresystem, uanset hvilket nyt navn de giver det. Tavlen skal viskes ren. Start med nytænkning og en ny forståelse af livet, som det skal leves, uden det korrupte styresystem, som har kontrolleret hvert øjeblik af jeres liv.

Jeg beder om, at I ser dette korte videointerview: CrossTalk BREXIT: GOAL !

Veronica var imponeret over oplysningerne i det.

Min kære hustru har været syg. Hendes lunger giver igen anledning til bekymring. Hun var ude af stand til at koncentrere sig i sidste uge, selvom hun ikke har det meget bedre nu. Men hun kæmper videre.

BREXIT har bragt hende meget glæde og håb. Fortsæt fremad, mine venner. I har taget det første skridt.

Min kære, tag vare på dig selv. Du har arbejde at gøre.

Forevigt ved din side, din beundrende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge