Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - Søndag den 21 februar 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 21 februar 2016

Grev Richard von Coudenhove-Kalergi, grundlægger og præsident for den Pan-europæiske Union, det oprindelige EU, sagde dette i sin bog fra 1925, "Praktischer Idealismus":

”FREMTIDENS MAND vil være af blandet race. Den Eurasiske-negroide race vil i FREMTIDEN erstatte den menneskelige mangfoldighed. Den russiske bolsjevisme udgør et afgørende skridt i retning af dette formål, hvor en lille gruppe af kommunistiske åndelige aristokrater regerer landet. Generalstaben fra ??begge lejre rekrutteres fra EUROPAS ÅNDELIGT LEDENDE RACE, JØDERNE. Fra den europæiske folkemasse, vil TO kvalitets racer opstå; BLODARISTOKRATERNE OG JØDERNE. BEGGE TROR PÅ DERES HØJERE MISSION, AF DERES BEDRE BLOD. ÅNDELIG OVERLEGENHED FORUDBESTEMMER DEM TIL AT BLIVE EN VÆSENTLIG FAKTOR INDENFOR DE FREMTIDIGE ADELIGE RÆKKER. "

I 1950 blev Coudenhove-Kalergi tildelt den allerførste CHARLEMAGLE-PRIS. Efterfølgende vindere har inkluderet: Winston Churchill, Edward Heath, Bill Clinton, Henry Kissinger og Tony Blair.

Ja, mine venner, ØDELÆGGELSEN AF EUROPA BLEV PLANLAGT I 1925. Regeringerne blev indsat som skulle understøtte disse planer. Du er blevet narret ved hvert et skridt på vejen. Irland vågner op til disse planer. Mennesker er kommet ud i stort tal for at vise deres styrke og deres solidaritet. De står SAMMEN. De har trukket deres samtykke til deres regering tilbage, og så vil den falde. Tilbagetrækning fra EU er afgørende for din overlevelse. EU er kun interesseret i at ødelægge nationalstaterne i Europa. Det er op til befolkningen i de enkelte lande til at nægte at samarbejde med EU. Jeres regeringer har løjet for jer og vil fortsætte med at lyve for jer. Nu, da deres formål er blevet blotlagt og er synligt for alle, er det op til jer at fjerne jer fra deres fælde. I ved, hvem I er, og I kender jeres historie. De, der ønsker at ødelægge jer, har IKKE EN HISTORIE, og de harmes ved jeres og ønsker at fjerne den. De tilhører et OKKULT HEMMELIGT SAMFUND, som maskerer sig som en religion. De hører ikke til på Jorden. Det er op til hver enkelt af jer til at nægte at være en del af deres planer. De har ingen ret til at planlægge fremtiden for menneskeheden. Din verdens fremtid er i dine hænder. Der er behov for at beskytte menneskeheden.

Min kære hustru kan ikke skrive mere i dag. Hun har været under et hårdt angreb, som næsten kostede hende livet. Hun blev reddet af indgriben fra en kær medicinsk ven, som indså, hvad der blev gjort ved hende. Han sikrede den nødvendige hjælp til at aflede angrebet, der var årsag til at hendes liv ville ebbe ud. Hun har brug for at komme sig over chokket og sværhedsgraden af ??dette seneste angreb.

Min kære, jeg bønfalder dig til at hvile, du er nødt til at komme til hægterne.

Altid, din tilbedende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge