Home > > Montague Keen - Søndag den 12. Juni 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 12. Juni 2016

Der gøres fremskridt, mine venner. I ser dette afspejlet i ansigterne på jeres politikere, der forsøger uden held, at holde jer i de lavere vibrationer. De kæmper for deres egen eksistens. De bekymrer sig ikke en tøddel om jer. At trække jer ind i deres argumenter, er den eneste måde de har tilbage til, at få kontrol over jer. Træd tilbage og lad dem komme videre med paradeforestillingen. I har mere vigtige ting at foretage jer med jeres liv.

Fjern alle de gamle trossystemer, der ikke længere tjener jer og byd lyset velkommen i jeres liv. Fjern hver sidste rest af negativitet fra jeres liv. Jeres nye liv vinker jer fremad. Giv slip på alt det, der holdt jer i dominans og kontrol. Jeres højere selv spirer. Det er på tide, at kaste alle de gamle koder, der holdt jer som gidsler til de korrupte regimer. Del jeres oplevelser som dukker op ud af mørket og ind i lyset af fuld bevidsthed. I skal ignorere fortiden og alt det der holdt jer fanget i en FALSK VIRKELIGHED. Religion kan ikke tjene et vækket væsen af ??lys. Alle de gamle problemer: religion, politik, og alt, hvad der holdt jer i fangenskab, skal fjernes. I skal ikke længere tro deres hjernespil.

I vil føle at I åbner op, udvider hvem I virkelig er. Der er intet, som de der har kontrol over jeres verden kan gøre for at holde jer tilbage. De ved, at det er et faktum, men det vil ikke stoppe dem i at forsøge. Livet var en illusion skabt af kabalen for at holde jer i fangenskab. Hæv jer over deres onde spil. I har valgt at gå videre ind i lyset. Fjern FRYGTEN som kabalen bruger til at holde jer som gidsler. Tilslut jer med Skaberen. Gør ikke som religionen har lært jer, at kigge uden for jer selv. I vil opdage, at Skaberen/Kilden er inden i hver og en af ??jer. Luk op for det. Det er et spørgsmål om at åbne op for, hvem og hvad I er, og fjerne alle falske lærdomme, der blev pålagt jer af kirke og stat. Tilslut direkte til Kilden(Source) og fjern alle religionens mænd, som har forført jer til at tro på deres falske lærdomme.

I øjeblikket forsøger Kabalen at købe sig lidt mere tid, selvom de ved, at de har tabt slaget. De vil stadig forsøge at holde fast. Sænk ikke jer selv ned ved at ville tage hævn over dem. Dette vil bringe jeres egne vibrationer ned, så dette skal undgås. I vil hurtigt genopbygge jeres verden med retfærdighed og fred for alle. Solens energi vil udvande den negative energi. I vil opleve mange ændringer i de næste par måneder. Byd dem velkommen, for det er tegn, som vil vise jer, at der sker fremskridt. I er på vej fra puppe til at blive alt det, I er og nogensinde kan være. I har ventet århundreder på dette øjeblik. Nyd hvert sekund af det, for det er jo en glædelig oplevelse.

Jeres negative tv og aviser gør alt, hvad de kan for at holde jer i mørket. Grin af deres ynkelige forsøg på at holde jer i frygt og husk, hvor deres LØGNE kommer fra. Jeres indsats har båret frugt. Jo mere I åbner op for lyset, jo mere fodfæste mister kabalen. Nu kan de ikke fortsætte længere. SPILLET ER TABT!

Vær begejstret, for jeres fremtid ser godt ud. Bortset fra visse begyndervanskeligheder, bør det være ligetil. Alt vil falde på plads uden for mange problemer. Stol på, at det der sker er, hvad der skal ske. Spild ikke jeres værdifulde energi på at diskutere om, hvad kabalen gør mod Jorden og menneskeheden, for det holder jer fast i det. Fjern det fra jeres sind, og de vil ikke længere have energi til at producere chemtrails, m.v. Ved at bruge jeres dyrebare energi til at tale og argumentere om sådanne ting, giver I dem energi. Alt I skal gøre nu, er at IGNORERE, hvad kabalen gør ved jer, og I vil se, at de mister energi til at kunne gøre det. I er i kontrol. Så ignorer dem. Koncentrer jer om højere ting, såsom at bevæge jer frem mod at skabe en verden, hvor FRED er normen. Ignorer kabalen og den vil forsvinde.

Besøg de hellige steder i jeres verden og oplev den hellige energi, da det løfter på alle niveauer. Tag aktivt del i denne store forandring; dette skift, og alt hvad det vil bringe frem for menneskeheden. Dette er HISTORIE i sin vorden. GOD FORNØJELSE !

Veronica, min kære, du viser mod og styrke i din vilje til at stå op mod dem, der befinder sig fanget i en mørk plan, der ikke vil lykkes. SANDHEDEN vil sejre.

Pas på, min kære. Din beundrende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen
Share |