Home > > Montague Keen - Søndag den 5. Juni 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 5. Juni 2016

RETTIGHEDER ER IKKE, HVAD NOGEN GIVER JER,
DET ER HVAD INGEN KAN TAGE FRA JER.
Ramsey Clark

I vil blive mere bevidste om jeres rettigheder som tingene skrider frem. Opgiv aldrig frivilligt jeres rettigheder, uanset hvad argumentet for at overtale jer er. Forhandlingerne, der kraftigt spilles ud over alt omkring jer, bliver mere desperate hver dag. Kabalen forsøger stadig at holde fast i sin kontrol. De kan ikke se, at de har tabt slaget og ikke længere har den øverste hånd. De fik et valg: at ændre, og leve deres liv på Jorden uden privilegier, eller i stedet vælge at uddø. Mange har allerede valgt udryddelse. De er ikke længere på Jorden.

Skiftet sker, det kan ikke blive stoppet eller udskudt. Korruption bliver eksponeret og fjernet. Deres løgne fortælles nu for døve øren. Menneskeheden har bevæget sig, og der er en afvisning af, at følge kabalen længere. Deres imperier opløses foran deres øjne, og de er hjælpeløse i at forhindre det. I oplever hver især dette skift på måder, der er individuelle. Mange af jer finder det traumatisk og spekulerer på, om I har et medicinsk problem. Det er bare jeres krop som tilpasser sig den nye tidsalder, der nærmer sig hastigt. I er blevet fanget i negativitet alt for længe. Omfavn ændringerne, når de sker. Alle de fælder, der omhyggeligt blev planlagt og sat op for jer, er nu ude i det åbne, indlysende for alle, og I falder ikke for dem.

Ræk ud og beskyt hinanden, for en dag kan det være dig, der har brug for hjælp. Flytning ud af den mørke kontrol skal være en kombineret indsats, da I alle er i samme båd. Fjern alt negativt fra jeres liv. Det vil tage tid at fjerne alt det gamle negative, der er blevet en del af at leve livet på Jorden. Vi forventer at mange ændringer vil forekomme i 2016. I er klar over, at tingene accelererer omkring jer.

I vil blive frie sjæle, ikke begrænset af religioners bånd eller begrænsninger som kabalen har pålagt jer. Livet på Jorden er blevet en kamp for overlevelse, der er gjort hårdere og mere kompliceret hver dag. I kæmper for at overleve giften i jeres luft, vand og mad, og den faretruende giftige medicin, de har tvunget i jer, mens de forsikrede jer om, at det var godt for jer. At I har overlevet dette stormløb er et mirakel. I er krigere. I har kæmpet en god kamp. Nu venter friheden jer.

Alle de gamle menneskeskabte sygdomme vil blive en saga blot, fordi begrundelsen for disse sygdomme vil blive fjernet. Naturen har givet alt, hvad I har brug for at kunne overleve på Jorden, så naturlige produkter vil tage deres retmæssige plads igen. Det konstante behov for krige vil ophøre, så der vil ikke være flere drab. Udryddelsen af den menneskelige race vil ophøre og livet på Jorden vil være fri for frygt og korruption. Find jeres stemme og fortæl sandheden, i sikker forvisning om, at I er frie til at gøre det.

I vil lære sandheden om Jorden. Det vil tage lidt tid, da alt blev ændret, og ændret af det, der nu hedder Vatikanet, for at forvirre jer, og sikre, at I aldrig ville finde sandheden. Vær ikke bekymret, alle brikkerne i puslespillet vil falde på plads. Så vil der være fred. Den store eventyr er begyndt. Det er spændende. Nyd det, for I har ventet mange livstider på denne mulighed for at skabe fred og harmoni på Jorden. Et liv, hvor alle født på Jorden vil have en reel chance for at overleve, og i stand til at leve et medicinfrit liv i fred.

Nogle dele af jeres verden gør bedre fremskridt, og indbyder til fjernelse af alt negativitet. De er parate til at spille deres rolle i skiftet. Nogle få er stadig tilbageholdende med at ”få nye farver på masten”. Jeg kan forsikre dem om, at dette skib vil sejle med eller uden dem. I behøver kun at se jer omkring på sprællende politikere, der kæmper for deres overlevelse. De er ved at miste kontrollen. Når befolkningen mister tilliden til dem, bliver de sparket ud, og hurtigt erstattet af "ja- mennesker '. Når først lyset bliver rettet på dem, har de ikke en chance. De finder sig selv helt blotlagt. Kabalen er ikke venlige stemt over for fiasko, så sådanne personer udskiftes uden videre.

Vær hele tiden opmærksom på, hvad der sker. I må ikke tage noget for pålydende. I skulle have lært jeres lektioner i årenes løb. Vær forsigtig, når I placerer jeres tillid. Jeres undertrykkere kommer i mange forklædninger og bruger andre til at gøre deres beskidte arbejde for dem. Desværre, kan nogle mennesker købes, og er parat til at sælge ud af deres medmennesker for penge. Sådanne handlinger bliver der ikke taget let på, på denne side af livet.

Min kære, livet er særligt hårdt. Vi prøver at finde måder at afsløre sandheden. Opgiv aldrig håbet, at alt vil være godt i den sidste ende. Stol på, at resultatet vil være som planlagt. Dette har lagt et stort pres på dig, så vi forsøger at rette op på tingene. Vores kærlighed er med dig, min kære.

Altid, din beundrende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen
Share |