Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - Søndag den 14 februar 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 14 februar 2016

"For IKKE AT VÆRE FRI - ikke at have NOGEN fysisk tvang og alligevel, at være i et psykologisk fangenskab, tvunget til at TÆNKE, FØLE OG HANDLE som repræsentant for en National stat eller som nogle private interesser inden for det nationen, ønsker han skal TÆNKE, FØLE OG HANDLE. Karakteren af ??psykologiske tvang er således at dem, der handler under tvang forbliver under det indtryk, at de handler på eget initiativ. For HAM, er væggene i HANS FÆNGSEL USYNLIGE, og HAN mener selv at være FRI. At HAN IKKE ER FRI er tilsyneladende kun synligt for andre mennesker. HANS trældom er meget objektiv."
Aldous Huxley

Dette, mine venner, var en del af planen om, at bringe menneskeheden ned, således at fjernelse af menneskeheden fra Jorden ville være uden problemer. Alt det som Vatikanet /zionisterne eller zionisterne/Vatikanet har gjort, er med henblik herpå.

Atonisterne /pavedømmet /zionisterne - det hele er DET SAMME. Dette har skabt forvirring i fortiden. Kend din FJENDE på, hvem der ødelægger livet for mennesker på Jorden. Vatikanet overtog uddannelserne i mange lande for at sikre, at de fik den LAVESTE IQ. Det var, og er, en kriminel handling. Fra sin opvækst i Irland kender Veronica dette rigtig godt, og hun var fuldt ud klar over undertrykkelsen af mennesker og deres tankekontrol af både kirke og stat. Alle de store patrioter, der så gennem Vatikanets rolle, opsagde den, og blev DRÆBT. Kun de, der TJENTE Vatikanet fik lov til at overleve. Det er først nu, at det irske folk er ved at vågne til sandheden om Vatikanets manipulation og kontrol af det irske folk. Det RØDE PAVEDØMME er DEN SANDE FJENDE AF IRLAND.

Tyskland har også lidt meget under Vatikanet. På trods af to verdenskrige er det ikke lykkedes at undertrykke det tyske folk. Hitler lukkede alle frimurerloger i Tyskland, så DE var rasende. Ødelæggelsen af Tyskland var PLANLAGT. For mange år siden, planlagde de tre verdenskrige. Du har haft to af dem, den tredje, har de planlagt til at have med Rusland og Kina. Dette er, hvad du ser nu. De planlægger alt på forhånd. Alt dette udspiller sig ud foran dine øjne lige nu. Propagandaen bliver produceret af TV og aviser. Dine "politiske ledere” er kun det: det er ALT SAMMEN LØGN, designet til at vikle dig ind i det. De BEHØVER og har brug massive BLOD OFRINGER, så de vil opmuntre dine sønner og døtre til at tage uniform på og angive, at de er villige til at blive et blodoffer for Kabalen. Hvor mange flere skal blive ofret, før du vågner op og siger, JEG VIL IKKE DELTAGE. At bruge folk til at ødelægge menneskeheden, er ikke andet end en joke for dem. Jeg siger dette til dig endnu en gang, og beder dig om at tage det ind: INTET ER SOM DET SER UD.

Historien, som du er blevet undervist i er helt USAND. Den blev skrevet af dem, der havde planlagt at overtage din verden. Alle religioner blev skabt af Vatikanet. Undersøg selv dette. Du er blevet NARRET af de største svindlere i historien. De har formået at holde dig i mørke i 2000 år.

De har kontrolleret jeres sind, hele jeres liv, og jeres lande, og du så det ikke. Nu, med lidt hjælp fra os på den anden side, ser du den korruption og kontrol, som du lever i.

Tænk selv, og stop med at agere som får. Se på dem, der kender og forstår, hvad der bliver gjort mod menneskeheden. Nægt at acceptere undertrykkernes løgne. Udfordre dem til at afsløre sandheden. Majonetdukkerne elsker at blive fotograferet sammen, for at vise styrke, solidaritet og forhåbentlig magt, selvom de overhovedet ikke har nogen magt. Dette bliver mere indlysende for dig for hver dag der går. De adlyder bare deres herrers ordrer. Kig på dem, og se på det selskab de er i. Endnu vigtigere, se på HVEM DER SIDDER PÅ PENGEKASSEN. Dette alene vil fortælle dig alt, hvad du behøver at vide.

2016 er et meget vigtigt år. Du kan ikke tillade sig at begå fejl eller spilde tiden. Du kan ikke tillade at din verden bliver destrueret. Glem alt, hvad du har lært. Lær hvem du er og hvad din rolle er i verden på dette tidspunkt. I må stå sammen for sandhed og retfærdighed for alle. Det sker i Irland, hvor folk udfordrer regeringen, Vatikanet, bankerne, m.v. De har fundet deres stemme. De vil vise vejen

USA er igen ved at blive svindlet til et valg af endnu en zionistisk marionetdukke. Vil de nogensinde tage ved lære? Hele verden betaler dyrt for de fejl, som det Amerikanske folk gør, når de vælger en præsident. Se bort fra, hvad kandidaterne siger; se på, hvad de GØR. Spørg HVEM DER STØTTER DEM, for det vil fortælle dig alt, hvad du behøver at vide.

Mine venner, sammen forsøger vi, at skabe en bedre verden for alle. For at kunne gøre dette skal du lære af fortidens fejltagelser. Sammen kan vi gøre det. Det kan opnås. Alt har været stablet op mod dig for de sidste 2000 år. Vatikanet, ledet af Kabalen, har brugt mange vidt forskellige forklædninger, som har haft det formål, at forvirre dig. Nu, ser du tingene SOM DE ER.

I er nødt til at fjerne jer fra al forbindelse med disse korrupte institutioner. Frigør dit sind af alle restriktioner og kommandoer. Lev som en ånd i en menneskelig krop, for det er det, du er. Din ånd lever for evigt. Din krop er kun for dette liv, glem det aldrig. Du er på Jorden i denne tid FOR AT GØRE EN FORSKEL, at fjerne ALT, som er mørkt og korrupt, og AT SIKRE at menneskeheden overlever og jorden FORTSÆTTER.

Mine venner, i dag er Valentinsdag, og kærlighed bør være dagens orden. Jeg lærte, hvad det betød at elske og være elsket, da Veronica kom ind i mit liv. At have kærlighed i dit liv hverdagen er et privilegium, der er tilgængelig for alle. Åbn jeres hjerter. Vær ikke bange for at elske.

Min kærlighed er altid med dig, min kære.

Din tilbedende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge